-
[QUOTE=TheHeliolisk;1491051][B][U][[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*אממ פוקימוני עלחושי? שכחת את האקסגיוטור של ברנדון? בכל בסיס יש כמה וכמה כאלה מפוזרים להגנה. נגיד והפעם לא נתפסת, אבל תנסי לנקוט אמצעי זהירות להבא...
*מיקום - בסיס צוות אקווה, העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחפשת במחשב קקניה, ומוצאת רק אחד שנגנב באטרנה בחודש האחרון (איזה מזל). את לוקחת את הפוקדור ויוצאת במהירות מהחדר. אדם עוצר אותך ואומר:" היי! את טירונית. אלא אם כן את מעוניינת לביקור קצר בכלא, את צריכה להעניק לנו פוקימון בתמורה! אם אין לך אחד בפוקדור רמפא"ג כאן, יש לי כמה משלי" הוא אומר בגיחוך ומוציא שלושה פוקדורים כחולים: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpnM7oNu.png[/IMG]
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"אני לא לוקחת את הפוקימון הזה אליי. קיבלתי הוראה להעביר אותו לבסיס אחר" אומר לאיש ואנסה להראות נחושה בדעה שלי. "תודה רבה אבל על ההסבר, אני אזכור זאת שארצה להחליף פוקימון" אודה לאיש ואתחיל ללכת בתקווה שייתן לי
-
[QUOTE=YveltalBlue;1491051][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]*אז חזרנו. אמור להיות לי טיול ברביעי-חמישי אבל גשמים וכאלה, אז לא יודע מה יקרה בסוף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000FF"]*אני מתחיל להיכנס לתוך תקופת מבחנים קצת לחוצה (2-3 מבחנים בשבוע עד חנוכה) אז תדירות התגובות תרד קצת עד חנוכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF0000"]*בזמן האחרון יש לי קצת בעיה עם השרת של התמונות. אם אתם רואים תמונה "שבורה", תרשמו מעל התגובה שלכם ואני אתקן אותה.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מאזלט! פתחת עת עמ' 60 -> זכית בפוקימון התפתחות שנייה לבחירתך! (עם הגבלות מעטות)
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 1,075 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה עם מאצ'ופ לקומה השנייה וניגש לזירת אמנויות הלחימה. אתה מגיע לדלפק ומאחוריו עומדת אישה שאומרת:" שלום לך. תרצה לרשום את מאצ'ופ שלך לזירת הפוקימונים או להירשם בעצמך לזירת בני האדם?" היא מגישה לך שני טפסים, על אחד מהם רשום :'שם:
'שם:
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את חושבת שזה מעולה, מודה לה וניגשת לחדר. כשאת מגיעה אל החדר, את נעמדת מול הדלת הלא נעולה. את נכנסת פנימה ורואה אישה סביב גילך, עם שיער בלונדיני ארוך, לבושה בשמלה חומה ועם שרשרת של שלושה ירחים כסופים עם גבם אחד כלפי השני על צווארה. היא שמה לב אליך ואומרת:" היי, נעים להכיר, אני טרה. ווילו, אני מניחה?"
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*בינגו :)
*תבדוק ב'מתקפות חדשות/מחודשות, בעמוד השלישי
*מיקום - דרך 218, סינו
*זמן - צהריים
*עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב מה לעשות, וזורק על דיטו כדור אקווה. נדנוד1ו.....
[SPOILER]מאזלט! דיטו 'נגנב' (כי כדורי רמפא"ג רק גונבים, לא לוכדים, בקרוב פרטים מדויקים בדפי פתיחה)[/SPOILER]
אתה מרגיש את השמש קופחת על ראשך. כבר צהריים!
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - האי הדרומי, הואן
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתנצל ואומר שכנראה התלהבת יותר מדי ועולה על לטיאוס, מצפה בקוצר רוח להחלפה. לאחר כמה דקות של תעופה מהירה אתם נוחתים שוב בחצרו האחורית על סף הצוק של סטיבן. אתם נכנסים על ביתו והוא לוחץ ספר מספרייתו פנימה, גורם למספר אריחים בקרקע לזוז ולגרם מדרגות להופיע. "האוסף שלי יקר ערך, לכן אני נוקט בכמה אמצעי זהירות". אתם יורדים במדרגות ואתה נדהם: אתם מגיעים למשטח תת-קרקעי ענקי מחופה במתכת. המשטח משתרע על פני דונמים, אך אתם נמצאים סמוך לקצהו. סטיבן מסביר:"יצרתי יחד עם תעשיות דבון ומרכז החלל של מוסדיפ כספת ענק מתחת לאי מוסדיפ. הכספת מכילה בעיקר את האוסף האישי שלי, אך בנוסף מכיל כמה מסמכים סודיים במיוחד של דבון ומרכז החלל. אותם אתה תראה בכספות פלטינה בוהקות שמפוזרת סביב הכספת, בעיקר ליד פיר המעלית והחלק הצפון-מזרחי, שם הכניסה למרכז החלל. בנוסף במרכז הכספת ניצב הבית של ליזה וטייט. ההורים שלהם נפטרו, אז הם גדלים כאן ביחד. אני שומר עליהם, ובנוסף הדוד שלהם מקאלוס גר איתם. תשתדל לא להיכנס אליהם הביתה, דוד שלהם התקין מספר... הגנות עליו. כמו אזעקה, רק של קוסמים. מסוכן מאוד. אל תתקרב גם למעלית של מרכז החלל, גם בה יש הגנות כי היא מובילה למעבדות המחקר הסודיות ביותר. מן הסתם שאתה לא רשאי לספר על זה לאף אחד, חוץ מברנדון, ברנדן ומפקדי המחוז שלכם, שיודעים עליה. תסתובב, תבחר לך חמש אבני מגה ופוקימון או איזה חפץ, אני סומך עליך" הוא אומר, מגיש לך כרטיס קרטון שהוא מפה של הכספת ועולה חזרה לביתו. אתה שם לב שהמשגר שלך לא עובד בתוך הכספת. לפי המפה, אתה כרגע נמצא באזור המינרלים, כשאזור הפוקימונים בסמיכות לבית של ליזה וטייט מצפון, החפצים המיוחדים של סטיבן מדרום לו ואבני המגה בפינה הדרום-מזרחית,מתחת למלון קוב לילי.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה גאה בספיופה, וחושב שעליך לשתק את האריאמה, אך נראה כי ויטו הקדים אותך. הוא אומר:" האריאמה, מגן סטטוס!" (Status Shield) והאריאמה עוטף עצמו בשכבה תכולה ודקיקה שנעלמת לאחר שנייה. כשנבג ההלם פוגע בו, המגן מופעל, ומקפיץ כמו גומייה את כל נבג ההלם חזרה אל ספיופה, משתק אותה. ספיופה שולחת קשקשים חדים לעבר האריאמה, מקיפה אותו מכל הכיוונים ופוגעת בו, אך לא קשה מאוד. ויטו מחייך:"מגן סטטוס מחזיר כל מצב סטטוס, כמו שיתוק, הרעלה או שינה, שאמור לפגוע בהאריאמה חזרה אל היוצר שלוץ מתקפת הגנה מקדימה שימושית ביותר. האריאמה, מלחי הרחה!" והאריאמה ניגש אל ספיופה, יוצר מלחים זהובים בידיו וחובט משני צדי ספיופה, פוגע בה קשה מאוד ומעלים את שיתוקה. ויטו מגחך שוב ואומר:" מתקפת מלחי הרחה פוגעת קשה יותר בפוקימונים משותקים, אך גם מעלימה את השיתוק. לדעתי שווה את הקורבן".
מה תעשה?
ספיופה - 6/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*אממ פוקימוני עלחושי? שכחת את האקסגיוטור של ברנדון? בכל בסיס יש כמה וכמה כאלה מפוזרים להגנה. נגיד והפעם לא נתפסת, אבל תנסי לנקוט אמצעי זהירות להבא...
