מה קורה ארוין?.
Printable View
מה קורה ארוין?.
יאללה בואו נרצח תנו"ד =]
3 תגובות בחצי דקה , 6 תגובות בדקה , 12 בדתי דקות , דף בשתי דקות וחצי , 2 דפים ב5 דקות , 4 ב10 דקות , 8 ב20 דקות , 16 ב40 דקות , 32 בשעה וחצי , 40 בשעה ו50 דקות!!!
יאללה בואו העשה 40 עמודים בשעתיים =]]]
[QUOTE=NapTime;801059]יאללה בואו נרצח תנו"ד =]
3 תגובות בחצי דקה , 6 תגובות בדקה , 12 בדתי דקות , דף בשתי דקות וחצי , 2 דפים ב5 דקות , 4 ב10 דקות , 8 ב20 דקות , 16 ב40 דקות , 32 בשעה וחצי , 40 בשעה ו50 דקות!!!
יאללה בואו העשה 40 עמודים בשעתיים =]]][/QUOTE]
יאלהה בוא נחזיר את רוצחי הנודים
יאללה =]
משעמם לי... אוף אני מת מרעב...
[QUOTE=NapTime;801070]יאללה =][/QUOTE]
גם אני רוצה להיכנס לטופ 10
אז לך תאכל , תאמת גם אני רעב :p
[QUOTE=killerbee;801072]משעמם לי... אוף אני מת מרעב...[/QUOTE]
תאכל משהו
ליאור בזמן שאנחנו מדברים לך תגיב במשחק
>_<" חרא שכחתי שיש לי עונש! לא משנה הנזק כבר נעשה (:
[QUOTE=NapTime;801078]ליאור בזמן שאנחנו מדברים לך תגיב במשחק[/QUOTE]
אולי אני יגיב
אין דבר כזה אולי , יש כן או לא!
שחר לוקאס מציע לך "בוא נטרוף את ליאור אם שניינו רעבים!" אתה מתפתה ומסכים להצעה ליאור רואה את מבטייכם הרעבים ואומר "די חברה אתם לא מצחיקים!" אתה אומר "אוכל!" לוקאס אומר "מזוווו! מזוו אמחבה" הוא הפך לזומבי! שנייכם בורחים מהזומבי שלא רואה לאן הוא הולך וראשו נתקע בענף ומתנתק מהגוף "מזוווו" הראש צועק והגוף ממשיך ללכת כאילו לא קרה כלום! מה תעשו?
[QUOTE=killerbee;801086]שחר לוקאס מציע לך "בוא נטרוף את ליאור אם שניינו רעבים!" אתה מתפתה ומסכים להצעה ליאור רואה את מבטייכם הרעבים ואומר "די חברה אתם לא מצחיקים!" אתה אומר "אוכל!" לוקאס אומר "מזוווו! מזוו אמחבה" הוא הפך לזומבי! שנייכם בורחים מהזומבי שלא רואה לאן הוא הולך וראשו נתקע בענף ומתנתק מהגוף "מזוווו" הראש צועק והגוף ממשיך ללכת כאילו לא קרה כלום! מה תעשו?[/QUOTE]
אני לוקח ענף ורוצח את זומבי לוקאס
[quote=killerbee;801086]שחר לוקאס מציע לך "בוא נטרוף את ליאור אם שניינו רעבים!" אתה מתפתה ומסכים להצעה ליאור רואה את מבטייכם הרעבים ואומר "די חברה אתם לא מצחיקים!" אתה אומר "אוכל!" לוקאס אומר "מזוווו! מזוו אמחבה" הוא הפך לזומבי! שנייכם בורחים מהזומבי שלא רואה לאן הוא הולך וראשו נתקע בענף ומתנתק מהגוף "מזוווו" הראש צועק והגוף ממשיך ללכת כאילו לא קרה כלום! מה תעשו?[/quote]
מפתה אבל איני יכול לאכול את ליאור הוא ערפד , ערפדי םמגנים אחד על השני , אתה מסכסך? אני יאכל אותך קילר-בי