-
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את יוצאת מהחנות לכמה שניות ומחזירה את סטאראביה לפוקדור, את נכנסת חזרה אל תוך החנות, לפתע האיש מתעורר.
"איפה אני? מי את?" שאל הנער שניראה מבולבל.[/i]
[img]http://img33.imageshack.us/img33/6350/9090.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן יוצא מן הפוקדור אבל הוא פצוע חזק בגלל שהוא החליק, פוליוואג תוקף בבועות אבל הרג'יאייס תוקף אותו בקרן קרח ומקפיא אותו.
הוא ניראה עצבני והוא עומד לתקוף אותך.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"מה גאון גם הפוקימון שלך נפצע, אל תתלהב" אמר פרולינו.
טוטודייל תוקף בשריטה אבל וויוויל חוסם אותו בחתך ליילי, וויוויל תוקף בציפורן מתכת ופוגע חזק בטוטודייל.
"קדימה ריולו תקוף את הוויוויל השני במתפקה מהירה ואז בכף יד כוחנית שוב" אמר פרולינו.
ריולו תוקף במתקפה מהירה, וויוויל תוקף בקרן קרח על הריצפה, וגורם לריולו להחליק לכיוונו.
ריולו מנצל את זה שהוא מחליק ותוקף בכף יד כוחנית ופוגע ברגליו של הוויוויל שניפצע חזק, אז הוא לא מוותר לריולו הוא תוקף אותו בשריטה ופוגע בו חזק.
"ואוו הם חזקים מאוד אבל אני לא הולך לוותר להם" אמר פרולנו.[/i]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]איווי תוקף בחבטה וטורטוויג תוקף בעלי תער, טורצ'יק תוקף בגחלת, הארקניינים תוקפים בלהביור ובנוצת אש.
טורצ'יק ניפגע חזק מן המתקפות, טורטוויג קופץ להגן על איווי וניפגע חזק מאוד מהמתקפות של הארקניינים, טורטוויג מחוסל.
הארקניינים בקושי נפגעו מהמתקפות של הפוקימונים שלכם.
"רואה שאנחנו עומדים למות, הפוקימונים שלנו אפילו לא ברמה של הארקניינים, מה נעשה עכשיו?" שאלה שרון.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]מריל תוקף באקדח מים ומבשאבת הידרו, הוא פוגע בארקניינים ומחסל אותם, הוא מצליח לכבות את האש.
הנערה רץ לעבריך ומחבקת אותך.
"תודה תודה תודה" היא אומרת, אתה רואה שצ'אטוט פצוע קשה מאוד, הוא שוכב על ריצפת המסדרון ובוקשי זז[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/img]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]בטח שאני קורא את התגובות שלי, אבל בלפעמים תצטרך להתמודד בעצמך עם המצבים האלו, זה כמו שמפלצות יפלשו לעלום לא יהיו לך חיות שמגנות עליך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבחין שהארקניין מביט על קופסאת אוכל הפוקימונים שמבצבצת מתוך התיק שלך, אתה מנסה להוציא אותך ולהביא אותה לתת אותה לארקניין היא מתקרב עליך ואז חוטף לך את הקופסא מהיד ובורח, לפתע אתה רואה את טומי הוא מנסה להפעיל את המעלית כדי לעלות לקומה של גרי ולהראות לו את האבן.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 12:28 PM
[b]
[i]איווי תוקף בחבטה וטורטוויג תוקף בעלי תער, טורצ'יק תוקף בגחלת, הארקניינים תוקפים בלהביור ובנוצת אש.
טורצ'יק ניפגע חזק מן המתקפות, טורטוויג קופץ להגן על איווי וניפגע חזק מאוד מהמתקפות של הארקניינים, טורטוויג מחוסל.
הארקניינים בקושי נפגעו מהמתקפות של הפוקימונים שלכם.
"רואה שאנחנו עומדים למות, הפוקימונים שלנו אפילו לא ברמה של הארקניינים, מה נעשה עכשיו?" שאלה שרון.[/i]
[/b][/quote]
אני מחזיר את איווי ואת טורטוויג לפוקדורים.
"אל תאכלו אותי! תיקחו את שרון, היא יותר טעימה!" אני צועקומתקרב אליה, קורץ לה בניסיון לרמוז לה שלא באמת ודוחף אותה קצת קדימה, מחכה שהארקניינים יקפצו לעברה ואז מרים אותה במהירות וזורק אותה משם אל מחוץ למעגל ומנסה לקפוץ בעצמי, בזמן שאני צועק לה "רוצי מהר אל המקדש!"
-
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]מריל תוקף באקדח מים ומבשאבת הידרו, הוא פוגע בארקניינים ומחסל אותם, הוא מצליח לכבות את האש.
הנערה רץ לעבריך ומחבקת אותך.
"תודה תודה תודה" היא אומרת, אתה רואה שצ'אטוט פצוע קשה מאוד, הוא שוכב על ריצפת המסדרון ובוקשי זז[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr170.png[/img]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]בטח שאני קורא את התגובות שלי, אבל בלפעמים תצטרך להתמודד בעצמך עם המצבים האלו, זה כמו שמפלצות יפלשו לעלום לא יהיו לך חיות שמגנות עליך.
