-
[quote=Tigraro;1251494]
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"לגביכם אני לא בטוח שלא תמוזגו עם בעל חיים, לגביך ולגבי רין" רסטאם עונה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אבל סיא כבר לא ייתמזג עם בעל חיים, אם הוא היה אמור הוא היה מתמזג לפני כמה שנים".[/COLOR]
[COLOR=sienna]לפתע, אתה מרגיש כאב פתאומי בגבך, כנפיי ענק חומות צומחות מגבך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הפה שלך הופך להיות חצי פה-חצי מקור, מעין שפתיים בולטות וקשות, מעוקלות כמו מקורו של העיט.[/COLOR]
[COLOR=sienna]עורך מתכסה בנוצות חומות-שחורות לא מפותחות במיוחד, עם כתם זהוב בעורף שלך, וזנב חום צומח לך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]טפרים חזקים מחליפים את רגליך ונעליך נקרעות, הכאב המתרחש בגופך פוסק.[/COLOR][/quote]
"אהה..!" אצעק בכאב. כשהכאב ייפסק אביט על גופי, "מה זה??" אשאל בפחד. "מה.. מי אני?! אני לא מכיר את עצמי!".
"א-אני... התמזגתי עם חיה!" אומר בבהלה ואביט על איך רסטאם מגיב על השינוי הפתאומי שלי.
-
[b]סורי תגובות קצרות ממהר לצאת עוד 5 דקות .. Xd[/b]
[b]עומר~לוק קאסטלאן-[/b]
רסטאם מביט בך באדישות, כאילו ראה תהליכים כאלו מליון פעמים.
"עיט זהוב" סיא הבחין בחיה מהמימד שלך הממוזגת איתך.
[b]עומר~טום רידל-[/b]
אתה מתחמק מאחת המסירות, ומתחיל לחנוק אדם זאב.
שאר אנשי הזאב רצים לכיוונך, ואחד חובט בך.
אתה מתגלגל על האדמה הקרה של המדבר בלילה, ושם לב שזוג עיניים נמצאות בין טפריך.
-
[quote=Tigraro;1252424]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
אתה מתחמק מאחת המסירות, ומתחיל לחנוק אדם זאב.
שאר אנשי הזאב רצים לכיוונך, ואחד חובט בך.
אתה מתגלגל על האדמה הקרה של המדבר בלילה, ושם לב שזוג עיניים נמצאות בין טפריך.[/quote]
*אם אתה ממהר אל תגיב XD ואפרופו להגיב ואנימלנד,תגיב בשרשור שלנו
אני מתרחק מהעיניים ומוכן להתקפה ישירה למקרה משהו משתבש,בו בזמן אני מחפש את הולי או את אדמונד ובודק מה שלומם
-
[quote][b]עומר~לוק קאסטלאן-
[/b]רסטאם מביט בך באדישות, כאילו ראה תהליכים כאלו מליון פעמים.
"עיט זהוב" סיא הבחין בחיה מהמימד שלך הממוזגת איתך.[/quote]
"ע-עיט זהוב..?" אמלמל ואזכר בעיט הזהוב מעברי "יש מצב.. שהתמזגתי איתו..?!" אשאל בבהלה.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
"על מה אתה מדבר?" סאלי שואלת אותך בתהייה.
"אין כאן אף אחד" היא מסתובבת סביב עצמה, ומסובבת אותך, אין שם אף אחד.
<אני כאן!> אתה שומע את אותו קול בראשך <ואולי שם?>[/quote]
"מי אתה?פחדן!תבוא לפה ותראה את עצמך!" אומר לקול ולאחר מכן אגיד לסאלי:"מישהו מדבר בראש שלי, כנראה שרק אני שומע אותו."
-
[QUOTE=Tigraro;1250971][b]עמית~קיבה ג'ונסון-[/b]
''אל תדאג'' סאלי עוצרת אותך ונותנת לשניים לברוח ''אתה צריך להתאמן יותר, השניים האלו מסוכנים''.
''אני לא מוכנה לאבד אותך, ואני מניחה שאתה לא אותי, בוא ניתן כבוד לאבי ונחזור חיים''.
אתה עדיין רואה את השניים בורחים, מה תעשה? במה תבחר?
