-
[quote=DarkTiger;1036113][B]עומר[/B]- ״אני יכולה לנסות״ היא עונה ומציגה את עצמה ״אני מרינדה, איך קוראים לך?״
״רלטס, קרן על חושי!״ היא מורה לרלטס שלה אחרי שאתה עונה לה, גל ארוך בצורת טבעות מתנגש בבועה והיא מתפוצצת.
״אתה רוצה להלחם מולי?״ היא שואלת אותך.
״אם אתה רוצה את הסטאריו, זה הזמן לזרוק פוקדור״ הפוקדע שלך אומר.
.[/quote]
"בטח אבל רק רגע" אומר בחיוך ואזרוק פוקדור על סטאריו ואראה אם הוא אכן ילכד
-
[b]עומר[/b]- אתה זורק את הפוקדור, סטאריו נשאב אליו בהבזק אדום.
״עוד לא אמרת לי איך קוראים לך״ מרינדה אומרת.
הפוקדור מתנדנד... ומתנדנד... ומתנדנד... ונעצר, תפסת סטאריו!
אני אעדכן לך אותו מחר, תרצה לקרוא לו בכינוי?
-
[quote=DarkTiger;1036122][B]עומר[/B]- אתה זורק את הפוקדור, סטאריו נשאב אליו בהבזק אדום.
״עוד לא אמרת לי איך קוראים לך״ מרינדה אומרת.
הפוקדור מתנדנד... ומתנדנד... ומתנדנד... ונעצר, תפסת סטאריו!
אני אעדכן לך אותו מחר, תרצה לקרוא לו בכינוי?[/quote]
"אהה אני רובי" אומר לה בחיוך "אז אחד על אחד?" אשאל אותה בחיוך
-
[b]עומר[/b]- ״אוקיי״ היא עונה ״לי יש שני פוקימונים אם אתה רוצה שניים על שניים או זוגות״.
״צא רלטס!״ היא מורה לרלטס שלה לצאת לקרב, הקרב מתרחש בזירת שדה וזירת מים בלי מצופים, אתם עומדים בזירת שדה.
״תבחר את הפוקימון שלך ותתחיל״ היא אומרת לך.
אם אתה רוצה גם עם סטאריו אני פשוט ארשום לך את המתקפות..* ואתה רוצה לתת לו כינוי?
-
[QUOTE=DarkTiger;1036091]ההמשכים יהיו הפעם פחות מושקעים- בלי הרבה פירוט ובלי צבעים ותמונות כי אני מהאייפוד וזה לא נוח.. סורי..
[b]תומר[/b]- ״עזרה תתקבל בברכה״ היא עונה ״ראית איך הם נראים או כמה הם?״
למשמע ה׳לא׳ היא חייכה לעצמה ומלמלה ״מקרה קלאסי״.
״תעלה על האופנוע״ היא מורה לך ואתה מציית, אתם נוסעים במהירות אל הרכב.
הרכב נעצר, אדם לבוש במדים כהים ירד מהרכב, הוא גיחך ברשעות אליכם.
[/QUOTE]
"מי אתה?אתה גנבת לי את נסיך שלי?!"אשאל את האיש המכוער בכעס ואז אוציא את מלך ואגיד לו:"מלך תשתמש בראש ברזל על האיש הזה!"
-
[QUOTE=DarkTiger;1036091]
[b]ליאור[/b]- ״הם לא טסו עם המסוק?״ מתפלא הארי בעוד אתה מחפש בשיחים ומבין שהתבלבלת, אתה אומר לו שהם טסו.
״בוא״ הוא אומר לך, ואנס מרים אותכם ומתעופף בעקבות המסוק.
״יש לך עוד פוקימונים?״ הארי שואל אותך בדרך.
אתם נוחתים על זנב המסוק, הדלת נפתחת ובידריל (פוקימון דבורה מהדור הראשון) מתעופף אליכם ויורה עליכם עוקץ רעל זוהר ומהיר.
*[/QUOTE]
אני מתחמק במהירות מן עוקץ הרעל של בידריל ואז אומר להארי"יש לי רק פוקימון אחד.והפוקימון הוא ולפקיס במקרה הזה היא יכולה לעזור לנו נגד הבידריל הזה". אני מוציא החוצה את ולפקיס ואומר לה"קדימה תעזרי לנו להביס את הבידריל הזה.תקפי אותו בגחלת הכי חזקה שלך כך שתביסי אותו במכה אחת"
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "נסיך?" האיש מגחך "איזה מין שם מגוחך לפוליוואג עלוב".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מוציא את מלך, לאחר ההוראות שלך ברק לבן עובר על ראשו, ראשו מתקשה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא עף את האיש עם המתקפה, אך לפתע סוטה הצידה ואתה לא מבין למה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]לפנייו עומדת איירונט עצבנית.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/632.png[/IMG][/SPOILER]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- וולפיקס יורה את מתקפת הגחלת הכי חזקה שהיא יכולה, אך בידריל חומקת והמסוק נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מתרסקים באמצע הג'ונגל, אתה רואה את הפיצ'ויים קשורים במסוק דרך החלון הצדדי של המסוק.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1036113]
[B]שיר[/B]- אם אני לא טועה בחרת תיאום בטופס הרשמה, את רוצה להחליף? לדעתי עדיף לך תיאום כי את זה יש רק במשחק שלי.
