-
[QUOTE=F!upy;1338590][b]אליסה~[/b]
"אמממ, כן הוא היה פה" היא אומרת בחיוך "ואז איזה מאמן הציע לו קרב לפני כמה דקות. הם הלכו לכיוון של הפארק הצפוני" היא מוסיפה.
"עוד משהו שאוכל לעזור לך?" היא שואלת.
[/QUOTE]
"לא, תודה" אגיד ואצא מהמרכז.
אם ניל נלחם, לא אפריע לו עכשיו.
אלך להסתובב בעיר, אבדוק אם יש מטרה קלה שאפשר לשדוד ולבזוז, עם התעניינות יתרה במרכז הרבייה.
-
[QUOTE=F!upy;1338590]
[b]ניל~[/b]
לא
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפרי מסתערת לעברה של פינסר ששני אגרופיה מתחילים לזהור באור בהיר ושניהם פוגעים בעצמה אדירה בפינסר. "הטלה ססמית ומיד אח"כ אחיזת צבט!" קורא ברנדון והפוקימון שלו אוחזת בידיה של קלפרי ומטילה אותה על האדמה ואז רצה אליה כשצבטותיה שלוחות קדימה.
[/QUOTE]
אני מבין שוויתרת לגמריי על הספרייטים של הקרב :X
----------------
"קלפה השתמשי באגרוף מגה על מנת להרחיק את פינסר ממך ואז תשתמשי במטרונום !"אומר.
-
[QUOTE=F!upy;1338590]
[b]פלינט~[/b]
כע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בוא נגיד, שאני מאמנת כבר הרבה זמן" היא אומרת וקורצת "אני חושבת שמה שחסר לך כרגע, זאת אסטרטגיה" היא מתחילה "ראיתי, בקרב שלך נגד דני, שד"א נצחתי אותו רק עם מייטי, בעיקר ניסית לפגוע מאשר ליצור תגובת שרשרת שתהרוס את החומות הגנה של היריב" היא אומרת ומצחקקת קלות "אבל, מצד שני אתה מאמן רק כמה ימים.. אז אני מניחה שעוד קצת זמן אתה תתחיל להבין איך לבנות אסטרטגיה שלמה עם הפוקימונים שלך" היא אומרת ומתחילה לאכול. אתה פונה לפוקימונים שלך, והם נראים מאושרים מהאימונים שלהם.[/QUOTE]
"יש לי אכן מה ללמוד,ואני אשמח אם תלמדי אותי!" אויר לה בחיוך ואפנה לפוקימונים שלי, "ברשותכם,אני רוצה ךומר כמה מילים" אומר ואסמן לכולם להסתכל עליי,גם תמי, "כמו שאתם יודעים,מחוז קולומביה מכיל שתי תנועות אכזריות, אחת מהן היא תנועת הצללים,שהרסה את החנות של אבי בעיירה ממנה באתי,המטרה שלנו היא לא רק לנצח במכונים אלא גם להגן על עצמינו,תקחו בחשבון שכל אימון כאן יכול לעזור לכם נגד עימות עם אחד מהצללים ולכן אנחנו צריכים להשקיע מאמצים רבים" אסביר לכולם בקול רציני ואביט באזוריל, "גם אתה ידידי,אבל עם הזמן" אומר לו בחיוך, "צריכים להישאר ביחד,כי רק ככה נישאר חזקים" אומר להם ואשמע את התגובות של כולם
-
[B]אליסה~[/B]
את יוצאת מהמרכז, ומתחילה ללכת למרכז רבייה לראות מה קורה שם. את דופקת בדלת ורואה את הזקנה שצרחה מקודם על דני [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/7c/HGSS_Medium.png[/IMG]. "במה אוכל לעזור לך חמודה?" היא שואלת בחיוך.
[B]ניל~[/B]
זה היה ניסוי חד פעמי XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפרי משתמשת באגרוף מגה על פינסר, והודפת אותה אחורנית. פינסר לא מוותר וקמה על רגליה שוב, רק כדי שקלפרי, תפעיל את המטרונום שלה וכיפת הגנה תגן עליה מהמתקפה שלה.
