תראו אתכם, משנים תחומי עניין ומחפשים את עצמכם בעולם. רק אני תקוע בלעשות את מה שאני עושה כבר למעשה מעשור, נאחז בשארית של החיים שלי שלא אמורה להיות קיימת עוד.
Printable View
תראו אתכם, משנים תחומי עניין ומחפשים את עצמכם בעולם. רק אני תקוע בלעשות את מה שאני עושה כבר למעשה מעשור, נאחז בשארית של החיים שלי שלא אמורה להיות קיימת עוד.
לא פרשת משם? כי בדקתי אתמול את האתר והוא כבר לא פעיל.
[QUOTE=Hit Man;1513804]לא פרשת משם? כי בדקתי אתמול את האתר והוא כבר לא פעיל.[/QUOTE]
לא ממש, רק הפסקנו להוציא פרקים.
אני עדיין חבר בקבוצת הווצאפ שלה.
כן, אבל אתה גם חבר פעיל בקהילה הזו. זה לא אומר הרבה.
שלום לכם
המלצות לאנימות טובות בסגנון של דורורו?
[QUOTE=טלי;1513814]המלצות לאנימות טובות בסגנון של דורורו?[/QUOTE]
לצפות בכל האנימות של אותו יוצר.
[url]https://myanimelist.net/people/1938/Osamu_Tezuka[/url]
אז מסתבר שיוצאים חידושים למשחקי הדור הרביעי, יצא בשנה הבאה משחק בעולם הקדום של פוקימון בסגנון עולם פתוח ועוד כמה שטויות.
[QUOTE=Hit Man;1513819]אז מסתבר שיוצאים חידושים למשחקי הדור הרביעי, יצא בשנה הבאה משחק בעולם הקדום של פוקימון בסגנון עולם פתוח ועוד כמה שטויות.[/QUOTE]
קצת מזכיר את זלדה
מחכה לגרסה הבאה של נינטנדו סוויץ על מנת לקנות אותה.
אעדכן.
[QUOTE=טלי;1513814]המלצות לאנימות טובות בסגנון של דורורו?ן¿½ן¿½[/QUOTE]
מה הולך טלי (נפנוף לשלום)
מעניין מה אהבת בדורורו. אנימה שאכזבה אותי ממש. הארט נהדר, הרעיון בכללו די אדג'י ומעניין, אבל בסופו של דבר הרגיש לי שהביצוע פשוט סביר מינוס. הכימיה בין דורורו והילד[COLOR="#FFFFFF"]ה[/COLOR] היתה כיפית אבל כל הצד של הממלכה - של האבא והמלכה והבן הקטן המוצלח עם שני המלווים שלו - הכל הרגיש רדוד ועשוי בצורה לא טובה כזו... אני באמת זוכר שבסיכומו של דבר הרגשתי החמצה, תחושה שהאנימה לא מיצתה את הפוטנציאל שלה...
אז מעניין איך היה לך וכמה את מדרגת את האנימה ואם בעינייך היא פשוט כיפית או באמת מעולה.
לדעתי אם אהבת דורורו תאהבי את האנימה "קליימור" (שאני לא כל כך אהבתי). אבל הן די מזכירות אחת את השנייה לדעתי.
נשברתי, קניתי סוויץ'.
למה לא אמרת? היית קונה את שלי בחצי מחיר. היא סתם יושבת ומעלה אבק.
[QUOTE=Hit Man;1513847]למה לא אמרת? היית קונה את שלי בחצי מחיר. היא סתם יושבת ומעלה אבק.[/QUOTE]
איזה דגם יש לך?
יפני.