-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 02:18 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
מדקיפ מנער את זנבו אך אינו מצליח בכך, וסקורופי שולח עוקצי רעל שפוגעים בחוזקה במדקיפ, הוא עף קדימה, נופל על הקרקע פצוע. מדקיפ בקושי מצליח לעמוד על רגליו, מה גם שנראה שהוא הורעל "בוא נסיים עם זה, טיל סיכות!" מצווה המאמנת. [/b][/quote]
"תשלח אקדח מים הכי חזק שאתה יכול!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Zuko[/i]@Jul 7 2009, 03:03 PM
[b] רק עכשיו אתה יודע? XD
---------------------------
"תתקשח ותשתמש בהפלה, כך שהוא יקבל יותר נזק!" אומר לו, 'ההתקשחות תעלה לו את ההגנה וכך כדורה צל שכבר בקושי מוזיז לו, לא יזיז לו עוד יותר...'. [/b][/quote]
כי רק אתמול סיימתי לראות את כל הפרקים האחרונים שעוד לא ראיתי... למרות שזה היה ברור מראש...
הייתי גומר לראות אותם לפני כן, אם לא היו לי לימודים + גניבת מחשב של אחי (לקח לי אותו לעבודה) וגם המגהוידאו עושה "צפית היום בX דקות אנא המתן X דקות ואז צפה שוב או שהזמן פרימיום" אתה יודע איך זה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליירון מתקשח ורץ קדימה עם הפלה. כדור הצל פוגע בו אך לא מזיז לו בכלל, וליירון פוגע בחוזקה בגופו של סניזל ופוצע אותו קשה. סניזל מנסה לקום "רוח קרירה!" קורא המאמן בלחץ, וסניזל שולח רוח קרירה ומצליח לפגוע בליירון.
[b]עומר~[/b]
ארון מנסה לקום, ואז הוא מועד. סטראביה צולל ופוגע ב - ארון??! ארון נעלם לפתע, וסטראביה מתרסק על הקרקע. הוא מנסה לקום אך נופל, מעולף. כעבור כמה שניות, ארון מגיח מתוך הקרקע! ארון למד חפירה! ארון מסתכל עליך, ואז נופל גם הוא מעולף.
[b]ירין~[/b]
"בטח, אתה יכול לשכור אצלנו חדר" היא אומרת לך ומושיטה לך מפתח "זה עולה רק 5$ ללילה" היא אומרת לך.
[b]דניאל~[/b]
מדקיפ מתאושש אט אט ושולח אקדח מים שפוגש את טיל הסיכות של סקורופי, שני הפוקימונים שולחים בכל הכוח את ההתקפחות שנראים שוות, אך אז אקדח המים מתגבר על טיל הסיכות ופוגע ישירות בסקורופי! סקורופי נופל מעולף על הקרקע "לא!" קוראת המאמנת בכעס "חזור" היא אומרת בכעס ומחזירה אותו "לא נורא, עדיין יש לנו את כל הזובאטים!" אומר המאמן שלצידה ברשעות, ומיד מקיפים את מדקיפ 5 זובאטים.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 04:21 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ארון מנסה לקום, ואז הוא מועד. סטראביה צולל ופוגע ב - ארון??! ארון נעלם לפתע, וסטראביה מתרסק על הקרקע. הוא מנסה לקום אך נופל, מעולף. כעבור כמה שניות, ארון מגיח מתוך הקרקע! ארון למד חפירה! ארון מסתכל עליך, ואז נופל גם הוא מעולף. [/b][/quote]
"רגע אז ניצחנו?" אני שואל את פאלקנר בפליאה.
-
[b] [b]דניאל~[/b]
מדקיפ מתאושש אט אט ושולח אקדח מים שפוגש את טיל הסיכות של סקורופי, שני הפוקימונים שולחים בכל הכוח את ההתקפחות שנראים שוות, אך אז אקדח המים מתגבר על טיל הסיכות ופוגע ישירות בסקורופי! סקורופי נופל מעולף על הקרקע "לא!" קוראת המאמנת בכעס "חזור" היא אומרת בכעס ומחזירה אותו "לא נורא, עדיין יש לנו את כל הזובאטים!" אומר המאמן שלצידה ברשעות, ומיד מקיפים את מדקיפ 5 זובאטים. [/b][/quote]
"אם אתם משחקים מלוכלך אז גמאני,סינדקוויל והוטהוט צאו
מדקיפ אקדח מים
סינדקוויל גחלת
והוט הוט ניקור!"