אתה מבחין שהארקניין מביט על קופסאת אוכל הפוקימונים שמבצבצת מתוך התיק שלך, אתה מנסה להוציא אותך ולהביא אותה לתת אותה לארקניין היא מתקרב עליך ואז חוטף לך את הקופסא מהיד ובורח, לפתע אתה רואה את טומי הוא מנסה להפעיל את המעלית כדי לעלות לקומה של גרי ולהראות לו את האבן.[/i] [/b][/quote]
אני מרים אותו אומר לילדה:"בואי נצא מכאן דרך אגב שמי הוא רומה ומה שמך??" וארוץ לכיוון היציאה מביניין.
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]את יוצאת מהחנות לכמה שניות ומחזירה את סטאראביה לפוקדור, את נכנסת חזרה אל תוך החנות, לפתע האיש מתעורר.
"איפה אני? מי את?" שאל הנער שניראה מבולבל.[/i]
[img]http://img33.imageshack.us/img33/6350/9090.png[/img] [/b][/quote]
"אני דניס ומצאתי אותך מעולף ברחוב וכמעט דרסו אותך מסויימנים (או איך שלא קוראים להם)" אני אומרת בחיוך.
"מה שמך?"
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן יוצא מן הפוקדור אבל הוא פצוע חזק בגלל שהוא החליק, פוליוואג תוקף בבועות אבל הרג'יאייס תוקף אותו בקרן קרח ומקפיא אותו.
הוא ניראה עצבני והוא עומד לתקוף אותך.[/i]
[/b][/quote]
" אני רק רוצה שתעזור לי.." אני אומר
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"מה גאון גם הפוקימון שלך נפצע, אל תתלהב" אמר פרולינו.
טוטודייל תוקף בשריטה אבל וויוויל חוסם אותו בחתך ליילי, וויוויל תוקף בציפורן מתכת ופוגע חזק בטוטודייל.
"קדימה ריולו תקוף את הוויוויל השני במתפקה מהירה ואז בכף יד כוחנית שוב" אמר פרולינו.
ריולו תוקף במתקפה מהירה, וויוויל תוקף בקרן קרח על הריצפה, וגורם לריולו להחליק לכיוונו.
ריולו מנצל את זה שהוא מחליק ותוקף בכף יד כוחנית ופוגע ברגליו של הוויוויל שניפצע חזק, אז הוא לא מוותר לריולו הוא תוקף אותו בשריטה ופוגע בו חזק.
"ואוו הם חזקים מאוד אבל אני לא הולך לוותר להם" אמר פרולנו.[/i]
[/b][/quote]
"ריאולו אמור לקבל חצי מהנזק של מתקפות חושך,וכשהוא מתפתח ללוקאריו הוא בכלל מקבל רבע" אגיד בכעס ואז אוסיף "בו נוריד אותם אחד אחד,צא! טוטודייל! אקדח מים על הוויביל שריולו פגע בו!"
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
אתה מבחין שהארקניין מביט על קופסאת אוכל הפוקימונים שמבצבצת מתוך התיק שלך, אתה מנסה להוציא אותך ולהביא אותה לתת אותה לארקניין היא מתקרב עליך ואז חוטף לך את הקופסא מהיד ובורח, לפתע אתה רואה את טומי הוא מנסה להפעיל את המעלית כדי לעלות לקומה של גרי ולהראות לו את האבן.[/i] [/b][/quote]
כן הא..
------------
אני רץ אליו,"חשבת שתוכל לברוח ממני?חוצפן.."אני אומר לו,"אנחנו נלך אל פרופסור גרי ביחד!"אני אומר לו
-
[i]הארקניינים קופצים עליכם אתם מנסים לחמקו אבל לא מצליחים, אתם חוטיפים כמה שריטות חזקות.
אתה מצליח אבל רואה שהארקניינים תפסו את שרון והם בורחים איתה, היא כניראה התעלפה.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"שמי ליזי" אמרה הנערה, שניכם ירדים במדרגות, ומגיעים לקומה הראשונה כולה הרוסה, אתם יוצאים מהמלון ורואים שמרכז הפוקימונים עולה באש.[/i]
[i]"שמי טוני, עמדתי להכנס למקדש ואז כל הממוסווינים תקפו אותי" אמר טוני, הוא פתח את התיק שלו והיה בו מן מצפן מזור שהצביע לכיוון המקדש.
"טוב אני חושב שאני אלך לראות מה יש במקדש, את רוצה לבוא איתי?" שאל טוני.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הרג'יאייס לא יודע במה אתה רוצה שהוא יעזור לך, הוא רק יודע שאתה רוצה ממנו את האבן.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"היי זה הוויוויל שלי, שלך נימצא שם, ריולו תקוף את טוטודייל בכף יד כוחנית" אמר פרולינו, ריולו חסם את טוטודייל והכניס לו מכה חזקה של כף יד כוחנית.