[b]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/b]
אתה מצפה למתקפה גופנית, אך הטרמיט מפתיע אותך, מפיו- מעין צינון דק, קצר ובולט מפניו, יוצא חומר נוזלי.
הוא פוגע בידיך- ושורף! 'רעל!' המוח שלך זועק.
מה תעשה?
[b]עומר~טום רידל-[/b]
אתה מסתובב, הולי מוטחת באדמה באכזריות על ידי אדם זאב, הוא חושף שיניים ופוער את פיו לעברה.
---
מכיוון שלא ציינת איך אתה תוקף/לאן את מכוון/עם איזו איבר אני אשאיר את ההמשך לתגובה הבאה שלך.[/QUOTE]
אני מנסה לסבול את הרעל, ולתת לו אגרוף בידי האחרת. אני מכוון את האגרוף הישר לפניו, כך שהלסת שלו תנוטרל זמנית.
-
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"אתה בטוח יורד מהפסים" סאלי אומרת ומגלגלת את עינייה "זה אפילו לא הגיוני! חוץ מהפלישים, שלא ייתקיימו באזור צחיח כזה!"[/COLOR]
[COLOR=red]<אם אתה בטוח!> הקול אומר בתוך ראשך, אתה רואה מולך יצורים משונים עטופים ברפש שחור.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/46951995"][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/3226/tek4ebb6d533f6132441818.png[/IMG][/URL][/spoiler]
[COLOR=sienna]"הכל יכול לקרות במימד הזה, אפילו אחי לא יודע הכל עליו" רסטאם נאנח.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אז יש לך שאלות לפניי שתמשיך אל המאסטר- אחי והאדם שיודע הכי הרבה על אנימלנד?" רסטאם שואל.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]הכאב מהארס נעלם, אתה נותן לו אגרוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא צוחק, ואתה מביט על ידייך הצנומות, אגרופים לא יעזרו לך כאן.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא משלח עוד יריית ארס לכיוונך, מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]הולי ואדמונד בסדר גמור, אדמונד חיסל כבר שני זאבים והולי אחד.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מביט על הזאבים שלך, אחד מהם מתרוצץ חסר אונים, עיוור.[/COLOR]
[COLOR=teal]השאר מביטים בו ומחכים שייתפגר, הם רעבים.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
[COLOR=#008080][B]עומר~טום רידל-
[/B]הולי ואדמונד בסדר גמור, אדמונד חיסל כבר שני זאבים והולי אחד.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'חיות מתועבות,אוכלים את החבר שלהם,אבל זה דרך החיים,אני אתן לזמן לעשות את שלו,אבל בינתיים אני הולך להוסיף לארוחה עוד כמה מאכלים ולהוריד כמה מרשימת המוזמנים לארוחה' הסתערתי על אחד הזאבים שאין מסביבו עוד זאבים ומשפד בעזרת טפריי החדים בגרונו,אחרי זה הייתי מוריד אותם אחד אחד.
-
[QUOTE][COLOR=#a0522d][B]עומר~לוק קאסטלאן-
[/B]"הכל יכול לקרות במימד הזה, אפילו אחי לא יודע הכל עליו" רסטאם נאנח.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אז יש לך שאלות לפניי שתמשיך אל המאסטר- אחי והאדם שיודע הכי הרבה על אנימלנד?" רסטאם שואל[/COLOR][/QUOTE]
"נגלה כבר בהמשך את התשובות לשאלות, אז כלום.." אמלמל ואביט עליו ברצינות.
"אז, בוא נלך אל אח שלך, תזכיר לי איך קוראים לו?" אשאל, "אתה בכלל אמרת לי מה השם שלו?"
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
"אתה בטוח יורד מהפסים" סאלי אומרת ומגלגלת את עינייה "זה אפילו לא הגיוני! חוץ מהפלישים, שלא ייתקיימו באזור צחיח כזה!"
<אם אתה בטוח!> הקול אומר בתוך ראשך, אתה רואה מולך יצורים משונים עטופים ברפש שחור.
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
[/quote]
"אני מבין שאלה הפלישים נכון?" אומר לסאלי "איך מביסים אותם?"
