[QUOTE=Amitlv;1316661]הלורד הנכבד איבזי בעוד כשבוע תקבל את המ"ת שלי לבדיקה (בהצלחה Xd)[/QUOTE]
על מה הוא? ואני מסוגל לנהל מ"ת
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1316661]הלורד הנכבד איבזי בעוד כשבוע תקבל את המ"ת שלי לבדיקה (בהצלחה Xd)[/QUOTE]
על מה הוא? ואני מסוגל לנהל מ"ת
[quote=מאסטר ליאון;1316666]על מה הוא? ואני מסוגל לנהל מ"ת[/quote]
אני לא מגלה פרטים עליו
ואני הייתי במ"ת שלך ואתה לא מסוגל
[QUOTE=Crown♕Clown;1316665]כי יכול להיות שאני מתרגם את הפרקים הישנים בשביל נארוטו IL.
בימים הקרובים אני אשלח להם הודעה בסקייפ :-) (אני מקווה,יכול להיות שבמאי אני אתרגם,אפסיק קצת ואז אני אתרגם שוב)[/QUOTE]
בהצלחה, ניסתי פעם לתרגם אנימה היה קשה.
לא נראה לי שאצפה בזה כי אין לי כוח לצפות בפרקים שראיתי כבר.
[quote=Crown♕Clown;1316660]אני לא ממש אוהב את דאנזו כי הוא סתם מטריח את עצמו.
הוא צריך להיות בפנסיה עכשיו לא להילחם מול סאסקה(למרות שהוא [COLOR=white]מת[/COLOR])
אבל אמרתי לך-הוא צריך את כל הביג'ויים בשביל שהוא בכלל יווצר.
הוא לא יכול להיות כלוא בתוך מישהו בלי שהוא קיים..[/quote]
ממי שמעת את הסיפור על עשר הזנבות? רק מטובי. לכן ייתכן שזה בלוף. ייתכן וטובי רצה להעמיד פנים שהוא מאדארה, ולספר את הסיפור על עשר הזנבות, כדי שיקרה ??? ובסופו טובי ירוויח. יש להחליף את ??? בתכנית של טובי, שאותה איש אינו יודע, ושהיא בטח מאוד מסובכת ופסיכית.
[quote=Amitlv;1316661]הלורד הנכבד איבזי בעוד כשבוע תקבל את המ"ת שלי לבדיקה (בהצלחה Xd)[/quote]
אני מחכה לרגע הזה 11 חודשים. נראה לי שאני אסתדר.
[QUOTE=Amitlv;1316667]אני לא מגלה פרטים עליו
ואני הייתי במ"ת שלך ואתה לא מסוגל[/QUOTE]
בסדר,אני אראה לך כשאפתח מ"ת שהוא שלי, כשאני המצאתי את הרעיון אני יכול לנהל מ"ת. ואני לא מאשים אותך,כי גם אני אשלח לאביזי עוד דווקא שבועיים את המ"ת שלי(מי רוצה לדעת על מה הוא?)
[QUOTE=LordAbizi;1316669]
אני מחכה לרגע הזה 11 חודשים. נראה לי שאני אסתדר.[/QUOTE]
אתה אמרת את זה כבר ואני בפורום רק 11 חודשים?
[QUOTE=Amitlv;1316671]אתה אמרת את זה כבר ואני בפורום רק 11 חודשים?[/QUOTE]
הוא חיכה שגם אתה תתאפ על עצמך ותצטרף למועדון של פותחי חת"ם
[quote=Amitlv;1316671]אתה אמרת את זה כבר ואני בפורום רק 11 חודשים?[/quote]
אני מנהל את חת"ם במשך 11 חודשים (כמעט כבר שנה). במשך כל הזמן התכוננתי ליום שבו אני אקבל את המשחק שלך. (זו מן הסתם הגזמה, ואין לי כל כך מושג למה בחרתי להשתמש בה... אולי הסיבה היא הערה צינית)
[QUOTE=LordAbizi;1316669]ממי שמעת את הסיפור על עשר הזנבות? רק מטובי. לכן ייתכן שזה בלוף. ייתכן וטובי רצה להעמיד פנים שהוא מאדארה, ולספר את הסיפור על עשר הזנבות, כדי שיקרה ??? ובסופו טובי ירוויח. יש להחליף את ??? בתכנית של טובי, שאותה איש אינו יודע, ושהיא בטח מאוד מסובכת ופסיכית.
אני מחכה לרגע הזה 11 חודשים. נראה לי שאני אסתדר.[/QUOTE]
אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..
[quote=ACMilaneZi;1316674]אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..[/quote]
זה בהחלט ייתכן.
[QUOTE=LordAbizi;1316675]זה בהחלט ייתכן.[/QUOTE]
זה בדיחה,אביזי!...
[QUOTE=ACMilaneZi;1316674]אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..[/QUOTE]
אם אתה מתכוון לתאריך ששבט המאיה ניבאה אז יש לך תעות התאריך המדויק זה 21.12.12 בשעת הצהריים
אני לא יכול לראות בתרגום עברי.. כי אין פרקים מתורגמים איפה שאני נמצא.. אני רואה בקראנצ׳ירול...
[QUOTE=ACMilaneZi;1316674]אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..[/QUOTE]
חח אחלה רעיון, רק לא נראה לי שהאנימה היא בשנת 2012-אין לי מושג מה השנה אבל לא נראה לי 2012.
עידן די נראה לי יש את פרקים 200+ מתורגמים לעבריית .ראיתי תפרקים האלו בתרגום עברי שיצאו.יכול להיות שלינקים כבר לא עובדים.
[quote=מאסטר ליאון;1316676]זה בדיחה,אביזי!...[/quote]
YOU DONT SAY :<