-
[QUOTE=Light Storm;1182342][B]
[B]מייקל[/B]
אתה רץ ומחליק אל תוך הבור, אתה רואה שאתה מחליק לתוך מנהרה קטנה, לבסוף אתה מקבל מכה בראש ומתעלף.
"אתה כאן? בכל בסדר? הכל אצלך?" אתה שומע קול ורואה איש דמוי מדען לפניך, לידו יש סוואלוט די ענק.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/swalot.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/082.png[/IMG]
[/QUOTE]
"כן...איפה אני?" אני שואל בתימהון ומסתכל סביבי, מקווה שהאדם הזה לא מסוכן.
-
[B][COLOR=sienna]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אתה במעבדה שלי, אני ביוק מפתח שיקויים, שניים למען האמת" הוא אומר ונותן לך שיקוי נגד רעל, אתה מכניס לתיקך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אני עובד על שיקוי, המטרה של השיקוי הוא להגדיל את הפוקימון, במידה ואצליח אפילו קטרפי יצליח להגיע ל10 מטר!" הוא אומר בשמחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אבל יש לי מעט מאוד" הוא מוסיף די בעצב, "טוב אתה רוצה שאני אוביל אותך אל העיר פטלבורג?" הוא אומר ומראה לך המשך למנהרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]תומאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"קדימה טריקו, תירה קליע זרעים דרך הסופה כדי לפגוע בו ולבטל אותה, ולאחר מכן רוץ אליו במהירות וסיים את הקרב עם חבטה נוספת! קדימה!" אתה אומר לו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טריקו משתמש בקליע זרעים שעפים ומסתובבים בסופה, פידג'י מתעייף ומפסיק אותה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טריקו רץ אליו ומעיף אותו עם חבטה, פידג'י מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שטריקו זוהר באור לבן, אך מהר מאוד הוא מפסיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]סיימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה הולך לאגמים וקופץ לשם, טריקסי טובלת את רגליה במים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה רואה שסלאגמה מתרחק מהמים ומתיישב מאחורי טריקסי, טריקסי מוציאה את פאנפי שמשתמש בגלגול ומתגלגל אל האגם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לפתע אתה רואה מספר שלוס שוחים באגם, "של של שלוס" הם אומרים בשלווה ורוגע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]טריקסי מסתכלת על שלוס אחת ואומרת "אותה אני רוצה!".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]היא מורה לפאנפי לתקוף בגלגול שפוגע בשלוס ומעיף אותה אחורה.[/COLOR][/B]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/422.gif[/IMG]
[B][COLOR=black]איתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתה מוציא את באדו וסקארגי שמצטרפים אל חבירם בויזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]"באדו תתקוף את פארס בנבג הלם ואחרי זה תתקוף בספיגה ואתה סקארגי תתקוף בבעיטה נמוכה ואחרי זה בהתקפת עילפון ובויזל תתקוף במהירות ואחרי זה באקדח מים בכל הכוח שלך'' אתה מורה להם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]באדו מתחיל ראשון ותוקף בנבג הלם, אחד פהארס משתתק ונופל על הרצפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]באדו משתמש בספיגה שבקושי ומסבה לו נזק (פארס מסוג חרק/עשב).[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סקארגי רץ אל פארס ותוקף בבעיטה נמוכה, הוא מצליח לחתוך חלק מהגזע בנוסף לפארס, הפארס נופל ונראה שהעץ עומד להתמוטט אך לא, הפארס משתמש בנבג הלם גם הוא וסקארגי משתתק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]בויזל הוא האחרון, הוא תוקף במהירות שמצליח לחתוך את העץ עוד יותר ופוגעת גם בפארס, הוא משתמש באקדח מים שמעיף אותו אחורה, פארס לא מוותר, הוא תוקף בספיגה שפוגעת בבויזל חזק.