-
[quote=Eustass Kid;694646][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]עוד לאסית את הראקוס.אתה ממשיך בדרכך ושח על תפיסת 2 בויזל לפתע אתה רואה חיל צות ניוטק בוההבסביבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר יוצא מהאדמה ומשתמש בשריטת וגם צ'רמדאר .שני הצ'רמילון נפגעים ומשיבים בגחלת חזקה על צ'ימצ'אר וצ'רמדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג לא מצליח לחוש איפה שסדנלס נמצא[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תנסה טוב טוב, אתה יכול לצליח" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ היוצא אך החיל אומר לך" אני לא יעשהלך כלום אני מבטיח אני לא רוצה להיות בצוות ניוטק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור והוא וצ'רמנדאר נכנסים אליו ומתחמקים מהגחלת האדירה של צ'רצילון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694686][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ היוצא אך החיל אומר לך" אני לא יעשהלך כלום אני מבטיח אני לא רוצה להיות בצוות ניוטק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור והוא וצ'רמנדאר נכנסים אליו ומתחמקים מהגחלת האדירה של צ'רצילון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אז למה אתה בצוות הזה?" אני שואל בספקנות
-
[QUOTE=Eustass Kid;694686][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר תחפור בור מותחת לשני הצ'רמיליונים ואחר כך תתקוף בלהביור וצ'רמנדר תתקוף הגחלת
-
[quote=Eustass Kid;694686][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונ היוצא אך החיל אומר לך" אני לא יעשהלך כלום אני מבטיח אני לא רוצה להיות בצוות ניוטק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר חופר בור והוא וצ'רמנדאר נכנסים אליו ומתחמקים מהגחלת האדירה של צ'רצילון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג נחוש להצליח ולפתע הוא מוצא את מיקומו של סנדלש[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה" אני אומר.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר" חשבתי שהם צוות נהדר אך הם צוות רשעשונא אותם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור ותוקף בלהביור שפוגעת קצת בצרמיליון.צרמנדאר תוקף גחלת שפוגעת בצרמילון השני קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;694781][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור ותוקף בלהביור שפוגעת קצת בצרמיליון.צרמנדאר תוקף גחלת שפוגעת בצרמילון השני קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי" אני אומר ושובר את הקרח "אז ביי" אני אומר וממשיך בדרכי...
-
[quote=Eustass Kid;694781][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]החיל אומר" חשבתי שהם צוות נהדר אך הם צוות רשעשונא אותם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר חופר בור ותוקף בלהביור שפוגעת קצת בצרמיליון.צרמנדאר תוקף גחלת שפוגעת בצרמילון השני קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז בנשיכה" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;694781][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטיג משתמש בשוטי גפן ארוכות שמגיעות לשנדלס ופוכעות בו קשה. סנדלש משיבב גיגול חזקש פוגע בטרטויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'ימצ'אר תתקוף עוד פעם בחפירה וצ'רמנדר תתקוף בשריטות
-
[QUOTE=Eustass Kid;694556][B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ עושה לא עם הראש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"טוב איך שאתה רוצה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
טרטוג משתמש בשטוי גפן שפוגעות בו אך הנשיכה של טרויג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG] מצליח להתחמק ומשתמש בגיגול קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק והפוכדור מתנדנד ומתנדנד נתפס קאקונה משתמש בפעימת קרח שפוגעת קשהבויזל השני ומביסה אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אז בוא נלך מהר מפה מרשטוף!!
-
כינוי: Elbaz2008
שם במשחק:ג'וני
רקע: נולד כבן יחיד אשר קיבל כל מה שרצ אם לא הפריע או עולל שטויות.היה בעל חברים רבים,הוא לא אהב להיות לבד.
הוא היה חרוץ מאוד ואהוב,בגיל 10 פתח עם חברו עסק לשמרטפות פוקימונים.הם דיי הצליחו והוא הרוויח כסף רב.הוא אפילו נקשר לכמה פוקימונים.יום אחד אביו של ג'וני מת.המצב הכלכלי היה קשה ונאלץ לתת את כל מה שהרוויח ממה שעבד.יום אחד הוא קיבל את המכתב והיה עליו לצאת למסע.הוא מאוד רצה כי כבר היה לו ניסיון עם פוקימונים.אמו התנגדה כי כבר אבד אהובה אך ראתה כמה זה חשוב לו ונתנה לו ללכת.
מחוז: קנטו
פקימון התחלתי: סקוירטל
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 5000$
ציוד: מפה,פאפינים
הערות/בקשות: ללכוד סניזל,אולי באגון...
