-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 1 2009, 02:34 AM
[b] [color=blue][u][i][b]דרגונייט[/b][/i][/u][/color]
"כן." אמר רודי ושלח לך מפה, "טוב ביי." אמר רודי, אתה הרואה שהמפקדה ממש לא רחוקה ממך אתה רץ צריך להמשיך ללכת ישר. [/b][/quote]
אני רץ לכיוון המפקדה ומדי פעם בודק במפה שאני הולך בדרך הנכונה
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 3 2009, 05:23 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לייטקיוו לא מצליח לשלוט בעצמו, לפתע גופו מתחיל לשוב את החשמל מהמנורות שמתחילות להתנפץ ואז לפתע הוא תוקף במכת ברק שוב ומחשמל בחוזקה את פראגלי שמחוסלת במקום, אתה ניצחתה בקרב, אתה מנסה להחזיר את לייטקיוו לפוקדור אבל הוא לא רוצה לחזור לפתע הוא מתחיל לברוח.
[/b][/quote]
"לייט, חכה!" אני צועק ומתחיל לרדוף אחריו ולהחזיר אותו אל הפוקדור.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 4 2009, 03:31 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
אתה רואה שאי אפשר לטפס על ההר, אתה צריך פוקימון מעוף, "אולי תאמן את ההוט הוט שלך הוא יתפתח." אמר טולדו. [/b][/quote]
"נכון" אני אומר ומחפש פוקימון לאמן אותו עם הוט הוט.
-
[color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
"עוד כמה דקות." אמר רודי, הזמן חולף לו וכעבור כמה זמן הספינה עוזרת באי המוות, "טוב זהו הגענו לאי אתה יכול ללכת." אמר רודי.
[color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
אתה כבר הגבתה להמשך הזה בעבר תחפש את ההמשך הכי חדש שעשיתי לך הוא באחד העמודים האחרונים.
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
לייטקיוו לא רוצה לחזור אל הפוקדור, אתה רץ במהירות אחריו אבל הוא מהיר יותר ממך, אתם יוצאים מבניין התחריות ואתה רודף אחריו בכל העיר, לפתע אתה רואה שאתם מתקרבים לצוק, ולייטקיו לא שם לב לזה, עם לא תעצור אותו הוא יפול.
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
לפתע אתה רואה שאחת הסאנפלורות יצא מהמחבוא שלה, היא רעבה מאוד והיא מחפשת אוכל.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 6 2009, 10:52 PM
[b]
לפתע אתה רואה שאחת הסאנפלורות יצא מהמחבוא שלה, היא רעבה מאוד והיא מחפשת אוכל. [/b][/quote]
"היי את אם את רוצה אוכל בואי נעשה קרב אחריו אני אתן לך אוכל" אני אומר ומוציא את הוט הוט. "הוט הוט תתחיל עם...."
לא הוספת לי אותו X:
-
[b] [color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
"עוד כמה דקות." אמר רודי, הזמן חולף לו וכעבור כמה זמן הספינה עוזרת באי המוות, "טוב זהו הגענו לאי אתה יכול ללכת." אמר רודי. [/b][/quote]
"תודה רבה" אני מודה לו ויורד מהסירה. אני מתחיל להסתובב באי במטרה למצוא מקום אימונים לפייר.
-
[b]
לייטקיוו לא רוצה לחזור אל הפוקדור, אתה רץ במהירות אחריו אבל הוא מהיר יותר ממך, אתם יוצאים מבניין התחריות ואתה רודף אחריו בכל העיר, לפתע אתה רואה שאתם מתקרבים לצוק, ולייטקיו לא שם לב לזה, עם לא תעצור אותו הוא יפול.
[/b][/quote]
"לייטקוף תפסיק!" אני צועק, ממשיך לרוץ אחריו ומנסה לשגר את הקרן של הפוקדור אליו בשביל להחזיר אותו.
