-
[QUOTE=Flupy;603066][SPOILER]
"בחייאת תרגעו קצת "אומר .
"אנדרו תאמין לי אתה לא רוצה לעצבן אותו "אלחש לאנדרו .
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]ארגע מעט ואז אלחש למייקל "מייקל אני חייב לדבר איתך על משהו. אני חושב שפעם באתי לפה והמכון היה ריק וראיתי פה כלב,יש לך מושג של מי או או למה הוא היה שם?"[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=LACOSTE;603069][spoiler]ארגע מעט ואז אלחש למייקל "מייקל אני חייב לדבר איתך על משהו. אני חושב שפעם באתי לפה והמכון היה ריק וראיתי פה כלב,יש לך מושג של מי או או למה הוא היה שם?"[/spoiler][/quote]
"אמרתי לך אני הגעתי לפה רק עכשיו !"אומר .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Flupy;603075][SPOILER]
"אמרתי לך אני הגעתי לפה רק עכשיו !"אומר .
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב תרגע.. אם מותר לי לשאול,מה אתה עושה כאן?" אנסה לשאול אותו בנימוס כדי שלא יתרגז.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=LACOSTE;603077][spoiler]"טוב תרגע.. אם מותר לי לשאול,מה אתה עושה כאן?" אנסה לשאול אותו בנימוס כדי שלא יתרגז.[/spoiler][/quote]
"זה כבר לא עניינך"אומר .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Flupy;603085][SPOILER]
"זה כבר לא עניינך"אומר .
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"בסדר.. ובכן נראה לי שהספיק לי מהמקום הזה,היה נחמד להכיר אתכם." אגיד ואלך הביתה.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=LACOSTE;603093][spoiler]"בסדר.. ובכן נראה לי שהספיק לי מהמקום הזה,היה נחמד להכיר אתכם." אגיד ואלך הביתה.[/spoiler][/quote]
"ביי"אומר .
[SPOILER]
"בנאדם מוזר הא ?"אומר לאייס בלי שהוא ישמע .
[/SPOILER]
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DarkRed]איוונט-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DarkRed]
יש לי מילה אחת להגיד לכם- XDDDD.. סתם, האמת שזה היה איוונט טוב מאוד, קצת קצר, אבל תקשרתם בצורה יחסית טובה, ועשיתם את זה ללא ההנחיה שלי. כמה נקודות שאני רואה שאנחנו צריכים לשים עליהן דגש לפעם הבאה:
1. אחרי שאתם מגיבים אחד לשני פעמיים שלוש (דוגמא: אני הגבתי, מור הגיב לי, תומר הגיב למור, מור ענה לו) תעצרו ותחכו שאני אגיב, כדי לראות האם קורה משהו מיוחד או האם לאחת הדמויות שלי יש מה להוסיף.
2. אם אני לא מחובר עדיף שלא תחפרו יותר מידי, למרות שדי אהבתי את מה שעשיתם. בכל מקרה, אני מעדיף שזה יקרה בזמן שגם אני כאן.
3. ריאליסטיות. אצל תומר זה כבר טוב מאוד ושיפור עצום מההתחלה, אצל מור קצת פחות (מה שהגיוני, אתה השחקן הכי חדש, אנחנו עוד נעבוד על זה ואתה תהיה טוב כמו כולם). אם אתם מדברים על משהו, אתם לא יכולים לעבור נושא באמצע או לשאול עשר שאלות בבת אחת. לשים לב.:) בלי ששמתי לב, יצאה לי חפירה רצינית. האיוונט היה טוב, וטוב שהיה, אבל כעת אתם שוב לבד!
[COLOR=RoyalBlue]אנדרו- [/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=RoyalBlue]אתה יוצא החוצה מעוצבן. בחוץ הלילה מרגיש כמו לילה לא טבעי, כשהעיר שקטה ושוממת. אין כמעט אף אחד בחוץ, מלבד אדם אחד, שקצת רחוק ממך, אך שהוא מסתכל עליך.[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[B][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray][B]אייס מסתכל על אנדרו עוזב. "יש לי הרגשה מוזרה לגביו. אבל הוא לא הסיבה שאנחנו כאן." הוא פונה אל שרה. "אנחנו רוצים להגיע למאגר."[/B][/COLOR][/spoiler][/spoiler]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]נראה שהאיש לא ממש מתעניין במה שאתה אומר. לאחר כמה דקות אתה מתחיל להרגיש שהכאבים קצת מתמעטים. "אתה מאמין באלוהים?" שואל אותך האיש.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603168][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]נראה שהאיש לא ממש מתעניין במה שאתה אומר. לאחר כמה דקות אתה מתחיל להרגיש שהכאבים קצת מתמעטים. "אתה מאמין באלוהים?" שואל אותך האיש.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"לא .
אם באמת היה אלוהים ש'מגן' עלינו , לא היו מלחמות בעולם הזה , לא היו אנשים רעים
העולם היה מושלם אם היה באמת אלוהים , אין לי בשביל מה להאמין
בדמות שלא קיימת מבחינתי ." אגיד לו ואשב על הרצפה .