-
[QUOTE=Eustass Kid;694370][B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
אין לאן לכת כדי להמשיך עליך לעבור את האגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]אוארל
את מי טרוצ'יק תוקף אדיש ברח ואת לא רואים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההורס את לוח הבקרה ממש קשה ואתם רואים פתאום באמצע החדר מופיע אור אדום בידיוקאותו אור שראיתם שיוצא מפסגת הר מגמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
גיבל נשאר באדמה כמה דקו ואז אמאפארוס מתעיף.גיבל יוצא ותוקף את אפארוסבבלימה חזקה שמביסה את אמפארוס השופט אומר 1-0 לרורק עוד קרב רורק מנצח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק"כן יאלה בוא אנומוכנים לדרך" אתם יוצאים מהמבנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צולל ומאתחד במים. גליסקור מסיח את דעת הבועזלם אך הוא נפגע קשה אוד מהבום על קול שבויזל משתמשים עליו.לפתע פיצוץ אדיר מתרח באגם והבויזלים נפגעים וגם גליסקור נפגע קשה אך גם מובס מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מצטער לא ראיתי שהוא ברח
------------------
אני ממשיך בדרך למכון
-
ג'וני רשום
[B][COLOR="Red"]אוארל
אתה ממשיך בדרך למכון ה1שלך .אתה מבחין במאמן עם שיאר אדום קטן רזה שמחפש משהו.אתה ניגש אליו ושאל אותו"מה אתה מחפש פה" הילד אומר לך"אני מחפש את הפוקימון שלי פאנפי .רציתי לאמן אותו על גיגול ולפתע הוא התגלגל יותר מידי ונכנס לשיחים ומאז לא ראיתי אותו יותר. תוכל לעזור לילמצוא את פאנפי שלי הוא אמור להיות באחד השחיםנ שפה.אני מאוד שמחאם תעזור לי.אם תמצא לי אותו תקבל פרס מיצמני אתה מעונין. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ ממשיך לגלוש בשמחה שאת מעליו.כעבור כמה דקות אתם עוברים כבר חצי מהאגם אך אתם מותקפים על ידיכדורי צל.למזלך מרשטופ מצליח להתחמק מכל כדורי הצל שבאים אליכם.לאחר כמה דקות של גלישה את רואה יבשה ועליו יער עצום וגדול.לפתע את רואה שיוצאים מהיער הזה קהילה רבה של גליגר כ10 גליגר ו3 גלייסקור עפים ברחבי השמיים.לאחר דקה אתם מגיעים ליבשה ורואה שלט שכתוב עליו"ברוכים הבסאים ליער גליגר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור גדול שמתאים גופו.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר ונעלם מהריאה שלך.צ'רמנדר משתמש במתקפת שריטת הוא מוציא את ציפורני החדות ושורט את אחד הצ'רמיליון.הצ'רמיליון שנשרט על ידי צ'רמנדאר משתמש בבלהביור.יוצא ממנו גוש ענק של אש שעומד לפגוע בצ'רמדר שלך.הצ'רמיליון השני משתמש בזנב ברזל. זנבטו נהפך ללבן ןגם הוא עומד לפגע בצ'רמדאר המסכן שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן. מגופו של טרטויג יצאים שוטי קטנים בצבע ירוק שמכונים על סנדלש. סנדלש מתחמק מהתקפה ומשתמש במתקפת גילגול.גופו הופך לכדור ומתגלגל במהירות גבוה שעומדת לפגוע בטרטויג המסכן.טרטויג ברגע האחרון מצליח להתחמק מהגילגול.טרטויג משתמש בנשיכה .סנדלש לא מצליח להתחמק ונפגע מן הנשיכה של טרטויגמרק אומר"סנדלש סופת חול"סנדלש מזיז את גופו ויוצר סופת חול שבה נעלם וגם טרטויג נעלם
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לחיל "יופי" ומורה לקאקונה לשבור את הקרח מהרגלים של החיל.קאקונה יוצא ומשמשעם הידים שלו ושובר את הרקח מרגליו של החיל.החיל אומר לך"מהדעתך שאני יצטרף אליך למסע אני היה שותפך החדש.אני יעזור לך במחוז המים אני יודע עליו הרבה מאוד.אני היה מועיל לך.וזהלא לכוד אני רוצה לננקום בצוות ניוטק.נו אז מה אתה אומר אני יוכל להיות שותפך החדש.פליז תהיה בנן אדן טוב מצוין."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;695759]ג'וני רשום
[B][COLOR="Red"]אוארל
אתה ממשיך בדרך למכון ה1שלך .אתה מבחין במאמן עם שיאר אדום קטן רזה שמחפש משהו.אתה ניגש אליו ושאל אותו"מה אתה מחפש פה" הילד אומר לך"אני מחפש את הפוקימון שלי פאנפי .רציתי לאמן אותו על גיגול ולפתע הוא התגלגל יותר מידי ונכנס לשיחים ומאז לא ראיתי אותו יותר. תוכל לעזור לילמצוא את פאנפי שלי הוא אמור להיות באחד השחיםנ שפה.אני מאוד שמחאם תעזור לי.אם תמצא לי אותו תקבל פרס מיצמני אתה מעונין. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ ממשיך לגלוש בשמחה שאת מעליו.כעבור כמה דקות אתם עוברים כבר חצי מהאגם אך אתם מותקפים על ידיכדורי צל.למזלך מרשטופ מצליח להתחמק מכל כדורי הצל שבאים אליכם.לאחר כמה דקות של גלישה את רואה יבשה ועליו יער עצום וגדול.לפתע את רואה שיוצאים מהיער הזה קהילה רבה של גליגר כ10 גליגר ו3 גלייסקור עפים ברחבי השמיים.לאחר דקה אתם מגיעים ליבשה ורואה שלט שכתוב עליו"ברוכים הבסאים ליער גליגר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור גדול שמתאים גופו.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר ונעלם מהריאה שלך.צ'רמנדר משתמש במתקפת שריטת הוא מוציא את ציפורני החדות ושורט את אחד הצ'רמיליון.הצ'רמיליון שנשרט על ידי צ'רמנדאר משתמש בבלהביור.יוצא ממנו גוש ענק של אש שעומד לפגוע בצ'רמדר שלך.הצ'רמיליון השני משתמש בזנב ברזל. זנבטו נהפך ללבן ןגם הוא עומד לפגע בצ'רמדאר המסכן שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן. מגופו של טרטויג יצאים שוטי קטנים בצבע ירוק שמכונים על סנדלש. סנדלש מתחמק מהתקפה ומשתמש במתקפת גילגול.גופו הופך לכדור ומתגלגל במהירות גבוה שעומדת לפגוע בטרטויג המסכן.טרטויג ברגע האחרון מצליח להתחמק מהגילגול.טרטויג משתמש בנשיכה .סנדלש לא מצליח להתחמק ונפגע מן הנשיכה של טרטויגמרק אומר"סנדלש סופת חול"סנדלש מזיז את גופו ויוצר סופת חול שבה נעלם וגם טרטויג נעלם
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לחיל "יופי" ומורה לקאקונה לשבור את הקרח מהרגלים של החיל.קאקונה יוצא ומשמשעם הידים שלו ושובר את הרקח מרגליו של החיל.החיל אומר לך"מהדעתך שאני יצטרף אליך למסע אני היה שותפך החדש.אני יעזור לך במחוז המים אני יודע עליו הרבה מאוד.אני היה מועיל לך.וזהלא לכוד אני רוצה לננקום בצוות ניוטק.נו אז מה אתה אומר אני יוכל להיות שותפך החדש.פליז תהיה בנן אדן טוב מצוין."[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב נו אבל נראה קודם את הכוח שלך נערוך קרב!