אם אני לא מצליח בזמן שאני רץ אני מנסה להתכופף מהר ולהרים איזה אבן, ולזרוק עליו אותה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 4 2009, 04:44 AM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"אני רודי, פרופסור מורנו שלח אותי, אני עוזר למאמנים להגיע לאיים הבאים בעזרת הספינה שלי, אתה רוצה שאני אקח אותך לאי המוות בוא יש את המכון הראשון?" שאל רודי. [/b][/quote]
"כמובן!!!!!" אענה לו במשמחה רבה. אני הולך איתו לספינתו
-
בסדר עכשיו עדכנתי לך אותו.
אתה יורד מהספינה ואתה רואה שיש יער ענקי באי הזה, אתה מחפש את העיר או פוקימונים ואתה לא מוצא, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מן היער.
אתה זורק אבן אל לייטקיוו ועוצר אותו שניה לפני שהוא נופל מהצוק, לייטקיוו צעולף על האדמה.
לפתע אתה שומע את קולה של מירי מאחוריך, "לייטקיוו הוא פוקימון שקשה לשלוט בו הוא נדיר אבל מסוכן מאוד. הייתי ממליצה לך לשחרר אותו כי אתה לא תצליח לשלוט בכח כזה" אמרה מירי.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"אז קדימה בוא" אתה הולך אחרי רודי אל המזח, כעבור כמה דקות אתם עולים לספינה ואתם מתחילים לשוט, לפתע רודי יוצא מהחדר שלו, רוצה קרב 2 על 2 מולי?" שאל רודי.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 7 2009, 04:14 PM
בסדר עכשיו עדכנתי לך אותו. [/b][/quote]
"טוב הוט הוט תתחיל בניקור על סנפלורה!" אני אומר לו ומצביע עליה.
-
הוט הוט קופץ לכיוונה של סנפלורה שניראת מבוהלת ותוקף אותה בניקור ופוגע בה, הסנפלורה העצבנית תוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בהוט הוט, השמש מתחילה לעלות ואז סאנפלורה תוקפת ביום שמש כדי לחזק את עצמה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 7 2009, 04:32 PM
הוט הוט קופץ לכיוונה של סנפלורה שניראת מבוהלת ותוקף אותה בניקור ופוגע בה, הסנפלורה העצבנית תוקפת בעלי תער ופוגעת חזק בהוט הוט, השמש מתחילה לעלות ואז סאנפלורה תוקפת ביום שמש כדי לחזק את עצמה. [/b][/quote]
"הוט הוט קדימה תשתמש בהיפנוזה אז מהומה ומשם תעבור לניקור בשיא הכוח!" אני אומר לו.
-
הוט הוט תוקף בהיפנוזה אבל סאנפלורה מנצלת במהירות את הכוח שהיא קיבלה ממתקפת יום שמש ותוקפ בקרן סולרת כמתקפת נגד, הקרן הסולרית פוגעת חזק בהוט הוט ומעיפה אותו על אחד סלעים שבאזור.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 7 2009, 05:40 PM
הוט הוט תוקף בהיפנוזה אבל סאנפלורה מנצלת במהירות את הכוח שהיא קיבלה ממתקפת יום שמש ותוקפ בקרן סולרת כמתקפת נגד, הקרן הסולרית פוגעת חזק בהוט הוט ומעיפה אותו על אחד סלעים שבאזור. [/b][/quote]
"הוט הוט אל תוותר תנסה שוב היפנוזה ואז ניקור בעיניים שלה!"
-
אתה זורק אבן אל לייטקיוו ועוצר אותו שניה לפני שהוא נופל מהצוק, לייטקיוו צעולף על האדמה.
לפתע אתה שומע את קולה של מירי מאחוריך, "לייטקיוו הוא פוקימון שקשה לשלוט בו הוא נדיר אבל מסוכן מאוד. הייתי ממליצה לך לשחרר אותו כי אתה לא תצליח לשלוט בכח כזה" אמרה מירי. [/b][/quote]
"תשתקי!" אני צורח עליה בזעם.
"את לא יותר טובה! את לא מצליחה להשתלט על הצ'ארנכרו (ככה כותבים את זה?) שלך! אם הוא לא היה מתנהג ככה זה לא היה קורה! בקיצור, הכל בגללך!"אני לא מחשרר אותו, והוא בכלל רצה להצטרף אלי, הוא לא ירצה גם ככה ללכת" אני אומר לה בכעס, מחזיר את לייט לכדור.