*מיקום - בסיס צוות אקווה, העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחפשת במחשב קקניה, ומוצאת רק אחד שנגנב באטרנה בחודש האחרון (איזה מזל). את לוקחת את הפוקדור ויוצאת במהירות מהחדר. אדם עוצר אותך ואומר:" היי! את טירונית. אלא אם כן את מעוניינת לביקור קצר בכלא, את צריכה להעניק לנו פוקימון בתמורה! אם אין לך אחד בפוקדור רמפא"ג כאן, יש לי כמה משלי" הוא אומר בגיחוך ומוציא שלושה פוקדורים כחולים: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpnM7oNu.png[/IMG]
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
'אוי לא אני צריך כבר להגיע למקום ששלי ביקשה ממני' אחשוב
'אבל לפני אני חייב לעבור במרכז פוקימונים, כולם מעולפים' אחשוב האסוף את דיטו הגנוב ואסע לכיוון מרכז הפוקימונים הקרובים
-
[B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"][B]*תתכוננו יש הרבה הפעם[/B][/COLOR][COLOR="#FF0000"]
[B]*אז היי. את השבועות האחרונים העברתי במבחנים ועבודות אין-ספור (כי ככה זה אצלנו) וחוץ מזה העלו אותי להקבצת מצוינות (בלי לשאול אותי) שזה כמו 5 יחידות רק של חט"ב, ואני קצת טבעתי בהתחלה מהמורה החדשה (והחראית), אז היית בעומס בכמעט 10 ימים האחרונים. יש לי עוד שני מבחנים בסופש הזה (ועוד שניים אחרי חנוכה, כיף חיים) + עבודה בשל"ח כנראה, אז העומס עוד לא נגמר. לקראת אמצע-ינואר (החל מה11.1 נראה לי) תתחיל לי תקופה נקייה בלי שום דבר מבי"ס, ואני אוכל להתרכז הרבה יותר במ"ת. אני לא אנטוש אותו. מבטיח.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="#DAA520"]*בקשר לחנוכה: את הפרס תקבלו בנר ראשון של חנוכה (6.12). אני מתכנן במהלך חנוכה מרתון ערב אחד (משש בערב כזה עד עשר-אחת עשרה בלילה, פרטים בהמשך), ולילה לבן אחד אם תהיה היענות (במשך כל הלילה עד הבוקר). בימים 11-16.12 המ"ת כמעט ולא יהיה פעיל, כי יש כל מיני ימי-הולדת וכאלו בתאריכים הללו (שלי ב13 ד"א), ואז מבחן פסיכוטי בהיסטוריה (הוא עוד חודש בערך ואני כבר עכשיו חושש ממנו). אני מצפה בערך ל2-3 תגובות בימים יבשים במיוחד (מצדי) במהלך חנוכה, אז אמורה להיות התקדמות. מרתונים נוספים במהלך שעות היום לא נפסלים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#008000"]*אני מזכיר לכם: יש לכם איוונט של גילוי: סוכני אג'נטרה: לגלות כמה שיותר אזורים ביונובה וקאלוס עד ל6.12. סוכני רמפא"ג: לבצע כמה שיותר משימות עד ה6.12. הסוכן מכל צוות שיצליח הכי הרבה במשימה שלו יזכה בפרס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#006400"]*ולאחר חפירה זו, בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אתה מודע לזה שאתה חנפן כן?
*אולי זה יקרה, ואולי לא
*ג'יזס הייתי בן 12 ובלי היגיון בריא פעיל. שכח מתקופה אפלה זו
*מיקום - כספת תת-קרקעית, העיר מוסדיפ, האי מוסדיפ, הואן
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מחפש ומחפש, ומוצא פוקדור של בייגון. אתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת [I]בייגון[/I]!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/371.gif[/IMG]*. אתה נזכר שמגיעה לך גם אבן מגה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מעודד את מאצ'ופ ואומר לו לעלות לזירה. המנחה של הטורניר אומר:" ברווווכים הבאים לטורניר אמנויות הלחימה הקטן של מכון הכושר סאנישור!!!". כל הקהל מריע בהתלהבות. "החוקים פשוטים מאוד: הפוקימון רשאים להשתמש רק במתקפות מסוג לחימה ומתקפות בעיטות ואגרופים שונים. המאמנים רשאים להגיד לפוקימון טקטיקה לפני הקרב, אך הקרב יתנהל ללא הפרעת המאמנים! סיירה, ריצ'י, אתם רשאים לתת לפוקימוניכם תכנית פעולה!". הקהל מריע, ומאצ'ופ מתקרב אליך, מחכה לשמוע אסטרטגיה. כהרגלך אתה בוחן את הזירה: זירת בטון מרובעת, מצופה במזרנים דקיקים על מנת לרכך את המכות. הזירה מוקפת בשלוש שורות של כבלי בד עבים וגמישים שמטרתם למנוע נפילה.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מדיבקה אותה במהירות ואומרת שאת רוצה להשאיר את רטיקייט, היא עונה "יופי" וממשיכה ללכת. נראה כי היא לא טיפוס חמים במיוחד. את שואלת אותה איפה אפשר להשאיר יותר משישה פוקימונים, והיא אומרת, תוך כדי הליכה:"אני חושבת שראיתי בחדר מין תאים לאחסון פוקדורים. כנראה ששם". לאחר כ-20 דקות אתם מגיעים למחסן השלל. טרה אומרת:, גשי למחשב" והולכת לה למחשב. את רואה שלט שמתאר את ההגבלות לפי דרגה (תחת הכותרת 'מחסני הגניבות של צוות רמפא"ג' בדף ההקדמה הראשון), ורואה מחשבים. את מבינה שאת יכולה לקחת כל פוקימון שקיים במאגר תמורת רטיקייט.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*אני הולך לשדרג לך את הצוות ומהר תתכונן
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את ספיופה ומוציא את איווי. הוא מעיף חול אל האריאמה, מטשטש קלות את שדה הראייה שלו ואז חובט בו בחוזקה עם המתקפה המהירה. נראה שאיווי ממש מתחבר אליך, והוא בא לחבק אותך. אתה לא יודע להסביר למה, אך אתה באת וליטפת אותו. לפתע, איווי התחיל לזהור באור בוהק. הוא גדל והשתנה, והפך ליצור חתולי ירוק, עם עיניים עמוקות וקמע אדום על מצחו. משהו בו נראה מאוד קלילי ואצילי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/196.gif[/IMG]. ויטו בשוק:" שתי התפתחויות בקרב אחד? מה קרה, זרניאס נכנס בך או משהו? האריאמה, תתעשת! פיזור ערפל!" הוא אומר והאריאמה חובט ברגלו בעוצמה, המשקל הכבד גורם לגל הדף שמעיף את החול לעבר כל הכיוונים, כולל לכיוון איווי המפותח (אהםפוקדקסאהם). הוא מקיף את עצמו במגן ורדרד והחול לא נוגע בו. *מאזלט! איווי המפותח למד [B]מגן[/B]!!!*. לאחר מכן עיניו של איווי המפותח זוהרות, והוא שולח קרן אנרגיה צבעונים לעבר האריאמה, גורם לו נזק רב. האריאמה נראה חלש מאוד כרגע. *מאזלט! איווי המפותח למד [B]קרן על-חושית[/B]!!!* ויטו מודאג, ואומר:" מהר! מלחי הרחה, ואז לחיצת זרוע! שלוש פעמים!". האריאמה חובט בחוזקה משני צידי איווי המפותח, גורם לו נזק. לאחר מכן הוא חובט בו עם ידיו כ-6 פעמים, הנזק המרובה מעלף אותו. ויטו מחייך בתחושת ניצחון:"נראה שהקלפים שלך נגמרים, ילד" הוא אומר.
מה תעשה?
