-
[B]אופק[/B]
''סבבה'' היא עונה לך ואתם הולכים לישון.
בבוקר אתם מתקדמים לכיוון העיר הבאה ''אז איזה עיר הבאה?'' שואלת סקיטי שלפתע אתם מגיעים לאגם קטן מלא ב[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/129-f.png[/IMG] !
''וואוו'' אומרת סקיטי המומה לנוכח הכמות.(שתף פעולה זה חשובLOL)
[B]אריאל[/B]
תענה לה''פ
אתה מורה לאמבריאון לתקוף את צל במתקפת מהירה ואז בקרן בלבול ובקרן על בכדי שתוכל לטעון אותה, אמבריאון יוצאת במתקפת מהירות שפוגעת בצל אך צל חוסם את קרן הבלבול בקרן בלבול משלו וגם כן טוען קרן על, שתי קרנו העל יוצאות אחת לכיוון השנייה ומתנגשות בפיצוץ.
''צל עכשיו שריטה!'' צועק מנהיג המכון
-
[quote=Wendy;1370216][SIZE=6]מיום חמישי השבוע ועד ראשון הבא אני יעדר עקב נסיעה לאילתD:[/SIZE]
[SIZE=6]והודעה אחרונה! הראשון שפותח את עמ' 64 מפתח פוקימון לבחירתו לא כולל מתפתחים באבנ או חפצי התפתחות[/SIZE]
[B]קווין[/B]
עידכנתיD:
________--
אתה הולך אל טליה לוסי ומגלה שהן בסדר גמור ושאתה היחיד שאשכרה שתה במסיבה(אצלי במ''ת לא שותים כפיש?).
טליה מחייכת ואומרת ''כן לוסי כבר סיפרה לי''
אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם שלפתע הקיר נפרץ ויחידה שלמה של צוות הרס פורצת פנימה, לא נראה שהם באו בשביל לוסי לא נראה כי הם מודעים שהיא שם מפני שאחרי הכל היא מחופשת.[/quote]
קיבלתי :)
_______
"מה אתם רוצים?!" אני צועק אליהם ומוציא את כל הפוקימונים שלי חוץ מצ'ואי "סוובלו תעיף אותם עם רוח! הונדור תקיף אותם עם להביור על הרצפה שסביבם! ריאלו תקוף אותם במתקפת מהירות! וקומבסקן! תבעט אותם החוצה!" אני מתעצבן
-
[QUOTE=Wendy;1370228][B]אופק[/B]
''סבבה'' היא עונה לך ואתם הולכים לישון.
בבוקר אתם מתקדמים לכיוון העיר הבאה ''אז איזה עיר הבאה?'' שואלת סקיטי שלפתע אתם מגיעים לאגם קטן מלא ב[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/129-f.png[/IMG] !
''וואוו'' אומרת סקיטי המומה לנוכח הכמות.(שתף פעולה זה חשובLOL)
[B]אריאל[/B]
תענה לה''פ
אתה מורה לאמבריאון לתקוף את צל במתקפת מהירה ואז בקרן בלבול ובקרן על בכדי שתוכל לטעון אותה, אמבריאון יוצאת במתקפת מהירות שפוגעת בצל אך צל חוסם את קרן הבלבול בקרן בלבול משלו וגם כן טוען קרן על, שתי קרנו העל יוצאות אחת לכיוון השנייה ומתנגשות בפיצוץ.
''צל עכשיו שריטה!'' צועק מנהיג המכון[/QUOTE]
"טוב סקיטי אני ינסה ללכוד אחד אולי יצא לנו גרידוס בסוף" אומר לה 'איך אני יוציא אחד מהמים' אחשוב אני יוציא את סווינאב ואומר "סקווירטל תשמשי על אחד מהמג'קרפים בהתקלה עד שהוא יתעלף ואז תגררי אותו לפה סווינאב תנסה לעזור לסקווירטל לגרור אותו לפה ברגע שהיא תתקרב לחוף" אומר לסקווירטל ולסווינאב 'אני מקווה שזה יצליח' אחשוב
-
[QUOTE=Wendy;1370216][SIZE="6"]
[B]אנדי[/B]
LOL סבלנות
[/QUOTE]
"אוקי צ'יקו היית מצויין" אני אחזיר אותו לפוקדור ואז מוציא את מאריפ ואומר "מריפ, תשתמשי במכת ברק על הפוקימון זה" ואז אני אבדוק אותו בפוקדע
-
[quote]אריאל
תענה לה''פ
''צל עכשיו שריטה!'' צועק מנהיג המכון[/quote]
עניתי.
"אמבריאון, תשתמשי ברעל על אמבריאון ואז במתקפה מהירה פעמיים. תשתמשי בראשונה כדי להתחמק מהשריטה ומהשנייה כדי לפגוע בה ולהעיף אותה לאחור. אם היא תעוף לאחור אז תטעני קרן על.
-
[b]אופק[/b]
אתה מתחיל להורות לפוקימונים שלך לתקוף שלפתע יחידה שלמה של חיילי צוות הרס מופיע כאילו משום מקום
הם מתעלמים ממך וראש היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן, גלה את עצמך מיד ולא נפגע בפוקימוני האגם!''.