עכשיו מבלי שיראה אנסה להוציא את הכנפיים שלי .[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603168][B][COLOR=DarkRed]איוונט-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DarkRed]
יש לי מילה אחת להגיד לכם- XDDDD.. סתם, האמת שזה היה איוונט טוב מאוד, קצת קצר, אבל תקשרתם בצורה יחסית טובה, ועשיתם את זה ללא ההנחיה שלי. כמה נקודות שאני רואה שאנחנו צריכים לשים עליהן דגש לפעם הבאה:
1. אחרי שאתם מגיבים אחד לשני פעמיים שלוש (דוגמא: אני הגבתי, מור הגיב לי, תומר הגיב למור, מור ענה לו) תעצרו ותחכו שאני אגיב, כדי לראות האם קורה משהו מיוחד או האם לאחת הדמויות שלי יש מה להוסיף.
2. אם אני לא מחובר עדיף שלא תחפרו יותר מידי, למרות שדי אהבתי את מה שעשיתם. בכל מקרה, אני מעדיף שזה יקרה בזמן שגם אני כאן.
3. ריאליסטיות. אצל תומר זה כבר טוב מאוד ושיפור עצום מההתחלה, אצל מור קצת פחות (מה שהגיוני, אתה השחקן הכי חדש, אנחנו עוד נעבוד על זה ואתה תהיה טוב כמו כולם). אם אתם מדברים על משהו, אתם לא יכולים לעבור נושא באמצע או לשאול עשר שאלות בבת אחת. לשים לב.:) בלי ששמתי לב, יצאה לי חפירה רצינית. האיוונט היה טוב, וטוב שהיה, אבל כעת אתם שוב לבד!
[COLOR=RoyalBlue]אנדרו- [/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=RoyalBlue]אתה יוצא החוצה מעוצבן. בחוץ הלילה מרגיש כמו לילה לא טבעי, כשהעיר שקטה ושוממת. אין כמעט אף אחד בחוץ, מלבד אדם אחד, שקצת רחוק ממך, אך שהוא מסתכל עליך.[/COLOR][/B]
[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"היי.. מי אתה?" אשאל אותו ואז אנסה להתקרב אליו כדי לראות אותו טיפה טוב יותר.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי.. הגב שלך נראה כרגע ככה:
[/COLOR][/B][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/9348/infernal2.png[/IMG]
[COLOR=SeaGreen][B]עוד אין לך כלום בגב מלבד שני פצעים גדולים. הכנפים שלך צריכות לצמוח לפני שתוכל "להוציא" אותן
-----------------------------------------------------------
"תאוריה מעניינת." עונה לך האיש המסתורי. "אבל אני לא קונה את זה. גם בתנ"ך איפה שאלוהים דומיננטי יש מלחמות ורע בעולם. איך אתה מסביר את זה?"[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=RoyalBlue][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=RoyalBlue][B]"אנדרו הית'..." אומר לך האיש ומתקרב. הוא בלונדיני וגדול יחסית, עם סיגריה בפה ומבט מזלזל. "לא ציפיתי למצוא אותך כל כך מהר." הוא אומר[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603324][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי.. הגב שלך נראה כרגע ככה:
[COLOR=SeaGreen][B]עוד אין לך כלום בגב מלבד שני פצעים גדולים. הכנפים שלך צריכות לצמוח לפני שתוכל "להוציא" אותן
"תאוריה מעניינת." עונה לך האיש המסתורי. "אבל אני לא קונה את זה. גם בתנ"ך איפה שאלוהים דומיננטי יש מלחמות ורע בעולם. איך אתה מסביר את זה?"[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=RoyalBlue][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=RoyalBlue][B]"אנדרו הית'..." אומר לך האיש ומתקרב. הוא בלונדיני וגדול יחסית, עם סיגריה בפה ומבט מזלזל. "לא ציפיתי למצוא אותך כל כך מהר." הוא אומר[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"נראה שאתה מכיר אותי.. אבל אני לא ממש זוכר אותך. הזדהה!" אגיד,כמעט אצרח את זה עליו.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=RoyalBlue]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]תחבר למסן
------------------
"שש מה אתה צועק? אנשים ישנים פה!" מסנן האיש ומסמן לך לעקוב אחריו. הוא מתחיל ללכת [/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603357][B][COLOR=RoyalBlue]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]תחבר למסן
------------------
"שש מה אתה צועק? אנשים ישנים פה!" מסנן האיש ומסמן לך לעקוב אחריו. הוא מתחיל ללכת [/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אין לי כח למשחקים.. תגיד לי מי אתה וזהו." אתלונן בשקט ואלך אחריו.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603324][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי.. הגב שלך נראה כרגע ככה:
[/QUOTE]
[SPOILER]"אבל בתנ"ך הוא עזר לעמנו , כאן הוא לא עוזר לאף אחד !
ובגלל זה אני לא מאמין בו , כי הרי התנ"ך הוא בסך הכל ספר , הכל יכול להיות
מומצא ע"י איזה סופר ששיעמם לו ."[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]היית בהתחלה סגול ואז התבלבלתי...
-------------------------------
"השם הוא ג'יימס." הוא אומר לך. "עוזר לך?" הוא ממשיך ללכת ומסמן שתעקוב אחריו.[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=SeaGreen][B]"הוא עזר לעמנו, לא לעמכם." הוא אומר. "וחוץ מזה, איך זה קשור? איך היית מגדיר את התפקיד שלו?"[/B][/COLOR][/spoiler]