-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 12 2009, 05:27 PM
[b]
[b]קורן[/b] - אתה יוצא מהבית שלו בעצבים. "אתה לא הולך לשום מקום" אלס אומר לך בקול זדוני. אתה מסתובב ורואה אותו מכוון אלייך אקדח. "תוציא את הגאלאייד שלך מיד. זו פקודה" הוא אומר לך. "אנחנו במרחק של 20 מטר אחד מהשני, אם לא תעשה כדבריי אני ירה בך" הוא מוסיף. "תאמין לי אני לא יפספס, הודות לשותפה הנהדרת שלי" אלס אומר לך, ואתה לא מבין על מה הוא מדבר. אתה מסתכל אחורה ורואה את אלן מכוונת אלייך אקדח, והיא במרחק של 5 מטרים ממך! [/b][/quote]
"בסדר..." אני ממלמל, "צא בלייד..." אני אומר בשקט, 'בלייד' אני משדר לו מחשבה, 'תתקרב אלי ואז תשתמש בשיגור ותעיף אותנו מפה!' אני מוסיף.
-
"השנה היא שנת 2021. ערב מעורפל. אתם יושבים ברחוב, בוהים בריצפה. יש לכם הרגשה לא טובה. הרגשה קצת עצובה. דמעות עומדות לכם בעיניים, ואתם לא יודעים למה.
ערפל סמיך שורר סביב הרחוב. אתם בקושי רואים משהו. חבורת דאסקאלים עוברים שם, ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. הערפל הכבד עוטף אותכם, וזה כבר נהיה דיי מפחיד. אתם חוזרים הביתה. שנייה לאחר מכן, אתם מתעוררים. אמכם יושבת מולכם, בוכה. "מה קרה?" אתם שואלים בבהלה. אך היא לא עונה. אתם רואים עיתון על ידה. אתם חוטפים אותו ומולכם נעמדת כותרת אדומה וענקית: "חוסל" עם תמונה של אביכם. "זה לא יכול להיות!" אתם אומרים ורצים לעבר החדר של אחיכם הקטן, להודיע לו את המתרחש. אתם רואים אותו עם המיאו שלו, צופים בחדשות, מכורבלים בסמיכה. בוכים. ונחשו מה? ככה מתחיל היום הראשון למסע שלכם. אתם אוספים את כל הדברים במהירות, זורקים אותם לתיק ורצים לעבר המעבדה של פרופ' רואן. הוא מתחיל לדבר שהפוכדור שלכם לידו, אתם לא שומעים. אתם חוטפים את הפוכדור מידו, ויוצאים בריצה למסע. מחכים שמשהו טוב יקרה... מה תעשו?"
---
"אברה, כאן הכל מתחיל...
אני לא מאמן.. אני חבר..
ויצאנו לדרך"
-
[i][b]שם:עמרי
כינוי:Mr. Hankey
פוקימון התחלתי:דסקול [img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa355.png[/img]
תמונה:[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/img]
תגים:
כסף: 1000$
ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים
חברים למסע:כן
הערות/הארות:אחלה משחק :) מקווה להירשם [/b][/i]
-
[b]קורן[/b] - אתה מוציא את בלייד והוא מתחיל להתקרב אלייך, לפתע אלן יורה לך ברגל. "רק תנסה להשתגר" אלס אומר לך ונועץ בך עיניים. "אני מכיר את כל הטריקים שלך, אל תשכח שאחותי הייתה השותפה שלך מאז יער גירו" הוא אומר לך ומצחקק לו. הוא מרים את שרוולו, ואתה רואה על ידו מכשיר לכידה של ציידי פוקימונים, והוא לוכד את בלייד. "הבוס יהיה מרוצה" אלן אומרת לך, ושניהם עפים משם על הארודקטייל שלו.
[b]שי[/b] - אתה יודע בכלל לצוטט?
----
אתה הולך עם אברה, ולפתע אתה שומע רשרוש מהשיחים. אברה מתייצב מיד ליד השיח, ומסתכל עליו במבט מוזר. הוא מריח משהו.
[b]עומרי[/b] - רשום, תגיב להתחלה.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 12 2009, 05:48 PM
[b] [b]קורן[/b] - אתה מוציא את בלייד והוא מתחיל להתקרב אלייך, לפתע אלן יורה לך ברגל. "רק תנסה להשתגר" אלס אומר לך ונועץ בך עיניים. "אני מכיר את כל הטריקים שלך, אל תשכח שאחותי הייתה השותפה שלך מאז יער גירו" הוא אומר לך ומצחקק לו. הוא מרים את שרוולו, ואתה רואה על ידו מכשיר לכידה של ציידי פוקימונים, והוא לוכד את בלייד. "הבוס יהיה מרוצה" אלן אומרת לך, ושניהם עפים משם על הארודקטייל שלו.