-
[QUOTE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#ff00ff]התחלה לכולם
[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]"זה..זה אני ג'וני באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי "אומר
-
[B][COLOR="Red"]אוארל
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לחיל "יופי" ומורה לקאקונה לשבור את הקרח מהרגלים של החיל.קאקונה יוצא ומשמשעם הידים שלו ושובר את הרקח מרגליו של החיל.החיל אומר לך"מהדעתך שאני יצטרף אליך למסע אני היה שותפך החדש.אני יעזור לך במחוז המים אני יודע עליו הרבה מאוד.אני היה מועיל לך.וזהלא לכוד אני רוצה לננקום בצוות ניוטק.נו אז מה אתה אומר אני יוכל להיות שותפך החדש.פליז תהיה בנן אדן טוב מצוין."[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שאין לי בעיה לעזור לו ואני מוציא גם את טורצ'יק שיעזור
-
[B][COLOR="Red"]אוארל
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר צא מהאדמה ותתקוף בלהביור כדי לעצור את זנב הברזל וצ'רמנדר תתחמך מהלהביור ואז תתקוף אותו בגחלת
-
[quote=Eustass Kid;695759]ג'וני רשום
[B][COLOR=red]אוארל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ממשיך בדרך למכון ה1שלך .אתה מבחין במאמן עם שיאר אדום קטן רזה שמחפש משהו.אתה ניגש אליו ושאל אותו"מה אתה מחפש פה" הילד אומר לך"אני מחפש את הפוקימון שלי פאנפי .רציתי לאמן אותו על גיגול ולפתע הוא התגלגל יותר מידי ונכנס לשיחים ומאז לא ראיתי אותו יותר. תוכל לעזור לילמצוא את פאנפי שלי הוא אמור להיות באחד השחיםנ שפה.אני מאוד שמחאם תעזור לי.אם תמצא לי אותו תקבל פרס מיצמני אתה מעונין. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ ממשיך לגלוש בשמחה שאת מעליו.כעבור כמה דקות אתם עוברים כבר חצי מהאגם אך אתם מותקפים על ידיכדורי צל.למזלך מרשטופ מצליח להתחמק מכל כדורי הצל שבאים אליכם.לאחר כמה דקות של גלישה את רואה יבשה ועליו יער עצום וגדול.לפתע את רואה שיוצאים מהיער הזה קהילה רבה של גליגר כ10 גליגר ו3 גלייסקור עפים ברחבי השמיים.לאחר דקה אתם מגיעים ליבשה ורואה שלט שכתוב עליו"ברוכים הבסאים ליער גליגר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בחפירה בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור גדול שמתאים גופו.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר ונעלם מהריאה שלך.צ'רמנדר משתמש במתקפת שריטת הוא מוציא את ציפורני החדות ושורט את אחד הצ'רמיליון.הצ'רמיליון שנשרט על ידי צ'רמנדאר משתמש בבלהביור.יוצא ממנו גוש ענק של אש שעומד לפגוע בצ'רמדר שלך.הצ'רמיליון השני משתמש בזנב ברזל. זנבטו נהפך ללבן ןגם הוא עומד לפגע בצ'רמדאר המסכן שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בשוטי גפן. מגופו של טרטויג יצאים שוטי קטנים בצבע ירוק שמכונים על סנדלש. סנדלש מתחמק מהתקפה ומשתמש במתקפת גילגול.גופו הופך לכדור ומתגלגל במהירות גבוה שעומדת לפגוע בטרטויג המסכן.טרטויג ברגע האחרון מצליח להתחמק מהגילגול.טרטויג משתמש בנשיכה .סנדלש לא מצליח להתחמק ונפגע מן הנשיכה של טרטויגמרק אומר"סנדלש סופת חול"סנדלש מזיז את גופו ויוצר סופת חול שבה נעלם וגם טרטויג נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה אומר לחיל "יופי" ומורה לקאקונה לשבור את הקרח מהרגלים של החיל.קאקונה יוצא ומשמשעם הידים שלו ושובר את הרקח מרגליו של החיל.החיל אומר לך"מהדעתך שאני יצטרף אליך למסע אני היה שותפך החדש.אני יעזור לך במחוז המים אני יודע עליו הרבה מאוד.אני היה מועיל לך.וזהלא לכוד אני רוצה לננקום בצוות ניוטק.נו אז מה אתה אומר אני יוכל להיות שותפך החדש.פליז תהיה בנן אדן טוב מצוין."[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תנסה להתר את סנדלש ואם תצליח תשמש בשוטי גפן ואז בדחיפה" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר לך"תודה תודה ילד שאתה מרשה לי.אבל אני יגיד לך את החוקים.אם אני מנצח בקרב אני מצטרף למסע שלך בתור שותפך החדש.אם אני מפסיד אני לא היה שותפך לעתיד,אתה תוכל להמשיך במסע שלך בלדעי.אז אתה מסכים לחוקי הקרב אם כן תוציא פוקימון.אם לא אל תוציא פוקימון ותגיד את החוקים שלך בבקרב.הקרב היה 1 על1 כול אחד נלחם עם פוקימון 1.אז אתה מסכים" החיל מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/215.png[/IMG]*סניזל קשוח וחזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ג'וני
אתה מחכה בחוץ עד שהפרופסור תפתח לך את הדלת.אתה מחכה כמהדקות בחוץ ואז אתה רואה שהדלת נפתחת אתה רואה דמות נשית עם חלוק לבן.אתה מיד מזה שזאת פרופסור לינה.לינה אומרת"בוא כנס למעבדה שלי ג'וני"אתהנכנכס למעבדה והיא טורקת את דל המעבדה.פרופסור לינה אומרת"שלום ג'וני אני פרופסור לינה אני אתן לך את הפוקימון ה1 שלך לצערי הרבלא נותרה לך בחירה.נותר לנו רק סרויטל .אז אתה רוצה סקרויטל.אם א תצטרך לחכות חודש עדש שביו לנו התחלתים אחרים.אז מה אתה אומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אואראל
