-
[QUOTE=Eustass Kid;690235][B][COLOR="Cyan"]תומר:
אתה חכה מס' שניות ולאחר כמה שניות הדלת נפתחת ואתה רואה שמולך נצבת פרופסור לינה" בוא תומר תיכנס" אתה נכנכס יחד עם הפרופסור למעבדה והפרופסור אומרת" אתה יודע באיזה פוקימון תבחר אם כן תגיד לי איזה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי:
איוי וארון מאמינים שיכולים להביס את בידריל אז הם מנסים אותו מהלך מקודם.איוי עולה על ארון וארון מניף את איוי לאויר .בידריל לא מספיק להגיב ונפגע מהתקפה מהירה של איוי. אך הוא משיב בעוד עוקץ רעל על איוי וארון
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל:
אתה צועק לעבר צ'ימצ'אר ולפתע אתה מבחין בלהביור שיוצא מענן . לפתע אתה רואה עוד להביור אך בתוכו עף צ'ימצ'אר.אתה רואה שצ'ימצ'אר עדין יכול להילחם.לפתע רוח חזקה מעיפה את ענן ואתה רואה את מגמרוטאר וסקמורי אתה רואה גם את שלגון שתשוש ואת ספיל מובס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק:
גיבל משתמש בבלימה שפוגעת באמפארוס.גיבל משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/181.png[/IMG] משתמש בהרבה מכות ברק על האדמה כדי שיצא מהחבוא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/308.png[/IMG] לא נותן לגליסקור שיתפסו את רגלו ופוגע בגלייסקור עם בעיטת מגה.גלייסקור משמש במספרי איקס.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG] " תשתמש בקרן בילבול עליו" ודיצ'אם משתמש בקרן בילבול ומחזיר את מספרי איקס לגלייסקור[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי גיבל הישארר קצת מתחת לאדמה עד שאמפרוס יתעייף ואז צא והשתמש בבלימה"
-
[QUOTE=Eustass Kid;693461][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה בודק אך לא מוצא איך מדליקים את הקרן ההזאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מכאיב לסירוס וסירוס עונה" אתה רואה את הכפתור האדום אז תחלץ עליו"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
המאמן אומר לך"שמי מרק רוצה נהיה שותפים(מידע בעמ' ה1) למסע"[/COLOR][/B]
אווראל רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1[/QUOTE]
אז אני הורס את לוח הבקרה יוצא מהחדר לחפש
-
[QUOTE=Eustass Kid;693960][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נככס לקרן הכחולה הגדולה ואתה מרגיש שאתה שוב מרחף לאחר כמה דקות אתה מגיע לפסגת הר האקוס ולאגמי הגדולים בו.אתה רואה בו את פוקימוני המים שמחים ומשחקים וכבר לא זומבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אוראל
אתה זורק פוכדור אך אודיש מתחמק מהפוכדור ובורח הכי מהר שהוא יכול ממך.ובזמן הזה טורצ'יק מתעורר מהשינה שלו ומוכן לקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
טורצ'יק תתקוף בגחלת ואז בניקור
-
[QUOTE=Eustass Kid;692992][B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בדחיפה אך פלאסאל מתחמק מהמכה.טרויג מנסה בלימה אך פלאסאל שוב מתחמק.פלאסאל משתמש במכת רעם חזקה שפוגעת בטרטיג.טרטויג נפגע קשה מהרעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את שמחה שאת יצאת מן המבנה המוזר הזה.את ממשיכה בדרכך ורואה את אגם ג'נג'ר מולך עם יופיה המדהים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהביור וטרטויג בעלי טער.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע משתי התקפות .גסטלי משיב בכדורי צל שפוגעים בצ'ימצ'אר וטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר בפחד לך"אין ביעה אני יעביר את ההודעה לקצין המים"ובורח ממך .אתה מחפש את חדר הבקרה ורואה 3דלתות מולך באיזה דלת תבחר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ ..הייתי אמורה לנצח במכון אבל ..בואו נמשיך ..אני חושבת שעליי להיות מתאמת ."
אומרת לעצמי והולכת.
-
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
אין לאן לכת כדי להמשיך עליך לעבור את האגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]אוארל
את מי טרוצ'יק תוקף אדיש ברח ואת לא רואים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההורס את לוח הבקרה ממש קשה ואתם רואים פתאום באמצע החדר מופיע אור אדום בידיוקאותו אור שראיתם שיוצא מפסגת הר מגמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
גיבל נשאר באדמה כמה דקו ואז אמאפארוס מתעיף.גיבל יוצא ותוקף את אפארוסבבלימה חזקה שמביסה את אמפארוס השופט אומר 1-0 לרורק עוד קרב רורק מנצח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק"כן יאלה בוא אנומוכנים לדרך" אתם יוצאים מהמבנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צולל ומאתחד במים. גליסקור מסיח את דעת הבועזלם אך הוא נפגע קשה אוד מהבום על קול שבויזל משתמשים עליו.לפתע פיצוץ אדיר מתרח באגם והבויזלים נפגעים וגם גליסקור נפגע קשה אך גם מובס מהקרב[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;694370][B][COLOR=mediumturquoise]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]אין לאן לכת כדי להמשיך עליך לעבור את האגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=orange]אוארל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=orange]את מי טרוצ'יק תוקף אדיש ברח ואת לא רואים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתההורס את לוח הבקרה ממש קשה ואתם רואים פתאום באמצע החדר מופיע אור אדום בידיוקאותו אור שראיתם שיוצא מפסגת הר מגמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]גיבל נשאר באדמה כמה דקו ואז אמאפארוס מתעיף.גיבל יוצא ותוקף את אפארוסבבלימה חזקה שמביסה את אמפארוס השופט אומר 1-0 לרורק עוד קרב רורק מנצח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק"כן יאלה בוא אנומוכנים לדרך" אתם יוצאים מהמבנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה צולל ומאתחד במים. גליסקור מסיח את דעת הבועזלם אך הוא נפגע קשה אוד מהבום על קול שבויזל משתמשים עליו.לפתע פיצוץ אדיר מתרח באגם והבויזלים נפגעים וגם גליסקור נפגע קשה אך גם מובס מהקרב[/COLOR][/B][/quote]
"לאן אנחנו הולכים עכשיו?" אני שואל את מרק.
-
[QUOTE=Eustass Kid;694370][B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
[B][COLOR="Orange"]אוארל
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההורס את לוח הבקרה ממש קשה ואתם רואים פתאום באמצע החדר מופיע אור אדום בידיוקאותו אור שראיתם שיוצא מפסגת הר מגמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
גיבל נשאר באדמה כמה דקו ואז אמאפארוס מתעיף.גיבל יוצא ותוקף את אפארוסבבלימה חזקה שמביסה את אמפארוס השופט אומר 1-0 לרורק עוד קרב רורק מנצח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צולל ומאתחד במים. גליסקור מסיח את דעת הבועזלם אך הוא נפגע קשה אוד מהבום על קול שבויזל משתמשים עליו.לפתע פיצוץ אדיר מתרח באגם והבויזלים נפגעים וגם גליסקור נפגע קשה אך גם מובס מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
יש באו כולם נעוף מיכן
-
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולכת לחצות עם מרשטוף את אגם ג'נג'ר .
אני קוראת למרשטוף החוצה ויוצאת.
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ קופץ ופתאום את רואהשהוא למד גלישה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל נכנסים לקר האדומה וחוזרים להר מגמה כעבור מס' דקות.אתם רואים שכל ילי צוות ניוטק נעלמו וגם ההר סשהיה בהר נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עונה לך" כברשכחת לעיר המכון ה1 זה אחרי היער הזה אנו קרובים ליציאה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694419][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל נכנסים לקר האדומה וחוזרים להר מגמה כעבור מס' דקות.אתם רואים שכל ילי צוות ניוטק נעלמו וגם ההר סשהיה בהר נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עונה לך" כברשכחת לעיר המכון ה1 זה אחרי היער הזה אנו קרובים ליציאה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
מיל בואי נמשיח בדרך
-
[quote=Eustass Kid;694419][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ קופץ ופתאום את רואהשהוא למד גלישה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ומיל נכנסים לקר האדומה וחוזרים להר מגמה כעבור מס' דקות.אתם רואים שכל ילי צוות ניוטק נעלמו וגם ההר סשהיה בהר נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק עונה לך" כברשכחת לעיר המכון ה1 זה אחרי היער הזה אנו קרובים ליציאה"[/COLOR][/B][/quote]
"לא שכחתי, נקווה שאני מוכן כבר לקרב" אני אמרתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;694419][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עונה לך" כברשכחת לעיר המכון ה1 זה אחרי היער הזה אנו קרובים ליציאה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה למדת גלישה !!!
כל הכבוד !!!"