-
[QUOTE=Tigraro;1253267][B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"אתה בטוח יורד מהפסים" סאלי אומרת ומגלגלת את עינייה "זה אפילו לא הגיוני! חוץ מהפלישים, שלא ייתקיימו באזור צחיח כזה!"[/COLOR]
[COLOR=red]<אם אתה בטוח!> הקול אומר בתוך ראשך, אתה רואה מולך יצורים משונים עטופים ברפש שחור.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/46951995"][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/3226/tek4ebb6d533f6132441818.png[/IMG][/URL][/spoiler]
[COLOR=sienna]"הכל יכול לקרות במימד הזה, אפילו אחי לא יודע הכל עליו" רסטאם נאנח.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אז יש לך שאלות לפניי שתמשיך אל המאסטר- אחי והאדם שיודע הכי הרבה על אנימלנד?" רסטאם שואל.[/COLOR]
[COLOR=blue]הכאב מהארס נעלם, אתה נותן לו אגרוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא צוחק, ואתה מביט על ידייך הצנומות, אגרופים לא יעזרו לך כאן.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא משלח עוד יריית ארס לכיוונך, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=teal]הולי ואדמונד בסדר גמור, אדמונד חיסל כבר שני זאבים והולי אחד.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מתכופף על מנת להתחמק מהארס, וחושב 'אולי כדאי להשתמש בלסת שלי'. אני מזנק מעליו, ונושך את צווארו בחזקה. אני לא מרפה ממנו.
-
[QUOTE=Tigraro;1248433][B]סליחה שלא הגבתי הרבה זמן, הבצפר נתן מלאאאאאא שיעורים והיה תקופת עומס, מבחנים, עבודות.. בנוסף למסגרות הקבועות של חוגים וכל זה.. אני מניח שראיתם שהייתי פחות מחובר בימים האחרונים לפורום. אבל השה"ם המאנייק חזר [=[/B]
[COLOR=#008080]אפשר ככה ואפשר ככה, דב"ש נשמע יותר שעקסי XD[/COLOR]
[COLOR=#008080]ד"א אפשר גם דש"ש (=דמות של שה"ם)[/COLOR]
[COLOR=#008080]---[/COLOR]
[COLOR=#008080]"טוב, אז נתחיל" הוא אומר בעליזות שמצמררת אותכם.[/COLOR]
[COLOR=#008080]לפי ההנחיות שלו, אתם מדמיינים נווה מדבר, החול מתפזר סביבכם, נכנס לעיניכם וחולף במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#008080]יללות נשמעות סביבכם, מפלחות את החשכה השקטה והדוממת.[/COLOR]
[COLOR=#008080]לפתע אתה שם לב שלא באמת דמיינתם זאת, שלושתכם- אתה, הולי ואדמונד.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"זה לא באמת במדבר" קרסיליוס אומר "טכנולוגיה חדשנית, אתם באמת מעולפים, אך בעולם הדמיוני, הזה, אתם בדיוק כמו בעולם האמיתי, התמונה משודרת למוח שלכם ומשפיעה עליו, טוב נו אני לא חייב לכם הסברים".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"דינאקס הוחזר מעולם המתים, כמו שאמרת קודם על מוטציות, כך גם הוא, חצי חיה אותה מכנים בעולם שמקורך בו 'טירקוזור'? אהה נזכרתי 'טירנוזאורוס רקס', כן".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"הוא רשע, מנוול, כולו רשע טהור, אותם חלקים שהיו פעם טובים יותר- אף על פי שהיו מיעוט ביחס למרושעים, אני חייב לציין, נכחדו כאשר חזר מהמתים".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"על אותם אבני טיטאנים, אספר לך בבוא הזמן המתאים" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה נמצא במימד אשר אנו מכנים אותו בתור 'אנימלנד', כאשר דינאקס חזר מהמתים, הוא נוצר- מאיחוד של מספר מימדים מקבילים".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מחפש את הפגיון ונזכר שהוא לא עליך, ואף נשק אחר לא אצלכם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אני מקווה מאוד שלא" סאלי עונה "מעניין למה זרקו אותה".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אבל איך נפרוץ החוצה?" היא שואלת אותך ובוחנת את להביה המעוקמים "ייקח לזה שבוע להסתדר!"[/COLOR]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]לי בוחר בחרב הסמוראים, רוברט מתכונן עם חרב הסיף שלו.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"תתחילו!" אנג'י קוראת "אתם תילחמו אחד מול השני, אם מישהו ייפצע אני אעצור את הקרב".[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]---[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]תזכרו את החרב ואת העובדה שאתם חצויי חיות, מי שמגיב ראשון ייתקוף ראשון, מי ששני יתקוף שני.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ארוו בועט בך כתגובה ואתה עף 10 מטרים, הוא מרים את חרבו הזהובה באיום ואז נרגע ומחזיר אותה לנדן.[/COLOR]