אתה אומר למאמן"אין ביעה אני עזור לך וגם טורצ'יק שלי יעזור לך" המאמן אומר לך"בסדר תחפש בצד ימין ואני צדשמאל"אתה מוציא את טורצ'יק ואתם מתחילם לחפש את הדונפן של המאמן.לפתע אתה רואה יצור דמוי פיל מתחבא בין השיחים אתה מיד אומר"מצאתי אותו הנה הוא " המאמן ניגש אל דונפן ושמחש הוא נמצא. המאמן אומר לך"תודה שעזרת לי למצוא.עכשיו אני יבא לך פרס מה אתה רוצה אולטרה בול או 1000$"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מאדמה ובעזרת ידיו תופס את זנב הברזל של צ'רמיליון ועוצר אותו מילתקוף בזנב ברזל.צ'רמנדא מצליח להתחמקמן הלהביור של הצ'רמיליון השני.ומיד שמתחמק הוא תוקף בגחלת.מפיו של צ'רמנדאר יוצא גוש אש קטן מו להביור אך קטן יותר.הגחלת של צ'רמנדאר פוגעקת קצת בצ'רמיליו שהשתמש בלהביור מקודם.הצ'רמיליון שנפגע משתמש גם הוא בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג עוצם את עינו לכמה דקות ולאחר כמהדקות הוא פקח אותן .אתה מבין שהוא מצא את שנדלש בסופת החול.טרטויג משתמש בשוטי גפן .מגופו של טרטויג יוצאים שוטים בצוות יורוק.אתהמבחין שהסופת חול נעלמת ושלד נפגע מהשוט גפן של טרטויג ומובס בקרב.מרק מחזיר את שנדלש ואומר לך"כל הכבוד לך הטרטויג שלך חזק מאוד אני חושב שאתם מוכנים לקרב המכון ה1 שלכם.טרטויג שמח שהוא התחזק ומוכן לקרב ה[/COLOR][/B]1
-
[QUOTE=Eustass Kid;695821][B][COLOR="Blue"]לוקאס
החיל אומר לך"תודה תודה ילד שאתה מרשה לי.אבל אני יגיד לך את החוקים.אם אני מנצח בקרב אני מצטרף למסע שלך בתור שותפך החדש.אם אני מפסיד אני לא היה שותפך לעתיד,אתה תוכל להמשיך במסע שלך בלדעי.אז אתה מסכים לחוקי הקרב אם כן תוציא פוקימון.אם לא אל תוציא פוקימון ותגיד את החוקים שלך בבקרב.הקרב היה 1 על1 כול אחד נלחם עם פוקימון 1.אז אתה מסכים" החיל מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/215.png[/IMG]*סניזל קשוח וחזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ג'וני
אתה מחכה בחוץ עד שהפרופסור תפתח לך את הדלת.אתה מחכה כמהדקות בחוץ ואז אתה רואה שהדלת נפתחת אתה רואה דמות נשית עם חלוק לבן.אתה מיד מזה שזאת פרופסור לינה.לינה אומרת"בוא כנס למעבדה שלי ג'וני"אתהנכנכס למעבדה והיא טורקת את דל המעבדה.פרופסור לינה אומרת"שלום ג'וני אני פרופסור לינה אני אתן לך את הפוקימון ה1 שלך לצערי הרבלא נותרה לך בחירה.נותר לנו רק סרויטל .אז אתה רוצה סקרויטל.אם א תצטרך לחכות חודש עדש שביו לנו התחלתים אחרים.אז מה אתה אומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אואראל
אתה אומר למאמן"אין ביעה אני עזור לך וגם טורצ'יק שלי יעזור לך" המאמן אומר לך"בסדר תחפש בצד ימין ואני צדשמאל"אתה מוציא את טורצ'יק ואתם מתחילם לחפש את הדונפן של המאמן.לפתע אתה רואה יצור דמוי פיל מתחבא בין השיחים אתה מיד אומר"מצאתי אותו הנה הוא " המאמן ניגש אל דונפן ושמחש הוא נמצא. המאמן אומר לך"תודה שעזרת לי למצוא.עכשיו אני יבא לך פרס מה אתה רוצה אולטרה בול או 1000$"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מאדמה ובעזרת ידיו תופס את זנב הברזל של צ'רמיליון ועוצר אותו מילתקוף בזנב ברזל.צ'רמנדא מצליח להתחמקמן הלהביור של הצ'רמיליון השני.ומיד שמתחמק הוא תוקף בגחלת.מפיו של צ'רמנדאר יוצא גוש אש קטן מו להביור אך קטן יותר.הגחלת של צ'רמנדאר פוגעקת קצת בצ'רמיליו שהשתמש בלהביור מקודם.הצ'רמיליון שנפגע משתמש גם הוא בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג עוצם את עינו לכמה דקות ולאחר כמהדקות הוא פקח אותן .אתה מבין שהוא מצא את שנדלש בסופת החול.טרטויג משתמש בשוטי גפן .מגופו של טרטויג יוצאים שוטים בצוות יורוק.אתהמבחין שהסופת חול נעלמת ושלד נפגע מהשוט גפן של טרטויג ומובס בקרב.מרק מחזיר את שנדלש ואומר לך"כל הכבוד לך הטרטויג שלך חזק מאוד אני חושב שאתם מוכנים לקרב המכון ה1 שלכם.טרטויג שמח שהוא התחזק ומוכן לקרב ה[/COLOR][/B]1[/QUOTE]
אני לא ארחם עליך צא עכשיו צ'ימצ'אר!
-
[QUOTE][B][COLOR=#00ffff]ג'וני
אתה מחכה בחוץ עד שהפרופסור תפתח לך את הדלת.אתה מחכה כמהדקות בחוץ ואז אתה רואה שהדלת נפתחת אתה רואה דמות נשית עם חלוק לבן.אתה מיד מזה שזאת פרופסור לינה.לינה אומרת"בוא כנס למעבדה שלי ג'וני"אתהנכנכס למעבדה והיא טורקת את דל המעבדה.פרופסור לינה אומרת"שלום ג'וני אני פרופסור לינה אני אתן לך את הפוקימון ה1 שלך לצערי הרבלא נותרה לך בחירה.נותר לנו רק סרויטל .אז אתה רוצה סקרויטל.אם א תצטרך לחכות חודש עדש שביו לנו התחלתים אחרים.אז מה אתה אומר[/COLOR][/B][/QUOTE]"זה...זה בדיוק הפוקימון שרציתי!"אומר בהתרגשות"אוכל לקחת עכשיו את שותפי למסע?"אוסיף ואומר??
-
[QUOTE=Eustass Kid;695759]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ ממשיך לגלוש בשמחה שאת מעליו.כעבור כמה דקות אתם עוברים כבר חצי מהאגם אך אתם מותקפים על ידיכדורי צל.למזלך מרשטופ מצליח להתחמק מכל כדורי הצל שבאים אליכם.לאחר כמה דקות של גלישה את רואה יבשה ועליו יער עצום וגדול.לפתע את רואה שיוצאים מהיער הזה קהילה רבה של גליגר כ10 גליגר ו3 גלייסקור עפים ברחבי השמיים.לאחר דקה אתם מגיעים ליבשה ורואה שלט שכתוב עליו"ברוכים הבסאים ליער גליגר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
הממ .
אולי נתפוס גלייסקור כאן ..אני חושבת לעצמי.
אבל בואו נחפש פוקימונים מענינים.
ממשיכה לחשוב אבל מתחילה ללכת.