"אני לא רוצה אותך בכלל בתור שותפה, את סתם מעצבנת" אני אומר לה ומתחיל לחזור אל כיוון התחרות.
-
[b]
"אז קדימה בוא" אתה הולך אחרי רודי אל המזח, כעבור כמה דקות אתם עולים לספינה ואתם מתחילים לשוט, לפתע רודי יוצא מהחדר שלו, רוצה קרב 2 על 2 מולי?" שאל רודי. [/b][/quote]
"אוקיי!" אומר לרודי 'רודי בטוח ישתמש בפוקימוני לחימה, כך שלקיובון לא יהיה ממש סיכוי, אם אשתמש בו קודם אז אקטופאף ישאר וינצח!'.
-
הוט הוט תוקף בהיפנוזה ומרדים את סאנפלורה ואז הוא תוקף אותה בניקור אבל סאנפלורה לא מרגשה את המיתקפה, היא יושנת חזק.
"אין לך ברירה אי אפשר להחליף זוגות בתחרות" אמרה מירי והלכה.
אתה מנסה ללכת גם אבל אתה רואה שלייטקיוו לא בא איתה הוא יושב לו מביט על השקיע של השמש, הוא ניראה עצוב.
"טוב בוא נתחיל צא ווילמר מקת גוף" אמר רודי והוציא ווילמר ענקי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa320.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 8 2009, 05:26 AM
הוט הוט תוקף בהיפנוזה ומרדים את סאנפלורה ואז הוא תוקף אותה בניקור אבל סאנפלורה לא מרגשה את המיתקפה, היא יושנת חזק. [/b][/quote]
"הוט הוט אל תפסיק לנקר ואז תעבור למהומה!" אני אומר לו ומצביע עליה.
-
[b] [color=blue][u][i][b]Harry Poter[/b][/i][/u][/color]
אתה יורד מהספינה ואתה רואה שיש יער ענקי באי הזה, אתה מחפש את העיר או פוקימונים ואתה לא מוצא, לפתע אתה שומע צרחה חזקה מן היער.
[/b][/quote]
אני מתחיל לרוץ במהרה לכיוון המקום ממנה נשמעה הצרחה.
-
[b]
"טוב בוא נתחיל צא ווילמר מכת גוף" אמר רודי והוציא ווילמר ענקי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa320.png[/img] [/b][/quote]
עוד לא הוצאתי פוקימון XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צא קיובון, מכת בומרנג
-
"אין לך ברירה אי אפשר להחליף זוגות בתחרות" אמרה מירי והלכה.
אתה מנסה ללכת גם אבל אתה רואה שלייטקיוו לא בא איתה הוא יושב לו מביט על השקיע של השמש, הוא ניראה עצוב.
[/b][/quote]
"לייט, אל תהיה עצוב, כולם משפלים" אני אומר ומתיישב לידו ומתחיל ללטף אותו.
"היית מצוין לדעתי!" אני אומר בהתלהבות ומחייך אליו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 3 2009, 04:23 PM
[b] [color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
פתחתה רק את הדלת של החדר אבל בתוך החדר יש את הכלוב אותו לא פתחתה. [/b][/quote]
אני מחפש על הריצפה מפתח לכלוב
-
הוט הוט תקוף במהומה, ופוגע בסאנפלורה ומעיר אותה, סאנפלורה מתעצבנת ותופת בעלי תער בכל הכוח ופוגעת בהוט הוט חזק. ואז סאנפלורה תוקפת בריקוד עלים ומעיפה את הוט הוט על אחד הסלעים ופוגעת בו חזק.
אתה רץ אל תוך היער אל המקום ממנו שמעתה את הצרחה, לפתע אתה רואה שני ילדים שכלואים בקורים של אריאדוסים עצבניים במיוחד שמתקרבים עליך במהירות.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr032.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr034.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_4d_168.png[/img]
קיובון תוקף באלת עצם ופוגע חזק בווילמר ומעיף אותו עך הברזלים של הספינה.
