I Like It
Printable View
I Like It
בניתי דק חדש, הדק הראשון שהוא לגמרי שלי! אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו, כנסו לנושא דק קריסטל ביסט
היי
Werewolves Bar Mitzva
Spooky Scary
חשבתי שהתקדמתם הרבה...
וואי חזרתי, זה היה טובבבבבב
מצאתי משהו שקשור לאימולטור dsemume קישור לנושא : [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50286[/url]
ראיתי כמה שנכנסו לנושא שלי על הדק החדש, ולא הגיבו ולא כלום... אפילו להגיד שהוא גרוע, ולסביר לי למה יספיק לי... ממש מוציא את החשק להיות חלק מהקהילה פה... אמנם רק קצת מכירים אותי, אבל בכל זאת...
זיו אני יכול להגיד שלא ראיתי
ואנשים אפרופו גרמניה! רבע הגמר נגדם אנחנו שמים שער 1-0, מחצית 2 הזונות ההגנה שלנו נתנו להם לעשות 3 ריבנ' עד ה1-1, ובסוף לקחו בפנדלים.
נבחרתי לקיצוני ב11 של התחרות ביחד עם רונלדו שהוא איש הטורניר, ואני גם הסקורר המצטיין!!! זו רק עונה 2 שלי אני לא מאמין Xd
[QUOTE=PizzaBlaster;1343729]ראיתי כמה שנכנסו לנושא שלי על הדק החדש, ולא הגיבו ולא כלום... אפילו להגיד שהוא גרוע, ולסביר לי למה יספיק לי... ממש מוציא את החשק להיות חלק מהקהילה פה... אמנם רק קצת מכירים אותי, אבל בכל זאת...[/QUOTE]
מצטער אחי אני כתבתי די הרבה אבל אז זה יצא לי מהכרטיסייה..
רציתי להגיד שתוכל להוסיף emergency provisions שזה יעזור לך רבות להשליך את הקריסטלים לבית הקברות.
וגם להוסיף foolish burial שזה יכול לעזור דווקא בקטנה.
וגם תוכל להכניס עותק נוסף של אגלט.
מה הקטע של הדק שבנית לעצמך? לזמן את הדרקון ע"י השלכת כל הקריסטלים לבית הקברות?
מצאתי הורדה לפוקימון שחור ולבן 2!!!! קישור בפורום שחור ולבן 2 - הנושא של champion
מה קורה כולם?
[QUOTE=RangerForce;1343733]מצטער אחי אני כתבתי די הרבה אבל אז זה יצא לי מהכרטיסייה..
רציתי להגיד שתוכל להוסיף emergency provisions שזה יעזור לך רבות להשליך את הקריסטלים לבית הקברות.
וגם להוסיף foolish burial שזה יכול לעזור דווקא בקטנה.
וגם תוכל להכניס עותק נוסף של אגלט.
מה הקטע של הדק שבנית לעצמך? לזמן את הדרקון ע"י השלכת כל הקריסטלים לבית הקברות?[/QUOTE]
סבבה, ולא חשבתי על דרך מסוימת להביא אותו. זה אחד הדברים שרציתי אבל לא כתבתי, אבל אתה יכול לכתוב לי פה או בנושא כמה להוסיף ובמקום מה? ואני חושב שקיבלתי רעיון לדק חדש, אני צריך לעבוד עליו קצת, לא לפני שאני משפצר את הדק הראשון שלי :)
סתיו זה המשתמש הראשון שלך בפורום ?
[QUOTE=Flupy;1343749]סתיו זה המשתמש הראשון שלך בפורום ?[/QUOTE]
כן, למה? O_O