-
[B][COLOR="Orange"]אוארל
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צולל ומאתחד במים. גליסקור מסיח את דעת הבועזלם אך הוא נפגע קשה אוד מהבום על קול שבויזל משתמשים עליו.לפתע פיצוץ אדיר מתרח באגם והבויזלים נפגעים וגם גליסקור נפגע קשה אך גם מובס מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"נלחמת קשה גלאיסקור תחזור אוקיי קראקונה חסל אותם עם משאב קרח (זוכר)"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ שמח על זה שהוא למד בגלישה.בא לו שתרכבי אחריו בגלישה עליו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרקאומר לך"אני מציע לך להאמן את טראטויג למכון ה1 שלך כי יש לו יותרון במכון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל רואים שני צ'רמיילון שרוצים נגדכם קרב [B][COLOR="Red"]2על [/[/
COLOR][/B]COLOR][/B]2
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בסילון אקוה קרח וגם אחדה ביזלים משתמ שבסילון אקוה קרח חזק בימיוחד ושני הסילונים מתנגשים זה בזה ושני השתמשים נפגעים מהסילון של השני[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694459][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרקאומר לך"אני מציע לך להאמן את טראטויג למכון ה1 שלך כי יש לו יותרון במכון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
COLOR][/B]COLOR][/B]2
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בסילון אקוה קרח וגם אחדה ביזלים משתמ שבסילון אקוה קרח חזק בימיוחד ושני הסילונים מתנגשים זה בזה ושני השתמשים נפגעים מהסילון של השני[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה לרכוב "אני קופצת על גבו ואנו זזים.
-
[quote=Eustass Kid;694459][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ שמח על זה שהוא למד בגלישה.בא לו שתרכבי אחריו בגלישה עליו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרקאומר לך"אני מציע לך להאמן את טראטויג למכון ה1 שלך כי יש לו יותרון במכון"[/COLOR][/B]
[B][color="Red"]אתה ומיל רואים שני צ'רמיילון שרוצים נגדכם קרב [B][COLOR=red]2על [/[/[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red]COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red]2[/COLOR]
[color="Red"][B][COLOR=blue]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קאקונה משתמש בסילון אקוה קרח וגם אחדה ביזלים משתמ שבסילון אקוה קרח חזק בימיוחד ושני הסילונים מתנגשים זה בזה ושני השתמשים נפגעים מהסילון של השני[/COLOR][/B][/quote]
"תוכל לעזור לי לאמן אותו בקרב אחד מול אחד?" אני עונה.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
COLOR][/B]COLOR][/B]2
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בסילון אקוה קרח וגם אחדה ביזלים משתמ שבסילון אקוה קרח חזק בימיוחד ושני הסילונים מתנגשים זה בזה ושני השתמשים נפגעים מהסילון של השני[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את מיל עם היא מוכנה לתת לי להילחם נגד שניהם עם צ'מצ'אר וצ'רמנדר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת" כן אבל פוקימון אש נגד אש עדיף פוקימון מים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עונה לך"כן אני ישמח תמיד לעזו לחבר נתחיל תומיא את טרטיג"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את עלה על מרשטופ והוא משתנמשבגלישה בזמן הגלישה אתם מותקפים בפעימת מים שכעמעט פוגעת בכם[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
COLOR][/B]COLOR][/B]2
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"תשתמש בקרן קרח עכשיו תגמור איתם!"
-
[quote=Eustass Kid;694491][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת" כן אבל פוקימון אש נגד אש עדיף פוקימון מים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק עונה לך"כן אני ישמח תמיד לעזו לחבר נתחיל תומיא את טרטיג"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את עלה על מרשטופ והוא משתנמשבגלישה בזמן הגלישה אתם מותקפים בפעימת מים שכעמעט פוגעת בכם[/COLOR][/B][/quote]
"צא טרטויג!" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;694491][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]מרי
את עלה על מרשטופ והוא משתנמשבגלישה בזמן הגלישה אתם מותקפים בפעימת מים שכעמעט פוגעת בכם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה שעם אני רוצה לפתח את שניהם עם צריכים לנצח בקרבות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל"טוב אבל הם יפסידו מול 2צ'אריזארד בתוך יפסידו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את טרטויג ומרק מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] קטן וחמוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח חזקה במיוחד שגומרת את אחד הבויזל נותר בויזל אחד[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;694528][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל"טוב אבל הם יפסידו מול 2צ'אריזארד בתוך יפסידו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את טרטויג ומרק מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] קטן וחמוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בקרן קרח חזקה במיוחד שגומרת את אחד הבויזל נותר בויזל אחד[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בנשיכה" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;694528][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את טרטויג ומרק מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] קטן וחמוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח חזקה במיוחד שגומרת את אחד הבויזל נותר בויזל אחד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פוקדור צא! תשתמש בפעימת מים ותכניס אותה לתוך סילון אקווה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;694528][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח חזקה במיוחד שגומרת את אחד הבויזל נותר בויזל אחד[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה לא לדאוג ובזמן שאני מוציא אותם
-
[QUOTE=Eustass Kid;694491][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]מרי
את עלה על מרשטופ והוא משתנמשבגלישה בזמן הגלישה אתם מותקפים בפעימת מים שכעמעט פוגעת בכם[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מרשטוף אתה רואה מי זה היה ? "
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ עושה לא עם הראש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"טוב איך שאתה רוצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
טרטוג משתמש בשטוי גפן שפוגעות בו אך הנשיכה של טרויג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] מצליח להתחמק ומשתמש בגיגול קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק והפוכדור מתנדנד ומתנדנד נתפס קאקונה משתמש בפעימת קרח שפוגעת קשהבויזל השני ומביסה אותו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694556][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
טרטוג משתמש בשטוי גפן שפוגעות בו אך הנשיכה של טרויג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] מצליח להתחמק ומשתמש בגיגול קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק והפוכדור מתנדנד ומתנדנד נתפס קאקונה משתמש בפעימת קרח שפוגעת קשהבויזל השני ומביסה אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף בחפירה ולצ'רמנדר לתקוף בגחלת
-
[quote=Eustass Kid;694556][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ עושה לא עם הראש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת לך"טוב איך שאתה רוצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטוג משתמש בשטוי גפן שפוגעות בו אך הנשיכה של טרויג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] מצליח להתחמק ומשתמש בגיגול קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה זורק והפוכדור מתנדנד ומתנדנד נתפס קאקונה משתמש בפעימת קרח שפוגעת קשהבויזל השני ומביסה אותו[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי הגפן ואז בדחיפה" אני אומר.