[COLOR=blue]''יש לך לבחור אימון להיום, אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".[/COLOR]
[B][COLOR=plum]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#dda0dd]אייס שולף מהכיס מעין פרי משונה ואת נוגסת בו, הפרי ממש מתוק, אבל עוד יותר חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"טוב, אין סיבה שלא יהיה יפה כאן" הוא אומר ואז נראה כאילו מהרהר על משהו.[/COLOR]
[COLOR=plum]''יש לך לבחור אימון להיום, אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון" הוא פוצה את פיו לפני שאת מנסה לברר על מה הוא הרהר.[/COLOR][/QUOTE]
" אממ.. " "אני חושבת שאני יבחר בלחימה בנשק! D: " אומר לאייס, " איזה נשקים יש? 3: " אשאל אותו.
-
[B][COLOR=plum]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=plum]"לחימה בנשק, אחלה בחירה" הוא אומר "גם אני בחרתי בזה להיות הראשון".[/COLOR]
[COLOR=plum]"תכנסי לבקתה הראשונה מימין" הוא ממשיך "אני אפגוש אותך מאוחר יותר".[/COLOR]
[COLOR=plum]את נכנסת לביקתה, ורואה בפנים נערה פראית בגילך.[/COLOR]
[COLOR=plum]"שמי לינדה" היא אומרת "אני אלמד אותך לחימה בנשק".[/COLOR]
[COLOR=plum]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=plum]---[/COLOR]
[COLOR=plum]כשרשמת נמר לבן התכוונת לנמר שלג או לטיגריס בנגלי לבן? אני רוצה כבר למזג אותך XD[/COLOR]
[COLOR=plum]תעני לי ובתגובה~שתיים הבאות.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/46965196"][COLOR=plum][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/4762/tek4ebccb9d051ab6443272.png[/IMG][/COLOR][/URL][/spoiler]
[COLOR=blue]אתה חומק מהארס ומזנק לכיוונו, פוער את לסתותיך כדי לנשוך.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא חומק בגלגול הצידה, שולח מתקפת ארס שמחמיצה אותך.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה פוער את לסתותיך במתקפה נוספת והוא לא זז.[/COLOR]
[COLOR=blue]לפתע- וווש! ארס טס לתוך פיך ולסתותיך הפעורים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מרגיש משותק, הגרון שורף לך.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=sienna]"סיא, השם הוא סיא" הוא עונה לך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם יורדים מהעץ ומתחילים ללכת, סיא רץ ואתה עף מעליו, מדי פעם מתרסק לתוך שיחים קוצניים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם מגיעים לחוף ים, שלט שמוצב שם גורם לך להתרסק על החול הרך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]'-----------------חוף ים הפחד----------------[/COLOR]
[COLOR=sienna]-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"זה לא פליש!" סאלי מביטה ביצורים המומה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]<הגיע הזמן להכנס לך דרך הדבר המוזר שבצד ראשך ולאכול לך את המוח!> הקול שבראשך מצחקק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]<הבלונדה החמודה תזכה להיות הקינוח, נתחיל עם הוט דוג!>[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#008080]אתה מסתער על אחד הזאבים וחונק אותו, הוא נהיה משתק לאחר חניקה ממושכת.[/COLOR]