״תהני״ הוא מגיש לך 2 פוקדור עם פוקימון, פוקדע ו- 5 פוקדורים ריקים ואומר ״תבחרי אחד משני הפוקדורים שיש בהם פוקימון, באחד יש מגבי ובאחד דאסקול״.[/quote]
רשמתי אימון. ואני מעדיפה אימון, אבל תודה על ההצעה. :ם
~~
"אני בוחרת את דאסקול. תודה רבה לך." אני מחליטה ומודה לו על הכל בפנים מחויכות, אני מכניסה את הפוקידע אל כיס מכנסיי ואת הפוכדורים אני מצמידה אל החגורה. אני נפרדת מהפרופסור לשלום ויוצאת מהמעבדה. "בוא נכיר אותך קצת, דאסקול." אני אומרת מעט בלחש ומשליכה את הפוכדור שלו קדימה. "אני לין, המאמנת החדשה שלך." אני מציגה את עצמי בחיוך, מחכה לתגובתו.
-
[QUOTE=DarkTiger;1036194][COLOR=darkorange][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- וולפיקס יורה את מתקפת הגחלת הכי חזקה שהיא יכולה, אך בידריל חומקת והמסוק נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מתרסקים באמצע הג'ונגל, אתה רואה את הפיצ'ויים קשורים במסוק דרך החלון הצדדי של המסוק.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לופקיס"כול הכבוד לך הצלחת להפיל את המסוק .אני לא אכעס עליך על זה שלא פגעת בידריל". אני אומר לפיצ'וים בתקווה שישמעו אותי"הי פיצ'ווין אל תדאגו אתם ביידים טובות אני והארי נציל אותם מהאנשים שגנבו אותכם.אז תהיו רגועים.". אני אומר לולפקיעס"נסי לחמם את הזכוכית בגחלת כך שהזכוכית תיחמם". אני אומר להארי"תוציא את סיטר שלך שינסה לשבור את החלון"
-
[QUOTE=DarkTiger;1036194][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "נסיך?" האיש מגחך "איזה מין שם מגוחך לפוליוואג עלוב".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מוציא את מלך, לאחר ההוראות שלך ברק לבן עובר על ראשו, ראשו מתקשה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא עף את האיש עם המתקפה, אך לפתע סוטה הצידה ואתה לא מבין למה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]לפנייו עומדת איירונט עצבנית.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/632.png[/IMG][/SPOILER]
[/COLOR][/QUOTE]
"מלך זה שם טוב לפוקימון מעולה אתה עוד תראה!מלך עכשיו תשתמש במגן ברזל!"אצעק למלך
ואז אחרי שהוא יתקשה כמו ברזל אוסיף בחשש:"תשתמש עכשיו בראש ברזל אבל על האדמה ואז שיצא סלע ענקי תזרוק על האיירונט ותעוף אליו בראש ברזל בכול הכוח!אני מאמין בך בלדום!"
-
[COLOR=darkorchid][B]שיר[/B]- "דאסק.." הוא אומר לך בטון צפצפני, אך חמוד מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]"*ביפ*" הפוקדע שלך מצפצף לפתע בצורמניות, את לוחצת על כפתור.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"[/COLOR][COLOR=black]שלום לך *ביפ* אני הוא הפוקדע שלך ואנחנו נמצאים בעיירה קזיוקה[/COLOR][COLOR=darkorchid]" הוא מדבר "[/COLOR][COLOR=black]אתה יכול לפנות מכאן למספר מקומות, מקום אחד אגם פיאון- מקום מצויין לתפיסת פוקימון מים, מקום שני מקדש ארסיאוס- המקום נהרס בפלישה אך בעבר הוא היה מקום תיירות מפורסם מאוד, מקום שלישי- העיירה כרסל, שבה ניתן למצוא מוזיאון, מכון ומצפה כוכבים, והמקום האחרון- דרך 1, ללא הרבה דיבורים, פשוט להתחיל במסע[/COLOR][COLOR=darkorchid]".[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/355.png[/IMG][/SPOILER]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- וולפיקס מתחכחת בך בחיבה, הארי מורה לסייטר שלו "שבירת לבנים!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]להבו של ואנס מתקשה ומנפץ את החלון בהנחתה חזקה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מוציא את הפיצ'ויים ומותיר אותם מהקשרים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אנחנו עוד נחזור!" צווח אליך אדם צרוד "ועם תגבורת!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא שלף מהמסוק כדור פורח וניפח אותו בזריזות, ארבעת האנשים שהיו במסוק עפו משם עם הכדור הפורח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם באמצע ג'ונגל, מסביבכם הרבה פוקימונים פראיים, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- בלדום מתקשח, הוא נוגח באדמה וניזוק טיפה, אך סלע מזנק מההדף של המכה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא מרים את הסלע וזורק אותו על איירונט ומקשיח שוב את עצמו, הוא מתעופף אל איירונט עם ראש ברזל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]איירונט בולם את הסלע הענק, תופס אותו בצבתותיו וזורק אותו על בלדום, הראש ברזל מתבטל והסלע נשבר לרסיסים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"קרן על!" מורה האיש לאיירונט, הקרן הכתומה והעוצמתית מתקדמת במהירות עצומה אל מלך.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1036642][COLOR=darkorchid][B][COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- בלדום מתקשח, הוא נוגח באדמה וניזוק טיפה, אך סלע מזנק מההדף של המכה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא מרים את הסלע וזורק אותו על איירונט ומקשיח שוב את עצמו, הוא מתעופף אל איירונט עם ראש ברזל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]איירונט בולם את הסלע הענק, תופס אותו בצבתותיו וזורק אותו על בלדום, הראש ברזל מתבטל והסלע נשבר לרסיסים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"קרן על!" מורה האיש לאיירונט, הקרן הכתומה והעוצמתית מתקדמת במהירות עצומה אל מלך.[/COLOR][/QUOTE]
"מלך המתקפה הזאת כמעט לא תשפיע אליך אבל עדיין תשתמש בהגנת ברזל ואז תפתיע בראש ברזל על איירונט בכול הכוח מלך!אתה מסוגל מלך!"אצעק בעידוד לעבר מלך
תוך כדי שאני הולך לשוטרת(אם היא לא הלכה"ואז אומר לה:"אני צריך עזרה תוכלי לעזור לי בקרב?"