[color=blue][i][b][u]Ducky[/u][/b][/i][/color]
לפתע אתה חוטף זרם חשמלי חזק לייטקיוו לא רוצה שתגע בו, לפתע הוא מתחיל ללכת לכיוון העיר, אתה הולך אחריו אבל כל הזמן הוא מנסה לברוח לך.
[color=blue][u][i][b]smog[/b][/i][/u][/color]
אתה מחפש את המפתיח ואתה רואה שיש מלא מפתחות שדבוקים לתקרע, לפתע אתה ראה שהמנעול בצבע אדום וגם לכל מפתח יש צבע, אתה מחפש צבע אדום ומוצא אותו, הוא תקוע באמצע התיקרע.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 12:06 PM
הוט הוט תקוף במהומה, ופוגע בסאנפלורה ומעיר אותה, סאנפלורה מתעצבנת ותופת בעלי תער בכל הכוח ופוגעת בהוט הוט חזק. ואז סאנפלורה תוקפת בריקוד עלים ומעיפה את הוט הוט על אחד הסלעים ופוגעת בו חזק.
[/b][/quote]
"הוט הוט תתאושש ואז צא בניקור!" אני קורא ומקווה לטוב.
-
הוט הוט מנסה להתאושש ותוקף בניקור אבל סאנפלורה חומקת ותוקפת ביום שמש, סאנפלורה מקבלת כח מהשמש.
-
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
קיובון תוקף באלת עצם ופוגע חזק בווילמר ומעיף אותו עך הברזלים של הספינה. [/b][/quote]
"מצוין קיובון, עכשיו תשתמש בבומרנג שוב
-
[color=blue][u][b]FFire-Blaze[/b][/u][/color]
קיובון תוקף באלת עצם שוב אבל ווילמר חומק ותוקף במכת גוף שפוגעת חזק בקיובון.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 12:10 PM
הוט הוט מנסה להתאושש ותוקף בניקור אבל סאנפלורה חומקת ותוקפת ביום שמש, סאנפלורה מקבלת כח מהשמש. [/b][/quote]
"הוט הוט אל תוותר ניקור בכל הכוח!" אני קורא.
-
הוט הוט מתקדם במהירות אל סאנפלורה , אבל היא תוקפץ בקרן סולרית בעזרת הכוח שהיא קבלה ממתקפת יום השמש.
הקרן הסולרית פוגעת בהוט הוט ומחסלת אותו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 04:29 PM
הוט הוט מתקדם במהירות אל סאנפלורה , אבל היא תוקפץ בקרן סולרית בעזרת הכוח שהיא קבלה ממתקפת יום השמש.
הקרן הסולרית פוגעת בהוט הוט ומחסלת אותו. [/b][/quote]
"הוט הוט חזור" אני אומר בכעס מעט "אורסרינג צא תישתמש בשריטה!" אני קורא.
-
אורסרינג יוצא מהפוקדור בשאגה גדולה, לפתע סאנפלורה המבוהלת מתחילה לברוח ואורסארינג רודף אחריה.
לפתע הם מתחילים להתרחק ממך.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 04:46 PM
אורסרינג יוצא מהפוקדור בשאגה גדולה, לפתע סאנפלורה המבוהלת מתחילה לברוח ואורסארינג רודף אחריה.
לפתע הם מתחילים להתרחק ממך. [/b][/quote]
אני רץ אחריהם O:
-
[b] [color=blue][u][i][b]!!!ThE sTrOnGeSt PoK[/b][/i][/u][/color]
אתה כבר הגבתה להמשך הזה בעבר תחפש את ההמשך הכי חדש שעשיתי לך הוא באחד העמודים האחרונים. [/b][/quote]
אני יודע שהגבתי להמשך הזה אבל חרשתי על עמודים 75-107 ולא מצאתי אז ההמשך הראשון שראיתי וההכי קרוב לנקודת המוצא שבה הפסקתי להגיב ישר הגבתי עליו...
אני חייב להמשיך לחפש או שאתה יכול להמשיך את המשחק מהתגובה הזו?
-
אתה רודף אחרי אורסרינג וסאנפלורה, לפתע אתה שם לב שלאט לאט היער נעלם ואתה מגיע למן מדבר מוזר.
