אז תכין חפיסה.. זה בdeck Constructor
Printable View
אז תכין חפיסה.. זה בdeck Constructor
דניס רוצה קרב?
אני יכול לשים כמה קלפים שאני רוצה ואיזה קלפים שאני רוצה?
מומלץ לא אסורים, ואתה יכול בין 40 ל- 60, אל תתרחק מה 40
כן עומר
הסתבכתי שמה עם כל הדברים....
שם משתמש:shakofek
שם אמיתי:אופק
כינוי במשחק: ofekgki
פעיל בתדירות: בינונית
איך מתקיפים?
יש פה איזה מישהו?! עכשיו עובד.. לא יודע מה יהיה עוד מעט.. אז למישהו בא קרב?
איך מתקיפים?
[QUOTE=Totodail;1229885]איך מתקיפים?[/QUOTE]
אתה נכנס ל battle phase, BP זה צבוע בירוק, אחר כך עובר עם הסמן על הקלף שאיתו אתה רוצה לתקוף. יש לך כל מיני אפשרויות כולל ATTACK או ATTACK DIRECTLY תלוי מה מצב הזירה. תלחץ על זה, תופיעה חרב על הקלף, ותלחץ על הקלף שאתה רוצה לתקוף, מיד תופיע קרן אדומה בין הקלף שלך- התוקף לזה שבחרת- הנתקף.
הקדמה : אני מצטער אם אני טועה, ככה אני רואה את זה. אני מצטער גם לכל האנשים שאני אולי פוגע בהפ נפשית ואולי גם פיזית -_-
מה שאני לא אוהב בוואט זה שאין כל כך תחכום בחפיסה, אין כמעט קומבויים (לזה אני מתכוון שאין קומבויים אבל אם יש אני לא רוצה להתבכך...) ואתה פשוט מזמן עושה דירקט אתק ומנסה לא לההרג -_-
[QUOTE=alonsiro;1229915]הקדמה : אני מצטער אם אני טועה, ככה אני רואה את זה. אני מצטער גם לכל האנשים שאני אולי פוגע בהפ נפשית ואולי גם פיזית -_-
מה שאני לא אוהב בוואט זה שאין כל כך תחכום בחפיסה, אין כמעט קומבויים (לזה אני מתכוון שאין קומבויים אבל אם יש אני לא רוצה להתבכך...) ואתה פשוט מזמן עושה דירקט אתק ומנסה לא לההרג -_-[/QUOTE]
אני מבין מה אתה אומר, ובאיזשהו מובן זה נכון אבל: "פשוט עושה דירקט ומנסה לא להיהרג" זה חלק מהמשחק. WATT זו דק ממש כיפית, גם אם היא לא סוסה. אין לה הרבה Special Summons שאתה יכול לעשות, ויש אפקטים שקצת מציקים ליריב. לדעתי לא כל דק צריכה להיות עם מלא זימונים מיוחדים קומבואים וסינכרואים. בגלל זה אני לא כל כך מסכים איתך.
[quote=NivX10;1229458]מור אחלה חפיסה... אבל אתה אחד הלחוצים, אתה נכנס לסרטים שכולם מרמים אותך. רציתי שנייה לקרוא משהו אתה כבר ישר נלחץ... תרגע יש כפתור קריאה לאדמין, ואני חבר לא אחד שירמה אותך![/quote]
כן יש בזה משו P:
ותודה רבה אל תדאג אתה ממש לא בינוני פשוט תנסה כיוונים אחרים
[B]שיניתי משתמש!![/B] המשתמש שלי עשה לי בעיה אז שיניתי ל yaros
[QUOTE=yairb1a;1229989][B]שיניתי משתמש!![/B] המשתמש שלי עשה לי בעיה אז שיניתי ל yaros[/QUOTE]
אם הבעיות הם : lost connection אז אני לא חושב שזה יעזור. אם זה באמת עוזר אז תגיד לי.:)