אה מביט סביבך ולא רואה עוד מישהו שלפתע מופיע כאילו משום מקום פוקימון שאתה מזהה מיד- הפוקימון האגדי לטיאוס!
[B]קווין[/B]
הם מתעלמים ממך לגמרי ומפקד היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן צא עכשיו ולא אפגע בכולם'' ושאר החיילים חוסמים את מתקפותייך
לפתע כאילו משום מקום מופיע מולך הפוקימון האגדי אזלף!
[b]אנדי[/b]
אה מתחיל להורות למאריפ לתקוף שלפתע קיר המכון נפרץ ויחידה שלמה של חיילי צוות הרס נכנסת!
הם מתעלמים ממכם וראש היחידה אומר ''אני ודע שאתה כאן, צא עכשיו או שנפגע ביושבי החדר''
לפתע כאילו משום מקום מופיע פוקימון שאתה מזהה מיד! הפוקמון האגדי לטיאס
[b]אריאל[/b]
אמבריאון מתכוננות לתקוף שלפתע קיר המכון נפרץ ויחידה שלמה של חיילי צוות הרס נכנסת!
הם מתעלמים ממכם וראש היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן, צא עכשיו או שנפגע ביושבי החדר''
לפתע כאילו משום מקום מופיע פוקימון שאתה מזהה מיד! הפוקמון האגדי ארטיקונו!
-
-
אוי פדיחס חשבתישזה הנ''וד ערכתי לך
-
[quote]אריאל
אמבריאון מתכוננות לתקוף שלפתע קיר המכון נפרץ ויחידה שלמה של חיילי צוות הרס נכנסת!
הם מתעלמים ממכם וראש היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן, צא עכשיו או שנפגע ביושבי החדר''
לפתע כאילו משום מקום מופיע פוקימון שאתה מזהה מיד! הפוקמון האגדי ארטיקונו![/quote]
אני אמור ללכוד אותו?
אני מתרשם מארטיקונו וחושב לעצמי 'אני אגן עליו.' "באלבאזור, צא, גפן מצליפה! סקווירטל, צא, אקדח מים! אמבריאון, צאי, קרן על! איווי, צא, כדור צל! גארצ'ומפ, צא, זעם דרקון! גרוליט, צא, להביור! תתקפו את צוות הרס ותגנו על ארטיקונו!"
אני הולך להגן בגופי על ארטיקונו.
-
[QUOTE=Wendy;1370420][b]אופק[/b]
[b]אנדי[/b]
אה מתחיל להורות למאריפ לתקוף שלפתע קיר המכון נפרץ ויחידה שלמה של חיילי צוות הרס נכנסת!
הם מתעלמים ממכם וראש היחידה אומר ''אני ודע שאתה כאן, צא עכשיו או שנפגע ביושבי החדר''
לפתע כאילו משום מקום מופיע פוקימון שאתה מזהה מיד! הפוקמון האגדי לטיאס [/QUOTE]
'ואוו לטיאס' אחשוב לעצמי ואז אוציא את צ'יקו ואת סאלמנס ואורה לשלושת הפוקימונים שלי (מאריפ גם שם) להשתמש ב:
סאלמנס בזעם דרקון
צ'יקו בסופת עלים
ומאריפ במכת ברק
-
[quote=Wendy;1370420]
[B]קווין[/B]
הם מתעלמים ממך לגמרי ומפקד היחידה אומר ''אני יודע שאתה כאן צא עכשיו ולא אפגע בכולם'' ושאר החיילים חוסמים את מתקפותייך
לפתע כאילו משום מקום מופיע מולך הפוקימון האגדי אזלף!
[/quote]
התגובה הזאת רצינית!
מה שבא לך
[b]אנדי[/b]
אתה מורה לפוקימונים שלך לתקוף במהירות אך חיילי צוות הרס חוסמים את ההתקפות במגנים מוזרים!
לטיאס מופתעת מכך שאתה עוזר לה, היא מסמלת לך להחזיר פוקימונים לפוקדורים ולעלות על גבה.
היא עפה גבוהה גבוהה אל קרחת יער מוחבאת שבחיים לא היית רואה ללא לטיאס ובא המוני ביצי פוקימון.
[b]קווין[/b]
תגיד ראית את קווין?
[QUOTE=Wendy;1370482][b]אריאל[/b]
[b]אנדי[/b]
אתה מורה לפוקימונים שלך לתקוף במהירות אך חיילי צוות הרס חוסמים את ההתקפות במגנים מוזרים!
לטיאס מופתעת מכך שאתה עוזר לה, היא מסמלת לך להחזיר פוקימונים לפוקדורים ולעלות על גבה.
היא עפה גבוהה גבוהה אל קרחת יער מוחבאת שבחיים לא היית רואה ללא לטיאס ובא המוני ביצי פוקימון.
[/QUOTE]
אבל הייתי באמצע קרב מכון!!!
[quote=Wendy;1370482][B]קווין[/B]
תגיד ראית את קווין?
-
[quote]ריאל
מה שבא לך
"שלום, אני אריק." אומר לו ואיראה מופתע. "אני בצד של הטובים. כלומר, נגד צוות הרס. רציתי לעזור לך להיחלץ. אתה מבין אותי, נכון?" אומר ואתקרב אליו לאט.