ספיופה - 6/10
ברגמייט - 10/10[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות אקווה, העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פקודה ממי בדיוק?" הוא מגיב בחשדנות. קול דקיק אך תוקפני אומר" ממני". את מסתכלת אחורה ורואה אישה שזופה וגבוהה, עם פסים כחולים בשיערה החום ומשקפת על ראשה: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f1/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png/180px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png[/IMG]. "אני ביקשתי מסילה להעביר את הקקניה הזה לבסיס אחר. הוא לא בטוח כאן". החייל אומרת:" מה שתגידי, המפקדת שלי" ונעלם חזרה לתוך המחשב. שלי מלווה אותך, ולאחר כמה רגעים משתנה והופכת ל'סרה'. 'היא' לוחשת לך:" מצאתי דיטו מסתובב חופשי. ניצלתי את כישוריו. שנצא?" היא אומרת ומשתנה חזרה לשלי. כלום עוזבים אתכם בזמן שאתם יוצאים מחוץ לבסיס, והולכים אל ביתו של ג'יימס. אתם מגיעים ומסבירים לו את המצב, והוא לוקח את הקקניה בשמחה, ואומר לכם:" תודה רבה לכם, אליס וטרוי. לא אשכח זאת. קחו זאת כגמול ממני" הוא אומר ומביא לשניכם פוקדורים צהובים: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/php98h5WW.png[/IMG]. "בפוקדור שנתתי לך, טרוי, פוקימון שאני אוהב בשם מיסטר מיים". את וטרוי מגחכים עקב צירוף המקרים. "ולך, אליס, נתתי ג'ירפריג, עוד פוקימון שאני אוהב" (זה הפרס של עמ' 30 חח). *מאזלט! קיבלת [I]ג'ירפריג!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/203.gif[/IMG]*. ג'יימס אומר" תודה לכם" ואתם עוזבים את ביתו. לאחר מכה זמן את מרגישה רטט, ורואה שקיבלת הודעה ממגנו:' אליס וטרוי, הנכם הוזמנתם למשרדו של ברנדון במפקדה הראשית בעיר סאנישור. אנא הגיעו במהלך השעה הקרובה
-מגנו-'. נראה כי טרוי לא קיבל גם הוא את ההודעה, וכי הם הסתפקו בלשלוח לך.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*מיקום - דרך 218, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,995 פ"ד
אתה אוסף את דיטו והפוקימונים שלך והולך אל העיר קנלייב, שם אתה מרפא את כולם במרכז הפוקימונים. זה מזכיר לך שעליך לתפוס בצורה נורמילת את ידטו וקלאונצ'ר מכיוון שהם בפוקדור-רמפא"ג (ראה פוקדורי רמפא"ג בדף הראשי). אתה רואה שבעוד כחצי שעה יוצאת מעבורת לאי איירון, היעד שלך!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=YveltalBlue;1491826][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B]*אז היי. את השבועות האחרונים העברתי במבחנים ועבודות אין-ספור (כי ככה זה אצלנו) וחוץ מזה העלו אותי להקבצת מצוינות (בלי לשאול אותי) שזה כמו 5 יחידות רק של חט"ב, ואני קצת טבעתי בהתחלה מהמורה החדשה (והחראית), אז היית בעומס בכמעט 10 ימים האחרונים. יש לי עוד שני מבחנים בסופש הזה (ועוד שניים אחרי חנוכה, כיף חיים) + עבודה בשל"ח כנראה, אז העומס עוד לא נגמר. לקראת אמצע-ינואר (החל מה11.1 נראה לי) תתחיל לי תקופה נקייה בלי שום דבר מבי"ס, ואני אוכל להתרכז הרבה יותר במ"ת. אני לא אנטוש אותו. מבטיח.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="#DAA520"]*בקשר לחנוכה: את הפרס תקבלו בנר ראשון של חנוכה (6.12). אני מתכנן במהלך חנוכה מרתון ערב אחד (משש בערב כזה עד עשר-אחת עשרה בלילה, פרטים בהמשך), ולילה לבן אחד אם תהיה היענות (במשך כל הלילה עד הבוקר). בימים 11-16.12 המ"ת כמעט ולא יהיה פעיל, כי יש כל מיני ימי-הולדת וכאלו בתאריכים הללו (שלי ב13 ד"א), ואז מבחן פסיכוטי בהיסטוריה (הוא עוד חודש בערך ואני כבר עכשיו חושש ממנו). אני מצפה בערך ל2-3 תגובות בימים יבשים במיוחד (מצדי) במהלך חנוכה, אז אמורה להיות התקדמות. מרתונים נוספים במהלך שעות היום לא נפסלים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#008000"]*אני מזכיר לכם: יש לכם איוונט של גילוי: סוכני אג'נטרה: לגלות כמה שיותר אזורים ביונובה וקאלוס עד ל6.12. סוכני רמפא"ג: לבצע כמה שיותר משימות עד ה6.12. הסוכן מכל צוות שיצליח הכי הרבה במשימה שלו יזכה בפרס[/COLOR][/B]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,995 פ"ד
אתה אוסף את דיטו והפוקימונים שלך והולך אל העיר קנלייב, שם אתה מרפא את כולם במרכז הפוקימונים. זה מזכיר לך שעליך לתפוס בצורה נורמילת את ידטו וקלאונצ'ר מכיוון שהם בפוקדור-רמפא"ג (ראה פוקדורי רמפא"ג בדף הראשי). אתה רואה שבעוד כחצי שעה יוצאת מעבורת לאי איירון, היעד שלך!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אולי באמת הגיע הזמן לתפוס אותם כמו שצריך' אחשוב ואצא ממרכז הפוקימונים
"קלאונצ'ר צא, הגיע הזמן לתפוס אותך באמת" אגיד
"מצ'וק מהר, הטלה ססמית, במכה אחת אני רוצה שזה יסתיים" אגיד ואציא גם את מצ'וק
-
[QUOTE=YveltalBlue;1491826]
[B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מדיבקה אותה במהירות ואומרת שאת רוצה להשאיר את רטיקייט, היא עונה "יופי" וממשיכה ללכת. נראה כי היא לא טיפוס חמים במיוחד. את שואלת אותה איפה אפשר להשאיר יותר משישה פוקימונים, והיא אומרת, תוך כדי הליכה:"אני חושבת שראיתי בחדר מין תאים לאחסון פוקדורים. כנראה ששם". לאחר כ-20 דקות אתם מגיעים למחסן השלל. טרה אומרת:, גשי למחשב" והולכת לה למחשב. את רואה שלט שמתאר את ההגבלות לפי דרגה (תחת הכותרת 'מחסני הגניבות של צוות רמפא"ג' בדף ההקדמה הראשון), ורואה מחשבים. את מבינה שאת יכולה לקחת כל פוקימון שקיים במאגר תמורת רטיקייט.
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני כבר בבסיס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"האממ" אחשוב לעצמי "אני כרגע לא צריכה שום פוקימון אחר" אמלמל לעצמי ואנסה לבדוק אם יש אפשרות רק להשאיר אותו שם. במידה ולא אלך בחזרה למקום בו יש את הארונות איחסון ואשאיר שם את רטיקייט ופיופטיר
-
[QUOTE]נועם
*אתה מודע לזה שאתה חנפן כן?
*אולי זה יקרה, ואולי לא
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מחפש ומחפש, ומוצא פוקדור של בייגון. אתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת בייגון!!! *. אתה נזכר שמגיעה לך גם אבן מגה.
מה תעשה?[/QUOTE]
*ברור שאני מודע לזה שאני חנפן, מי אמר שזה דבר רע?
*dont blame me for trying
*באגון!!!
*כתבת שמגיעה לי אבן מגה. לא מגיעות לי חמש?