-
[quote=Eustass Kid;695821][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]החיל אומר לך"תודה תודה ילד שאתה מרשה לי.אבל אני יגיד לך את החוקים.אם אני מנצח בקרב אני מצטרף למסע שלך בתור שותפך החדש.אם אני מפסיד אני לא היה שותפך לעתיד,אתה תוכל להמשיך במסע שלך בלדעי.אז אתה מסכים לחוקי הקרב אם כן תוציא פוקימון.אם לא אל תוציא פוקימון ותגיד את החוקים שלך בבקרב.הקרב היה 1 על1 כול אחד נלחם עם פוקימון 1.אז אתה מסכים" החיל מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/215.png[/IMG]*סניזל קשוח וחזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]אתה מחכה בחוץ עד שהפרופסור תפתח לך את הדלת.אתה מחכה כמהדקות בחוץ ואז אתה רואה שהדלת נפתחת אתה רואה דמות נשית עם חלוק לבן.אתה מיד מזה שזאת פרופסור לינה.לינה אומרת"בוא כנס למעבדה שלי ג'וני"אתהנכנכס למעבדה והיא טורקת את דל המעבדה.פרופסור לינה אומרת"שלום ג'וני אני פרופסור לינה אני אתן לך את הפוקימון ה1 שלך לצערי הרבלא נותרה לך בחירה.נותר לנו רק סרויטל .אז אתה רוצה סקרויטל.אם א תצטרך לחכות חודש עדש שביו לנו התחלתים אחרים.אז מה אתה אומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אואראל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה אומר למאמן"אין ביעה אני עזור לך וגם טורצ'יק שלי יעזור לך" המאמן אומר לך"בסדר תחפש בצד ימין ואני צדשמאל"אתה מוציא את טורצ'יק ואתם מתחילם לחפש את הדונפן של המאמן.לפתע אתה רואה יצור דמוי פיל מתחבא בין השיחים אתה מיד אומר"מצאתי אותו הנה הוא " המאמן ניגש אל דונפן ושמחש הוא נמצא. המאמן אומר לך"תודה שעזרת לי למצוא.עכשיו אני יבא לך פרס מה אתה רוצה אולטרה בול או 1000$"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]צ'ימצ'אר יוצא מאדמה ובעזרת ידיו תופס את זנב הברזל של צ'רמיליון ועוצר אותו מילתקוף בזנב ברזל.צ'רמנדא מצליח להתחמקמן הלהביור של הצ'רמיליון השני.ומיד שמתחמק הוא תוקף בגחלת.מפיו של צ'רמנדאר יוצא גוש אש קטן מו להביור אך קטן יותר.הגחלת של צ'רמנדאר פוגעקת קצת בצ'רמיליו שהשתמש בלהביור מקודם.הצ'רמיליון שנפגע משתמש גם הוא בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג עוצם את עינו לכמה דקות ולאחר כמהדקות הוא פקח אותן .אתה מבין שהוא מצא את שנדלש בסופת החול.טרטויג משתמש בשוטי גפן .מגופו של טרטויג יוצאים שוטים בצוות יורוק.אתהמבחין שהסופת חול נעלמת ושלד נפגע מהשוט גפן של טרטויג ומובס בקרב.מרק מחזיר את שנדלש ואומר לך"כל הכבוד לך הטרטויג שלך חזק מאוד אני חושב שאתם מוכנים לקרב המכון ה1 שלכם.טרטויג שמח שהוא התחזק ומוכן לקרב ה[/COLOR][/B]1[/quote]
"יופי, אבל אני רוצה לחפש פוקימון חדש כדי שיהיו לי 3 פוקימונים, תוכל לעזור לי מרק לחפש פוקימון טוב?" אני שואל.
-
[B][COLOR="Cyan"]ג'וני
[B][COLOR="Red"]אואראל
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג עוצם את עינו לכמה דקות ולאחר כמהדקות הוא פקח אותן .אתה מבין שהוא מצא את שנדלש בסופת החול.טרטויג משתמש בשוטי גפן .מגופו של טרטויג יוצאים שוטים בצוות יורוק.אתהמבחין שהסופת חול נעלמת ושלד נפגע מהשוט גפן של טרטויג ומובס בקרב.מרק מחזיר את שנדלש ואומר לך"כל הכבוד לך הטרטויג שלך חזק מאוד אני חושב שאתם מוכנים לקרב המכון ה1 שלכם.טרטויג שמח שהוא התחזק ומוכן לקרב ה[/COLOR][/B]1[/QUOTE]
צ'ימצ'אר תתקוף את שני הצרמיליונים בלהביור וצ'מנדר תתחמק מהר ואז תתקוף בשריטות
-
[B][COLOR="Cyan"]ג'וני
[B][COLOR="Red"]אואראל
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אני אומר לו שאני רוצה 1000$
-
[B][COLOR="Red"]אוראל
אתה אומר" תביא לי 1000$" המאמן אומר לך"אין ביעה אני ביא לך מה שרצית" הוא מכנניס את ידיו לכיסו הימני ימוצי משמא חבילת שטרות.הוא סופר ולאחר כמהדקות אומר"יש פה בידיוק 1000$"ומביא לך את הכסף ואומר לך"תרצה נגדי קרב פוקימונים הטורצ'יק שלך נגד הפאנפי שלי"אתה לוקח ממנ את הכסף ושם את הכסף בכיס הימני שלך.וחושב על הצעה שהמאמן אמר לך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.יוצא ממנו גוש אש ענק מאוד שמכון על שני הצ'רמיליון שנלחמים.שני הצ'רמיליון לא מספיקים להתחמק ולכן נפגעים קצת מהלהביור.צארמנדאר מצליח ברגע האחרון להתחמק מהלהביור של הצ'רמיליון.ואז משתמש בשריטות.צ'רמדאר מוציא את ציפורניו ושורט את אחד הצ'רמיליון שעומד בדרכו.הצ'רמיליון נפגע קצת מהתקפה.שני הצ'רמיליון משתמשים בזנב ברזל.זנבם נצבעבלבן ועומדים לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק שומע את הצעתך ואומר לך"כן בשמחה אני יעזור לך למצוא את הפוקימון ה3 שלך פה אזבוא נחפש" אתם הולכיםביער ומחפשים פוקימונים.אתם לא מוצאים אז ממשכים כעבור כמה דקות אתם עוצרים מרק אומר לך"תסתכל יש פה 2 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] שמחפשים צוף ביער אז למה שלא תתפוס את אחד מהם הוא היה לך פוקימון נהדר לצוות שלך.אז מה אתה אומר תנסה להשיג את אחד מהם או שנחפש פוקימון אחר בשבילך.נו מה אתהאומר?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתה מחזירה את מרשטופ ונכנכסת ליער גלגר בתקוה לתפוס גליגר אחד בשבילך.כעבור כמהדקות של הליכה ביער את רואה 2 גליגר שרבים ביניהם.את מנסה להפריד ביהים אך הם בורחים ממך ואת לא רואה אותם יותר.את שוב הולכת ביער גליגר. את שוב עוצרת והפעם את רואה מאמן בעל צבע שיער חום כובע ירוק ואדן גבוה הוא רואה אותך אומר לך"הי שמי לי את מחפשת גליגר אם כן אני יוכל לעזור לך למצוא אחד מה שמך את מסכימה להצעתי מהאת אומרת?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ג'וני
