-
[quote=Woodpecker;1142087][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל משתמש בקרן מים על כדור הצל.קרן מים עפה הישר אל כדור הצל.כדור הצל וקרן המים מתנגשים.קרן המים גוברת על כדור הצל ומשמידה אותו.קרן המים ממשיכה לעבר האנדור.אנדור לא מצליח להתחמק מקרן המים.קרן המים פוגעת בו וגורמת לו לעוף לתוך הבית שלידו .נפער חור די גדול שמוביל לבית כלושהו.אתה לא ממש בטוח אם האנדור חי או לא חי כשאר הוא נמצא בבית.[/COLOR][/B][/quote]
"בוא נלך לשם, אבל בזהירות, תהיה מוכן לתקוף עם אקדח מים אם אתה רואה אותו" אני אומר לטוטודייל ונכנס דרך החור אל תוך הבית.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מחליט להיכנס לתוך הבית כדי למצוא את האנדור.אתה וטודיל ניגשלים לדלת ושוברים אותה.אתם נכנסים לבית ווחושך מוחלט שורר בבית הזה.אתה מחפש את מתג האור ואתה מוצא אותו.אתה רואה את האנדור מסתער על טוטודיל.טוטודיל במהירות תוקף באקדח מים את אנדור.אקדח המים פוגע קשה בהאנדור.אתה רואה שאנדור מתחיל להתנמס ולהתנמס ולאחר כמה דקות הוא כבר נעלם סביר להניח שמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס תוקפת בקרן קרח על הסדקים. קרן הקרח מקפיאה הסדקים שנוצרו בזירה וכך מצילה את פרולסאס מלהיפגע מהרעידת האדמה. לאחר זאת פרולסאס משתמשת בכדורי צל.היא מכינה 5 כדורי צל ומעיפה אותם הישר אל דונפן.דונפן מתגלגל ומצליח להתחמק רק נשני כדורי צל.משאר כדורי הל הוא נפגע מהם די קשה.דונפן מרים את הזנב שלו למעלה.הזנב שלו נצבע כולו בצע לבן.דונפן משתמש בזנב ברזל על פרולסאס[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1142096][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחליט להיכנס לתוך הבית כדי למצוא את האנדור.אתה וטודיל ניגשלים לדלת ושוברים אותה.אתם נכנסים לבית ווחושך מוחלט שורר בבית הזה.אתה מחפש את מתג האור ואתה מוצא אותו.אתה רואה את האנדור מסתער על טוטודיל.טוטודיל במהירות תוקף באקדח מים את אנדור.אקדח המים פוגע קשה בהאנדור.אתה רואה שאנדור מתחיל להתנמס ולהתנמס ולאחר כמה דקות הוא כבר נעלם סביר להניח שמת.[/COLOR][/B][/quote]
'מעניין למה הוא נמס... טוב, זה לא משנה..' אני חושב ויוצא משם עם טוטודייל.
"סיימנו קרב אגדי אחד וכבר מאוחר, בוא נלך למרכז הפוקימונים וניקח מפתח לחדר, מחר נמשיך" אני אומר לטוטודייל והולך למרכז.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
אין מרכז פוקימונים במשחק
-----------------------------------------------------
אתה מחליט לחפש מקום שבו אתה וטוטודיל תוכלו לישון בו הלילה.אתם משוטטים ברחבות אחר מקום כזה.לאחר כמה דקות אתם מוצאים אכסניה שתוכלו לישון בו.אתה ניגש אל אל הפקידה לבקש מפתח " הנה חדר 51 בשבילכם ". הפקידה נותנת לך את מפתח 51 לחדר 51 ואתה עולה במדרגות עם טוטודיל לחדר שלכם.אתה מגיע לחדר ופותח אותו.בחדר אתה רואה 2 מיטות לך ולטוטודיל,מקלחת,טלויזיה,מיני בר וכמובן שעון מעורר.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1142104][B][COLOR=Black]בלייק
אין מרכז פוקימונים במשחק
-----------------------------------------------------
אתה מחליט לחפש מקום שבו אתה וטוטודיל תוכלו לישון בו הלילה.אתם משוטטים ברחבות אחר מקום כזה.לאחר כמה דקות אתם מוצאים אכסניה שתוכלו לישון בו.אתה ניגש אל אל הפקידה לבקש מפתח " הנה חדר 51 בשבילכם ". הפקידה נותנת לך את מפתח 51 לחדר 51 ואתה עולה במדרגות עם טוטודיל לחדר שלכם.אתה מגיע לחדר ופותח אותו.בחדר אתה רואה 2 מיטות לך ולטוטודיל,מקלחת,טלויזיה,מיני בר וכמובן שעון מעורר.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
שכחתי, לא נורא חח
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
אני נכנס להתקלח ומסיים התארגנויות אחרונות ואז מדליק טלוויזיה ונשכב במיטה, ככה אני גם נרדם.