-------------------------------------------------------
"באגון!" אקרא בשמחה למראה הפוקדור שמצאתי. "ההרפתקאות שנעבור ביחד... ואני כבר מצפה להכיר אותך לשאר. נעשה את זה אחרי שנסיים פה." אומר ואתחב את הפוקדור של באגון לצד שאר הפוקדורים. "עכשיו אבני המגה..." אומר ואתקדם לאזור אבני המגה. "נתחיל?" אומר לעצמי ואסרוק את אזור אבני המגה, אראה אם משהו מסויים קורץ לעיניי. "טוב, הבחירה הראשונה חייבת להיות אבן הסאלמנייט. מגה סאלאמנס, רק לחשוב על להיות מאמן של דבר עוצמתי שכזה..." אחשוב לעצמי ואקח את אבן המגה של סאלאמנס. "ועכשיו אני מניח שאקח גם אחת בשביל מאוויל." אומר ואסרוק את החדר בשביל מאווילנייט. "כרגע יש לי רק שני פוקימונים שמסוגלים להתפתח לצורת מגה." אומר ואשקול את צעדיי הבאים. "האם זה יהיה חכם לקחת עוד שלושה רנדומליים? או שאולי אוותר על השאר ואקח חפץ נוסף במקום? אני מניח שלסטיבן לא יהיה אכפת שאקח שני חפצי פיתוח עבור לוטאד וסניזל במקום שלושה אבני מגה נוספים. " אומר ואזוז לכיוון אזור החפצים. כשאגיע לשם, אחפש אבן מים עבור לוטאד בעתיד. לאחר מכן אחפש גם תער חד, חפץ ההתפתחות של סניזל. לאחר שאסיים את חיפושיי אקח את החפצים ואשתגר לחדר שלי בבסיס. כשאגיע לחדר אשים את הביצה באינקובטור בחדר ואקח במקומה את באגון. "אני אשתדל לחזור לבדוק אותך כל כמה זמן. אבל בינתיים ביצה שלא מסוגלת להילחם רק תוספת מקום בשישייה שלי. מקום שאני צריך." אומר לביצה ואפרד ממנה לבינתיים. לאחר שאסיים בחדר, אמצא שטח גדול ופתוח, בו אוציא את כל חמשת הפוקימונים שלי בנוסף לבאגון ואתן להם להכיר ולשחק ביחד.
-
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פקודה ממי בדיוק?" הוא מגיב בחשדנות. קול דקיק אך תוקפני אומר" ממני". את מסתכלת אחורה ורואה אישה שזופה וגבוהה, עם פסים כחולים בשיערה החום ומשקפת על ראשה: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f1/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png/180px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png[/IMG]. "אני ביקשתי מסילה להעביר את הקקניה הזה לבסיס אחר. הוא לא בטוח כאן". החייל אומרת:" מה שתגידי, המפקדת שלי" ונעלם חזרה לתוך המחשב. שלי מלווה אותך, ולאחר כמה רגעים משתנה והופכת ל'סרה'. 'היא' לוחשת לך:" מצאתי דיטו מסתובב חופשי. ניצלתי את כישוריו. שנצא?" היא אומרת ומשתנה חזרה לשלי. כלום עוזבים אתכם בזמן שאתם יוצאים מחוץ לבסיס, והולכים אל ביתו של ג'יימס. אתם מגיעים ומסבירים לו את המצב, והוא לוקח את הקקניה בשמחה, ואומר לכם:" תודה רבה לכם, אליס וטרוי. לא אשכח זאת. קחו זאת כגמול ממני" הוא אומר ומביא לשניכם פוקדורים צהובים: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/php98h5WW.png[/IMG]. "בפוקדור שנתתי לך, טרוי, פוקימון שאני אוהב בשם מיסטר מיים". את וטרוי מגחכים עקב צירוף המקרים. "ולך, אליס, נתתי ג'ירפריג, עוד פוקימון שאני אוהב" (זה הפרס של עמ' 30 חח). *מאזלט! קיבלת [I]ג'ירפריג!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/203.gif[/IMG]*. ג'יימס אומר" תודה לכם" ואתם עוזבים את ביתו. לאחר מכה זמן את מרגישה רטט, ורואה שקיבלת הודעה ממגנו:' אליס וטרוי, הנכם הוזמנתם למשרדו של ברנדון במפקדה הראשית בעיר סאנישור. אנא הגיעו במהלך השעה הקרובה
מה תעשי?[/COLOR]
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני אוהבת את ג'יראפריג הוא כזה חמוד
~~~~~~~~~~~~~~
"טרוי, ברנדון מזמן אותנו למפקדה בסאנישור. אנחנו צריכים להיות שם בשעה הקרובה. בגלל שזו הודעה של הרגע האחרון הם בטח לא הספיקו לשלוח לך אותה" אומר לו ואנסה להישמע חיובית. "בוא נשתגר" אומר לו ואשתגר יחד איתו. 'אני אדבר עם אנשי המפקדה על זה ואקש מהאחראי על שליחת ההודעות לוודא שגם טרוי יקבל אותן' אחליט בראשי.
שנגיע למפקדה אחפש יחד עם טרוי את ברנדון
-
[QUOTE] טדי
*אני הולך לשדרג לך את הצוות ומהר תתכונן
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את ספיופה ומוציא את איווי. הוא מעיף חול אל האריאמה, מטשטש קלות את שדה הראייה שלו ואז חובט בו בחוזקה עם המתקפה המהירה. נראה שאיווי ממש מתחבר אליך, והוא בא לחבק אותך. אתה לא יודע להסביר למה, אך אתה באת וליטפת אותו. לפתע, איווי התחיל לזהור באור בוהק. הוא גדל והשתנה, והפך ליצור חתולי ירוק, עם עיניים עמוקות וקמע אדום על מצחו. משהו בו נראה מאוד קלילי ואצילי: . ויטו בשוק:" שתי התפתחויות בקרב אחד? מה קרה, זרניאס נכנס בך או משהו? האריאמה, תתעשת! פיזור ערפל!" הוא אומר והאריאמה חובט ברגלו בעוצמה, המשקל הכבד גורם לגל הדף שמעיף את החול לעבר כל הכיוונים, כולל לכיוון איווי המפותח (אהםפוקדקסאהם). הוא מקיף את עצמו במגן ורדרד והחול לא נוגע בו. *מאזלט! איווי המפותח למד מגן!!!*. לאחר מכן עיניו של איווי המפותח זוהרות, והוא שולח קרן אנרגיה צבעונים לעבר האריאמה, גורם לו נזק רב. האריאמה נראה חלש מאוד כרגע. *מאזלט! איווי המפותח למד קרן על-חושית!!!* ויטו מודאג, ואומר:" מהר! מלחי הרחה, ואז לחיצת זרוע! שלוש פעמים!". האריאמה חובט בחוזקה משני צידי איווי המפותח, גורם לו נזק. לאחר מכן הוא חובט בו עם ידיו כ-6 פעמים, הנזק המרובה מעלף אותו. ויטו מחייך בתחושת ניצחון:"נראה שהקלפים שלך נגמרים, ילד" הוא אומר.
מה תעשה?
ספיופה - 6/10
ברגמייט - 10/10[/QUOTE]
אוף ממש רציתי להשתעשע איתו קצת...
אגב לא הבנתי אתה רוצה שאבדוק בפוקדע על אספיון?
~
"אספיון חזור. אתה מדהים." אביט לעבר ויטו במבט נחוש. "הפוקימונים שלי מאמינים בי, אני ממש לא הולך לותר. ספיופה! צאי, השתמשי בירי חוטים ותמשכי את עצמך לעברו בתנופה ואז תתעלקי עליו ותנשכי אותו בפניו בנשיכת חרק עוצמתית! ספיופה אני מאמין בך!" אקרא בכל ליבי! אני רוצה לנצח את הקרב הזה בכל מאודי.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1491826][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אתה מודע לזה שאתה חנפן כן?
