[QUOTE=Salamander;1350285]מתי נארוטו [COLOR=yellow]מגיע למצב 6 הזנבות?[/COLOR][/QUOTE]
בסאגת פיין, פרק לפני הפרק שהאנימטורים יצאו לחופשה XD
הגעתי למסקנה שריבורן זו האנימה עם הפילרים הכי מעניינים שראיתי :-)
Printable View
[QUOTE=Salamander;1350285]מתי נארוטו [COLOR=yellow]מגיע למצב 6 הזנבות?[/COLOR][/QUOTE]
בסאגת פיין, פרק לפני הפרק שהאנימטורים יצאו לחופשה XD
הגעתי למסקנה שריבורן זו האנימה עם הפילרים הכי מעניינים שראיתי :-)
[QUOTE=Reborn;1350293]בסאגת פיין, פרק לפני הפרק שהאנימטורים יצאו לחופשה XD
הגעתי למסקנה שריבורן זו האנימה עם הפילרים הכי מעניינים שראיתי :-)[/QUOTE]
פילירים מעניים , פרקים 1-30 הרגישו לי כמו פילרים משעמים.
עמית מצאתי את הקטע שבו האנימטורים יצאו לחופשה. זה תמיד קורע מחדש לראות את זה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ow0hRopXlEI[/YOUTUBE]
תן לי לנחש,ש[COLOR=yellow]פיין הרג [או שלא הרג] את הינאטה מול העיניים של נארוטו?[/COLOR]
[QUOTE=Rias Gremory;1350296]פילירים מעניים , פרקים 1-30 הרגישו לי כמו פילרים משעמים.
עמית מצאתי את הקטע שבו האנימטורים יצאו לחופה. זה תמיד קורע מחדש לראות את זה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ow0hRopXlEI[/YOUTUBE][/QUOTE]
חחח הרג אותי..
איזה נוסטלגיה..
[QUOTE]תן לי לנחש,[COLOR="Yellow"]שפיין הרג [או שלא הרג] את הינאטה מול העיניים של נארוטו?
[/COLOR][/QUOTE]
לא..בגלל זה הוא [COLOR="yellow"]השתנה ל-4 לפי מה שאני זוכר.אח"כ זה בגלל שהוא הרס את הכפר..[/COLOR]
אני עכשיו בפרק 167 והוא [COLOR=yellow]6-זנבות [/COLOR][COLOR=black]מישהו יכול להסביר לך איך באמצע מכתש,באמצע כפר,שבאמצע היער יש [B]ים[/B]?[/COLOR]
[QUOTE=Salamander;1350302]אני עכשיו בפרק 167 והוא [COLOR=yellow]6-זנבות [/COLOR][COLOR=black]מישהו יכול להסביר לך איך באמצע מכתש,באמצע כפר,שבאמצע היער יש [B]ים[/B]?[/COLOR][/QUOTE]
זה לא כזה נכון, הם נלחמו אחר ביער שדי קרוב לכפר ששם במקרה גם יש ים.
המכתש זה הכפר.
זה נארוטו, צריך היגיון םם?
תגיד ליאור,האנימציה שבפרק הזה לא תהיה בעוד פרקים,נכון?
ליאור, עכשיו שאתה פה, אני היחיד שלא הבנתי איך [COLOR="Yellow"]האיזנאמי עובד..?[/COLOR]
מה?! היה ים בכלל בגלל ג'וטסו של פיין.. ואחרי זה היה גם נחל שהיה היער שכברמחוץ לעיר..
שמישהו יקרא את הסיפור שלי!
אני בטוח לא אקרא אותו...
[QUOTE=Salamander;1350314]אני בטוח לא אקרא אותו...[/QUOTE]
למה? וזה הזה עם הפניקס
[QUOTE=הנואש לווינר;1350310]ליאור, עכשיו שאתה פה, אני היחיד שלא הבנתי איך [COLOR="Yellow"]האיזנאמי עובד..?[/COLOR][/QUOTE]
אם אני לא טועה [COLOR="Yellow"]הוא עובד כך הוא תוקע את המשתמש בלולאה נצחית של מן כזה.[/COLOR]
[QUOTE=Salamander;1350307]תגיד ליאור,האנימציה שבפרק הזה לא תהיה בעוד פרקים,נכון?[/QUOTE]
היא לא תהיה עוד, אל תדאג.
כנראה שביפן זה היה יום "הבא את הילד בן השנתיים שלך לעבודה" XD
[QUOTE=Tobi...;1350312][COLOR="Red"][SIZE="7"]שמישהו יקרא את הסיפור שלי![/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אם תכתוב בפונט קטן יותר יהיה סיכוי גדול יותר שאני אקרע אותו.
אבל בכ"מ הוא יגדל מלעולם לא לבטוח לא.