תנחש O-o...
מוסיקה
Printable View
תנחש O-o...
מוסיקה
אהה
זה הפורום...
[url]http://www.youtube.com/orangeil?gclid=CIWyy4f7z6ICFc2S3wodbiMjzA[/url]
תראו לאן הדרדרנו
היי מה שלומכם?
הפצצתם בנו''ד כשלא הייתי...
4-0 לגרמניה זה מדהים בעיני,
נטרלו את גרמניה לגמרי.
[quote=Captain_Charisma;661236]היי מה שלומכם?
הפצצתם בנו''ד כשלא הייתי...
4-0 לגרמניה זה מדהים בעיני,
נטרלו את גרמניה לגמרי.[/quote]
היי מור
והיי כולם
בבית
כן הפצצנו...
היי כולם
יש משחק עוד מעט
אני הולך
צפו לסיקורים היו בערב
[quote=ErWiN;661241]היי כולם
יש משחק עוד מעט
אני הולך
צפו לסיקורים היו בערב[/quote]
היי-ביי ארוין...
קדימה בחירות!
הירשמו!
אני רוצה להירשם אבל אלכס אמר לי שאני לא השקעתי בפורום הזה בשביל להיבחר אליו אבל אני מעכשיו הייתי רוצה להשקיע.... והי כולם עוד יומים יומולדת=]=]
[quote=shlomii4;661255]אני רוצה להירשם אבל אלכס אמר לי שאני לא השקעתי בפורום הזה בשביל להיבחר אליו אבל אני מעכשיו הייתי רוצה להשקיע.... והי כולם עוד יומים יומולדת=]=][/quote]
היי שלומי
יומלדת שמח =]
ארוין פתחת נושא על גרמניה-ארגנטינה?
שלומי יש לך עד 22:00 לשנות את דעתך בנוגע לפרישה אם אתה רוצה כמובן אם לא אני לא מכריח אותך להישאר ורגע אני עורך חתימה....
[QUOTE=DouBle R;661261]שלומי יש לך עד 22:00 לשנות את דעתך בנוגע לפרישה אם אתה רוצה כמובן אם לא אני לא מכריח אותך להישאר ורגע אני עורך חתימה....[/QUOTE]
שנייה רומה אז כל מה שהיה באשכול של עידוס היה נכון? כי אני רואה בחתימה שלך שביקשת סליחה אז זה נכון? לפניש אני מודיע לך אני רוצה לשמוע הסבר כי זה בהחלט ישפיע אם אני אשאר במשחק שלך.
אז זה שקר או אמת? אתה באמת כמו שעידו מכנה אותך "נאו נאצי ואנטישמי"?אני רוצה להאמין שלא אבל יש לו הוכחות.....
שלומי תשקיע מעכשיו ותציע את עצמך בבחירות הבאות שהיו אחרי הבחירות שיש עכשיו...
אם תכתוב את המצע שלך,פשוט ידלגו עליו כי לא השקעת ולא כלום...זה פשוט יבזבז לך את האנרגיה שלך...
[QUOTE=~Tyrael~;661273]שלומי תשקיע מעכשיו ותציע את עצמך בבחירות הבאות שהיו אחרי הבחירות שיש עכשיו...
אם תכתוב את המצע שלך,פשוט ידלגו עליו כי לא השקעת ולא כלום...זה פשוט יבזבז לך את האנרגיה שלך...[/QUOTE]
אוקי אני אתחיל מהשבוע הבא כי אין לי זמן השבוע ורומה אני מחכה עדיין להסבר