פרופסור לינהשמחה שאתה לוקח סקרויטל ואומרת לך"יופי גוני בחירהמצוינת סקרויטל הוא פוקימון נהדר בשבילך.אתם תחברו נהדר ותהיו חברים טובים במסע.אניבטחה שתגדל את סקרויטל טובומצון"היא הולכת אלשולחן ועליו מונחים פוכדור1 היא נותן לך אותו ואז הולכת אל המגיות ומוציא משם 5פוכדוים ופוקידע היא חוזרת אליךהיא נותן לך 5 פוכדורים ופוקידע אתה לוקח אותם וההיא אומרת לך"בהצלחה במסעג'וני תהיה מאמן טב בשביל סקרויטל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא אתת צ'ימצ'אר החיל אומר לך"יופי אני שמח שאתה מקשיב לי אזעכשיו אני הולך לנצח אות צ'ימצ'אר שלך ואז להפוך לשותפך.הסניזל שלי חזק מאוד." הוא אומר לסניזל שלו"טוב סניזל אתה מוכן לעזור לי לנצח את הצ'ימצ'אר שלו ואז להפוך לשותפו.אניסומך עליך סניזל.אם כך תשתמש בהקפה מהירה על צ'ימצ'אר הזה".סניזל משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות אדירה .צ'ימצ'אר לא מספיק להגיב ומפגע מהתקפה מהירה שלסניזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#00ffff]ג'וני
פרופסור לינהשמחה שאתה לוקח סקרויטל ואומרת לך"יופי גוני בחירהמצוינת סקרויטל הוא פוקימון נהדר בשבילך.אתם תחברו נהדר ותהיו חברים טובים במסע.אניבטחה שתגדל את סקרויטל טובומצון"היא הולכת אלשולחן ועליו מונחים פוכדור1 היא נותן לך אותו ואז הולכת אל המגיות ומוציא משם 5פוכדוים ופוקידע היא חוזרת אליךהיא נותן לך 5 פוכדורים ופוקידע אתה לוקח אותם וההיא אומרת לך"בהצלחה במסעג'וני תהיה מאמן טב בשביל סקרויטל"[/COLOR][/B][/QUOTE]אצא מן החדר בהליכה,הוציא את סקוירטל מהפוקדור ואומר לו:"מעכשיו נהיה שותפים למסע!"אומר לו"בוא איתי לשוק יש לי משהו לעשות שם"אוסיף תוך כדי ריצה לשוק...
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה מוציא את סקרויטל שלך לאויר החופשי .סקרויטל נהנה מהאויר.סקרויטל שמח שיש לו מאמן כו נפלא כמוך.אתה וסקרויטל הולכים לשוק של העיר.כעבורכמה דקות אתם מגיעים לשוקשל העיר.אתם רואים שיש שםהבה דברים *למכירהכמו:פוכדורים מפות אוכל לפוקימון.ועוד.אתם הולכים לשוק ונכסים ורואים מה תוכלו לקנות בשוק הזה.איש רואה אותכם ואומר לכם"הי חברה תרצו כמה פוכדורים שוים כמו דאסק בול ואלטרה בול הצלי המחיים הכיזולים ביבשת כדי לכם לקנות פה"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;695945][B][COLOR=red]אוראל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה אומר" תביא לי 1000$" המאמן אומר לך"אין ביעה אני ביא לך מה שרצית" הוא מכנניס את ידיו לכיסו הימני ימוצי משמא חבילת שטרות.הוא סופר ולאחר כמהדקות אומר"יש פה בידיוק 1000$"ומביא לך את הכסף ואומר לך"תרצה נגדי קרב פוקימונים הטורצ'יק שלך נגד הפאנפי שלי"אתה לוקח ממנ את הכסף ושם את הכסף בכיס הימני שלך.וחושב על הצעה שהמאמן אמר לך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.יוצא ממנו גוש אש ענק מאוד שמכון על שני הצ'רמיליון שנלחמים.שני הצ'רמיליון לא מספיקים להתחמק ולכן נפגעים קצת מהלהביור.צארמנדאר מצליח ברגע האחרון להתחמק מהלהביור של הצ'רמיליון.ואז משתמש בשריטות.צ'רמדאר מוציא את ציפורניו ושורט את אחד הצ'רמיליון שעומד בדרכו.הצ'רמיליון נפגע קצת מהתקפה.שני הצ'רמיליון משתמשים בזנב ברזל.זנבם נצבעבלבן ועומדים לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק שומע את הצעתך ואומר לך"כן בשמחה אני יעזור לך למצוא את הפוקימון ה3 שלך פה אזבוא נחפש" אתם הולכיםביער ומחפשים פוקימונים.אתם לא מוצאים אז ממשכים כעבור כמה דקות אתם עוצרים מרק אומר לך"תסתכל יש פה 2 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] שמחפשים צוף ביער אז למה שלא תתפוס את אחד מהם הוא היה לך פוקימון נהדר לצוות שלך.אז מה אתה אומר תנסה להשיג את אחד מהם או שנחפש פוקימון אחר בשבילך.נו מה אתהאומר?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מחזירה את מרשטופ ונכנכסת ליער גלגר בתקוה לתפוס גליגר אחד בשבילך.כעבור כמהדקות של הליכה ביער את רואה 2 גליגר שרבים ביניהם.את מנסה להפריד ביהים אך הם בורחים ממך ואת לא רואה אותם יותר.את שוב הולכת ביער גליגר. את שוב עוצרת והפעם את רואה מאמן בעל צבע שיער חום כובע ירוק ואדן גבוה הוא רואה אותך אומר לך"הי שמי לי את מחפשת גליגר אם כן אני יוכל לעזור לך למצוא אחד מה שמך את מסכימה להצעתי מהאת אומרת?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]פרופסור לינהשמחה שאתה לוקח סקרויטל ואומרת לך"יופי גוני בחירהמצוינת סקרויטל הוא פוקימון נהדר בשבילך.אתם תחברו נהדר ותהיו חברים טובים במסע.אניבטחה שתגדל את סקרויטל טובומצון"היא הולכת אלשולחן ועליו מונחים פוכדור1 היא נותן לך אותו ואז הולכת אל המגיות ומוציא משם 5פוכדוים ופוקידע היא חוזרת אליךהיא נותן לך 5 פוכדורים ופוקידע אתה לוקח אותם וההיא אומרת לך"בהצלחה במסעג'וני תהיה מאמן טב בשביל סקרויטל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא אתת צ'ימצ'אר החיל אומר לך"יופי אני שמח שאתה מקשיב לי אזעכשיו אני הולך לנצח אות צ'ימצ'אר שלך ואז להפוך לשותפך.הסניזל שלי חזק מאוד." הוא אומר לסניזל שלו"טוב סניזל אתה מוכן לעזור לי לנצח את הצ'ימצ'אר שלו ואז להפוך לשותפו.אניסומך עליך סניזל.אם כך תשתמש בהקפה מהירה על צ'ימצ'אר הזה".סניזל משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות אדירה .צ'ימצ'אר לא מספיק להגיב ומפגע מהתקפה מהירה שלסניזל[/COLOR][/B][/quote]
"אני ינסה, צא ספירו!" אני אומר.