*אולי זה יקרה, ואולי לא
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מחפש ומחפש, ומוצא פוקדור של בייגון. אתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת [I]בייגון[/I]!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/371.gif[/IMG]*. אתה נזכר שמגיעה לך גם אבן מגה.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מעודד את מאצ'ופ ואומר לו לעלות לזירה. המנחה של הטורניר אומר:" ברווווכים הבאים לטורניר אמנויות הלחימה הקטן של מכון הכושר סאנישור!!!". כל הקהל מריע בהתלהבות. "החוקים פשוטים מאוד: הפוקימון רשאים להשתמש רק במתקפות מסוג לחימה ומתקפות בעיטות ואגרופים שונים. המאמנים רשאים להגיד לפוקימון טקטיקה לפני הקרב, אך הקרב יתנהל ללא הפרעת המאמנים! סיירה, ריצ'י, אתם רשאים לתת לפוקימוניכם תכנית פעולה!". הקהל מריע, ומאצ'ופ מתקרב אליך, מחכה לשמוע אסטרטגיה. כהרגלך אתה בוחן את הזירה: זירת בטון מרובעת, מצופה במזרנים דקיקים על מנת לרכך את המכות. הזירה מוקפת בשלוש שורות של כבלי בד עבים וגמישים שמטרתם למנוע נפילה.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*אני הולך לשדרג לך את הצוות ומהר תתכונן
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את ספיופה ומוציא את איווי. הוא מעיף חול אל האריאמה, מטשטש קלות את שדה הראייה שלו ואז חובט בו בחוזקה עם המתקפה המהירה. נראה שאיווי ממש מתחבר אליך, והוא בא לחבק אותך. אתה לא יודע להסביר למה, אך אתה באת וליטפת אותו. לפתע, איווי התחיל לזהור באור בוהק. הוא גדל והשתנה, והפך ליצור חתולי ירוק, עם עיניים עמוקות וקמע אדום על מצחו. משהו בו נראה מאוד קלילי ואצילי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/196.gif[/IMG]. ויטו בשוק:" שתי התפתחויות בקרב אחד? מה קרה, זרניאס נכנס בך או משהו? האריאמה, תתעשת! פיזור ערפל!" הוא אומר והאריאמה חובט ברגלו בעוצמה, המשקל הכבד גורם לגל הדף שמעיף את החול לעבר כל הכיוונים, כולל לכיוון איווי המפותח (אהםפוקדקסאהם). הוא מקיף את עצמו במגן ורדרד והחול לא נוגע בו. *מאזלט! איווי המפותח למד [B]מגן[/B]!!!*. לאחר מכן עיניו של איווי המפותח זוהרות, והוא שולח קרן אנרגיה צבעונים לעבר האריאמה, גורם לו נזק רב. האריאמה נראה חלש מאוד כרגע. *מאזלט! איווי המפותח למד [B]קרן על-חושית[/B]!!!* ויטו מודאג, ואומר:" מהר! מלחי הרחה, ואז לחיצת זרוע! שלוש פעמים!". האריאמה חובט בחוזקה משני צידי איווי המפותח, גורם לו נזק. לאחר מכן הוא חובט בו עם ידיו כ-6 פעמים, הנזק המרובה מעלף אותו. ויטו מחייך בתחושת ניצחון:"נראה שהקלפים שלך נגמרים, ילד" הוא אומר.
מה תעשה?
ספיופה - 6/10
ברגמייט - 10/10[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,995 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי מאצ'ופ אני לא אוכל לעזור לך במהלך הקרב אז תבין את הטקטיקה שבה נפעל: אתה תוכל להשתמש רק במתקפות לחימה לכן אתה תתקוף הרבה באגרופי מאך ובבעיטה נמוכה, אל תחשוש להתקרב אליו כאשר האגרופים שלך מסתירים את הפנים. אם אתה רואה שהוא מכוון לך לאיזור פלג הגוף העליון, תקוף בבעיטה נמוכה, תנסה לכוון לו אגרופי מאך לכיוון איזור הבטן. שיהיה בהצלחה והכי חשוב, תאמין בעצמך!"
-
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר קנאלייב, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,995 פ"ד
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומוציא את קלאונצ'ר ומאצ'וק., אומר להם מה לעשות. מאצ'וק מתכונן, אך קלאונצ'ר המבוהל עוצר אותו, ובמבט של 'אני מוקף באידיוטים' מצביע על עצמו ואז על פוקדור רגיל. כשאתה לא מבין את רצונו הוא מטפס עליך(תחושה מאוד לא נעימה ד"א) ולוכד את עצמו. אתה מבין שקלאונצ'ר ניסה להגיד לך שאתה יכול פשוט לתפוס פוקימונים גנובים, ושאתה לא חייב להילחם בהם. מאצ'וק הבין גם הוא והוא תופס את דיטו בשבילך. אתה לוקח בחזרה את שני פוקדורי האקווה. אתה רואה את המעבורת לעיר איירון מתנודדת בנהר קנלייב.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את בודקת ומגלה שאת יכולה פשוט להשאיר אותו שם. את מכניסה אותו למחסנים, ושמך מופיע על המסך, עם 1+ ליד השם שלך. ליד יש הסבר:'כרגע זכית בנקודת זכות! נקודות זכות נצברות, וניתנות בכל מעשה רשות למען הצוות שתעשי. נקודות הזכות יעזרו לך להתקדם בצוות, ועם מספר נקודות זכות מסוים, את יכולה לעלות בין הדרגות שבצוות, חוץ מאשר בדרך הקידום המסורתי. כרגע יש לך 1 נקודות זכות. רק עוד 49 נקודות זכות עד לדרגת טוראית'. לאחר מכן את חוזרת לחדרך ומניחה את פיופיטאר בתא, מה שמזכיר לך שעוד לא ראית מה הפוקימון החדש שקיבלת. טרה לא נראית בטווח עין.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*באלי בייגון תמודד
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט (סמוך עליי אלה השלושה הכי עדיפים כרגע). אתה נזכר שאתה יכול לקנו את אבני הפיתוח שאתה צריך בחנויות הצוות, וכסף לא חסר לך. אתה הולך אל סטיבן ומראה לו את מה שבחרת. "המ.. בחירות מעניינות. עכשיו האם תואים להביא לי את טל הנשמה?" הוא אומר. אתה מביא לו את טל הנשמה, ונפרד ממנו לשלום כשהוא מעלה אותך חזרה אל ביתו ומלווה אתוך החוצה. "היה נעים להכיר, קלאן!" הוא אומר. אתה משתגר לבסיס ומניח את הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה יוצא החוצה, במטרה לערוך היכרות בין ששת פוקימוניך. בדרך אתה נתקל במאט. הוא בהלם, אך אתה מסביר לו את מה שקרה. הוא אומר:" וואו. זה היה מרשים. היה נעים להכיר אותך. אני אדאג ששירותי ההובלה יחזירו את כל חפצייך חזרה לסינאבאר. להתראות" הוא אומ כשאתה יוצא החוצה אל הכיכר הפתוחה באמצע מאוויל, ונותן לששת פוקימוניך להכיר ולשחק ביחד למשך שעות. הלילה מתחיל לרדת, ואתה נזכר שעליך לבוא ולסדר הכל בחדר הישן-חדש שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או שמגנו פשוט ידע שאנחנו ביחד כרגע" הוא אומר בחיוך. אתם מורידים את הזהויות הסמויות ומשתגרים לסאנישור. אתם מגיעים לבסיס, ובפנים מולי מקדמת את פניכם:"אה, טרוי, אליס, הגעתם! ברנדון ומגנו מחכים לכם" היא אומרת ומגישה לכם כרטיס מגנטי ירוק כולו. אתם נכנסים למעלית המנהלה, ולאחר כמה דקות של ירידה במעלית, היא נפתחת למשרד הכי גדול שראית בחיים שלך: חדר שיכול לארח מסיבה של 500 בני אדם, צבוע בצבעי ירוק וחום. סביב החדר ספריות עמוסות בספרים, ארונות תצוגה עמוסים בפרסים, פוקדורים ועוד, אך הדבר המרשים ביותר הוא הרצפה: כל הרצפה של החדר היא רצפת זכוכית עבה, שמתחתיה ממוקמים מאות פוקדורים בצבעים שונים ומשונים. את מניחה שאלו הפוקימונים שבבעלות ברנדון. קול אומר:" הו, אל תדאגי. יש לי עוד הרבה בחדרי אחסון נוספים וגם בגן". את מרימה את מבטך ולא מבינה איך החמצת את שולחן הענק במרכז החדר: נראה כי כל ממשלת הואן יכולה להיפגש לידו. בקצה הקרוב אליכם יושבים ברנדון, מגנו, ועוד אדם שאתם לא מזהים, בעל כובע אדום ווסט אדום כפריטי הלבוש הבולטים ביותר שלו. הכובע מכסה חצי מפניו:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/187.gif[/IMG] . ברנדון אומר:" בבקשה, שבו". אתם מתיישבים ומגנו שואל:" אז, איך היתה המשימה שלכם?". נראה שאפשר לזהות ניצוץ של גאווה בעיניו. טרוי מספר את הסיפור כולו. כשהוא מסיים, ברנדון אומר:"לקחתם מטלה פשוטה, והגדלתם ראש: מחקר ראשוני, הסתננות לבסיס של צוות רמפא"ג, הסתוות, רמאויות, שקרים, זהויות בדויות, הסתוויות נוספות, והכל בשביל קקניה אחד. אני התרשמתי. מגנו ואני דיברנו, והחלטנו, באופן יוצא דופן, שמשימה זו מספיקה כדי לקדם אתכם. העניקו לי בבקשה את סיכת הסוכן שלכם". את וטרוי מביאים בחשש את הסיכות שלכם. ברנדון מקליד על מקלדת שטוחה על שולחנו, ומכשיר ייחודי מופיע. הוא מכניס את הסיכות שלכם, ולאחר זמן קצר אתם מקבלים סיכות חדשות, במקום בצבע ארד, בצבע כסף. ברנדון מסיט את מעילו ואתם רואים על דש חולצתו סיכה שכזו בצבע ירוק בוהק. על מגנו והאדם הנוסף סיכות שכאלו גם. "כל הסוכנים, מראש הצוות ועד הפשוט שבטירונים, עונדים סיכות סוכן. מה שמשתנה הוא הצבע. ואתם, ידידיי, הרגע זכיתם בסיכות כסופות: סיכות של טוראים בצוות. האדם שיושב מצדי הוא רד, הידוע גם כ'מאסטר הפוקימונים'". עיניו של טרוי נוצצות. "הוא האחראי על הטוראים בצוות, והוא גם מפקד מחוז קנטו. הוא יעניק לכם את סיכות הטוראי. טקס העלאת הדרגה ייערך בחצר שלי" הוא אומר, ושלושתם קמים, והולכים לאחת הדלתות שמסביב לחדר. לאחר רגע טרוי קם, פותח במקרה דלת אחת ואומר:" אליס, תראי!". מעבר לדלת את רואה את האנגר המטוסים שבו נבחנת לצוות. אתם רואים מעברו השני של החדר דלת עליה רשום 'Garden'
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*עדיף ככה תאמין לי
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את אספיון ומוציא את ספיופה. היא יורה קורים על האריאמה ונושכת אותו, לא גורמת לו נזק רב. ויטו מחייך ואומר:"האריאמה, לחיצת זרוע!" והאריאמה לוחץ עם ידיו על ספיופה פעמיים, משאיר אותה חלשה, אך בחיים. ויטו מגחך. "זה אבוד" הוא אומר.
