מה אתה רוצה,לא מתחבר לכל הקטע של פיראטים ואוצרות,לא אוהב את זה,ראיתי 8 פרקים ונמאס לי,זה לא שניסיתי
Printable View
מה אתה רוצה,לא מתחבר לכל הקטע של פיראטים ואוצרות,לא אוהב את זה,ראיתי 8 פרקים ונמאס לי,זה לא שניסיתי
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][I]דניס-[/I]
[COLOR=Green]רותם יוריד אותך בשישי כשיחזור...או בחמישי..רק בימים האלה הוא פעיל יותר...בשאר הימים הוא בצבא ואתה תצטרך להמתין בשביל זה...[/COLOR]
[I] פיל נאנס-[/I]
[COLOR=Red]אני מציע לך לא לנסות אותנו,כי כלום לא יצא מזה טוב...אז תירגע ומהר![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1319313][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][I]דניס-[/I]
[COLOR=Green]רותם יוריד אותך בשישי כשיחזור...או בחמישי..רק בימים האלה הוא פעיל יותר...בשאר הימים הוא בצבא ואתה תצטרך להמתין בשביל זה...[/COLOR]
[I] פיל נאנס-[/I]
[COLOR=Red]אני מציע לך לא לנסות אותנו,כי כלום לא יצא מזה טוב...אז תירגע ומהר![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
ממתי אתה כותב בפונט הזה?
[QUOTE=פיל נאנס;1319311]מה זה איתי תקרא לו דניס מה הוא חבר שלך?[/QUOTE]
האמת שאפשר להגיד שכן,לא?
טוב.
כן זה אלכס
[quote=Death The Kid;1319312]מה אתה רוצה,לא מתחבר לכל הקטע של פיראטים ואוצרות,לא אוהב את זה,ראיתי 8 פרקים ונמאס לי,זה לא שניסיתי[/quote]
חחחחח שמונה פרקים ונמאס לך?
אתה לא יכול להגיד שראיתי וואן פיס אם ראית רק 8 פרקים.
לדעתי אתה סתם רוצה לעשות פוזה שאתה שונא וואן פיס, אבל אני לא מתכוון לריב איתך על זה.
שיהיה
אני שונא לדבר על וואן פיס,זה תמיד מוציא אותי רע
[QUOTE=Death The Kid;1319314]ממתי אתה כותב בפונט הזה?
[/QUOTE]
הוא כותב בפונט הזה תמיד
נדב, לא רק הוא.. גם אני
ואתה היחיד פה שמנסה להצחיק..
דניס, אתה חושב שאני אחראי על רותם? -_-'
נדב ימכוער.
אני רוצה כבר לסיים עם הפילרים האלה..!!
[QUOTE=Blackbeard;1319260]מציע לך לא להודות בפומבי שאתה אוהב בליץ', זה כמו להגיד שאתה אוהב מתמטיקה... מביך ם:[/QUOTE]
אני לא מודה בפומבי.. הייתי מת עם חברים שלי היו יודעים שאני אוטאקו, הייתי מתאבד.
אבל פה, שאף אחד לא יודע מי אני, על הזין.
כל החברים שלי יודעים שאני אוטאקו.. אולי מהסיבה שרובם גם אוטאקואים..
מה קורה עומר?
המשכת עם הבדיחות שיכורים האלה שלך?
חשבתי על אחת קודם :)
עידן למה לא ענית בסקייפפפפ, דווקא כשהיה לי מישהו שידבר איתך >.<
אצלי, לא היו מניחים לי אם הם היו מגלים את זה..
לפני כמה חודשים גילינו שחבר שלנו כפי שהוא קורא לעצמו 'חובב פוקימונים', ועד היום אנחנו לא מניחים לו.. זה אפילו די מטריד תכלס.
עידן,אתה מדבר על הפילרים בנארוטו או בוואן פיס?