-
[COLOR="Green"][B]ג'ון
אתה אומר למרק"אני אנסה ללכוד אחד מהם כמו שאמרת לי" אתה מוציא את ספירו. ספירו שמחשהוא עומד להילחם סוף סוף.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] רואים שאתה עומד להילחם נגדם אז אחד מהם בורח מהמקום והשני נשאר להילחם נגדך בכל כוחו האדיר. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] מתחיל ראשון ברק הוא משתמש במתקפת קרן,קרנו הופכת ללבן והוא עומד לפגוע בספירו.ספירו מתחמק מהמכת קרן של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].ספירו משתמש בניקור.המקור שלספירו הופך ללבן.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] מתחמק ומשתמש שוב במכת קרן.הקרן שלו הופכת ללבנה ועומדת לפגוע בספירו שלך.[/B][/COLOR]
-
[quote=Eustass Kid;696052][COLOR=green][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה אומר למרק"אני אנסה ללכוד אחד מהם כמו שאמרת לי" אתה מוציא את ספירו. ספירו שמחשהוא עומד להילחם סוף סוף.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] רואים שאתה עומד להילחם נגדם אז אחד מהם בורח מהמקום והשני נשאר להילחם נגדך בכל כוחו האדיר. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] מתחיל ראשון ברק הוא משתמש במתקפת קרן,קרנו הופכת ללבן והוא עומד לפגוע בספירו.ספירו מתחמק מהמכת קרן של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].ספירו משתמש בניקור.המקור שלספירו הופך ללבן.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] מתחמק ומשתמש שוב במכת קרן.הקרן שלו הופכת ללבנה ועומדת לפגוע בספירו שלך.[/COLOR][/B][/quote]
"הוא חזק, אני רוצה את הפוקימון הזה, ספירו השתמש במכת כנף ואז בדחיפה" אני אומר.
-
[QUOTE]
[B][COLOR=blue]ג'וני
אתה מוציא את סקרויטל שלך לאויר החופשי .סקרויטל נהנה מהאויר.סקרויטל שמח שיש לו מאמן כו נפלא כמוך.אתה וסקרויטל הולכים לשוק של העיר.כעבורכמה דקות אתם מגיעים לשוקשל העיר.אתם רואים שיש שםהבה דברים *למכירהכמו:פוכדורים מפות אוכל לפוקימון.ועוד.אתם הולכים לשוק ונכסים ורואים מה תוכלו לקנות בשוק הזה.איש רואה אותכם ואומר לכם"הי חברה תרצו כמה פוכדורים שוים כמו דאסק בול ואלטרה בול הצלי המחיים הכיזולים ביבשת כדי לכם לקנות פה"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"איפה אפשר לקנות פה פוקימונים?"אשאל עובר אורח במקום.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו שומע אותך ומיד משתמשבמכת כנף.כנפיו של ספירו הופכות ללבנות ופוגעות ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]שנפצע מזה בפציעה קלה.ספירו משתמש בדחיפה על [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] אך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] מתחמק מבקלות מהדחיפה של ספירו ומשתמש בשבירת לבנים על ספירו.ידו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] הופכות ללבנה הוא מניף את ידו על ספירו וספירו לא מצליח להתחמק המכה והפגע מהשבירת לבנים של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה מתלבט באיזה עובר אורח לשאול אותו איפה קונים פוקימונים.לבסוף אתה בוחר בבחורגבוה עם ז'קט אדום ועם פסים כחולים.אתהניגש אלי ואומר לו"הי תוכל לעזור לי.אם כן אז איפה אנני אוכל לקנות פוקימונים*בשוק הזה" המאמן משיב לך"אני יעזור לך רק שתדע אני פה הרבה פוקימונים שמוצעים למכירה אם אני זוכר נכון יש בערך 10 פוקיונים לבכירה פה. הדוכן של מכירת פוקימונים נמצא בפניה הבאה ימינה ודוכן מס'3 "והאיש הולך לדרכו[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;696101][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו שומע אותך ומיד משתמשבמכת כנף.כנפיו של ספירו הופכות ללבנות ופוגעות ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]שנפצע מזה בפציעה קלה.ספירו משתמש בדחיפה על [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] אך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] מתחמק מבקלות מהדחיפה של ספירו ומשתמש בשבירת לבנים על ספירו.ידו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] הופכות ללבנה הוא מניף את ידו על ספירו וספירו לא מצליח להתחמק המכה והפגע מהשבירת לבנים של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מתלבט באיזה עובר אורח לשאול אותו איפה קונים פוקימונים.לבסוף אתה בוחר בבחורגבוה עם ז'קט אדום ועם פסים כחולים.אתהניגש אלי ואומר לו"הי תוכל לעזור לי.אם כן אז איפה אנני אוכל לקנות פוקימונים*בשוק הזה" המאמן משיב לך"אני יעזור לך רק שתדע אני פה הרבה פוקימונים שמוצעים למכירה אם אני זוכר נכון יש בערך 10 פוקיונים לבכירה פה. הדוכן של מכירת פוקימונים נמצא בפניה הבאה ימינה ודוכן מס'3 "והאיש הולך לדרכו[/COLOR][/B][/quote]