[/COLOR][/B]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=blue]ג'וליאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה וארלי נרדמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בבוקר אתה קם ורואה ליד ארלי פוקימון דמוי ילדה. גותריטה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"גו גו גו" היא אומרת ומשתמשת בבלבול כדי להעיף אותך מהמיטה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"מוכן לקרב?" שואלת ארלי בחיוך, אתה רואה את וויסמאר בחוץ, הוא משתמש ברעש, כדי שככה תתחיל א תהיום החדש![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"היום זה היום הגדול, מכון,תחרות, וקרב!" אומרת ארלי וחיוך נוסף עולה על פניה.[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/575.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B]איתי[/B]
[B]אתה מחזיר את ריאולו, אבל אתה מגלה שהוטהוט בכלל פיספס.[/B]
[B]פוצ'יינה יוצא, הוא תוקף בנשיכה שמכאיבה להוטהוט מאוד.[/B]
[B]הוטהוט משתמש בניקור, אתה רואה שזאת מתקפה קריטית כעת (Critical Hit).[/B]
[B][COLOR=green]עמית[/COLOR][/B]
[B][I][COLOR=green]ירוק לפקח שלנו :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#008000]~~~~[/COLOR][/I][/B]
[B][COLOR=green]"שלום עמית" היא אומרת לאחר שאתה מציג א תעצמך, אתם הולכים לזירה עשויה מדשא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"אוקי צא ספיני!" היא אומרת והספינארק הזוהר רופץ לה מהגב היישר אל הזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את גראוליט, "אז מה? אתה חושב שפוקימון אש זו הבחירה הטובה נגד פוקימון חרק כמו ספיני? ספיני תשתמש בעוקץ רעל!" קוראת רוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספיני משתמש בעוקץ רעל מהיר כמו הרוח, תוך שנייה הוא מספיק להגיע אל גראוליט שנפצע ומורעל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]בארי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"היי, סטנקי, אתה אולי... אולי רוצה להצטרף אל הצוות שלי?" אתה ממלמל אל סטאנקי בחשש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"סטא....נקי!" הוא אומר בשמחה, אתה מגיש לו פוכדור, הוא נשאב לפוכדור ולאחר כמה נדנודים הפוכדור עוצר. תפסת סטאנקי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"כל הכבוד" אומרת לוסי בחיוך, "נמשיך?" היא שואלת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ליאור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה יוצא מהיער ורואה מולך חנות פרחים, אתה רואה המון אנשים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]לפתע אישה אחת רואה אותך ואומרת "קח את זה", היא נותנת לך משפך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מודה לה וממשיך ללכת, אתה רואה אגם כשעליו יש גשר קצר ועקלקל שמוביל לראסטבורו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ניק[/COLOR][/B]
[B][I][COLOR=red]אדום למנהל שלנו :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000]~~~~[/COLOR][/I][/B]
[B][COLOR=red]אתה זורק פוכדור על רוזליה, היא נשאבת אליו, לאחר כמה נדנודים היא נתפסת![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מרים את הפוכדור שלה שמח מאוד, ג'ו אומר "יפה מאוד" ואתם ממשיכים ללכת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת יותר, אתה רואה שחוט נדבר לך לגב והוא מוביל לרשת ענקית![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בתוך הרשת יש ספינארקים רבים, גם ג'ו נלכד בחוט.[/COLOR][/B]
[COLOR=red][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/167.gif[/IMG][/COLOR]
-
[quote]עמית
ירוק לפקח שלנו
~~~~
"שלום עמית" היא אומרת לאחר שאתה מציג א תעצמך, אתם הולכים לזירה עשויה מדשא.
"אוקי צא ספיני!" היא אומרת והספינארק הזוהר רופץ לה מהגב היישר אל הזירה.
אתה מוציא את גראוליט, "אז מה? אתה חושב שפוקימון אש זו הבחירה הטובה נגד פוקימון חרק כמו ספיני? ספיני תשתמש בעוקץ רעל!" קוראת רוז.
ספיני משתמש בעוקץ רעל מהיר כמו הרוח, תוך שנייה הוא מספיק להגיע אל גראוליט שנפצע ומורעל.[/quote]
חחח..
-------
"אוי לא גראוליט!" אומר לגראוליט "תשתמש מהר בגחלת על הספינארק הזה!" בדאגה למצבו.