"פינסר הטלה ססמית!" קורא ברנדון ופינסר רצה לעברה של קלפרי.
[B]פלינט~[/B]
הפוקימונים שלך צוהלים בהסכמה וכך גם תמי. "אין ספק שאם נשאר ביחד, נוכל לנצח אותם" היא אומרת בנחישות ומאגרפת את ידה ומרימה ביחד עם הפוקימונים שלך את ידה.
-
[QUOTE=F!upy;1338600]
[B]ניל~[/B]
זה היה ניסוי חד פעמי XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפרי משתמשת באגרוף מגה על פינסר, והודפת אותה אחורנית. פינסר לא מוותר וקמה על רגליה שוב, רק כדי שקלפרי, תפעיל את המטרונום שלה וכיפת הגנה תגן עליה מהמתקפה שלה.
"פינסר הטלה ססמית!" קורא ברנדון ופינסר רצה לעברה של קלפרי.
[/QUOTE]
לפחות תעשה את האחוזים :X
----------------------------
"קלפרי תתחמקי וישר תעברי לאגרוף בלבול לבסוף תשלחי אותה לרצפה בעזרת אגרוף מגה!"
-
[QUOTE=F!upy;1338600]
[B]פלינט~[/B]
הפוקימונים שלך צוהלים בהסכמה וכך גם תמי. "אין ספק שאם נשאר ביחד, נוכל לנצח אותם" היא אומרת בנחישות ומאגרפת את ידה ומרימה ביחד עם הפוקימונים שלך את ידה.[/QUOTE]
אביט בהם שמח ונרגש וארים את ידי גם,כשנסיים לאכול נתחיל לארגן את הכל ולזרוק לזבל, "תחזרו למנוחה" אומר להם בחיוך ואחזיר את כולם חוץ מאזוריל לפוכדורים שלהם.
"מה בא לך לעשות?" אשאל את תמי,אם לא יהיה לה רעיון אציע שנחפש מאמנים להילחם נגדם או לטייל בעיר
-
[B]ניל~[/B]
לא רוצה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפרי מנסה להתחמק, אבל פינסר תופסת אותה עם הצבטות שלה, ומטילה אותה על האדמה בחוזקה. קלפר, בעודה שוכבת על הרצפה, היא מאגרפת את ידה וחובטת בבטנה של פינסר וגורמת לה לסחרור. קלפרי קופצת על רגליה ואז טסה לעברה של פינסר עם אגרוף מגה, אבל פינסר זזה הצידה, בעודה רוקדת עם האוויר, ומפספת אותה וחובטת ברצפה.
[B]פלינט~[/B]
"כרגע, בעיקר לעכל את האוכל" אומרת תמי ונשכבת לאחור "אבל אם אתה רוצה שנתחיל לזוז לכיוון העיר הבאה, אין לי גם בעיה עם זה" היא אומרת בחיוך. בדיוק אז אתה מבחין בחרק גדול ואדום המסתובב באזור ([EMAIL="http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/65/Spr_5b_402_m.png"]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/65/Spr_5b_402_m.png[/EMAIL]).
-
[QUOTE=F!upy;1338605][B]ניל~[/B]
לא רוצה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפרי מנסה להתחמק, אבל פינסר תופסת אותה עם הצבטות שלה, ומטילה אותה על האדמה בחוזקה. קלפר, בעודה שוכבת על הרצפה, היא מאגרפת את ידה וחובטת בבטנה של פינסר וגורמת לה לסחרור. קלפרי קופצת על רגליה ואז טסה לעברה של פינסר עם אגרוף מגה, אבל פינסר זזה הצידה, בעודה רוקדת עם האוויר, ומפספת אותה וחובטת ברצפה.
[/QUOTE]
"קלפרי השתמשי בשירה! אחריי שהוא נרדם תסיימי את הקרב בעזרת אגרוף מגה משולב עם חבטה כמו שעשינו במכון !"
-
[quote]
אדם~
"שמע, אם אתה לא רוצה את העזרה שלי. לא צריך!" אומר בבוז מייקל והולך משם, יורק סמוחטה ליד רגלך.