"ספירו תשתמש ברוח חקה ואז במכת כנף" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו מקשיב לך ומשתמש ברוח חזקה.ספירו מזיזאת כנפיו ויוצר רוח חזקה שפוגעת ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].ספירו משתמש במכת כנף על [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] משתמש בשבירת לבנים על המכת כנף של ספירו.ידיו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] נהפכה ללבנה והודפת את המכת כנף של ספירו.אל הרקאוס נפגע קצת מהמכת כנף של ספירו.לפתע הרקאוס עף לאויר ומשתמש באס אווירי.הוא מתתחיל לעוף לכיונו של ספירו[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;696130][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו מקשיב לך ומשתמש ברוח חזקה.ספירו מזיזאת כנפיו ויוצר רוח חזקה שפוגעת ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].ספירו משתמש במכת כנף על [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] משתמש בשבירת לבנים על המכת כנף של ספירו.ידיו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] נהפכה ללבנה והודפת את המכת כנף של ספירו.אל הרקאוס נפגע קצת מהמכת כנף של ספירו.לפתע הרקאוס עף לאויר ומשתמש באס אווירי.הוא מתתחיל לעוף לכיונו של ספירו[/COLOR][/B][/quote]
"ספירו התחמק ואז השתמש ברוח חזקה ואז בדחיפה" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;695945][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתה מחזירה את מרשטופ ונכנכסת ליער גלגר בתקוה לתפוס גליגר אחד בשבילך.כעבור כמהדקות של הליכה ביער את רואה 2 גליגר שרבים ביניהם.את מנסה להפריד ביהים אך הם בורחים ממך ואת לא רואה אותם יותר.את שוב הולכת ביער גליגר. את שוב עוצרת והפעם את רואה מאמן בעל צבע שיער חום כובע ירוק ואדן גבוה הוא רואה אותך אומר לך"הי שמי לי את מחפשת גליגר אם כן אני יוכל לעזור לך למצוא אחד מה שמך את מסכימה להצעתי מהאת אומרת?"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה תלוי" אני אומרת.
"מה אתה רוצה בתמורה לזה ?אם אתה לוקח משהו ..יש לי אבן ברק אש ועלה .."
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו מצליח להתחמק מהאס האוירוי של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].ספירו משתמש ברוח חקה.הוא מזיז את כנפיו בחוזקה ויוצר רוח חזקה שפוגעת ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]שנפגע מזה קשה מאוד.ספירו משתמש בדחיפה והוא מנסה לדחוף את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] אך הוא לא נותן לו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] משתמש באגרוף ממקוד והאגרוף שלו מונך חזק ומכוסה באור לבן שעומד לפגוע בפסירו ממש עוד כמה שנניות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
המאמן שומע אותך ואומר לך" לא לא אני יעזור לך בחינם לא בא לי מה שהצעת.תביני אני אדם שאוהב לעזור לאנשים בכל מה שירצו בחינם.אז את מבינה" את אומרת לו"כן אוקי בוא נחפש" אתם הוכים ביער ומחפשים גליגר לתפיסה.וכעבור מס'דקות של הליכה ביער אתם רואים לבסוף גליגר. אך הגליגר הזה פצוע בכנפו הימנית .המאממ ןאומר לך" תקחי אותו למרכז הפוקימונים שם יתרפא ורוב הסיכוים הוא היה שלך בלי קרב מה את אומרת"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;696309][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו מצליח להתחמק מהאס האוירוי של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].ספירו משתמש ברוח חקה.הוא מזיז את כנפיו בחוזקה ויוצר רוח חזקה שפוגעת ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]שנפגע מזה קשה מאוד.ספירו משתמש בדחיפה והוא מנסה לדחוף את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] אך הוא לא נותן לו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] משתמש באגרוף ממקוד והאגרוף שלו מונך חזק ומכוסה באור לבן שעומד לפגוע בפסירו ממש עוד כמה שנניות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]המאמן שומע אותך ואומר לך" לא לא אני יעזור לך בחינם לא בא לי מה שהצעת.תביני אני אדם שאוהב לעזור לאנשים בכל מה שירצו בחינם.אז את מבינה" את אומרת לו"כן אוקי בוא נחפש" אתם הוכים ביער ומחפשים גליגר לתפיסה.וכעבור מס'דקות של הליכה ביער אתם רואים לבסוף גליגר. אך הגליגר הזה פצוע בכנפו הימנית .המאממ ןאומר לך" תקחי אותו למרכז הפוקימונים שם יתרפא ורוב הסיכוים הוא היה שלך בלי קרב מה את אומרת"[/COLOR][/B][/quote]
"ספירו תתחמק ותשמש ברוח חזקה ואז במכת כנף הכי חזקים שלך" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;696309][B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו מצליח להתחמק מהאס האוירוי של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG].ספירו משתמש ברוח חקה.הוא מזיז את כנפיו בחוזקה ויוצר רוח חזקה שפוגעת ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG]שנפגע מזה קשה מאוד.ספירו משתמש בדחיפה והוא מנסה לדחוף את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] אך הוא לא נותן לו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] משתמש באגרוף ממקוד והאגרוף שלו מונך חזק ומכוסה באור לבן שעומד לפגוע בפסירו ממש עוד כמה שנניות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
המאמן שומע אותך ואומר לך" לא לא אני יעזור לך בחינם לא בא לי מה שהצעת.תביני אני אדם שאוהב לעזור לאנשים בכל מה שירצו בחינם.אז את מבינה" את אומרת לו"כן אוקי בוא נחפש" אתם הוכים ביער ומחפשים גליגר לתפיסה.וכעבור מס'דקות של הליכה ביער אתם רואים לבסוף גליגר. אך הגליגר הזה פצוע בכנפו הימנית .המאממ ןאומר לך" תקחי אותו למרכז הפוקימונים שם יתרפא ורוב הסיכוים הוא היה שלך בלי קרב מה את אומרת"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רעיון טוב" אומרת לו .
"היי ,גלייגר !אתה בסדר?בוא ניקח אותך מהר למרכז הפוקימונים !"