אלכס מקווה שתביא שאלות קצת יותר קשות..
Printable View
אלכס מקווה שתביא שאלות קצת יותר קשות..
זה לא שהשאלות קלות זה פשוט שאתה op
[quote=canaan;1458731]זה לא שהשאלות קלות זה פשוט שאתה op[/quote]
true story
מתי אתה ממשיך עם לב זהב
פושטק
[quote=kittym;1458726]אני אשמח מאוד אם תפסיק עם השטויות שלך של לנסות להפיל את הפורום וההנהלה...אני כאן כדי לשפר את הפורום ולהפעיל בו פעילות,אבל אם אתה בא כדי להגיד כל הזמן שאתה נגד הפעילויות בפורום ונגד ההנהלה זה דיי פוגע...אם אתה כבר פה אז כדאי שתיקח את עצמך בידיים ותנסה לעזור...כי אנחנו צריכים את העזרה שלך...[/quote]
שנינו רוצים את טובת הפורום בדרכים שונות. אתם משתמשים עכשיו בתחרויות כאמצעי שליטה - ולכן אני לא אכנע לו ולא אשתתף בתחרות. אני שאלתי דבר קונקרטי מאוד: אני מבקש שתתיר לי להגיב על שאלות מסויימות אחרי שפתרו אותן ולפרט עליהן עוד משהו אם אני אראה בכך צורך. מה שאני בעצם מבקש זה: 1. רשות לעשות את זה כך שלא תתן לי באן על זה על תגובה לא במקום, 2. הבנה שאני עושה את זה מרצון טוב וזה לא חלק מהתחרות וכל ניסיון לתגמל אותי על זה יישא תוצאות חמורות.
האם יש בינינו הבנה, ואם כן אז מהי תשובתך?
[quote=canaan;1458733]מתי אתה ממשיך עם לב זהב
פושטק[/quote]
אף פעם, לא נוח לי לדבר למיקרופון (כאילו לא לאף אחד )): )
[quote=cho'gath;1458735]אף פעם, לא נוח לי לדבר למיקרופון (כאילו לא לאף אחד )): )[/quote]
אז למה הסרטון עדיין בחתימה שלך ):
[quote=canaan;1458737]אז למה הסרטון עדיין בחתימה שלך ):[/quote]
לא יפה לך ירוק...
אולי תעלה לאדום?
תכלס הירוק נראה מוזר
אולי זה בגלל הכינוי
אביזי,תשכח מבאנים ותשכח מאזהרות,זה לא התפקיד שלי וגם אם יש לי הרשאה לזה,אני לא מזהיר אף אחד ולא נותן באנים,אני בן אדם אחר לגמריי...אתה יכול לעשות מה שבא לך בפורום שלי כל עוד אתה לא עובר על החוקים שזה להספים וכ"ד אבל זה לא מתאים לך...כל התגובות שלך אביזי הם במקום...לכן אל תדאג אתה בסדר!
[quote=kittym;1458740]אביזי,תשכח מבאנים ותשכח מאזהרות,זה לא התפקיד שלי וגם אם יש לי הרשאה לזה,אני לא מזהיר אף אחד ולא נותן באנים,אני בן אדם אחר לגמריי...אתה יכול לעשות מה שבא לך בפורום שלי כל עוד אתה לא עובר על החוקים שזה להספים וכ"ד אבל זה לא מתאים לך...כל התגובות שלך אביזי הם במקום...לכן אל תדאג אתה בסדר![/quote]
שאלתי דבר ספיציפי ואתה מתחמק מתשובה. "אל תדאג אתה בסדר!" זה לא תשובה כי אתה לא מחדש לי שום דבר בזה. אני שואל משהו מאוד קונקרטי:
1. רשות להגיב על שאלות אחרי שהן כבר נפתרו עם הסבר נוסף לפי ראות עיניי. ב"רשות" הכוונה שהתגובות האלו לא ייתפסו כספאם או כתגובות לא רצויות בנושא התחרות.
2. ההבנה שאני עושה את זה מתוך אהבת המתמטיקה ומתוך רצון טוב, בלי קשר לתחרות עצמה, וכל ניסיון לתגמל אותי על כך יישא תוצאות חמורות בהחלטה.
אלו שני הסעיפים של הדבר הקונקרטי מאוד שאני שואל אותך. אני מחפש תשובה ברורה מאוד: "כן" או "לא".
[quote=canaan;1458737]אז למה הסרטון עדיין בחתימה שלך ):[/quote]
כי באלי. למה זה מעניין אותך?
[quote=lordabizi;1458743]שאלתי דבר ספיציפי ואתה מתחמק מתשובה. "אל תדאג אתה בסדר!" זה לא תשובה כי אתה לא מחדש לי שום דבר בזה. אני שואל משהו מאוד קונקרטי:
1. רשות להגיב על שאלות אחרי שהן כבר נפתרו עם הסבר נוסף לפי ראות עיניי. ב"רשות" הכוונה שהתגובות האלו לא ייתפסו כספאם או כתגובות לא רצויות בנושא התחרות.
2. ההבנה שאני עושה את זה מתוך אהבת המתמטיקה ומתוך רצון טוב, בלי קשר לתחרות עצמה, וכל ניסיון לתגמל אותי על כך יישא תוצאות חמורות בהחלטה.
אלו שני הסעיפים של הדבר הקונקרטי מאוד שאני שואל אותך. אני מחפש תשובה ברורה מאוד: "כן" או "לא".[/quote]
נראה לי שזאת הדרך של אלכס להגיד כן
[quote=cho'gath;1458744]כי באלי. למה זה מעניין אותך?[/quote]
כי באלי. למה זה מעניין אותך?
היי.
[quote=canaan;1458745]נראה לי שזאת הדרך של אלכס להגיד כן
כי באלי. למה זה מעניין אותך?[/quote]
כי אני מכין את הסרטונים >: