-
[B]לילי;[/B]
את עוצרת את שון וקאיטו, ונראה שהם מבינים. שון מוריד מעט את מבטו, ומתחיל להוביל אתכם.
נראה כי הילד הקטן לא מרוצה מהרעיון.
אתם מתחילים להתקדם, כשלפתע עוצרים לצד וילה יוקרתית ביותר, ושון מניח את כף ידו על סורק קטן.
"ברוך הבא שון!" אומר קול מתכתי, והדלת נפתחת. הוא מתחיל להיכנס, ואתם לצידו.
אתם נכנסים אל תוך בית ענקי ביותר, עם מדרגות מרשימות ושאנדליר מזכוכית מחובר לתקרה הגבוהה.
המרצפות יפהפיות, ובכללי הבית משדר אווירה אצילית ומלכותית.
"אמא, אבא, אני בבית!" הוא קורא, אך אין תגובה. הוא קורא שוב, וקול של בחורה עונה "איפה היית שון?!".
מהמדרגות יורדת אישה מבוגרת, עם סינר על חולצתה. "הו.. אני רואה שיש לך אורחים" היא אומרת.
"שון, איפה היית?" היא שואלת, קצת יותר ברוגע. ושון מביט עליכם, ואז משפיל את מבטו.
"הייתי עם קאטרפי.." הוא אומר, וקאטרפי [שעשיו באטרפרי] מצייץ בחולשה, נראה כי גם הוא נבוך מעט.
"אמרתי לך כבר אלף פעמים, בלי להכניס פוקימונים הביתה!" אומרת האישה.
"אבל אמא, באטרפרי הוא חב-" מתחיל לומר שון, ואמו קוטעת אותו. "שום אבל, תוציא אותו לחצר! אני אמרתי לך אלף פעמים, אני לא רוצה שפוקימונים יטיילו לנו פה בבית! אני לא מבינה מה אתה בכלל מוצא בהם.. למה אתה לא יכול להתעסק עם כל הדברים שיש לך בבית במקום?"
היא מעצבנת. רציני אני אקח אותו איתי
~~~
"שלום גברתי. אני לילי וזה קאיטו" אציג את עצמי בנימוס לאמא של שון. "פגשנו את שון בדרך במסע שלנו. הוא היה מאוד אמיץ ועזר להביס חייל של צוות אקווה, אני לא יודעת מה היינו עושים בלעדיו. אם החייל הזה לא היה מובס מי יודע בעוד כמה אנשים הוא היה פוגע. הקאטרפי שלו-שעכשיו התפתח הוכיח את עצמו בתור חבר מדהים ונאמן לשון והוא גם ממש עזר. אשמח אם תשקלי מחדש את עמדתך לגבי הפוקימון הזה, או בכללי לגבי פוקימונים. הבן שלך והפוקימון הזה היו מאוד אמיצים והצילו חיים" אומר לה בקול רגוע אך ישיר.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488473][B]רון;[/B]
סנטרט קופץ קדימה, הפחד מקרב נראה כי נשכח.
הטבעת על בטנו זוהרת, ובמהרה ציפורניו גודלות לחתך זעם עוצמתי. הוא רץ אל עבר קורפיש מולו, שבתגובה פשוט תופס את הציפורניים שלו בצבטותיו. סנטרט זועק, ומתכדרר, דבר שמשחרר אותו מהאחיזה.
הפוקימון מולך שולח בועות לעבר סנטרט, שמפוצץ אותן עם ציפורניו וגורמות למראה נהדר ורענן.
[B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן, ועשן סמיך מכסה את הזירה. אתם רואים רק את וניליייט וצ'רמנדר, ואתה מעט משתעל.
צ'רמנדר שולח פרצוף מפחיד, ועיניו בוהקות. הפרצוף של צ'רמנדר כמאין מועתק אל תוך העשן, ואתה שומע את זעקותיהם של הדירלינג. הפרצוף מקבל תדמית מעושנת ומבהילה במיוחד (משהו [URL="https://j.gifs.com/y5jNeQ.gif"]כזה,[/URL] רק צ'רמנדר במקום פלריון. דירלינג במקום מאמוסווין. ועשן במקום סופת חול)
צ'רמנדר מתחיל לרוץ אל תוך העשן, כשלפתע כל העשן נעלם, בהופעת אור ירוק וזוהר במקומו.
"זו הייתה ארומתרפיה!" קוראת קורה בפליאה, ונילייט שולח אבקת קרח אך הדירלינג מתחמקים בקלות.
צ'רמנדר ממשיך לרוץ אל הדירלינג הנקבה כשטפריו גודלים וזוהרים באור כתום ובוער.
כשלפתע הדירלינג זוהרת באור בהיר- ועורה מתקשה מעט. היא חוטפת מכה ישירה מטפריו של צ'רמנדר. אך נראה כי זה לא היה אפקטיבי מידי, ושניכם מופתעים. אתה שואל את קורה, "אני.. אני חושבת שהדירלינג שינתה את הסוג שלה. אבל איך?"
[B]אייס;[/B]
"קלף מנצח?" שואלת את עצמה אליסון. "ובכן.. זו מתקפה שעובדת רק אם הצלחת להשתמש קודם לכן בקרב בכל יתר המתקפות שהפוקימון שלך יודע. ומכיוון והשתמשנו בכל הטריקים שלנו, סילבר וגולד יכלו להשתמש בקלף מנצח."
האיווים מחייכים ומתחככים במכנסה של אליסון, ואתם מודים לה על הקרב ומתחילים ללכת.
"תגידו, לאן אתם הולכים?", שואלת אליסון, כשאחותה צמודה לה.
[B]
לוקאס;[/B]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/56774-Aqua-amp-Magma-The-return/page55?p=1487764#post1487764"]באמת לא קראת?[/URL]
--
טורצ'יק קופץ בחיוך, ומתיישב לידך במיטה. אתה מתכסה, ונרדם במהרה, חולם חלומות על ניקי.
אתה מתעורר בבוקר, ושם לב שטיפה רטוב לך במכנס :wink:
אתה מביט בשעונך רואה שהשעה היא 8 בבוקר, טורצ'יק לצדך- עוד ישן.
[B]לילי;[/B]
את עוצרת את שון וקאיטו, ונראה שהם מבינים. שון מוריד מעט את מבטו, ומתחיל להוביל אתכם.
נראה כי הילד הקטן לא מרוצה מהרעיון.
אתם מתחילים להתקדם, כשלפתע עוצרים לצד וילה יוקרתית ביותר, ושון מניח את כף ידו על סורק קטן.
"ברוך הבא שון!" אומר קול מתכתי, והדלת נפתחת. הוא מתחיל להיכנס, ואתם לצידו.
אתם נכנסים אל תוך בית ענקי ביותר, עם מדרגות מרשימות ושאנדליר מזכוכית מחובר לתקרה הגבוהה.
המרצפות יפהפיות, ובכללי הבית משדר אווירה אצילית ומלכותית.
"אמא, אבא, אני בבית!" הוא קורא, אך אין תגובה. הוא קורא שוב, וקול של בחורה עונה "איפה היית שון?!".
מהמדרגות יורדת אישה מבוגרת, עם סינר על חולצתה. "הו.. אני רואה שיש לך אורחים" היא אומרת.
"שון, איפה היית?" היא שואלת, קצת יותר ברוגע. ושון מביט עליכם, ואז משפיל את מבטו.
"הייתי עם קאטרפי.." הוא אומר, וקאטרפי [שעשיו באטרפרי] מצייץ בחולשה, נראה כי גם הוא נבוך מעט.
"אמרתי לך כבר אלף פעמים, בלי להכניס פוקימונים הביתה!" אומרת האישה.
"אבל אמא, באטרפרי הוא חב-" מתחיל לומר שון, ואמו קוטעת אותו. "שום אבל, תוציא אותו לחצר! אני אמרתי לך אלף פעמים, אני לא רוצה שפוקימונים יטיילו לנו פה בבית! אני לא מבינה מה אתה בכלל מוצא בהם.. למה אתה לא יכול להתעסק עם כל הדברים שיש לך בבית במקום?"
[B]סהר;
[/B]אתה אוחז בידה של אמה, וטימבור תוקע בך מבט רגוז. אתה מבין שלא ילך, ועוזב אותה.
שניכם מתחילים לרוץ בעיר הגדולה, סביבכם דוכנים וילדים צוהלים ומשחקים. הרבה פוקימונים עירוניים וביתיים מסתובבים ברחובות, משחקים גם כן. נראה כי כולם נהנים.
אתה רואה שלא נשארו עוד הרבה פתקים להרשמה לתחרות, וכולם מונחים בדוכן רחוק ממך, לצד מזכירה שרושמת ומתייקת כל רשום לתחרות. נראה כי בקרוב מאוד ההרשמה תיסגר
[B]
מליפאן;[/B]
אתה כבר במרכז הפוקימונים, מעתה והלאה הם מבנה אחד^
--
אתה מודה לאדוארד, ונפרד ממנו לשלום.
זואי ואתה נותרים לבד, סביבכם עוד ממש מעט מאמנים, חלקם מדברים חלקם בדרך לאכסנייה.
"מה את מתכוונת לעשות?", אתה שואל את זואי, שמתהלכת לה אחורה וקדימה.
"אני לא יודעת.. אני רוצה להתאמן על משהו עם סרביין וקיובון שחשבתי שיהיה נחמד.." היא ממלמלת, "מצד שני, חשוך בחוץ ואולי מוטב ללכת לראות את ההכנות לפסטיבל..".
"טוב, אני חושבת שאלך להתאמן קצת! אולי בדרך אראה את ההכנות, מי יודע. מה אתה מתכוון לעשות?" שואלת אותך זואי, ואתה מסביר לה שאתה מתכוון ללכת לישון, והיא נפרדת ממך לשלום וקובעת שתיפגשו מחר בבוקר, באותו מקום בדיוק.
אתה מובל על ידי האחות ג'ואי אל מאחורי דלפקה, ויורד במדרגות אל אכסנייה הזהה לקודמת בה שהית.
אתה נכנס לחדר, ומתיישב על המיטה, כשלפתע סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו ונשכב על הרצפה.[/QUOTE]
"אנחנו מתקדמים לעבר העיר רסטבורו, שמעתי שיש שם מכון ואני הולך לאתגר את מנהיג/ת המכון!" אומר בגאווה ואז אשאל: "למה את שואלת? אתן מעוניינות להצטרף אלינו?"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488480][B]מליפאן;
[/B]סינדקוויל נראה מאושר, 180 מעלות מאיך שמצאת אותו. הוא יושב על הרצפה המרופדת, ובמהרה קם, ונשכב קצת יותר קרוב אליך.
אתה מבין שסינדקוויל הצליח להיקשר אליך, ומרוצה מכך גם בעצמך.
אתה עושה הכנות אחרונות לפני שינה (sms לאמא, מצב טיסה, שעון מעורר) ומכבה את האור, נשכב לישון.
לוקח לך קצת זמן להירדם, ובמחשבותיך רצים סרטים רבים על איך הקרב מחר ייראה. במי מנהיגת המכון תשתמש?
במי אתה תשתמש? איך זה להילחם בקרב מכון? כשלבסוף אתה נרדם, אין מה לעשות, העייפות מנצחת תמיד.
אתה מרגיש שמישהו מזיז לך את היד, ורואה את סינדקוויל על המיטה, הוא דוחף מעט את השמיכה ומצביע על השעון המעורר שמצפצף בקול מעצבן.
אתה רואה שהשעה כבר 6:32[/QUOTE]
"כן כן." אני אומר לסינדקוויל ואכבה את השעון המעורר. "טוב, המכון היום הוא אבן, אז רוב הסיכויים שלא תזכה להרבה פעולה בו. אבל לא נורא, עוד תהיה לך הזדמנות. אז עכשיו כשאני אצא אני אצטרך להחזיר אותך לפוכדור." אני אבטל את מצב הטיסה, אעשה כזה דברים של בוקר, ואז אבדוק אם אמא שלי ענתה משהו. בכל מקרה, אני אכתוב לה שלדבר זה קשה, אז אני אעבור מעכשיו להודעות, ושהיום אני אלך לאתגר את המכון, אז אני אחזיר את סינדקוויל ואעזוב את החדר. (ואם היא שלחה לי משהו אתמול שראוי לתגובה אתמול, אז אני גם אגיב עליו אחר כך)
-
[B]לילי;[/B]
אני לא אתנגד.
אגב, לא חייל של צוות אקווה. חחחח מאיפה הבאת את זה? סתם גנב ~
--
את נואמת בפני האמא, שנראת לא משוכנעת.
"את חושבת? שון לא מאמן פוקימונים! הוא לא יכול לאמן! הוא לא יכול להילחם! מה אם היה נתקל בפוקימון מסוכן, או באותו "חייל" לבדו? את חושבת שזה מתאים שהבן שלי ייצא למסעות כאלה?" היא אומרת, ומתחילה להעלות את הטון.
"ומי אתם, סתם מאמנים מתחילים? איך אתם תגנו עליו?" היא שואלת בזלזול
[B]
אייס;[/B]
אליסון קצת מסמיקה, "אה.. אני צריכה ללוות את תמי הביתה, חשבתי אולי נצטרף אליכם. במיוחד עכשיו, כשיש את הפסטיבל!", תמי (לא זוכר אם ככה קוראים לה אז נניח שכן) מסתכלת ומצביעה על העיר.
"כן! יש שם פסטיבל ממש כיפי! בואו נלך!" היא אומרת בחיוך, ומחזיקה את סילבר.
סהר;
מרחוק אתה רואה שהבחור שעזב כרגע את הפקידה, הוא אותו אדם ממקודם שקרא לך ילד.
אתה רץ אל הפקידה, ורואה שנשאר רק מקום אחד.
אתה מביט על אמה, והיא מושכת בכתפיה. "לא רציתי ממילא.. אני אעודד אותך"
"סהר" אתה עונה כשהיא שואלת אותך לשמך, ואז רושם את פידג'י וטימבור. "אה.. אתה צריך שלושה פוקימונים" אומרת הפקידה, ומזיזה מעט את משקפיה. "אני יכולה לרשום אותך, אבל תצטרך לתפוס פוקימון עד התחרות בשעה 5" היא אומרת.
אתה מביט בשעונך, השעה 2.
[B]לוקאס;[/B]
בטוח שאתה מוכן?
--
אתה יוצא מחדרך, ומופתע לראות שניקי כבר מוכנה, לבושת ג'ינס קצר, גופייה ורודה ומשקפי שמש.
לצידה מאדקיפ, עם משקפי שמש גם הוא.
"שנצא?" היא שואלת, ומאדקיפ וטורצ'יק מחייכים זה אל זה, נראה כי התיידדו גם כן.
אתה מסכים ושניכם מתחילים לצאת אל מחוץ למרכז, הולכים בשעה המוקדמת של הבוקר אל עבר המכון.
לבסוף אתם מגיעים אל הבניין הגדול, מעליו רשום מכון העיר רסטבורו.
אתם נכנסים אל הבניין ומובלים דרך מסדרון גדול, כשלפתע מולכם ניצב חלון זכוכית גדול ומשמאלו דלת.
דרך החלון ניתן לראות נפרשת זירה ענקית ויבשה, מלאת אבנים. אתה מביט הלאה, ורואה שבחור כלשהוא הקדים אותך! מצד אחד של הזירה, עומדת רוקסן והפוקימון שלה לצידה, ומהצד השני עומד מאמן אדום שיער.
"נו כבר, משאבת הידרו!" קורא המאמן, והפוקימון שלו יורה סילון מים עוצמתי, אך הפוקימון שלה מצליח להתחמק.
"זרוע פטיש!" קוראת רוקסן, והפוקימון שלה רץ אל הפוקימון השני, חובט בו בחזקה ומטיח אותו על האדמה, גורם לו להתעלף. "אזומאריל לא יכול להילחם יותר" קורא השופט, והמאמן מחזיר את הפוקימון לפוכדור שלו.
"מה התועלת בפוקימון מים שלא פוגע עם המתקפות שלו..?" הוא ממלמל לעצמו, ומכניס את הפוכדור לכיסו.
רוקסן מבחינה בכם, ושואלת את המאמן משהו, כנראה אם אכפת לו שתשבו שם, כי רגע לאחר מכן היא מזמינה את שניכם לצפות בקרב על הספסלים לצד הזירה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/185.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/184.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
נראה שסינדקוויל מבואס מעט, אך מבין.
אתה מתארגן לקראת יציאה ומחזיר את סינדקוויל לפוכדור, מתחיל להתהלך לכיוון היציאה מהאכסנייה, שם עומדת זואי ומתמתחת מעט, היא מפהקת ואז ממלמלת באיטיות "סופסוף! קדימה בוא נלך למכון..."
אתה שומע צליל מהטלפון, ורואה שאמא שלך ענתה לך:[QUOTE]
"בהצלחה מתוק שלי! זה נהדר שפגשת את טיילר, אני שמחה שסופסוף נפגשתם.
רוקסן היא מנהיגת מכון קשוחה, אך אני מאמינה שאתה תצליח להביס אותה ולזכות בתג הראשון שלך!"
[/QUOTE]
-
[QUOTE][B]לוקאס;
בטוח שאתה מוכן?
--
אתה יוצא מחדרך, ומופתע לראות שניקי כבר מוכנה, לבושת ג'ינס קצר, גופייה ורודה ומשקפי שמש.
אתה מסכים ושניכם מתחילים לצאת אל מחוץ למרכז, הולכים בשעה המוקדמת של הבוקר אל עבר המכון.
אתם נכנסים אל הבניין ומובלים דרך מסדרון גדול, כשלפתע מולכם ניצב חלון זכוכית גדול ומשמאלו דלת.
דרך החלון ניתן לראות נפרשת זירה ענקית ויבשה, מלאת אבנים. אתה מביט הלאה, ורואה שבחור כלשהוא הקדים אותך! מצד אחד של הזירה, עומדת רוקסן והפוקימון שלה לצידה, ומהצד השני עומד מאמן אדום שיער.
"נו כבר, משאבת הידרו!" קורא המאמן, והפוקימון שלו יורה סילון מים עוצמתי, אך הפוקימון שלה מצליח להתחמק.
"זרוע פטיש!" קוראת רוקסן, והפוקימון שלה רץ אל הפוקימון השני, חובט בו בחזקה ומטיח אותו על האדמה, גורם לו להתעלף. "אזומאריל לא יכול להילחם יותר" קורא השופט, והמאמן מחזיר את הפוקימון לפוכדור שלו.
"מה התועלת בפוקימון מים שלא פוגע עם המתקפות שלו..?" הוא ממלמל לעצמו, ומכניס את הפוכדור לכיסו.
רוקסן מבחינה בכם, ושואלת את המאמן משהו, כנראה אם אכפת לו שתשבו שם, כי רגע לאחר מכן היא מזמינה את שניכם לצפות בקרב על הספסלים לצד הזירה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/185.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/184.gif[/IMG][/B][/QUOTE]
לא יודע מה אני אמור לכתוב לך עכשיו... אני יושב וצופה בקרב?
כנראה אחרי זה אני אצא להתאמן או משהו.. אם אתה רומז לי...
-
[B]לוקאס;[/B]
אולי תרצה להגיב על היחס של המאמן, אולי תחליט לחזור מאוחר יותר.
יש לך אפשרות בחירה.
--
אתה יושב וצופה בקרב, והמאמן מוציא פוקימון חשמלי.
"אלקיד, מכת ברק!" הוא קורא, והפוקימון שלו מסובב את ידיו במהירות ושולח קרן חשמלית חזקה אל עבר הסודוודו, שמתנשף, אך עוד עומד.
סודוודו שועט אל עבר אלקיד, שמתחמק בקלות. "עכשיו, אגרוף חשמל!" קורא המאמן, והפוקימון מכה את סודוודו בחזקה.
לאחר מספר מכות נוספות, סודוודו נופל על הרצפה מעולף. "סודוודו לא יכול להילחם, אלקיד הוא המנצח!" קורא השופט, ורוקסן ניגשת אל המאמן הצעיר בעודה מחזירה את סודווודו.
"היית נהדר.." היא ממלמלת בעודה מחזירה אותו, היא מגישה לו תג קטן. "קרב נהדר, זכית בתג האבן של העיר רסטבורו כהוכחה לנצחון שלך" היא אומרת ומביאה לו.
המאמן מושך בכתפיו, ומחזיר את הפוקימון שלו, אוסף את התג ומתחיל לצאת מהמכון בגישה שלילית.
"אז.. אתה הבא?" היא שואלת אותך, ומבקשת מהשופט להביא לה את הפוכדורים שלה.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488503][B]לוקאס;[/B]
אולי תרצה להגיב על היחס של המאמן, אולי תחליט לחזור מאוחר יותר.
יש לך אפשרות בחירה.
--
אתה יושב וצופה בקרב, והמאמן מוציא פוקימון חשמלי.
"אלקיד, מכת ברק!" הוא קורא, והפוקימון שלו מסובב את ידיו במהירות ושולח קרן חשמלית חזקה אל עבר הסודוודו, שמתנשף, אך עוד עומד.
סודוודו שועט אל עבר אלקיד, שמתחמק בקלות. "עכשיו, אגרוף חשמל!" קורא המאמן, והפוקימון מכה את סודוודו בחזקה.
לאחר מספר מכות נוספות, סודוודו נופל על הרצפה מעולף. "סודוודו לא יכול להילחם, אלקיד הוא המנצח!" קורא השופט, ורוקסן ניגשת אל המאמן הצעיר בעודה מחזירה את סודווודו.
"היית נהדר.." היא ממלמלת בעודה מחזירה אותו, היא מגישה לו תג קטן. "קרב נהדר, זכית בתג האבן של העיר רסטבורו כהוכחה לנצחון שלך" היא אומרת ומביאה לו.
המאמן מושך בכתפיו, ומחזיר את הפוקימון שלו, אוסף את התג ומתחיל לצאת מהמכון בגישה שלילית.
"אז.. אתה הבא?" היא שואלת אותך, ומבקשת מהשופט להביא לה את הפוכדורים שלה.[/QUOTE]
"הממ.. אולי לא עכשיו.." אומר לה ואסתכל על ניקי לראות אם היא רוצה, הפוקימונים שלה יותר מותאמים למכון הזה "אני חושב שאני אצא להתאמן ואחזור היום מאוחר יותר" אומר ואם ניקי לא תרצה להלחם אני אצא מהמכון ואחפש מקום להתאמן בו
-
[B]לוקאס;
[/B]"בסדר גמור, אם ככה.. נתראה" היא אומרת ונפרדת מכם, בעוד ניקי מספרת לך שהיא לא רוצה להילחם בקרבות מכון.
אתם ממשיכים אל עבר אחת היציאות מהעיר, ומגיעים אל דרך מספר 116.
מצד שמאל אתה מבחין בפוקימון קטן חופר בור, בעוד מצד ימין כמה פוקימונים דמויי עכבר מחפשים אחר אוכל.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/27.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488501][B]לילי;[/B]
אני לא אתנגד.
--
"את חושבת? שון לא מאמן פוקימונים! הוא לא יכול לאמן! הוא לא יכול להילחם! מה אם היה נתקל בפוקימון מסוכן, או באותו "חייל" לבדו? את חושבת שזה מתאים שהבן שלי ייצא למסעות כאלה?" היא אומרת, ומתחילה להעלות את הטון.
[B]
אייס;[/B]
אליסון קצת מסמיקה, "אה.. אני צריכה ללוות את תמי הביתה, חשבתי אולי נצטרף אליכם. במיוחד עכשיו, כשיש את הפסטיבל!", תמי (לא זוכר אם ככה קוראים לה אז נניח שכן) מסתכלת ומצביעה על העיר.
סהר;
"סהר" אתה עונה כשהיא שואלת אותך לשמך, ואז רושם את פידג'י וטימבור. "אה.. אתה צריך שלושה פוקימונים" אומרת הפקידה, ומזיזה מעט את משקפיה. "אני יכולה לרשום אותך, אבל תצטרך לתפוס פוקימון עד התחרות בשעה 5" היא אומרת.
אתה מביט בשעונך, השעה 2.
[B]לוקאס;[/B]
בטוח שאתה מוכן?
--
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/185.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/184.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מתארגן לקראת יציאה ומחזיר את סינדקוויל לפוכדור, מתחיל להתהלך לכיוון היציאה מהאכסנייה, שם עומדת זואי ומתמתחת מעט, היא מפהקת ואז ממלמלת באיטיות "סופסוף! קדימה בוא נלך למכון..."
אתה שומע צליל מהטלפון, ורואה שאמא שלך ענתה לך:[/QUOTE]
"אוקיי מובן!" אני משיב לפקידה במהירות '3 שעות לתפוס פוקימון נוסף, העדפה תהיה לפוקימון עשב ואני בטוח שיש פה ביער!' אני מהרהר לעצמי ופונה לאמה ולטימבור "אנחנו חוזרים ליער, רמי חייב ללכוד פוקימון נוסף לקראת התחרות ויש לי רק 3 שעות, בוא נעשה את זה זריז!" אני מכריז בטון החלטי ורץ לכיוון היער בחיפוש אחר פוקימונים חדשים
-
[B]סהר;[/B]
אמה עוצרת בעדך, היא אומרת שהיא רוצה להישאר מעט בעיר ולבלות בפסטיבל, ואתה מבין והולך לבדך.
אתה מתקדם, ומגיע אל אותו יער כמו קודם, כשלפתע אתה שומע יללה.
-
אני לא אתנגד.
--
[B]
אייס;[/B]
סהר;
אתה מביט בשעונך, השעה 2.
[B]לוקאס;[/B]
בטוח שאתה מוכן?
--
[B]
מליפאן;[/B]
אתה שומע צליל מהטלפון, ורואה שאמא שלך ענתה לך:[/QUOTE]
"אז קדימה לפסטיבל! אבל מה יש שם?"
-
[b]אייס;[/b]
לא מוטב שתגלה כשתגיע?
--
"הרבה דברים, קרבות, דוכנים, משחקים!" אומרת תמי בחיוך, ואתם מתקדמים אל עבר העיר.
לאחר כחצי שעה אתם מגיעים אל העיר, לאחר מעבר מעל בריכה [גשר כמובן], ומעבר בשביל ירוק.
אתם נכנסים לעיר, וכבר רואים את כל האווירה. דוכנים בכל פינה, קישוטים, פוקימונים ואנשים נהנים ברחבי העיר.
מולך ניצב מרכז הפוקימונים, ומאחוריו בניין גדול, אותו מציגה אליסון כבניין החברה "devon".
בקצה העיר עומד מכון הפוקימונים
-
אני לא אתנגד.
--
חחח סורי ממ"ת אחר
~~
"לכל אחד יש מטרה שהוא יוצא למסע שלו. אחת המטרות שלי-היא להפוך להיות הכי חזקה שאוכל" אומר לה במבט מעט קודר.
"אני אולי מתחילה עכשיו, אבל אני בהחלט מסוגלת להגן על עצמי ואני מאמינה בפוקימונים שלי-אותו דבר לגבי קאיטו. אם תסכימי, אשמח אפילו לקחת את שון למסע שלנו. הוא יכול ללמוד הרבה וגם לטייל בעולם איתנו" אוסיף ברצינות
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488511][b]אייס;[/b]
לא מוטב שתגלה כשתגיע?
--
"הרבה דברים, קרבות, דוכנים, משחקים!" אומרת תמי בחיוך, ואתם מתקדמים אל עבר העיר.
לאחר כחצי שעה אתם מגיעים אל העיר, לאחר מעבר מעל בריכה [גשר כמובן], ומעבר בשביל ירוק.
אתם נכנסים לעיר, וכבר רואים את כל האווירה. דוכנים בכל פינה, קישוטים, פוקימונים ואנשים נהנים ברחבי העיר.
מולך ניצב מרכז הפוקימונים, ומאחוריו בניין גדול, אותו מציגה אליסון כבניין החברה "devon".
בקצה העיר עומד מכון הפוקימונים[/QUOTE]
"בואו נלך למרכז הפוקימונים, לא יודע מה עם שלכם אבל שלי חייבים מנוחה ויש לי גם סנייבי צולעת. אחר כך, בואו נסתובב קצת בין הדברים שיש בעיר"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487764][CENTER][B][COLOR=#2f4f4f][SIZE=5]אוקיי חברהההה,[/SIZE]
אז אחרי די הרבה זמן שלא הגבתי, מצאתי זמן.
וגםםםםם, ערכתי את כל דף הרשומים, לכו תראו. כמו כן, גם את הדף עם מרכז הפוקימונים והEVENTS מתחת.
לקח לי מלא זמן לעשות את זה, כל מיני בעיות עם הספוילרים והצבעים.. אבל הצלחתי בסוף.
אגב, חיכיתי עם זה קצת כדי שכל אחד יספיק להתקדם במסע- אבל בשביל החג שהיה לנו, כל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלכם למד מתקפה, אתם מוזמנים ללכת לבדוק מה היא. [/COLOR][/B][COLOR=#2f4f4f](חוץ ממך אדם! רק הרגע צ'רמנדר למד)
[B]יאללה, תהנו מהיום האחרון של החופש, אנסה להגיב היום בערב כמה שאוכל, אז אם יש כאן כמה חיות לילה.. [/B]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
רון;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]פאראס משתמשת בחתך זעם כנגד טופר המתכת של ארון, והם שניהם מועפים אחורה, מותשים. פאראס מעט יותר[/COLOR]
[COLOR=#000000]ארון מיד מתעשת על עצמו, ומתחיל לרוץ בכעס לעברה. היא בתגובה נושפת אבקה כתומה של נבגי הלם[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אייס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]המאמן מתעלם ממך, וממשיך ללכת אל עבר היציאה מהיער.[/COLOR]
[COLOR=#000000]--[/COLOR]
[COLOR=#000000]זהו. פעם הבאה תגיב עוד משהו בנוסף לדיבורים עמית'לה[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]דור;
[/B]שני הפוקימונים עייפים, ומתנשפים בכבדות. זנבו של וורטרטל מתחיל להתנענע (וויגל וויגל), וסביבו סובבים הרבה מים, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סניזל ומטיח בה את זנבו, היא לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, נופלת על הרצפה, ולא יכולה להלחם.