[/b][/quote]
"בלייד..." אני מתחיל לבכות, "אני העזור לך!" אצעק, "סאבליי" אני אומר לו לפתע, "בוא, אתה תעזור לי" אני אוסיף, "השוטרת ג'ני!" אני לפתע אמלמל, "בוא!" אגיד לסאבליי ואתחיל לחפש את התחנה.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 12 2009, 05:48 PM
[b]
[b]שי[/b] - אתה יודע בכלל לצוטט?
----
אתה הולך עם אברה, ולפתע אתה שומע רשרוש מהשיחים. אברה מתייצב מיד ליד השיח, ומסתכל עליו במבט מוזר. הוא מריח משהו.
[/b][/quote]
"אברה?" שואל עם מבט מוזר, "מה אתה מריח שמה?" ומתקרב לשיחים
-
[quote][b]התחלה:
השנה היא שנת 2021. ערב מעורפל. אתם יושבים ברחוב, בוהים בריצפה. יש לכם הרגשה לא טובה. הרגשה קצת עצובה. דמעות עומדות לכם בעיניים, ואתם לא יודעים למה.
ערפל סמיך שורר סביב הרחוב. אתם בקושי רואים משהו. חבורת דאסקאלים עוברים שם, ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. הערפל הכבד עוטף אותכם, וזה כבר נהיה דיי מפחיד. אתם חוזרים הביתה. שנייה לאחר מכן, אתם מתעוררים. אמכם יושבת מולכם, בוכה. "מה קרה?" אתם שואלים בבהלה. אך היא לא עונה. אתם רואים עיתון על ידה. אתם חוטפים אותו ומולכם נעמדת כותרת אדומה וענקית: "חוסל" עם תמונה של אביכם. "זה לא יכול להיות!" אתם אומרים ורצים לעבר החדר של אחיכם הקטן, להודיע לו את המתרחש. אתם רואים אותו עם המיאו שלו, צופים בחדשות, מכורבלים בסמיכה. בוכים. ונחשו מה? ככה מתחיל היום הראשון למסע שלכם. אתם אוספים את כל הדברים במהירות, זורקים אותם לתיק ורצים לעבר המעבדה של פרופ' רואן. הוא מתחיל לדבר שהפוכדור שלכם לידו, אתם לא שומעים. אתם חוטפים את הפוכדור מידו, ויוצאים בריצה למסע. מחכים שמשהו טוב יקרה... מה תעשו?[/b][/quote]
'זה לא הגיוני, לא, זה לא הגיוני!' אני ממלמ לעצמי ועוצר מהדמעות לפרוץ החוצה.
בזמן שאני מריץ את כל המחשבות בראש אני מוציא את דאסקול בשביל להתיידד איתו.
"שלום לך" אני אומר לו בניסיון להסתיר את המחשבות שרצות בראשי.
-
[b]יוסי[/b] - סליחה אחי ששכחתי אותך, לא שמתי לב.
----
קקניאה מתחמק ומשגר לו אגרוף מחט בראש, ורייהורן נוהם ומפחיד אותו קצת. הוא משתמש במתקפת חול!
[b]עומרי[/b] - דאסקול מסתכל עלייך במבט חמוד, והוא מנסה לשמח אותך. הוא מראה לך חבורה של ספירויים עפים, חבורה של מג'יקארפים שוחים... אתה מסתכל על הדברים שהוא מראה לך, ואתה נהיה שמח. לפתע נופל לך הפוכדור שלו מהיד. דאסקול יורד להרים אותו, ולפתע הוא נופל! אתה רואה שווידל [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/c/cf/013.png[/img] עקץ אותו!
[b]שי[/b] - אברה מסמן לך להיות בשקט בשביל לא להבהיל את הפוקימון שנמצא שם. לפתע אברה מוציא את הפוקימון מהשיח בעזרת על חושי, ואתה רואה שזה קריקטוט [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/d/d5/401.png[/img]!