לפתע אתה רואה סטאליקסים ואוניקסים וכל מני פוקימוני מתכת, אבל אתה לא מוצא את אורסרינג או את סאנפלורה.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7e/208.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/de/095.png[/img]
אני אחפש לך את ההמשך האחרון שלך ואשלח לך אותו בפרטי.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 05:11 PM
אתה רודף אחרי אורסרינג וסאנפלורה, לפתע אתה שם לב שלאט לאט היער נעלם ואתה מגיע למן מדבר מוזר.
לפתע אתה רואה סטאליקסים ואוניקסים וכל מני פוקימוני מתכת, אבל אתה לא מוצא את אורסרינג או את סאנפלורה.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7e/208.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/de/095.png[/img] [/b][/quote]
אני ניגש לאחד מהם בחשש "סלחו לי ראיתם אולי במקרה באזור אורסרינג וסאנפלורה?" אני שואל בפחד.
-
[color=blue][u][b][i]Loveless[/i][/b][/u][/color]
אתה שואל את אחד מהם אבל אף אחד מהם לא עונה לך, אתה ממשיך להתסובב, לפתע אתה רואה את אורסארינג מחוסל והגוף שלו חצי קבור באדמה.
אבל אין זכר לסאנפלורה.
-
[b]
[color=blue][i][b][u]Ducky[/u][/b][/i][/color]
לפתע אתה חוטף זרם חשמלי חזק לייטקיוו לא רוצה שתגע בו, לפתע הוא מתחיל ללכת לכיוון העיר, אתה הולך אחריו אבל כל הזמן הוא מנסה לברוח לך.
[/b][/quote]
נו מה, תעשה פשוט שהוא בורח וזהו ><
"לייט, תחכה!" אני צועק ומנסה להחיזר אותו לכדור.
"אתה רוצה להגיד לי שאתה מקשיב לאישה המטומטמת הזאת כי היא אמרה שאתה בעייתי? הכל היה באשמתה! אתה פוקימון נהדר, ורק בזכותך זכיתי בתג הראשון שלי. אתה יותר מסתם פוקימון, אתה גם חבר שלי! תפסיק לברוח ובוא אלי, נחזור אל התחרות ונוכיח שאתה לא בעייתי ושאתה פוקימון מצוין! אני יודע שאתה כזה, ולמען האמת, לא אכפת לי מה האחרים חושבים. אני רק רוצה שתישאר איתי, אפילו אם לא תלחם, אתה חבר שלי!" אני צועק וממשיך לרדוף אחריו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 9 2009, 05:22 PM
[b] [color=blue][u][b][i]Loveless[/i][/b][/u][/color]
אתה שואל את אחד מהם אבל אף אחד מהם לא עונה לך, אתה ממשיך להתסובב, לפתע אתה רואה את אורסארינג מחוסל והגוף שלו חצי קבור באדמה.
אבל אין זכר לסאנפלורה. [/b][/quote]
אני רץ אליו "אורסרינג תתעורר! מי עשה לך את זה?" אני אומר לו ומנסה להעיר אותו.
אוף רציתי את סאנפלורה אין לי פוקימון עשב >:
-
[quote][b]"כן אבל בסוף הצלחתי לברוח מהם עכשיו הם מחפשים אותי, חייבים לפרוץ למפקדה שלהם יש להם פוקדור מיוחד של אגדי שצריך לכחת מהם אחרת הם ישתמשו בו לרעה." אמר רודי [/b][/quote]
"אגדי, הא?" אני אומר "טוב, איך אתה מתכוון לפרוץ לשם?"
-
[color=blue][u][b][i]Ducky[/i][/b][/u][/color]
אתה מתקרב אל לייטקיוו במהירות, לפתע הוא מתעלף ויוצאים ממנו ניצוצות של חשמל.
אורסרינג מחוסל, לפתע אתה רואה סטאליקס אחד שמביט עליך וצוחק, כניראה שהוא פגע באורסרינג.
"יש שני שומרים בכניסה צריך להשיח את דעתם ואז להכנס, אבל אין לי רעיון" אמר רודי