--
עונש על זה שלא הגבת
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]מליפאן;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]הממ.. פחות או יותר צ'ינגלינג, שתופסת בקרן של רהיהורן עם שני הפעמונים שלה ולא מרפה. זה התיאור הכי טוב שלי[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן מנסה לאתר עץ קרוב, ומתחיל לרוץ, נכנס בו עם כל גופו העליון וגורם לו לקרוס, עוצמתי למדי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא צועד אחורה, וצ'ינגלינג עוד על הקרן שלו, אך נפגעה בעוצמה ולכן מרפה ונופלת על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן נוהם עליה בכוח, ונראה כי צ'ינגלינג עייפה מכדי להילחם, כשלפתע גופה קורן אנרגיה בהירה, ופצעיה מתרפאים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]היא חוזרת לרחף, ומצייצת בחזקה, נראה שהיא נרפאה כמעט לגמרי. [/COLOR]
[COLOR=#000000]היא פותחת את פיה, ויוצרת רעשי פעמונים חזקים ובלתי נסבלים, שפוגעים ומשגעים את רהיהורן. (round)[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]לוקאס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אפשרי[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה רץ ביחד עם סייטר אל עבר החלון, מחפשים אחר הבחורה וכלי התעופה שלה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מופתע לראות שצדקת, היא לא סתם תקפוץ. אבל כלי התעפה שונה ממה שציפית לו, ציפור גדולה ושחורה מחכה לה בחלון, והבחורה עולה עליה, ומדרבנת אותה לצאת. אתה מורה לסייטר לקפוץ ולעצור אותם, והוא מנסה- מרים את להבו, וחותך את הפוקימון בחזקה, ובנוסף גם מצליח לחתוך כמה מהדפים של האישה, היא מקללת, אבל ממשיכה בדרכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רוקסן וניקי יוצאות, "לאן היא נעלמה?" שואלת רוקסן בדאגה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]מייק;[/B]
"מעולה! אז ניפגש מחר!" הוא אומר, לוחץ את ידך, ואתם נפרדים מהחבורה.
קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
"איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG]
[B]לילי;[/B]
קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
"את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
"כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.
[B]סטיבן;
[/B]אתה ממשיך ללכת ברחבי היער, כשלפתע מרקרוו יוצא מהפוכדור, נראה שהוא רוצה להיות קצת בחוץ.
אתה מתחיל להתקדם כשמרקרוו מעופף לצדך, ולאחר כחצי שעה- אתה נעצר.
אתה מסתכל סביבך, ורואה שהגעת לאותו מקום. אתה מנסה להבין איך זה ייתכן, כשלפתע מרקרוו קורא ומצביע ימינה.
אתה מביט לשם, ורואה פוקימון קטן מצחקק, כנראה האחראי לטעות שלכם.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/708.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אתה קם במהרה, ומביט במבוכה באמה.
"היי למי אתה קורא ילד?!" אתה קורא לעבר הנער, והוא מסובב את גבו אליכם.
"טימ טימבור!" קורא טימבור ומתקדם קדימה, "טים טים!" הוא ממשיך וקורא. אתה רואה שהמאמן מסתובב.
"זה הפוקימון שלך? מסכן.." הוא מסנן, וממשיך לצעוד.
"בוררר!" טימבור נוהם לעברו, גם פיקאצ'ו מתקדמת כעוסה מעט. "עזבו אותו, סתם עוד ערס.." מעירה אמה.
[/COLOR][/QUOTE]
'ואוו,מי הפוקימון הזה?' אחשוב בדאגה ואוציא את הפוקידקס מהתיק שלי כדי לבדוק מה הוא.