[b]קורן[/b] - אתה יוצא בריצה לתחנת המשטרה, ומודיע לשוטרת ג'ני על העניין. היא מעלה אותך על האופנוע שלה, ואתם נוסעים במהירות של בערך 200 קמ"ש. אתה מבין שזה עניין רציני. לאחר בערך 1000 קמ"ש, אתם רואים את הארודקטייל באוויר, שהאחים עליו.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 12 2009, 06:21 PM
[b]
[b]שי[/b] - אברה מסמן לך להיות בשקט בשביל לא להבהיל את הפוקימון שנמצא שם. לפתע אברה מוציא את הפוקימון מהשיח בעזרת על חושי, ואתה רואה שזה קריקטוט [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/d/d5/401.png[/img]!
[/b][/quote]
"תוריד אותו בעדינות, אל תפגע בו" אומר בהחלטיות לאברה
מתקרב לאט לאט בישביל לא לעורר חשד ואומר עם חיוך "שלום לך קטנצ'יק" מושיט יד לשלום..
"אתה רוצה אולי להצטרף למסע שלי עם אברה?" שואל בשקט שלא יבהל
-
[b] [b]שי[/b] - אל תדאג, רשום! ובקשר לתמונה, אני יביא לך. אני ינסה למצוא לך אחד טוב.
תגיב להתחלה.
[b]גיל[/b] - אתה מגיע למרכז הפוקימונים, ומרפא את פוקימונייך. אתה חוזר בדרכך ליער, ולפתע שומע יריות... והרבה.
[b]בובי[/b] - אתה מוציא את טורטרה, והוא מעיף את גל הגולמים לצדדים. הוא מעיף גולם אחד בסופת עלים והוא נוחת במרחק של בערך 60 מטר ממכם, במרכז המבוך. בכל אופן, יש לפחות 20 קירות ודרכים שונות שמפרידות ביניכם. כניראה שהגולם הזה כבר לא יטריד אותך יותר. אתה ממשיך ללכת ורואה האפיני [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/7/75/440.png[/img] ואיגליבאף [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/65/174.png[/img] רבים ביניהם.
[b]אקסטרה[/b] - אתה נכנס בדלת העץ, ורואה שם את בעל המכון בדיוק אוכל ארוחת צהריים. "או, אני מניח שאתה בוודאי אקסטרה" הוא אומר לך ומחייך. "תצטרף אלי, אני עוד מעט מסיים" הוא קורץ לך ומזמין אותך לאכול איתו.
[b]רון[/b] - תלך לדף של הרשומים, ותיראה שם. יש לו בינתיים התקלה, התקשחות וקרן בועות.
אין עוד גליגר.
[b]קורן[/b] - אתה יוצא מהבית שלו בעצבים. "אתה לא הולך לשום מקום" אלס אומר לך בקול זדוני. אתה מסתובב ורואה אותו מכוון אלייך אקדח. "תוציא את הגאלאייד שלך מיד. זו פקודה" הוא אומר לך. "אנחנו במרחק של 20 מטר אחד מהשני, אם לא תעשה כדבריי אני ירה בך" הוא מוסיף. "תאמין לי אני לא יפספס, הודות לשותפה הנהדרת שלי" אלס אומר לך, ואתה לא מבין על מה הוא מדבר. אתה מסתכל אחורה ורואה את אלן מכוונת אלייך אקדח, והיא במרחק של 5 מטרים ממך! [/b][/quote]
אז אני אומר לסקיורטל להשתמש בקרן בועות ואז התקלה
-
[b] [b]יוסי[/b] - סליחה אחי ששכחתי אותך, לא שמתי לב.
----
קקניאה מתחמק ומשגר לו אגרוף מחט בראש, ורייהורן נוהם ומפחיד אותו קצת. הוא משתמש במתקפת חול!
[/b][/quote]
''קקניאה תתחמק , ואז תשתמש במבט מפחיד , ותגמור את זה עם טיל סיכות !''
-
[b]
[b]קורן[/b] - אתה יוצא בריצה לתחנת המשטרה, ומודיע לשוטרת ג'ני על העניין. היא מעלה אותך על האופנוע שלה, ואתם נוסעים במהירות של בערך 200 קמ"ש. אתה מבין שזה עניין רציני. לאחר בערך 1000 קמ"ש, אתם רואים את הארודקטייל באוויר, שהאחים עליו. [/b][/quote]
"סאבליי" אני אומר, "שלח כדור צל על ארודקטייל כדי להוציא אותם משליטה!" אני מבקש ממנו.
-
[b] [b]עמרי[/b] - דאסקול מסתכל עלייך במבט חמוד, והוא מנסה לשמח אותך. הוא מראה לך חבורה של ספירויים עפים, חבורה של מג'יקארפים שוחים... אתה מסתכל על הדברים שהוא מראה לך, ואתה נהיה שמח. לפתע נופל לך הפוכדור שלו מהיד. דאסקול יורד להרים אותו, ולפתע הוא נופל! אתה רואה שווידל [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/c/cf/013.png[/img] עקץ אותו! [/b][/quote]
*עמרי זה בלי ו'*
'וידל ערור!' אני חושב לעצמי.
אני הועט בווידל, לוקח את דאסקול לידיים ורץ לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר.
-
[b] [b]שי[/b] - אל תדאג, רשום! ובקשר לתמונה, אני יביא לך. אני ינסה למצוא לך אחד טוב.
תגיב להתחלה.
[b]גיל[/b] - אתה מגיע למרכז הפוקימונים, ומרפא את פוקימונייך. אתה חוזר בדרכך ליער, ולפתע שומע יריות... והרבה.
[b]בובי[/b] - אתה מוציא את טורטרה, והוא מעיף את גל הגולמים לצדדים. הוא מעיף גולם אחד בסופת עלים והוא נוחת במרחק של בערך 60 מטר ממכם, במרכז המבוך. בכל אופן, יש לפחות 20 קירות ודרכים שונות שמפרידות ביניכם. כניראה שהגולם הזה כבר לא יטריד אותך יותר. אתה ממשיך ללכת ורואה האפיני [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/7/75/440.png[/img] ואיגליבאף [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/65/174.png[/img] רבים ביניהם.
[b]אקסטרה[/b] - אתה נכנס בדלת העץ, ורואה שם את בעל המכון בדיוק אוכל ארוחת צהריים. "או, אני מניח שאתה בוודאי אקסטרה" הוא אומר לך ומחייך. "תצטרף אלי, אני עוד מעט מסיים" הוא קורץ לך ומזמין אותך לאכול איתו.
[b]רון[/b] - תלך לדף של הרשומים, ותיראה שם. יש לו בינתיים התקלה, התקשחות וקרן בועות.
אין עוד גליגר.
אבל רציתי ללכוד אותו!!!!
-----------------------------
אני אלך לחפש אותו עוד הפעם
-
[color=red][b][SIZE=4]חוק חדש!
החלטתי לאחר חשיבה מעמיקה עם כמה ממשתתפי המשחק, לאפשר למשתתפים לפגוש זה את זה במשחק! אני מקווה שאתם מרוצים, אנא הודיעו לי על בעיות בפרטי.[/color][/b][/SIZE]
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתק את רייהורן עם מבט מפחיד. רייהורן מתנגד ומשתמש בנהמה שמעיפה את קקניאה, ומהאוויר הוא שולח טיל סיכות שמחסל לגמרי את רייהורן!
[b]קורן[/b] - סאבליי שולח כדור צל, וארודקטייל נכנס לתוך ענן. אתם לא מצליחים לראות אותו, והוא כניראה נעלם לגמריי מטווח הראייה שלכם. זה ממש ניראה כאילו בלעה אותו האדמה! אתה חושב, והדבר מתחיל להדאיג אותך מאוד.
[b]עמרי[/b] - אתה לוקח את דאסקול בידיים ומרפא אותו במרכז הפוקימונים. "יש לנו מספר פוקימונים חדשים שהגיעו אלינו מארגון "תנו לפוקימונים לחיות" האחות ג'וי אומרת לך. "אולי תרצה לאמץ?" היא שואלת, וזה ניראה כאילו מבפנים היא מתפללת שתעשה את זה.
[b]שי[/b] - אברה מוריד את קריקטוט, וקריקטוט רוצה להמשיך איתך במסע! אבל הוא עדיין בתנוחה ללחימה. זה ניראה כאילו הוא רוצה לערוך קרב!
[b]רון[/b] - סקווירטל מפיל את גליגר עם קרן בועות, עד לתחתית הבניין, והוא נפצע. אחרי זה הוא מתקיל אותו וגליגר עף לתוך שק מלא לבנים. המצב שלו בכלל לא טוב! הוא משתמש זריקת אבנים ומעיף את סקווירטל לאמצע הכביש. לפתע מתקרבת מכונית!
[b]בובי[/b] - תאמין לי, אני לא יתן לאף אחד ללכוד פוקימון בהתפתחות שלישי.