מה תעשה?
ספיופה - 2/10[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'ופ מחייך למשמע מה שאתה אומר, ואז מקפיא את זרועו בהסתר, מזכיר לך שיש לו גם אגרוף קרח כנשק סודי. הוא מגחך והולך לזירה. המנחה אומר:"התחילו!" והקרב מתחיל. מאצ'ופ פועל בדיוק איך שביקשת ממנו. נראה כי המצב מאוזנים, כי אמנם סקראגי משתמש רק בבעיטות, אך הן מאוד חזקות, ובעיטותיו של מאצ'ופ חלשות יותר. לקראת הסוף שניהם נראים מותשים, ומאצ'ופ נותן לסקראגי אגרוף עוצמתי, שמרים את הנשל שלו ומגן על עצמו. מאצ'ופ עף אחורה. המנחה אומר:"מהלך מבריק מסקראגי! שימוש בהגנת נשל, מתקפת לחימה, כדי להגן על עצמו!", אך לפני שסקראגי סמפיק להגן על עצמו שוב, מאצ'ופ מתעצבן וחובט בסקראגי עם אגרוף קרח עוצמתי ולא צפוי. כל הקהל נדהם, וגם סיירה. הקהל מריע ואומר:" מא-צ'ופ! מא-צ'ופ! מא-צ'ופ!", כשסקראגי שוכב מעולף על גבו. סיירה אומרת:" סקראגי, חזור! כל הכבוד" ומחזירה אותו. המחנה אומר:"נראה כי יש לנו מנצח! מאצ'ופ מנצח ועולה לשמינית הגמר". במהלך השעה הקרובה מאצ'ופ נח כשהשלב הראשון מסתיים. לאחר מכן המנחה אומר:" ברוכים הבאים לשמינית הגמר! בסיבוב זה, רק ה16 הטובים ביותר יתחרו זה מול זה! והקרב הבא, מאצ'ופ של ריצ'י נגד טיירוג של פלינט!". מאמן צעיר ופוקימון הלוחם הסגלגל שלו מתקרבים לזירה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/236.gif[/IMG]. מקרינים סרטונים מהקרבות הקודמים של מאצ'ופ וטיירוג, ואתה רואה שטיירוג מרבה להשתמש באגרופי דקירה מהירים ובעיטות מסובבות. הוא אמן לחימה משולב שתוקף בכל רמ"ח איבריו. אתה חושב שאתה רואה מבט קל של חשש על פניו של מאצ'ופ. אתם צועדים גם אתם לעבר הזירה ומאצ'ופ מחכה לאסטרטגיה חדשה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE] טדי
*עדיף ככה תאמין לי
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את אספיון ומוציא את ספיופה. היא יורה קורים על האריאמה ונושכת אותו, לא גורמת לו נזק רב. ויטו מחייך ואומר:"האריאמה, לחיצת זרוע!" והאריאמה לוחץ עם ידיו על ספיופה פעמיים, משאיר אותה חלשה, אך בחיים. ויטו מגחך. "זה אבוד" הוא אומר.
מה תעשה?
ספיופה - 2/10[/QUOTE]
"ספיופה, אנחנו לא מוותרים!" אביט סביב ואראה אם יש משהו שיש לספיופה להיתלות עליו!" [עץ או אבן] אנחנו נמתין למתקפה הבאה, בה ברגע שיתקוף אפקוד עליו לחמוק בעזרת חוט משי במהירות (כן קצת נינג׳ה שוב, אבל אני נואש פה.) "בנתיים ספיופה, תתקשח במלוא העוצמה!"
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492508][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר קנאלייב, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,995 פ"ד
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומוציא את קלאונצ'ר ומאצ'וק., אומר להם מה לעשות. מאצ'וק מתכונן, אך קלאונצ'ר המבוהל עוצר אותו, ובמבט של 'אני מוקף באידיוטים' מצביע על עצמו ואז על פוקדור רגיל. כשאתה לא מבין את רצונו הוא מטפס עליך(תחושה מאוד לא נעימה ד"א) ולוכד את עצמו. אתה מבין שקלאונצ'ר ניסה להגיד לך שאתה יכול פשוט לתפוס פוקימונים גנובים, ושאתה לא חייב להילחם בהם. מאצ'וק הבין גם הוא והוא תופס את דיטו בשבילך. אתה לוקח בחזרה את שני פוקדורי האקווה. אתה רואה את המעבורת לעיר איירון מתנודדת בנהר קנלייב.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את בודקת ומגלה שאת יכולה פשוט להשאיר אותו שם. את מכניסה אותו למחסנים, ושמך מופיע על המסך, עם 1+ ליד השם שלך. ליד יש הסבר:'כרגע זכית בנקודת זכות! נקודות זכות נצברות, וניתנות בכל מעשה רשות למען הצוות שתעשי. נקודות הזכות יעזרו לך להתקדם בצוות, ועם מספר נקודות זכות מסוים, את יכולה לעלות בין הדרגות שבצוות, חוץ מאשר בדרך הקידום המסורתי. כרגע יש לך 1 נקודות זכות. רק עוד 49 נקודות זכות עד לדרגת טוראית'. לאחר מכן את חוזרת לחדרך ומניחה את פיופיטאר בתא, מה שמזכיר לך שעוד לא ראית מה הפוקימון החדש שקיבלת. טרה לא נראית בטווח עין.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*באלי בייגון תמודד
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט (סמוך עליי אלה השלושה הכי עדיפים כרגע). אתה נזכר שאתה יכול לקנו את אבני הפיתוח שאתה צריך בחנויות הצוות, וכסף לא חסר לך. אתה הולך אל סטיבן ומראה לו את מה שבחרת. "המ.. בחירות מעניינות. עכשיו האם תואים להביא לי את טל הנשמה?" הוא אומר. אתה מביא לו את טל הנשמה, ונפרד ממנו לשלום כשהוא מעלה אותך חזרה אל ביתו ומלווה אתוך החוצה. "היה נעים להכיר, קלאן!" הוא אומר. אתה משתגר לבסיס ומניח את הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה יוצא החוצה, במטרה לערוך היכרות בין ששת פוקימוניך. בדרך אתה נתקל במאט. הוא בהלם, אך אתה מסביר לו את מה שקרה. הוא אומר:" וואו. זה היה מרשים. היה נעים להכיר אותך. אני אדאג ששירותי ההובלה יחזירו את כל חפצייך חזרה לסינאבאר. להתראות" הוא אומ כשאתה יוצא החוצה אל הכיכר הפתוחה באמצע מאוויל, ונותן לששת פוקימוניך להכיר ולשחק ביחד למשך שעות. הלילה מתחיל לרדת, ואתה נזכר שעליך לבוא ולסדר הכל בחדר הישן-חדש שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או שמגנו פשוט ידע שאנחנו ביחד כרגע" הוא אומר בחיוך. אתם מורידים את הזהויות הסמויות ומשתגרים