צ'ארלה מסתכלת עליך מבולבלת, וכך גם סנדשרו.[/quote]
הלב שלי פעם מכעס. התנשפתי ודמעות זלגו מעיניי. אני לא אוהב לריב עם אנשים.
"פישלתי בגדול הא?" אשאל את הפוקימונים שלי בעצב ואלטף את צ'ארלה. גם אם היא לא יודעת משיכה, משהו בעור שלה חם ומנחם.
-
[QUOTE=F!upy;1338605]
[B]פלינט~[/B]
"כרגע, בעיקר לעכל את האוכל" אומרת תמי ונשכבת לאחור "אבל אם אתה רוצה שנתחיל לזוז לכיוון העיר הבאה, אין לי גם בעיה עם זה" היא אומרת בחיוך. בדיוק אז אתה מבחין בחרק גדול ואדום המסתובב באזור ([EMAIL="http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/65/Spr_5b_402_m.png"]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/65/Spr_5b_402_m.png[/EMAIL]).[/QUOTE]
התמונה לא עובדת וכל פעם שאני אכניס את סנובול אתה תזכור להפעיל את היכולת שלה? XD
"אוקיי,תנוחי,אחרי הקרב הזה כבר נצא לעיר הבאה!" אכריז בחיוך ואשחרר את סנובול, "בואי נראה עד כמה התחזקת" אומר לה בחיוך ואתן לאזוריל לצפות, "סנובול! תתחילי עם הפעלת היכולת שלך! לאחר מכן תתקדמי בניתורים מצד לצד לפוקימון בחרק ותנזכי אותו בניב אש! כשהוא ינסה לתקוף אותך תעצרי אותו במבט מפחיד!" אדריך את סנובול ווציא את הפוקידע ואבדוק עם איזה פוקימון אני מתמודד
-
[quote=F!upy;1338246]
[B]סם~[/B]
תנסה~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון, מקשיח את עורו המתכחתי שוב ואז מסתער לעברו של שרומיש, וחובט בו בראשו ומעיף אותו על גזע עץ הנמצא מאחוריו.
שרומיש מתעצבן ושולח מראשו קרן אדומה בהירה, הקושרת את ארון ומחלישה אותו. שרומיש ריפא את עצמו ואז הוא משחרר מקצה ראשו, אבקה סגולה, והיא מתפזרת על ארון, אבל האבקה לא משפיעה עליו.
[/quote]
"ארון תרכז את כל הקשיחות בציפורניים שלך ואז תסתער על שרומיש ותנסה לשרוט אותו" אומר לארון.
-
[B]ניל~[/B]
קלפרי מתעצבנת, ומתחילה לשיר בקול צלול ובהיר, וצלילים צבעוניים מתחילים לצאת מפיה, והם מתחילים להסתובב סביבה של פינסר, והיא נרדמת במהירות. קלפרי אז טסה לעברה של פינסר, כשאגרופה מתחיל לזהור באור בהיר והיא חובטת בראשה של פינסר ואז מסתובבת במה ירות וחובטת בה עם זנבה.
"לאא~!" קורא ברנדון בזמן שקלפרי שלך מעלפת את הפוקימונית שלו במקום.
"אתה מאמן ממש חזק" הוא אומר ברצינות ומחזיר את פינסר לפוקדור שלה.
[B]אדם~[/B]
ד-ר-מ-ה!! 333>
אתה הפכת להיות הטל החדש שלי 3333333333333>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארלה וסנדשרו מהנהנים בראשם. אכן פישלת ופגעת, בבן אדם היחידי שניסה להיות חברך.
[B]פלינט~[/B]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/65/Spr_5b_402_m.png[/IMG]
זה הפוקימון :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את הפיקדע שלך ומגלה שאתה נלחם כנגד קרירטון- פוקימון הצרצר.
סנובול רצה לעברו של קריקטון ומפחידה אותו כשהיא קופצת בדיוק כמול פניו ואז נושכת אותו עם ניב אש הרסני. כשהוא מנסה עם נשיכת חרק, סנובול מפחידה אותו עם פנים מפחידות, ומנעת ממנו לזוז לכמה שניות, אבל הוא מתאפס ויוצא עם חיתוך זעם ושני ידיו, דמויות החרמשים, זוהרות באדום, והוא משסף את בטנה של סנובול.