[COLOR=#008080]הזאב מתמוטט משותק לידך, הזאבים האחרים מסתובבים, הזאב העיוור כבר לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#008080]ערמת עצמות מול איפה שהזאב הקודם נמצא, הזאבים מתקרבים אליך ולזאב המשותק.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1253599][B][COLOR=plum]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=plum]"לחימה בנשק, אחלה בחירה" הוא אומר "גם אני בחרתי בזה להיות הראשון".[/COLOR]
[COLOR=plum]"תכנסי לבקתה הראשונה מימין" הוא ממשיך "אני אפגוש אותך מאוחר יותר".[/COLOR]
[COLOR=plum]את נכנסת לביקתה, ורואה בפנים נערה פראית בגילך.[/COLOR]
[COLOR=plum]"שמי לינדה" היא אומרת "אני אלמד אותך לחימה בנשק".[/COLOR]
[COLOR=plum]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=plum]---[/COLOR]
[COLOR=plum]כשרשמת נמר לבן התכוונת לנמר שלג או לטיגריס בנגלי לבן? אני רוצה כבר למזג אותך XD[/COLOR]
[COLOR=plum]תעני לי ובתגובה~שתיים הבאות.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/46965196"][COLOR=plum][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/4762/tek4ebccb9d051ab6443272.png[/IMG][/COLOR][/URL][/spoiler]
[COLOR=blue]אתה חומק מהארס ומזנק לכיוונו, פוער את לסתותיך כדי לנשוך.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא חומק בגלגול הצידה, שולח מתקפת ארס שמחמיצה אותך.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה פוער את לסתותיך במתקפה נוספת והוא לא זז.[/COLOR]
[COLOR=blue]לפתע- וווש! ארס טס לתוך פיך ולסתותיך הפעורים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מרגיש משותק, הגרון שורף לך.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=sienna]"סיא, השם הוא סיא" הוא עונה לך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם יורדים מהעץ ומתחילים ללכת, סיא רץ ואתה עף מעליו, מדי פעם מתרסק לתוך שיחים קוצניים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם מגיעים לחוף ים, שלט שמוצב שם גורם לך להתרסק על החול הרך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]'-----------------חוף ים הפחד----------------[/COLOR]
[COLOR=sienna]-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"זה לא פליש!" סאלי מביטה ביצורים המומה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]<הגיע הזמן להכנס לך דרך הדבר המוזר שבצד ראשך ולאכול לך את המוח!> הקול שבראשך מצחקק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]<הבלונדה החמודה תזכה להיות הקינוח, נתחיל עם הוט דוג!>[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#008080]אתה מסתער על אחד הזאבים וחונק אותו, הוא נהיה משתק לאחר חניקה ממושכת.[/COLOR]
[COLOR=#008080]הזאב מתמוטט משותק לידך, הזאבים האחרים מסתובבים, הזאב העיוור כבר לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#008080]ערמת עצמות מול איפה שהזאב הקודם נמצא, הזאבים מתקרבים אליך ולזאב המשותק.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני..." אני קורא בקול חלוש, "אני פור...". ונופל.
אני קם על ידיי בקושי, וקורא "לא. זה לא נגמר!!". אני קם, ויורק את הארס.
אני מזנק על הטרמיט בכוח, מפיל אותו על הרצפה, ונושך את צווארו, כך שיפסיק לייצר ארס. לאחר שצווארו נפגע, אני נותן אגרוף לעינו השמאלית, ואחר כך לימנית, כך שיתעוור לכמה דקות, או שלפחות ראייתו תתשטש. אני נושך אותו בכוח ברגלו, כך שיצלע.
-
[quote]
[color=#008080][b]עומר~טום רידל-
[/b]אתה מסתער על אחד הזאבים וחונק אותו, הוא נהיה משתק לאחר חניקה ממושכת.[/color]
[color=#008080]הזאב מתמוטט משותק לידך, הזאבים האחרים מסתובבים, הזאב העיוור כבר לא שם.[/color]
[color=#008080]ערמת עצמות מול איפה שהזאב הקודם נמצא, הזאבים מתקרבים אליך ולזאב המשותק.[/color]
[color=#008080]מה תעשה?[/color]
[/quote]
אזרוק אליהם את חבריהם המשותק,אחרי זה אני אתחיל להתקיף אותם אחד אחד,אחרי שאסיים איתם [לא אשאיר אחד בחיים] אחרי זה אבדוק מה שלום הולי ואדמונד