אני מצווה על הפוקימונים שלי
עריכה:התכוונתי התקלה
-
[b]עומר~[/b]
"הקרב הזה הסתיים בתיקו, ולכן אין הכרעה בהתמודדות. במקרה כזה, מנהיג המכון צריך להחליט עם המתמודד יקבל את התג או לא" אומר לכם השופט "אני מבין..." אומר פלקנר ומגרד את ראשו בעזרת ידו "טוב, בגלל שהראת נחישות בקרב, ולא וויתרת עד הסוף, מה גם שסטראביה התעלף כמה שניות לפני ארון, אני מעניק לך את תג הספיר!" הוא אומר ומושיט לך אותו! ~ [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/thumb/b/b6/Zephyrbadge.png/40px-Zephyrbadge.png[/img]
[b]דניאל~[/b]
הוט הוט וסינדיקוויל יוצאים החוצה, ושלושתם שולחים אקדח מים, גחלת והתקלה. הזובאטים סופגים מכה ישירה ומתעלפים, אחד אחרי השני "אוי לא!" אומרים שניהם בכעס "זה עוד לא נגמר! אנחנו נתראה!" הם אומרים, זורקים כדור שחור על הקרקע שמתברר ככדור עשן שמתחיל לעלות עשן שחור, ולאחר כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שהם נעלמו.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 04:54 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"הקרב הזה הסתיים בתיקו, ולכן אין הכרעה בהתמודדות. במקרה כזה, מנהיג המכון צריך להחליט עם המתמודד יקבל את התג או לא" אומר לכם השופט "אני מבין..." אומר פלקנר ומגרד את ראשו בעזרת ידו "טוב, בגלל שהראת נחישות בקרב, ולא וויתרת עד הסוף, מה גם שסטראביה התעלף כמה שניות לפני ארון, אני מעניק לך את תג הספיר!" הוא אומר ומושיט לך אותו! ~ [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/thumb/b/b6/Zephyrbadge.png/40px-Zephyrbadge.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו תודה!" אני אומר לו ואז הולך למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואז למגדל הבלספורט.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 04:54 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
הוט הוט וסינדיקוויל יוצאים החוצה, ושלושתם שולחים אקדח מים, גחלת והתקלה. הזובאטים סופגים מכה ישירה ומתעלפים, אחד אחרי השני "אוי לא!" אומרים שניהם בכעס "זה עוד לא נגמר! אנחנו נתראה!" הם אומרים, זורקים כדור שחור על הקרקע שמתברר ככדור עשן שמתחיל לעלות עשן שחור, ולאחר כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שהם נעלמו. [/b][/quote]
אני אחזיר את כולם "הייתם מעולים,מחר תלכו למרכז הפוקימונים ואז נהיה במכון!" אני קורא ואלך לישון
-
[b]
[b]ירין~[/b]
"בטח, אתה יכול לשכור אצלנו חדר" היא אומרת לך ומושיטה לך מפתח "זה עולה רק 5$ ללילה" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
"בבקשה! ותודה!" אני מגיש לה את הכסף והולך לישון
-
[b]ירין~[/b]
אתה עולה לחדר שאתה מקבל, מתארגן והולך לישון. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9. מה תעשה?
[b]דניאל~[/b]
אתה מוצא לך מקום קטן בצד המערה שהוא מוגן בפני פוקימונים פראיים, מקים מחדש את המחנה שלך והולך לישון. אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מצלצול שעון היד שלך.
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא מהמכון וניגש למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה בא לצאת למגדל ספראוט, אך אתה מבחין כי מתחיל להחשיך כבר. תצא עכשיו או תמתין לבוקר?
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 10:15 PM
[b] [b]ירין~[/b]
אתה עולה לחדר שאתה מקבל, מתארגן והולך לישון. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9. מה תעשה?
[/b][/quote]
"בוקר!" אני אמשיך בדרכי
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא מהמכון וניגש למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה בא לצאת למגדל ספראוט, אך אתה מבחין כי מתחיל להחשיך כבר. תצא עכשיו או תמתין לבוקר? [/b][/quote]
'אולי באמת כדאי לחכות אבל בלילה יש שם פוקימוני רוח בדר"כ' אני חושב לעצמי ולמרות שמחשיך אני ממשיך "מה כבר יש לי להפסיד?" אני אומר לעצמי בצחוק.
-
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה מוצא לך מקום קטן בצד המערה שהוא מוגן בפני פוקימונים פראיים, מקים מחדש את המחנה שלך והולך לישון. אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מצלצול שעון היד שלך.
[/b][/quote]
"קדימה הגיע הזמן למכון!" אני קורא ומתחיל ללכת לכיון מרכז פוקימונים בגדי לרפות אותם
-
[b]דניאל~[/b]
אתה יוצא מהמערה ומתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים אתה מגיע לעיר. אתה צועד אל מרכז הפוקימונים, נכנס פנימה ומרפא אותם. כעת אתה חופשי ללכת למכון.
[b]עומר~[/b]
אתה מגיע למגדל הספראוט ולאכזבתך, אתה רואה כי הדלתות שלו נעולות.
[b]ירין~[/b]
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, ויש לך 2 אפשרויות: ללכת לדרך 32 מתחת לעיר או לצעוד ליציאה הצפון מערבית של העיר.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 8 2009, 07:34 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, ויש לך 2 אפשרויות: ללכת לדרך 32 מתחת לעיר או לצעוד ליציאה הצפון מערבית של העיר. [/b][/quote]
אני אלך לדרך 32
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 05:21 PM
[b] כי רק אתמול סיימתי לראות את כל הפרקים האחרונים שעוד לא ראיתי... למרות שזה היה ברור מראש...
הייתי גומר לראות אותם לפני כן, אם לא היו לי לימודים + גניבת מחשב של אחי (לקח לי אותו לעבודה) וגם המגהוידאו עושה "צפית היום בX דקות אנא המתן X דקות ואז צפה שוב או שהזמן פרימיום" אתה יודע איך זה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליירון מתקשח ורץ קדימה עם הפלה. כדור הצל פוגע בו אך לא מזיז לו בכלל, וליירון פוגע בחוזקה בגופו של סניזל ופוצע אותו קשה. סניזל מנסה לקום "רוח קרירה!" קורא המאמן בלחץ, וסניזל שולח רוח קרירה ומצליח לפגוע בליירון.
[/b][/quote]
חפירה XD
--------------
"חפירה סטיל!" אומר ואוסיף, "תגמור עם זה!".