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה . צארמנדאר משתמש בגחלת אך שני הצאריזארדים מתחמקים בקלות מהגחלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהגילגול ומשתמש בשוטי גפן שפוגעים בשנדלש וגם הנישכה פוגעת בו .סאנדלש משתמש בחפירה ומעלם ממך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;694589][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בחפירה . צארמנדאר משתמש בגחלת אך שני הצאריזארדים מתחמקים בקלות מהגחלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג מתחמק מהגילגול ומשתמש בשוטי גפן שפוגעים בשנדלש וגם הנישכה פוגעת בו .סאנדלש משתמש בחפירה ומעלם ממך[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן כדי לפגוע בשנדלש ואז בדחיפה" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;694589][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה . צארמנדאר משתמש בגחלת אך שני הצאריזארדים מתחמקים בקלות מהגחלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהגילגול ומשתמש בשוטי גפן שפוגעים בשנדלש וגם הנישכה פוגעת בו .סאנדלש משתמש בחפירה ומעלם ממך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אמרתה שזה שני צ'רמיליון
-
[QUOTE=Eustass Kid;694556][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק והפוכדור מתנדנד ומתנדנד נתפס קאקונה משתמש בפעימת קרח שפוגעת קשהבויזל השני ומביסה אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא עוד פוקדור!" אני רוצה להעמיד בוויזל אחד בשוק להחלפה אם אני תופס...
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
השוטי גפן של טרטויג לא מגיעים אל סשלדנש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טעות שלי שני הצ'ריליון מתחמקים מהגחלת של צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק פוכדור על בויזל והפוכדור מתנדנד ומתנדמנד ונתפס
כמה אתה מציע[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694630][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כמה אתה מציע[/COLOR][/B][/QUOTE]
אמממ... אני רק רוצה שיחליפו איתי... אני ממשיך ועובר את הר אקוס לעיר הבאה...
-
[QUOTE=Eustass Kid;694630][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
כמה אתה מציע[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר עכשיו צא מהאדמה ותתקוף אותם בשריטות וגם את צ'רמנדר תתקוף בשריטות
-
[quote=Eustass Kid;694630][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]השוטי גפן של טרטויג לא מגיעים אל סשלדנש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טעות שלי שני הצ'ריליון מתחמקים מהגחלת של צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה זורק פוכדור על בויזל והפוכדור מתנדנד ומתנדמנד ונתפס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כמה אתה מציע[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תנסה להרגיש איפה סשלדנש ואם תצליח תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה" אני אומר.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
עוד לאסית את הראקוס.אתה ממשיך בדרכך ושח על תפיסת 2 בויזל לפתע אתה רואה חיל צות ניוטק בוההבסביבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מהאדמה ומשתמש בשריטת וגם צ'רמדאר .שני הצ'רמילון נפגעים ומשיבים בגחלת חזקה על צ'ימצ'אר וצ'רמדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג לא מצליח לחוש איפה שסדנלס נמצא[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694646][B][COLOR="Blue"]לוקאס
עוד לאסית את הראקוס.אתה ממשיך בדרכך ושח על תפיסת 2 בויזל לפתע אתה רואה חיל צות ניוטק בוההבסביבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מהאדמה ומשתמש בשריטת וגם צ'רמדאר .שני הצ'רמילון נפגעים ומשיבים בגחלת חזקה על צ'ימצ'אר וצ'רמדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג לא מצליח לחוש איפה שסדנלס נמצא[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את קראקונה ואומר לו להקפיא לו את הרגליים
-
[QUOTE=Eustass Kid;694646][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג לא מצליח לחוש איפה שסדנלס נמצא[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר תחפור בור בשביל שאתה וצ'רמנדר תכנסו לתוכו