-
[B][COLOR=darkgreen]עמית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][I]נמשיך בירוק D;[/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]"אוי לא!" אתה קורא אל גראוליט, "אמרתי שיהיה קשה" מוסיפה רוז וקורצת לך בחיוך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]גראוליט משתמש בגחלת, הוא מצליח לפגוע מעט בגב שלו, אך ספינארק מצליח להתחמק במהירות רבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]"תבין, אני אימנתי את ספינארק שלי כך שהוא יהיה ממש מהיר" היא אומרת לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]ספינארק משתמש בפנים מפחידות שמרתיעות לגאוליט וגורמות לו להיות פחות מהיר.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Light Storm;1185163][B][COLOR=darkgreen]עמית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][I]נמשיך בירוק D;[/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]"אוי לא!" אתה קורא אל גראוליט, "אמרתי שיהיה קשה" מוסיפה רוז וקורצת לך בחיוך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]גראוליט משתמש בגחלת, הוא מצליח לפגוע מעט בגב שלו, אך ספינארק מצליח להתחמק במהירות רבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]"תבין, אני אימנתי את ספינארק שלי כך שהוא יהיה ממש מהיר" היא אומרת לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]ספינארק משתמש בפנים מפחידות שמרתיעות לגאוליט וגורמות לו להיות פחות מהיר.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גראוליט-חזור." אומר לגראוליט ולאחר מכן אוציא את הפוקימון המשולב שלי וויגול ואגיד לו:"וויגול-תשתמש באגרוף שמיים על גראוליט!אם הוא מתחיל להשתמש בפרצוף מפחיד אל תסתכל עליו!" בבטחון.
-
[B][COLOR=darkgreen]"היי אחד על אחד!" אומרת רוז ובגלל שאתה החזרת גם היא מוציאה פוכדור אחר וספינארק עולה על גבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"החזרת את ספינארק, 1;0 לי" היא אומרת ומחייכת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שמהפוכדור שלה יוצא אברה קטן, אתה מוציא את וויגול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"ווי גול גול!" הוא קורא בחוזקה, "וואו וויגול! פוקימון משולב!" היא אומרת שוב בהתרגשות, ובודקת אותו שוב בפוקדקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"תשתמש בכוח נסתר!" היא קוראת לאברה.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/63.gif[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=Light Storm;1185151][B][COLOR=sienna]
[B][COLOR=purple]אתה יוצא מהיער ורואה מולך חנות פרחים, אתה רואה המון אנשים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]לפתע אישה אחת רואה אותך ואומרת "קח את זה", היא נותנת לך משפך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מודה לה וממשיך ללכת, אתה רואה אגם כשעליו יש גשר קצר ועקלקל שמוביל לראסטבורו.[/COLOR][/B]
R][/QUOTE]
'אה בשלמה אני צריך משפך.טוב נשמור אותו אולי הוא יעזור לי בהמשך המסע ' אני עולה על הגשר וחוצה אותו
-
[QUOTE=Light Storm;1185184][B][COLOR=darkgreen]עמית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"היי אחד על אחד!" אומרת רוז ובגלל שאתה החזרת גם היא מוציאה פוכדור אחר וספינארק עולה על גבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"החזרת את ספינארק, 1;0 לי" היא אומרת ומחייכת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שמהפוכדור שלה יוצא אברה קטן, אתה מוציא את וויגול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"ווי גול גול!" הוא קורא בחוזקה, "וואו וויגול! פוקימון משולב!" היא אומרת שוב בהתרגשות, ובודקת אותו שוב בפוקדקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"תשתמש בכוח נסתר!" היא קוראת לאברה.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/63.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
"תתחמק ותשתמש באגרוף שמיים!" אומר לוויגול בבטחון.
