ג'ון- אתה הולך לביתן ורואה גכמה רשתות ומג'יקארפים ובתוך כל מערבולת המג'יקארפ יש הורסי קטן
אופק-נראה כי האנשים במסוק למדו לקח והם מתחמקים בלי בעיה
נ.ב מ''ת שלך :(
Printable View
ג'ון- אתה הולך לביתן ורואה גכמה רשתות ומג'יקארפים ובתוך כל מערבולת המג'יקארפ יש הורסי קטן
נ.ב מ''ת שלך :(
[QUOTE=ttrrtte;1230150]ג'ון- אתה הולך לביתן ורואה גכמה רשתות ומג'יקארפים ובתוך כל מערבולת המג'יקארפ יש הורסי קטן[/QUOTE]
אני רוצה את ההורסי הזה, אומר במבט חמדני.
ג'ון-מנהל הביתן אמר לך ''מי לא.... הקטנצ'ק הזה חמקן וכל המג'יקארפ מגוננים עליו'' הוא נותן לך רשת ואומר לך שיש לך 5 ניסיונות כל מג'יקארפים יוצרים מערבולת סביב הורסי
[QUOTE=ttrrtte;1230156]ג'ון-מנהל הביתן אמר לך ''מי לא.... הקטנצ'ק הזה חמקן וכל המג'יקארפ מגוננים עליו'' הוא נותן לך רשת ואומר לך שיש לך 5 ניסיונות כל מג'יקארפים יוצרים מערבולת סביב הורסי[/QUOTE]
אני זורק את הרשת ומנסה להעיף את המג'יקארפים מהורסי.
ג'ון-אתה זורק את הרשת שמן הסתם [b]זרקתה[/b] אז היא שוקעת במעמקים ''אתה יודע אתה אמור להשליך את הרשת לא לזרוק....'' אמר מנהל הדוכן וציחקק
[QUOTE=ttrrtte;1230167]ג'ון-אתה זורק את הרשת שמן הסתם [b]זרקתה[/b] אז היא שוקעת במעמקים ''אתה יודע אתה אמור להשליך את הרשת לא לזרוק....'' אמר מנהל הדוכן וציחקק[/QUOTE]
מעצבנת, רק בגלל זה אנ אקרא לך כל היום לוהטת במקום טל, עונש. מוהההה:sunglasses:
אני מניח שאתה תחשיב את הניסיון אומר בעצב ואז אשליך את הרשת למים ואנסה לדלל את המג'יקארפים.
ג'ון-אשמתך ש[b]זרקתה[/b] את הרשת!!! מוההההה!! ושלא תעיז!! אני מזהירה אותך תאבד את כללללללללל הרשתות!!!
המג'יקארפים מתזרים לאט לאט והורסי נחשף,אבל הוא קופץ ישר לרשת שלך!! אתה מרים את הרשת אבל יש שם רק... מגיקארפ!!!! בעל הדוכן מסביר ''הוא השתמש בטלפורט אל הרשת ואז החליף את עצמו באחד המג'יקארפים
[QUOTE=ttrrtte;1230181]ג'ון-אשמתך ש[b]זרקתה[/b] את הרשת!!! מוההההה!! ושלא תעיז!! אני מזהירה אותך תאבד את כללללללללל הרשתות!!!
המג'יקארפים מתזרים לאט לאט והורסי נחשף,אבל הוא קופץ ישר לרשת שלך!! אתה מרים את הרשת אבל יש שם רק... מגיקארפ!!!! בעל הדוכן מסביר ''הוא השתמש בטלפורט אל הרשת ואז החליף את עצמו באחד המג'יקארפים[/QUOTE]
נקמת הלוהטת מה.
אני שואל אם אפשר להשתמש בקירליה או באברה שלי במקום ברשת.
ג'ון-שוב קראתה לי ככה תגיד ביי ביי לעוד רשת!!!!
אחראי בהדוכן אומר שו ומרוב עצבים אתה בטעות זורק את הרשת למים
כה כה זאת נקמת ה[b]טלללללללללללללללל[/b]
[QUOTE=ttrrtte;1230203]ג'ון-שוב קראתה לי ככה תגיד ביי ביי לעוד רשת!!!!
אחראי בהדוכן אומר שו ומרוב עצבים אתה בטעות זורק את הרשת למים
כה כה זאת נקמת ה[b]טלללללללללללללללל[/b][/QUOTE]
בסדר טל.
הפעם אני אצליח אומר.
[QUOTE=ttrrtte;1230150]ג'ון- אתה הולך לביתן ורואה גכמה רשתות ומג'יקארפים ובתוך כל מערבולת המג'יקארפ יש הורסי קטן
נ.ב מ''ת שלך :([/QUOTE]
טוב בוא נלך להציל אותו קדימה
נ.ב הביצה השחורה
ג'ון-אתה משליך שוב את הרשת אבל מבלבל לגמרי את הורסי ולוכד אותו!!! הוא מנסה לצאת מהרשת
אופק- אתה ומיי מתקדמים אל עבר המסוקים ורואים את ארכאוס שוכב בלי לזוז בכלל,הוא נראה גוסס ומהמסוקים יורדים אליו חבלים
נ.ב אחרי זה אני יבקיע לך אאותה
נ.ב 2-סליחה שלא הגבתי אתמול בערב אבל הכנתי את פאוור כוכשן 2
[QUOTE=ttrrtte;1230623]ג'ון-אתה משליך שוב את הרשת אבל מבלבל לגמרי את הורסי ולוכד אותו!!! הוא מנסה לצאת מהרשת
[/QUOTE]
יש הצלחתי לתפוס את ההורסי הזה עכשיו בוא נוציא אותו מהר.
ג'ון-אתה מוציא את הורסי במהירות ובעל המקום נותן לך את הפוקדור שלו,ומכניס במקומו (לבאים) פיבס (אני יעדכן אחר כך)
נ.ב צום קל לכל משתתפי המשחק וגמר חתימה טובה!!!
[QUOTE=ttrrtte;1230704]ג'ון-אתה מוציא את הורסי במהירות ובעל המקום נותן לך את הפוקדור שלו,ומכניס במקומו (לבאים) פיבס (אני יעדכן אחר כך)
נ.ב צום קל לכל משתתפי המשחק וגמר חתימה טובה!!![/QUOTE]
יש תפסתי הורסי אומר ואז ארקוד ריקוד ניצחון מצחיק של זקנים ואומר או או ניצחתי אה אה אה.
נ.ב:לא אני לא צם אני עוד לא בן 13.