לסאנישור. אתם מגיעים לבסיס, ובפנים מולי מקדמת את פניכם:"אה, טרוי, אליס, הגעתם! ברנדון ומגנו מחכים לכם" היא אומרת ומגישה לכם כרטיס מגנטי ירוק כולו. אתם נכנסים למעלית המנהלה, ולאחר כמה דקות של ירידה במעלית, היא נפתחת למשרד הכי גדול שראית בחיים שלך: חדר שיכול לארח מסיבה של 500 בני אדם, צבוע בצבעי ירוק וחום. סביב החדר ספריות עמוסות בספרים, ארונות תצוגה עמוסים בפרסים, פוקדורים ועוד, אך הדבר המרשים ביותר הוא הרצפה: כל הרצפה של החדר היא רצפת זכוכית עבה, שמתחתיה ממוקמים מאות פוקדורים בצבעים שונים ומשונים. את מניחה שאלו הפוקימונים שבבעלות ברנדון. קול אומר:" הו, אל תדאגי. יש לי עוד הרבה בחדרי אחסון נוספים וגם בגן". את מרימה את מבטך ולא מבינה איך החמצת את שולחן הענק במרכז החדר: נראה כי כל ממשלת הואן יכולה להיפגש לידו. בקצה הקרוב אליכם יושבים ברנדון, מגנו, ועוד אדם שאתם לא מזהים, בעל כובע אדום ווסט אדום כפריטי הלבוש הבולטים ביותר שלו. הכובע מכסה חצי מפניו:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/187.gif[/IMG] . ברנדון אומר:" בבקשה, שבו". אתם מתיישבים ומגנו שואל:" אז, איך היתה המשימה שלכם?". נראה שאפשר לזהות ניצוץ של גאווה בעיניו. טרוי מספר את הסיפור כולו. כשהוא מסיים, ברנדון אומר:"לקחתם מטלה פשוטה, והגדלתם ראש: מחקר ראשוני, הסתננות לבסיס של צוות רמפא"ג, הסתוות, רמאויות, שקרים, זהויות בדויות, הסתוויות נוספות, והכל בשביל קקניה אחד. אני התרשמתי. מגנו ואני דיברנו, והחלטנו, באופן יוצא דופן, שמשימה זו מספיקה כדי לקדם אתכם. העניקו לי בבקשה את סיכת הסוכן שלכם". את וטרוי מביאים בחשש את הסיכות שלכם. ברנדון מקליד על מקלדת שטוחה על שולחנו, ומכשיר ייחודי מופיע. הוא מכניס את הסיכות שלכם, ולאחר זמן קצר אתם מקבלים סיכות חדשות, במקום בצבע ארד, בצבע כסף. ברנדון מסיט את מעילו ואתם רואים על דש חולצתו סיכה שכזו בצבע ירוק בוהק. על מגנו והאדם הנוסף סיכות שכאלו גם. "כל הסוכנים, מראש הצוות ועד הפשוט שבטירונים, עונדים סיכות סוכן. מה שמשתנה הוא הצבע. ואתם, ידידיי, הרגע זכיתם בסיכות כסופות: סיכות של טוראים בצוות. האדם שיושב מצדי הוא רד, הידוע גם כ'מאסטר הפוקימונים'". עיניו של טרוי נוצצות. "הוא האחראי על הטוראים בצוות, והוא גם מפקד מחוז קנטו. הוא יעניק לכם את סיכות הטוראי. טקס העלאת הדרגה ייערך בחצר שלי" הוא אומר, ושלושתם קמים, והולכים לאחת הדלתות שמסביב לחדר. לאחר רגע טרוי קם, פותח במקרה דלת אחת ואומר:" אליס, תראי!". מעבר לדלת את רואה את האנגר המטוסים שבו נבחנת לצוות. אתם רואים מעברו השני של החדר דלת עליה רשום 'Garden'
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*עדיף ככה תאמין לי
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשה?
ספיופה - 2/10[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'ופ מחייך למשמע מה שאתה אומר, ואז מקפיא את זרועו בהסתר, מזכיר לך שיש לו גם אגרוף קרח כנשק סודי. הוא מגחך והולך לזירה. המנחה אומר:"התחילו!" והקרב מתחיל. מאצ'ופ פועל בדיוק איך שביקשת ממנו. נראה כי המצב מאוזנים, כי אמנם סקראגי משתמש רק בבעיטות, אך הן מאוד חזקות, ובעיטותיו של מאצ'ופ חלשות יותר. לקראת הסוף שניהם נראים מותשים, ומאצ'ופ נותן לסקראגי אגרוף עוצמתי, שמרים את הנשל שלו ומגן על עצמו. מאצ'ופ עף אחורה. המנחה אומר:"מהלך מבריק מסקראגי! שימוש בהגנת נשל, מתקפת לחימה, כדי להגן על עצמו!", אך לפני שסקראגי סמפיק להגן על עצמו שוב, מאצ'ופ מתעצבן וחובט בסקראגי עם אגרוף קרח עוצמתי ולא צפוי. כל הקהל נדהם, וגם סיירה. הקהל מריע ואומר:" מא-צ'ופ! מא-צ'ופ! מא-צ'ופ!", כשסקראגי שוכב מעולף על גבו. סיירה אומרת:" סקראגי, חזור! כל הכבוד" ומחזירה אותו. המחנה אומר:"נראה כי יש לנו מנצח! מאצ'ופ מנצח ועולה לשמינית הגמר". במהלך השעה הקרובה מאצ'ופ נח כשהשלב הראשון מסתיים. לאחר מכן המנחה אומר:" ברוכים הבאים לשמינית הגמר! בסיבוב זה, רק ה16 הטובים ביותר יתחרו זה מול זה! והקרב הבא, מאצ'ופ של ריצ'י נגד טיירוג של פלינט!". מאמן צעיר ופוקימון הלוחם הסגלגל שלו מתקרבים לזירה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/236.gif[/IMG]. מקרינים סרטונים מהקרבות הקודמים של מאצ'ופ וטיירוג, ואתה רואה שטיירוג מרבה להשתמש באגרופי דקירה מהירים ובעיטות מסובבות. הוא אמן לחימה משולב שתוקף בכל רמ"ח איבריו. אתה חושב שאתה רואה מבט קל של חשש על פניו של מאצ'ופ. אתם צועדים גם אתם לעבר הזירה ומאצ'ופ מחכה לאסטרטגיה חדשה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד מאצ'ופ! עבודה נפלאה!" אשבח אותו. "טיירוג מאוד זריז ונוהג להשתמש בבעיטות מסובבות, לכן אני רוצה שתשתמש באגרוף קרח על הזירה ככה שתקפיא את חלקה של טיירוג ולגרום לכך שיחליק, אם זה לא יעבוד תתן לו בעיטה נמוכה ותפיל אותו לקרקע לאחר מכן תשתמש באגרופי מאך על מנת שישאר על הרצפה ולא יהיה לו מענה. אני סומך עלייך."
-
[quote]נועם
*באלי בייגון תמודד
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/quote]
*dude להגיד בייגון במקום באגון זה כמו להגיד בצים במקום ביצים
*חחחח איזה פראייר אשכרה מכניס אותי לבסיס הסופר סודי שלו ורק אז לוקח את הטל נשמה הזה xd
*חשפו מגות ללודיקולו, טאלונפליים ו-וויבייל, או שאלו עוד הברקות שלך?