[B]סם~[/B]
ארון רץ לעברה של שרומיש, כשהוא מקשיח את ציפורני רגליו, והוא פוגע בשרומיש. אבל אז, היכולתת של שרומיש מופעלת ושרומיש נופל לתרדמה, פגיע למתקפה הספיגה שלו.
שרומיש מחזיר לעצמו המון חיים, בזכות המתקפה שלו.
-
[QUOTE=F!upy;1338672][B]
[B]פלינט~[/B]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/65/Spr_5b_402_m.png[/IMG]
זה הפוקימון :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה פותח את הפיקדע שלך ומגלה שאתה נלחם כנגד קרירטון- פוקימון הצרצר.
סנובול רצה לעברו של קריקטון ומפחידה אותו כשהיא קופצת בדיוק כמול פניו ואז נושכת אותו עם ניב אש הרסני. כשהוא מנסה עם נשיכת חרק, סנובול מפחידה אותו עם פנים מפחידות, ומנעת ממנו לזוז לכמה שניות, אבל הוא מתאפס ויוצא עם חיתוך זעם ושני ידיו, דמויות החרמשים, זוהרות באדום, והוא משסף את בטנה של סנובול.
[/QUOTE]
"קדימה סנובול קפצי צעד אחורה ותחזרי לקריקטון עם דחיפה היישר לבטנו! תהממי אותו ובזמן שהוא לא יבין מה קורה תקפי בניב אש! תנסי בעזרת כוח הנשיכה שלך להעיף אותו לצד השני! תהיי מוכנה להתחמק מכל מתקפת נגד שלו!" אדריך את סנובול
-
[QUOTE=F!upy;1338672][B]ניל~[/B]
קלפרי מתעצבנת, ומתחילה לשיר בקול צלול ובהיר, וצלילים צבעוניים מתחילים לצאת מפיה, והם מתחילים להסתובב סביבה של פינסר, והיא נרדמת במהירות. קלפרי אז טסה לעברה של פינסר, כשאגרופה מתחיל לזהור באור בהיר והיא חובטת בראשה של פינסר ואז מסתובבת במה ירות וחובטת בה עם זנבה.
"לאא~!" קורא ברנדון בזמן שקלפרי שלך מעלפת את הפוקימונית שלו במקום.
"אתה מאמן ממש חזק" הוא אומר ברצינות ומחזיר את פינסר לפוקדור שלה.
[/QUOTE]
"גם אתה "אומר בקול ואנסה להישמע כמה שיותר אמין בזמן שאני לוקח את הכסף שמגיע לי לאחר הניצחון.
"טוב עכשיו רק נשאר לקוות שאליסה סיימה את הקרב"אומר לעצמי בזמן שאני מתרחק מאמן לכיוון מרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=F!upy;1338112][
[B]דארן~[/B]
שטויות P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את דאסקול מהפוקדור שלו והוא נכלא, גם הוא בקופסה הבלתי נראית של דארן. אבל למרות זאת, עיניו מתחילות לזהור בשחור וקרן אפלה יוצאת מהן והיא עוברת את קירות הקופסה ופוגעת במיים ג'וניור בחוזקה.
"מה?!" קורא דני בפליאה "מיים ג'וניור אל תוותר בלבול ומיד אח"כ קרן טעינה!" הוא קורא ונראה שהחיוך השחצני שלו, יורד מפניו.
הפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול בהיר, ובעזרת כוחותיו הוא דוחף את דאסקול על אחד מהקירות של הקופסה. דאסקול מנער את ראשו, ורואה את את מיים ג'וניור טוען בפיו קרן חשמלית צהובה, אשר משתגר לעברו במהירות.[/QUOTE]
"תתחמק דאסקל!" אני צועק במהירות, מקווה כי דאסקל יצליח להתחמק ממתקפת החשמל של מיים ג'וניור.
"דאסקל, תתקוף בפזילה, ואז תוסיף הדהמה!" אני אומר לדאסקל, ומביט בדני ובמיים ג'וניור בחיוך ערמומי.