-
[quote=DarkTiger;1036642][COLOR=darkorchid][B]שיר[/B]- "דאסק.." הוא אומר לך בטון צפצפני, אך חמוד מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]"*ביפ*" הפוקדע שלך מצפצף לפתע בצורמניות, את לוחצת על כפתור.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"[/COLOR][COLOR=black]שלום לך *ביפ* אני הוא הפוקדע שלך ואנחנו נמצאים בעיירה קזיוקה[/COLOR][COLOR=darkorchid]" הוא מדבר "[/COLOR][COLOR=black]אתה יכול לפנות מכאן למספר מקומות, מקום אחד אגם פיאון- מקום מצויין לתפיסת פוקימון מים, מקום שני מקדש ארסיאוס- המקום נהרס בפלישה אך בעבר הוא היה מקום תיירות מפורסם מאוד, מקום שלישי- העיירה כרסל, שבה ניתן למצוא מוזיאון, מכון ומצפה כוכבים, והמקום האחרון- דרך 1, ללא הרבה דיבורים, פשוט להתחיל במסע[/COLOR][COLOR=darkorchid]".[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/355.png[/IMG][/spoiler][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/quote]
"תודה לך, פוקידע." אני מודה לו בחיוך מעט מאולץ ומחזירה אותו אל הכיס. "נלך אל אגם פיאון, פוקמון מים בהחלט יכול להיות שימושי במסע." אני מחליטה ומתחילה להתקדם לצד דאסקול אל אגם פיאון.
-
[quote=DarkTiger;1036139][B]עומר[/B]- ״אוקיי״ היא עונה ״לי יש שני פוקימונים אם אתה רוצה שניים על שניים או זוגות״.
״צא רלטס!״ היא מורה לרלטס שלה לצאת לקרב, הקרב מתרחש בזירת שדה וזירת מים בלי מצופים, אתם עומדים בזירת שדה.
״תבחר את הפוקימון שלך ותתחיל״ היא אומרת לך.
אם אתה רוצה גם עם סטאריו אני פשוט ארשום לך את המתקפות..* ואתה רוצה לתת לו כינוי?[/quote]
לא בוער לי כיוני בשבילו..
~~~~~~~;
"בעייתי מעט בהתחשב בעובדה שהסטאריו שלכדתי פצוע קשה והאיגיליבאף שלי גם לא במצב הכי טוב. אולי פעם אחרת" אומר בחיוך ואלך לחפש מרכז פוקימונים
-
[QUOTE=DarkTiger;1036642][COLOR=darkorchid][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- וולפיקס מתחכחת בך בחיבה, הארי מורה לסייטר שלו "שבירת לבנים!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]להבו של ואנס מתקשה ומנפץ את החלון בהנחתה חזקה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא מוציא את הפיצ'ויים ומותיר אותם מהקשרים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אנחנו עוד נחזור!" צווח אליך אדם צרוד "ועם תגבורת!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא שלף מהמסוק כדור פורח וניפח אותו בזריזות, ארבעת האנשים שהיו במסוק עפו משם עם הכדור הפורח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם באמצע ג'ונגל, מסביבכם הרבה פוקימונים פראיים, מה תעשה?[/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר להארי"תודה שעזרת לי להציל את הפיצ'וים האלו.אולי נעבור את היער הזה ביחד כי אלו יש פה הרבה פוקימונים מסוכנים שגרים פה.אז מה אתה אומר?". אני מחזיר את ולפקיס לפוכדור שלה ואז אומר לפיצ'וים"עכשיו אתם בידים טובות אז בוא איתנו אנחנו נעבור את היער ביחד"