-
[B][COLOR=#800080]אתה מתחיל ללכת על הגשר, אתה מועד מעט אך ממשיך ללכת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]אתה רואה המון גולדין מסתכלים עליך מהמים ושרים להם מנגינה נפלאה, אתה מרגיש שזה יום חדש והכל יכול עוד לקרות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/118.gif[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]אתה מתחיל ללכת ורואה את העיר, מכון גדול עומד בימינה של העיר, עוד המון בניינים עומדים עליה, אתה רואה את מרכז הפוקימונים, חנות, בניין שחוקר מאובנים בתוכו, ובניין שבו נרשמים לתחרות הדיג![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]"תתחמק ותשתמש באגרוף שמיים!" אתה מורה לו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]וויגול מצליח להתחמק מהכוח הנסתר, הוא קופץ ואז שועט אל אברה כשכנפו מונפת כאגרוף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]"שיגור!" קוראת רוז ואברה מתחמק בשיגור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]איך הרעיון של אגרוף השמיים?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=blue]ג'וליאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה וארלי נרדמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בבוקר אתה קם ורואה ליד ארלי פוקימון דמוי ילדה. גותריטה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"גו גו גו" היא אומרת ומשתמשת בבלבול כדי להעיף אותך מהמיטה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"מוכן לקרב?" שואלת ארלי בחיוך, אתה רואה את וויסמאר בחוץ, הוא משתמש ברעש, כדי שככה תתחיל א תהיום החדש![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"היום זה היום הגדול, מכון,תחרות, וקרב!" אומרת ארלי וחיוך נוסף עולה על פניה.[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/575.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה בואי נזוז לזירה!" אני קורא ומחזיר את וויסמאר לפוכדור שלו
-
[B][COLOR=blue]ג'וליאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רץ עם ארלי לזירה של מרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"קדימה גוטריתה!" היא קוראת וגוטריתה עולה לזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את וויסמאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"בלבול!" קוראת ארלי והעיניים של גוטריתה זוהרות.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Light Storm;1185222][B][COLOR=blue]ג'וליאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רץ עם ארלי לזירה של מרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"קדימה גוטריתה!" היא קוראת וגוטריתה עולה לזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את וויסמאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"בלבול!" קוראת ארלי והעיניים של גוטריתה זוהרות.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וויסמאר השתמש ברעש כדי להוציא את גוטריתה מריכוז ואחר כך השתמש בחבטה!" אני אומר לו
-
[QUOTE=Light Storm;1185151][B][COLOR=sienna][B][COLOR=black]איתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתה מוציא את באדו וסקארגי שמצטרפים אל חבירם בויזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]"באדו תתקוף את פארס בנבג הלם ואחרי זה תתקוף בספיגה ואתה סקארגי תתקוף בבעיטה נמוכה ואחרי זה בהתקפת עילפון ובויזל תתקוף במהירות ואחרי זה באקדח מים בכל הכוח שלך'' אתה מורה להם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]באדו מתחיל ראשון ותוקף בנבג הלם, אחד פהארס משתתק ונופל על הרצפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]באדו משתמש בספיגה שבקושי ומסבה לו נזק (פארס מסוג חרק/עשב).[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סקארגי רץ אל פארס ותוקף בבעיטה נמוכה, הוא מצליח לחתוך חלק מהגזע בנוסף לפארס, הפארס נופל ונראה שהעץ עומד להתמוטט אך לא, הפארס משתמש בנבג הלם גם הוא וסקארגי משתתק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]בויזל הוא האחרון, הוא תוקף במהירות שמצליח לחתוך את העץ עוד יותר ופוגעת גם בפארס, הוא משתמש באקדח מים שמעיף אותו אחורה, פארס לא מוותר, הוא תוקף בספיגה שפוגעת בבויזל חזק.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבויזל ''אל תוותר ותתקוף שוב באקדח מים ואחרי זה במתקפה מהירה''
לסקארגי אני אומר ''תתקוף בהתקפת עילפון בכל הכוח ''
ולבאדו אני אומר ''תתקוף בספיגה שוב ואחרי זה בצמיחה''
ואני מסתכל על העצים לראות עם יש עוד פוקימונים על העצים
-
[quote]עמית
"תתחמק ותשתמש באגרוף שמיים!" אתה מורה לו.
וויגול מצליח להתחמק מהכוח הנסתר, הוא קופץ ואז שועט אל אברה כשכנפו מונפת כאגרוף.
"שיגור!" קוראת רוז ואברה מתחמק בשיגור.
---
איך הרעיון של אגרוף השמיים?[/quote]
"אוי לא!" אומר לעצמי ולאחר מכן אומר לוויגול:"תנסה להשתמש שוב באגרוף שמיים!" ֿ
-
[QUOTE=Light Storm;1185151][B][COLOR=sienna]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אתה במעבדה שלי, אני ביוק מפתח שיקויים, שניים למען האמת" הוא אומר ונותן לך שיקוי נגד רעל, אתה מכניס לתיקך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אני עובד על שיקוי, המטרה של השיקוי הוא להגדיל את הפוקימון, במידה ואצליח אפילו קטרפי יצליח להגיע ל10 מטר!" הוא אומר בשמחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"אבל יש לי מעט מאוד" הוא מוסיף די בעצב, "טוב אתה רוצה שאני אוביל אותך אל העיר פטלבורג?" הוא אומר ומראה לך המשך למנהרה.[/COLOR][/B]
/COLOR][/QUOTE]
"כן,זה נשמע לי רעיון טוב." אני אומר בחיוך ומתחיל ללכת,איתו או בלעדיו,בתוך המערה החשוכה.