טוטודייל ניפצע חזק בבטנו.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות לכיוונו של טומי הוא מבחין בך ומתחיל לעלות במדרגות, אתה רץ אחריו, לפתע הוא מחליק באחת המדרגות והאבן עפה מידיו, האבן עפה מן החלון, אתה בודק מה קרה לאבן ורואה שהיא נשברה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 01:37 PM
[b]
[i]"שמי טוני, עמדתי להכנס למקדש ואז כל הממוסווינים תקפו אותי" אמר טוני, הוא פתח את התיק שלו והיה בו מן מצפן מזור שהצביע לכיוון המקדש.
"טוב אני חושב שאני אלך לראות מה יש במקדש, את רוצה לבוא איתי?" שאל טוני.[/i] [/b][/quote]
"לא כדאי לחכות עד שכל הממוסוווינים ילכו?" אני שואלת.
-
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]הארקניינים קופצים עליכם אתם מנסים לחמקו אבל לא מצליחים, אתם חוטיפים כמה שריטות חזקות.
אתה מצליח אבל רואה שהארקניינים תפסו את שרון והם בורחים איתה, היא כניראה התעלפה.[/i]
[/b][/quote]
"נו, מה שאמרתי. פחדנית" אני חושב לעצמי בזמן שאני רץ ומרים אבנים מהרצפה ומתחיל לזרוק על הארקניינים.
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"היי זה הוויוויל שלי, שלך נימצא שם, ריולו תקוף את טוטודייל בכף יד כוחנית" אמר פרולינו, ריולו חסם את טוטודייל והכניס לו מכה חזקה של כף יד כוחנית.
טוטודייל ניפצע חזק בבטנו.[/i]
[/b][/quote]
"ככה זה?! טוטודייל! תקוף את ריולו בנשיכה!"
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]הרג'יאייס לא יודע במה אתה רוצה שהוא יעזור לך, הוא רק יודע שאתה רוצה ממנו את האבן.[/i]
[/b][/quote]
"אני צריך שתעזור לי לעצור את רגיג'יאס(אמרתי נכון?)! הוא הורס בתים והורג המון אנשים" אני אומר
-
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"שמי ליזי" אמרה הנערה, שניכם ירדים במדרגות, ומגיעים לקומה הראשונה כולה הרוסה, אתם יוצאים מהמלון ורואים שמרכז הפוקימונים עולה באש.[/i]
[/b][/quote]
אני אומר לליזי:"תגידי לאזומריל ליתקוף באקדח מים ומשאבת הידרו לאוויר כך שיווצר גשם "
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות לכיוונו של טומי הוא מבחין בך ומתחיל לעלות במדרגות, אתה רץ אחריו, לפתע הוא מחליק באחת המדרגות והאבן עפה מידיו, האבן עפה מן החלון, אתה בודק מה קרה לאבן ורואה שהיא נשברה.[/i] [/b][/quote]
"תראה מה עשית!!"אני צועק לו ורץ מהר החוצה ומתחיל לאסוף את השברים
-
"לא, בפעם הקודמת לא הספקתי להשתמש בפוקימון הפעם הזו אני מוכן לכל דבר, את רוצה לבוא?" שאל טוני.
[i]אתה זורק אבן על אחד הארקניינים, לפתע הוא רץ לעבריך אבל איווי מגן עליו בכך שהוא תוקף בחבטה.
לפתע כל הארקניינים רצים לעבריך, ומשחררים את שרון, לפתע אתה רואה שאיווי מתחיל לברוח הוא לא יכול יותר להלחם מולם.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"ריולו חמוק בעזרת מתקפה מהירה" אמר פרולינו, טוטודייל תוקף בנשיכה אבל ריולו חמוק, היא מנסה לתקוף את טוטודייל ביד כוחנית אבל טוטודייל חומק, לפתע הוויווילים תוקפים בשסע ליילי ופוגעים בפוקימונים שלכם חזק.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]לפתע רג'יאייס מתחיל לעוף, ועף לאזור ההרים, לפתע מן השמיים נופל לידך קריסטל, היא מצביע לכיוון מסויים.
אתה רואה שפוליווג ואוגי עדיין קפואים.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"כן, אוזמריל תקוף עכשיו באקדח מים ובמשאבת הידרו" אמר ליזי, אוזמריל התחיל לתקוף וכיבה את האש, אתה וליזי נכנסים למרכז הפוקימונים ורואים שאין שם אף אחד, אתה רואה שמכונת הריפוי עדיין עובדת.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה יורד במהירות ללובי, שניה לפני שאתה יוצא אתה רואה מהדלת השקופה של המלון חבורה של ממוסווינים עוברים ודורכים על השברים שהופכים לאבקה שבקושי אפשר לאסוף.
לפתע אתה רואה שהאבקה זוהרת באופן מיוחד, לפתע הבניין שלידכם מתחיל לעלות בלהבות בגלל הארקניינים.[/i]