אני היחיד שחושב שהרמה של הפורום הזה בצמ"ח ממש ממש זוועתית? כאילו, בלי להעליב כן?
אנשים לא יודעים את הפירוש של תגובות בונות שם, והמנהל משקיע אבל הרמה שלו נמוכה
Printable View
אני היחיד שחושב שהרמה של הפורום הזה בצמ"ח ממש ממש זוועתית? כאילו, בלי להעליב כן?
אנשים לא יודעים את הפירוש של תגובות בונות שם, והמנהל משקיע אבל הרמה שלו נמוכה
אמרו לך כבר מה לעשות עם פניות כאלה :ם
~~~~~~~~~
הולי שיט חחחחחחחחחחחחח
[IMG]http://25.media.tumblr.com/23e38ebaaf73fd7a8fb1eafceea1c5a8/tumblr_mumeqlCNhz1rf4eioo1_1280.jpg[/IMG]
[IMG]http://24.media.tumblr.com/f0df32c97e16f506f9691c956067d85f/tumblr_mumeqlCNhz1rf4eioo4_1280.jpg[/IMG]
אני מת
זו לא תלונה
אני משתף את חברי הפורום הנכבדים בדעתי בתקווה שמישהו יבין את זה במקום להגיב ככה
[QUOTE=Mr. Avokado;1461639]אני היחיד שחושב שהרמה של הפורום הזה בצמ"ח ממש ממש זוועתית? כאילו, בלי להעליב כן?
אנשים לא יודעים את הפירוש של תגובות בונות שם, והמנהל משקיע אבל הרמה שלו נמוכה[/QUOTE]
כן זה נכון :um_face:
אז תמשיכו לבכות על זה בנו"ד, מה אני אגיד לכם..
בוקר טוב
בוקר טוב ושבוע נפלא שיהיה
לורד אביזי בתור מישהו שמבין במתמטיקה.
האם אתה יודע מהו " יחס הזהב"? מבלי לבדוק בגוגל מה זה?
כן. זהו הממוצע החשבוני בין 1 ושורש חמש. זהו הפתרון החיובי של המשוואה x^2-x-1=0
יש גם איזשהי בנייה גיאומטרית שנותנת את זה אני מניח. אילו עוד דרכים יש להציג אותו? למשל תחשוב על המספר הבא: 1 + שבר ענק, שבמונה שלו יש 1, ובמכנה שלו יש 1+ [] כש-[] זה שבר שבמונה שלו יש 1, ובמכנה שלו יש 1+[] כש-[] זה... וכן הלאה. התוצאה של הביטוי הזה היא יחס הזהב. איזו עוד דרך יש להציג אותו? בעוד דרך די דומה: תדמיין את שורש של (1 + שורש של (1 + שורש של (1+ ...)))) הסכום של הדבר הזה הוא גם כן יחס הזהב. מה עוד אפשר לספר בהקשר הזה? כל מספר ממשי אפשר לקבל אותו בעזרת השבר שתארתי קודם, אבל אם שמים מקדמים אחרים חוץ מ-1-ים, ואפשר לקבל כל מספר חיובי בעזרת השורשים, שוב, אם שמים את המקדמים הנכונים במקום 1-ים. לכן יחס הזהב הוא מספר יפה מאוד: הוא מתקבל רק באמצעות 1-ים בשני הדרכים. לכן הוא גם מכונה "המספר האי רציונלי היסודי ביותר". עוד גישה ליחס הזהב: אם תיקח את סדרת פיבונצ'י, 1,1,2,3,5,8,13,21,... ותחלק כל מספר בזה הקודם שלו, תקבל מספרים קרובים ליחס הזהב כרצונך אם תקח איבר מספיק מתקדם בסדרה הזו.
לפי הדת שלי, יחס הזהב הוא הפתרון של משוואת חיי הנצח. בשלב הלפני אחרון מתקבלת המשוואה
666x^2-666x-666=0 ואז מחלקים ב-666. אבל זה לא מספיק כדי לזכות בחיי נצח. צריך פיזית להגיע לזה מהמשוואה המקורית, וזה מה שבני גורן עשה.
בוקר~ (:
מה קורה כולם?
אצלי הכל סבבה
אני ותיק! מועחעחעחעחעחעחעחחעע
מי שהוא יכול להכין מדריך לשילובים למתקדמים?
איך לצייר חלקם קיימים ולהתאים לפוקימונים?
אני כמובן לא מומחה גדול, אבל אני סבור שאם תתנסה קצת בעצמך עם לקחת פוקימון ולצייר חלקים שלהם אתה תמצא דרך סבירה לעשות את זה.