בבוקר אני מתארגן ויוצא החוצה, אני הולך אל הדרך שמובילה לאיזור הבא ומחפש בדרך עוד פוקימונים לתפיסה.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה נכנס להתקלח.בזמן שאתה מתקלח טוטודיל פותח תמיני בר ואוכל שם את האוכל לפוקימונים שהיה שם.לאחר שאתה גומר להתקלח אתה יוצא מהמקלחת מתלבש ואז שוכב על המיטה.אתה מדליק את הטלויזיה וצופה בסימוסון. טוטודיל נשכב על המיטה שלו וגם צופה בסימסון.כעבור חצי שעה אתם נרדמים.לאחר כמה שעות אתה מתעור וראה ששבע בבוקר.אתה מעיר את טוטודיל משנתנ ויוצאים מהחדר.אתה מחזיר את המפתח לפקידה ואז עם טוטודיל משיך לעבר היציאה מן העיר.ביציאה אתה מראה לשומרים את הסמל שזכית בו.אתה וטודחיל הולכים בשביל שאחרי העיר מתכתי ופוגשים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/081.png[/IMG] במגמנייט[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1142108][B][COLOR=Black]בלייק
אתה נכנס להתקלח.בזמן שאתה מתקלח טוטודיל פותח תמיני בר ואוכל שם את האוכל לפוקימונים שהיה שם.לאחר שאתה גומר להתקלח אתה יוצא מהמקלחת מתלבש ואז שוכב על המיטה.אתה מדליק את הטלויזיה וצופה בסימוסון. טוטודיל נשכב על המיטה שלו וגם צופה בסימסון.כעבור חצי שעה אתם נרדמים.לאחר כמה שעות אתה מתעור וראה ששבע בבוקר.אתה מעיר את טוטודיל משנתנ ויוצאים מהחדר.אתה מחזיר את המפתח לפקידה ואז עם טוטודיל משיך לעבר היציאה מן העיר.ביציאה אתה מראה לשומרים את הסמל שזכית בו.אתה וטודחיל הולכים בשביל שאחרי העיר מתכתי ופוגשים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/081.png[/IMG] במגמנייט[/COLOR][/B][/quote]
'מגנמייט יכול להיות תוספת נחמדה..' אני חושב ומכין את קלף התפיסה ביד.
"לא כדאי שאתה תלחם טוטודייל אז צא ג'יאודוד" אני אומר ומוציא אותו מהקלף.
"זריקת אבנים על מגנמייט הזה" אני אומר לג'יאודוד ומצביע על מגנמייט.
-
כינוי: killerbee
שם: לוקאס
תיאור או תמונה: שיער שחור עיניים כחולות חולצת T אדומה ומכנסי ג'ינס מסתובב עם משקפי שמש
גיל 13(כולכם באותו גיל)
רקע: בשנה שלפני העולם החדש קראו לי המון דברים... התחלתי ללמוד על יכולות של פוקימונים והתפתחות ויצאנו לטיולים...
פעם אפילו נקלענו להתקפה של אוניקס על האוטובוס שלנו, ימים טובים.....
הפעם הראשונה שעליתי לרכבת הרים עם חברים שלי והפעם הראשונה שראיתי קרב פוקימונים במציאות ולא בטלוויזיה...
למדתי הרבה על העולם שלנו במשך השנה הזאת אבל השקעתי את לימודי בפוקימונים סנדשרו ופוצ'יאנה, אלה פוקימונים שורדים! בדיוק כמוני!
כשהגעתי לעולם החדש החלטתי שאעשה הכל כדי לשרוד!
פוקימון התחלתי: סנדשרו
יכולת הפוקימון: (אם אתה רוצה תשים את מה שאתה כתבת אבל אכתוב בכל מקרה) שליטה בחול: סנדשרו תוקע את ציפורניו בחול וגלים ענקיים של חול עפים על היריב, זה יכול להרוג מחנק... כשהוא מתפתח הוא ממש שולט בחול ויכול ליצור איתו כמו שיריון או לחזק את הלהבים שבציפורניים...
מס' פעמים שימוש ביכולת:
ציוד:לא לגעת
כסף:לא לגעת
הערות בקשות: פוצ'יאנה, אלקיד
-
לוקאס רקע נחמד אתה יכול להתחיל עם סנדרשו תגיב להתחלה שבעמ' 2
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה חושב שמגמנייט היה פוקימון מציון לצוות שלך ולכן אתה מחליט לתפוס אותו.אתה מוציא את ג'יודוד מתוך קלף התפיסה שלך.ג'יודוד יוצא מתוך קלף התפיסה שלו ומיד תוקף בזריקת סלים על מגמנייט.ג'יודוד זורק סלע ענקי לעבר מגמנייט.מגמניט לא מצליח להתחמק מהסלע.הסלע פוגע בו די קשה.הסלע מצליח להעיף את מגמנייט אל השיחים שבין השביל. אתה כבר לא רואה את מגמנייט.[/COLOR][/B]
-
[quote]אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]. האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" [/quote]'אל תדאגו ברגע שאוכל אעזוב אותכם' אחשוב לעצמי ואז אומר "אני באתי לכאן כדי לשרוד! וגם כדי להציל את כדור הארץ כמובן..." אומר לפרופסור קוא (קוא?) ואסתכל על האחרים "גם אתם באתם לפה לאותה מטרה כמוני חבר'ה?
-
[quote=Woodpecker;1142123]לוקאס רקע נחמד אתה יכול להתחיל עם סנדרשו תגיב להתחלה שבעמ' 2
[B][COLOR=Black]בלייק
אתה חושב שמגמנייט היה פוקימון מציון לצוות שלך ולכן אתה מחליט לתפוס אותו.אתה מוציא את ג'יודוד מתוך קלף התפיסה שלך.ג'יודוד יוצא מתוך קלף התפיסה שלו ומיד תוקף בזריקת סלים על מגמנייט.ג'יודוד זורק סלע ענקי לעבר מגמנייט.מגמניט לא מצליח להתחמק מהסלע.הסלע פוגע בו די קשה.הסלע מצליח להעיף את מגמנייט אל השיחים שבין השביל. אתה כבר לא רואה את מגמנייט.[/COLOR][/B][/quote]
"בואו אחרי" אני אומר לג'יאודוד וטוטודייל ורץ לכיוון שאליו עף המגנמייט.
"תתכונן בכל רגע להשתמש בגלגול" אני אומר לג'יאודוד בדרך.
-
[QUOTE=Woodpecker;1142087][B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן קרן הקרח של גלילי.לאחר מכן אוניקס מחליט לתקוף בזנב ברזל.הזנב ברזל שלו הופך ללבן.הוא תוקף בזנב ברזל את גלילי.גלילי מנסה להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס אך הוא לא מצליח מזה והוא נפגגע מן זנב הברזל של אוניקס. אור אומר לגלילי שלו , טוב גלילי תשמש בכדור ג'ירו על אוניקס שלו ". גלילי מתחיל להסתובב במקום. גלילי תוקף בכדור ג'ירו את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוניקס תתחמק!" אני קורא בנחישות ומצביע לעבר כדור הג'ירו שמתקרב, "עכשיו תשתמש בהתקשחות, ואז תוסיף זנב ברזל נוסף בכל הכוח!" אני צועק ומקווה כי אוניקס יצליח לתקוף בהצלחה.
-
[I][B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של גלילי.אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לאוניקס את הגנה שלו וכך הנזק שיגרם לו ירד.לאחר זאת אוניקס משתמש בזנב ברזל.הזנב שלו הופך ללבן.הוא תוקף בזנב ברזל את גלילי.גלילי לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע קשה מימנו. אור אומר לו " תשמש בחליקי רח ". גלילי משתמש בחלקיקי קרח הוא מעיף מלא חלקיקי קרח לעבר אוניקס.[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Black"]בליק
אתה מורה לטוטודיל וג'יודוד לעקוב אחריך.שלושתכם ניגשיםפ אל השיחים שבהם עף מגמנייט.אתה מורה לג'יודוד להיות מוכן לתקוף בגלגול את מגמניט.אתם בודקים בשיחים ומחפשים את מגמנייט.אתם מוצאים את מגמניי.מגמניט יוצא השיחים ותוקף במככת ברק.ג'יודוד מקדים אותו ופוגע בו עם מכת גלגול.מגמניט נפגע שה מהגלגול.הוא נופל על הקרקע מעולף לגמרי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"]לוקאס
האחרים אומרים לך , כן באנו בידיוק כמוך ויש לנו אות מטרות".סטיב וג'יסון
קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1142179][I][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/I][B][COLOR=Black]בליק
אתה מורה לטוטודיל וג'יודוד לעקוב אחריך.שלושתכם ניגשיםפ אל השיחים שבהם עף מגמנייט.אתה מורה לג'יודוד להיות מוכן לתקוף בגלגול את מגמניט.אתם בודקים בשיחים ומחפשים את מגמנייט.אתם מוצאים את מגמניי.מגמניט יוצא השיחים ותוקף במככת ברק.ג'יודוד מקדים אותו ופוגע בו עם מכת גלגול.מגמניט נפגע שה מהגלגול.הוא נופל על הקרקע מעולף לגמרי.[/COLOR][/B][/quote]
"זהו, עכשיו רק צריך לתפוס אותו עם הקלף" אני ממלמל ומוציא את הקלף ליד.
'אני מקווה שהוא ייתפס' אני חושב וזורק עליו את הקלף.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מוציא את הקלף שלך וזורק אותו על מגמנייט המעולף.הקלף מרחף הישר לעבר מגמניט.הקלף עוצר מעליו ולוכד אותו בקיר חשמלי.הוא שואב לתוכו את מגמניט.הקלף חוזר אליך.לכדת מגמניט.אתה ג'יודוד וטוטודיל מנשיכים ללכת בשביל אל המקום הבא.לאחר הליכה קצרה אתם רואים שלט שמצביע לכיון ימין ושמאל. כתוב עליו " כפר דרייק תפנו ימינה. כפר אוקסרוב תפנו שמאלה "[/COLOR][/B]