[QUOTE=ttrrtte;1221013]אוהד- במשחק ששלי רובם מדברים :) דיאלגה עונה ''מישלח אותך?'' ואז חושב קצת ואומר ''רוצה אותי?בוא תתפוס אותי!!! אומר ונעלם מבין השיחים''
אופק-שרה עונה שבבסיס של לן[/QUOTE]
אז בסוף כן באת אומר לה חשבתי שאת לא רוצה
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1221013]אוהד- במשחק ששלי רובם מדברים :) דיאלגה עונה ''מישלח אותך?'' ואז חושב קצת ואומר ''רוצה אותי?בוא תתפוס אותי!!! אומר ונעלם מבין השיחים''
אופק-שרה עונה שבבסיס של לן[/QUOTE]
אז בסוף כן באת אומר לה חשבתי שאת לא רוצה
טוב אז הם התרפאו או לא?
[ סטארלי חוזר למיקוד ותחיל לתקו אותך
את מי במה?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אני אומר לטורצ'יק להשתמש בלהביור מטווח קרוב ואיווי זנב ברזל וכאסכון הקשחה.
אוהד-אתה עולה על גבו ומתחיל לרדו אחר דיאלגה שיורה לעברך קרן על
אוםק- שרה מחניקה בכי ואומרת שלא הייתה לה בררה לא היה מקום אחר שהייתה יכולה לקחת אותך אליו
יאיר-כה
11
סטיב-כאסכון מתקשח וטורצ'יק יוצא לבהביור עמק שפוגע בסטארי שנופל ארצה ואיווי חובט בוא בזנב ברזל סטאריל התעלף
אני קורא לדראגיווי להתחמק, וממשיך לרדוף אחריו, תוך שאני קורא בקול
"נראה שאגדיים לא חכמים כל כך, נכון? כי אם היית חכם, היית משתמש בהתקפות דרקון... דראגיווי, טופר דרקון!!"
[QUOTE=ttrrtte;1221023]אוהד-אתה עולה על גבו ומתחיל לרדו אחר דיאלגה שיורה לעברך קרן על
אוםק- שרה מחניקה בכי ואומרת שלא הייתה לה בררה לא היה מקום אחר שהייתה יכולה לקחת אותך אליו
יאיר-כה
11
סטיב-כאסכון מתקשח וטורצ'יק יוצא לבהביור עמק שפוגע בסטארי שנופל ארצה ואיווי חובט בוא בזנב ברזל סטאריל התעלף[/QUOTE]
אני אומר לשרה תודה על הכל
יופי אני ממשיך לדרך 2
אוהד- דרווגי מתמש בזעם דרקון שמפיל את דיאלגה בתגובה דיאלגה משתמש בטופר דרקון גם
אופק-שרה אומרת אין בעד מה ומתחילה לבכות ששני אנשים גוררים אותה לחדר סמוך ונועלים אותה בוא.
יאיר-אתה ממשיך לדרך 2 ורואה-אודיש,גלום,באטרפרי ואי שם גם וורמפל קאן
סטיב-כאסכון מתקשח וטורצ'יק יוצא לבהביור עמק שפוגע בסטארי שנופל ארצה ואיווי חובט בוא בזנב ברזל סטאריל התעלף[/quote]
בהתחלה לא רציתי לתפוס אותו אבל כשאני רואה את הכוח שלו אז.... צא פוקדור ואם הוא נלכד אני בודק את המתקפות שלו בפוקידע.
התבלבלת דראגיווי השתמש בטופר דרקון ולא בזעם דרקון.
"אני רואה שלמדת משהו!" אני קורא לדיאלגה תוך כדי שאני אומר לדראגיווי להתחמק.
"דראגיווי, טופר דרקון, עוד פעם!"
נ.ב- אני כל הזמן משתמש בשיטה של "לרדת" על הפוקימון, ואת צריכה להתייחס גם לזה. יש התקפה שקוראים לה taunt שעושה את אותו הדבר, ועקב כך הפוקימון יכול לתקוף ממש קצת.
סטיב- נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי,שישי,שביעי נתפס!! סטארלי יודע- מתקפת כנ,מהירות,ניקור,שיגור,ציפור אמיצה
אוהד-לא הבנתי... דראגוווי משתמש בזעם דרקון על דיאלגה שפוגע והוע נופל הוא משתמש עלייך בקרן על
אני ילחם מולם (ומי מעדכן את הפוקימונים? זה לא סאנדשרו)
יאיר- סאנדשרו מכין לי רשימה בדיוק שאלתי אותו מה קורה עם זה.... נגד מי אתה נלחם?
"דראגיווי, תקפוץ למעלה ותשתמש בזעם דרקון, בוא נכניע את דיאלגה! אני מאמין בך!!"
אני מחייך אל דיאלגה וקורץ לו, כאילו אומר "נתראה בתור שותפים"
נ.ב- נכון אני אומר לפעמים לדיאלגה"חשבתי שאתה חכם" או לדאנספרס, אני אומר דברים שאמורים לפגוע בפוקימון, נכון? יש התקפה שקוראים לה taunt, ובה הפוקימון מעליב פוקימון אחר, ואז הפוקימון הנעלב בקושי תוקף. אין סיבה שזה לא יעבוד כאן.
[QUOTE=ttrrtte;1221028]אוהד- דרווגי מתמש בזעם דרקון שמפיל את דיאלגה בתגובה דיאלגה משתמש בטופר דרקון גם
אופק-שרה אומרת אין בעד מה ומתחילה לבכות ששני אנשים גוררים אותה לחדר סמוך ונועלים אותה בוא.
יאיר-אתה ממשיך לדרך 2 ורואה-אודיש,גלום,באטרפרי ואי שם גם וורמפל קאן[/QUOTE]
אני הולך ללן ואומר לו שאני מוכן ללכת לאח של שיימן