----------------------------------------------------------------
"אויש, נכון" אומר ואחזיר את כל השישיה לפוקדורים. לאחר מכן, אשתגר לסיניבאר. "טוב לחזור. מוזר, אבל טוב." אחשוב לעצמי ואכנס אל תוך הבסיס. "מעניין אם עבר מספיק זמן כדי שיזכרו אותי... במחשבה שניה, אחרי התקרית שהעבירה אותי מפה, אולי באמת עדיף שפשוט אתחיל מחדש. מה שבטוח, אני חייב לתת גז. עם כל הפוקימונים האלה והחפצים אפשר לחשוב שאני כבר סוכן מומחה או משהו כזה, ובעצם עוד לא עשיתי דבר." אחשוב ואגחך בקול חלוש. לאחר שאעלה לחדר ואסיים לארגן את הכול, אוכל משהו ואלך לישון. למחרת, אמצא את מגנו ואבקש ממנו משימה נוספת.
-
[COLOR="#FF0000"]*don't be a staller
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לספיופה מה לעשות. הוא מזנק על אבן עם קור, ומתקשח, מחכה שהאריאמה יתקיף אותו. ויטו חושש, ואומר:"האריאמה, דחיפת זרוע!" והאריאמה לוחץ עם ידיו בחוזקה על ספיופה 4 פעמים. ספיופה מוקף בכסות אדומה, מזנק על האריאמה וגורם לאגרוף אדום ענקי להופיע, מחזיר לו מתקפת נגד על הנזק שלו ומעלף אותו. *מאזלט! ספיופה למד [B]מתקפת נגד[/B] (Counter). ויטו נדהם, ואומר:"האריאמה, חזור! זהו זה, הגעת לי עד כאן! האקסורוס, צא" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא יצור זהוב ענקי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/612.gif[/IMG]. "האקסורוס, הגע לגבהים חדשים! תתפתח מגה!" הוא אומר ולוחץ על על אבן בצבעי קשת. האקסורוס משתנה. הוא גדל יותר, וגרזני ענק צומחים על ידיו: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpWwa03E.png[/IMG]. האקסורוס התפתח מגה! ויטו אומר:"האקסורוס, קיצוץ כפול!" והאקסורוס משסע את ספיופה פעמיים במהירות, מעלף אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*בואנה ירוצח טיירוגים. It's harsh dude
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה אומר למאצ'ופ מה לעשות ונראה שהוא מזועזע, אך מסכים. הוא עושה כבקשתך כשהקרב מתחיל, ושולח אגרוף קרח על הרצפה שיוצר גל הלם של קרח לכיוון טיירוג. טיירוג מחליק, ומאצ'ופ ניגש אליו ומאגרף אותו עם אגרופי מאך רבים. הקריין אומר:" איזה מהלך מדהים! מאצ'ופ משתמש באגרוף הקרח שלו כדי לגרום לטיירוג להחליק ואז חובט בו בחוזקה, אבל, אוי! טיירוג קם ושובר את הקרח, מתחיל לאגרף את מאצ'ופ!". מה שהקריין אמר קרה בזמן זה, ואז מאצ'ופ עושה כבקשתך ומפיל את טיירוג עם בעיטה נמוכה. הוא ממשיך לאגרף אותו הכוח, עד שטיירוג מאבד הכרה ומתעלף. הקהל שוב צועק "מא-צ'ופ! מא-צ'ופ! מא-צ'ופ!" והקריין אומר:"ו...........מאצ'ופ מנצח גם בקרב הזה! נתראה ברבע הגמר!" הוא אומר. פלינט מחזיר את טיירוג והולך, מבויש. אתה לוקח את מאצ'ופ המותש על גבך עד לספסל שלכם, ושם הוא נח, שותה קצת ומתרענן עד לרבע הגמר. לאחר עוד קצת פחות משעה מאצ'ופ רענן שוב, והקריין אומר:"ברווווווווכים הבאים לרבע הגמר! שמונת המתחרים הטובים ביותר שלנו בגביע הקטן הולכים להתחרות ראש בראש על כרטיס לחצי הגמר! וראשונים, מצד שמאל: הוא כבר הפתיע אותנו, בא משום מקום והפך לכוכב, מאצ'ופ של ריצ'ייייייי!" הוא אומר כשאתה ומאצ'ופ ניגשים לעבר הזירה. "ומהצד השני, הוריד את כל אויביו בעוצמה ובכוח פיסי, מכווץ אך קטלני מאקוהיטה של בראוולייייייייי!" הוא אומר ואתה רואה את בראוולי, מנהיג המכון המוכר מהעיירה דיופורד בהואן ניגש לזירה עם מאקוהיטה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/296.gif[/IMG]. הוא אומר לך:" שלום ריצ'י. שמעתי סיפורים עליך מהסוכנים בראסטבורו. שיהיה לך בהצלחה" הוא אומר והולך להסביר למאקוהיטה. הסרטונים מראים שמאקוהיטה גם אמנם איטי, אך גם חזק ובעל סיבולת גבוהה לספיגת מכות. הוא נראה כאויב קשה.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אני אומר בייגון. נשמע יותר טוב מבאגון
*מיקום -העיר מאוויל, הואן
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מחזיר את כל הפוקימונים ומשתגר לאי סינאבאר. אמנם מוזר לך לחזור לאי הפראי והמשונן הזה, אך אתה שם לב שהתגעגעת. אתה נכנס חזרה לבסיס ואנשים אומרים לך שלום. הבסיס הזה לא כזה גדול וזוכרים אותך. אתה נכנס לחדרך ומסדר הכל. אתה הולך לישון בנינוחות.
אתה מתעורר למשמע צפצוף מוכר. אתה קם ובודק את לוח המשימות, רואה פרטים על המשימה:
'קלאן שלום,
הנה המשימה השנייה שלך:
שם המשימה: סריקת חורבות הטירה
פירוט: במדבר רזורט במזרכז מחוז יונובה ממוקמות חורבות של טירת ענק הידועות בשם חורבות הטירה. משימתך היא לגשת ולחקור את החורבות, שחשודות כמעוז של צוות רמפא"ג. במשימה יצטרף אליך סוכן מדרגת סוכן שטח (4 דרגות בצוות מעליך) שיסייע לך במחקר.
-מגנו-'.
בתזמון מדהים אתה שומע דפיקה בדלת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR="#DAA520"]נועם/COLOR]
*אני אומר בייגון. נשמע יותר טוב מבאגון
*מיקום -העיר מאוויל, הואן
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מחזיר את כל הפוקימונים ומשתגר לאי סינאבאר. אמנם מוזר לך לחזור לאי הפראי והמשונן הזה, אך אתה שם לב שהתגעגעת. אתה נכנס חזרה לבסיס ואנשים אומרים לך שלום. הבסיס הזה לא כזה גדול וזוכרים אותך. אתה נכנס לחדרך ומסדר הכל. אתה הולך לישון בנינוחות.
אתה מתעורר למשמע צפצוף מוכר. אתה קם ובודק את לוח המשימות, רואה פרטים על המשימה:
'קלאן שלום,
הנה המשימה השנייה שלך:
שם המשימה: סריקת חורבות הטירה
פירוט: במדבר רזורט במזרכז מחוז יונובה ממוקמות חורבות של טירת ענק הידועות בשם חורבות הטירה. משימתך היא לגשת ולחקור את החורבות, שחשודות כמעוז של צוות רמפא"ג. במשימה יצטרף אליך סוכן מדרגת סוכן שטח (4 דרגות בצוות מעליך) שיסייע לך במחקר.
-מגנו-'.
בתזמון מדהים אתה שומע דפיקה בדלת.
מה תעשה?[/QUOTE]
"משימה חדשה, מעולה! בול בזמן בשביל לייצב את המוניטין שלי!" אקרא בשמחה. "וזה בטח הסוכן שאמור להתלוות אליי. בול בזמן" אומר למשמע הדפיקה ואפתח את הדלת. "היי, אני קלאן" אציג את עצמי בפניו. "ואתה בטח הסוכן שאמור להתלוות אליי למשימה במדבר רזורט. אולי במקרה יש לך קצת יותר פרטים על המשימה?"