[QUOTE=triner;1326189]עזוב סתם דווקאיסטים רואים שזה מעצבן אחרים וזה עושה להם טוב על הלב ><[/QUOTE]
תכל'ס
Printable View
[QUOTE=triner;1326189]עזוב סתם דווקאיסטים רואים שזה מעצבן אחרים וזה עושה להם טוב על הלב ><[/QUOTE]
תכל'ס
משעמם ואני מחכה לאביזי שיינעל את המ״ת
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326176]חוק החתימות לא בוטל![/QUOTE]
לא אתם הגדלתם ת'הגבלה, זה יבוא במקום התמונה, נראה לך שאני רוצה ת'תמונה המכוערת הזאת?
וד"א, לנון היה גיי. יוקו סיפרה לי.
עכשיו החתימות של כולם פה בסדר גמור...
דבר בשם עצמך. אף אחד פה לא בסדר חוץ ממך בחתימה, אני מודה שגם אני לא, שלי ארוכה לי מדי ומעצבנת לי בעין X_x
החתימה שלי הכי בסדר מכולם פה Xd
נכון, חבל שחתימות של עמית וסת לא יפות כמו שלך :<
חחחח אחחח טרינר טרינר....
[QUOTE=triner;1326200]נכון, חבל שחתימות של עמית וסת לא יפות כמו שלך :<[/QUOTE]
ושל אדם
[QUOTE=Monkey D Luffy;1326203]ושל אדם[/QUOTE]
ושלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iF1plJBeoyg[/YOUTUBE]
סוף סוף סיימתי את כל הפרקים של וואן פיס עד לעדכני עכשיו כדאי לעבור למאנגה?:
[spoiler]פישר טייגר ענק!!! הקטעים עם המוות היו די עצובים וזה היה בין הפלאשבקים הכי טובים שהיו בוואן פיס[/spoiler]
[QUOTE=accelerator;1326205]סוף סוף סיימתי את כל הפרקים של וואן פיס עד לעדכני עכשיו כדאי לעבור למאנגה?:
[spoiler]פישר טייגר ענק!!! הקטעים עם המוות היו די עצובים וזה היה בין הפלאשבקים הכי טובים שהיו בוואן פיס[/spoiler][/QUOTE]
כן
[QUOTE=Monkey D Luffy;1326203]ושל אדם[/QUOTE]
ומה עם של עומר פוטר למה אתה מסתכל רק על אלה שהם לא חברים שלך?
[QUOTE=accelerator;1326205]סוף סוף סיימתי את כל הפרקים של וואן פיס עד לעדכני עכשיו כדאי לעבור למאנגה?:
[spoiler]פישר טייגר ענק!!! הקטעים עם המוות היו די עצובים וזה היה בין הפלאשבקים הכי טובים שהיו בוואן פיס[/spoiler][/QUOTE]
יקח לך נצח לסיים ת'מנגה
[quote=עולה אושאוט;1326206]כן[/quote]
אתה רואה\קורא תאנימה\מאנגה?
ולא יקח לי הרבה זמן לסיים תמאנגה P: מבחינת איפה שאני שם עכשיו זה צ'אפטר 628 יש 667....40 צ'אפטרים לקרוא זה לא הרבה יחסית