-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:37 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
נדירינה מחייכת אבל נשארת בקום, היא לא בדיוק נלהבת מהרעיון שלהיסתובב בעיר.
[/b][/quote]
" אל תדאגי, אנחנו הולכים לאכול ולנוח קצת, מחר נלך גם להלחם" אני אומר לה ומחייך, מנסה לשכנע אותה לבוא איתי אל מרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:37 PM
[b]
[b][color=green]ירין-[/color][/b]
"אתה חושב שכדאי לי להיתקשר אליו?" היא אומרת בחשש "כי אני כן רוצה לשמור על טריוג. תמיד רציתי היטמונטופ" היא אומרת. [/b][/quote]
"בכל זאת את צריכה להיתקשר, הוא יתן לך עצות טובות! ועם תראי לו שאת עם ביטחון ואת יכולה הוא ישאיר אותו אצלך!" אני אומר
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
אחרי מסע שיכנועים ארוך מאוד נידורינה משתכנעת ומסכימה לבוא איתך. אתה הולכים ואתה מרגיש אותה ניצמדת אליך לרגל. לבוסוף אתם מגיעים למרכז האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך.
מה עכשיו?
[b][color=green]ירוק-[/color][/b]
"אני חושבת שאתה צודק. נחכה לעיר ואני אתקשר מהמרכז" היא אומרת במין חיוך עקום כזה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:48 PM
[b]
[b][color=green]ירוק-[/color][/b]
"אני חושבת שאתה צודק. נחכה לעיר ואני אתקשר מהמרכז" היא אומרת במין חיוך עקום כזה. [/b][/quote]
"טוב! תחייכי! הכל יהיה בסדר!" אני אומר ומנסה להצחיק אותה
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:48 PM
אחרי מסע שיכנועים ארוך מאוד נידורינה משתכנעת ומסכימה לבוא איתך. אתה הולכים ואתה מרגיש אותה ניצמדת אליך לרגל. לבוסוף אתם מגיעים למרכז האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך.
מה עכשיו?
[/b][/quote]
"האחות ג'וי, אפשר לנוח פה הלילה?" אני שואל אותה ומנסה לחייך כשלפתע אני נזכר בקלי.
-
היא צוחקת קצת "טוב אני האמת הלכתי לאיבוד אתה יודע לאן הולכים מכאן?"
"בוודאי, אבל עכשיו לישון השעה רק שבע וחצי בערב" היא אומרת "אם אתה יוצא המרכז נסגר באחת עשרה ויפתח שוב רק בשמונה בבוקר."
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 11:21 PM
[b]
"בוודאי, אבל עכשיו לישון השעה רק שבע וחצי בערב" היא אומרת "אם אתה יוצא המרכז נסגר באחת עשרה ויפתח שוב רק בשמונה בבוקר." [/b][/quote]
"טוב, בסדר... אני אלך להסתובב קצת ואחזור" אני אומר לה.
"בואי נידורינה" אני קורא לה ומלטף את ראשה.
אני יוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש את המכון של העיר.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 11:21 PM
[b] [b][color=green]ירין-[/color][/b]
היא צוחקת קצת "טוב אני האמת הלכתי לאיבוד אתה יודע לאן הולכים מכאן?"
[/b][/quote]
"לעיר הבאה?" אני שואל בחשיבה
-
נידורינה מחייכת והולכת איתה. אחרי הליכה של עשר דקות אתם מגיעים למכון ורואה שהוא נעול. "אתה צריך משהו?" שואל אותך מישהו שאתה לא רואה בגלל החושך.
"כן לעיר. טיפשון" היא אומרת וקורצת "יש לי חוש כיוון של צנצנת והלכתי לאיבוד"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 11:32 PM
נידורינה מחייכת והולכת איתה. אחרי הליכה של עשר דקות אתם מגיעים למכון ורואה שהוא נעול. "אתה צריך משהו?" שואל אותך מישהו שאתה לא רואה בגלל החושך.
[/b][/quote]
"באתי לאתגר את מנהיג המכון, אבל מי אתה?" אני שואל ומחפש את האיש שמדבר איתי.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 11:32 PM
[b]
"כן לעיר. טיפשון" היא אומרת וקורצת "יש לי חוש כיוון של צנצנת והלכתי לאיבוד" [/b][/quote]
"לפחות לך יש חוש כיוון.. טוב אז בוא נלך לאחת הדרכים ונאמין בחוש כיוון שלך!" אני אומר וקורץ לה
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 07:11 PM
[b] [b][color=blue]לני-[/color][/b]
טיילו יוצא ושולח סופה חזק לעבר קרינביין יחד עם כנף ברזל אבל קרינביין משתמש בגפן מצליפה ובורח משם "לא התיק שלי! מה נעשה?" בלו שואלת. [/b][/quote]
אני רץ אחריו.
"טיילו תמשיך להשתמש עליו בסופות!" אני קורא ומצביע על קרניביין.
-
"אני?" הוא שואל בצחוק "אני המאמן מכון" הוא אומר ומתקרב ואתה רואה אותו [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/119.png[/img] "אז אתה רוצה קרב עכשיו?" הוא אומר ומוציא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa175.png[/img].
"רגע לא נילחמנו כבר?" הוא שואל בפליאה.
אתם צוחקים ומתחילים ללכת. אתם מגיעים להיתפצלות דרכים אתם יכולים להמשיך ישר או לפנות שמאלה.
[b][color=blue]לני-[/color][/b]
טיילו שולח כל הזמן סופות חזקות מאוד אבל קרינביין ממשיך להיתחמק. אחרי מרדף של רבע שעה אתם מגיעים לאגם גדול, יש שם כמה פוקימונים אבל אתה לא מייחס אליהם חשיבות. קרינביין שכנראה מבין שאין לו לאן ליברוח מתחיל לחייך ומחזיר לך את התיק.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 12:03 AM
[b] [b][color=blue]לני-[/color][/b]
טיילו שולח כל הזמן סופות חזקות מאוד אבל קרינביין ממשיך להיתחמק. אחרי מרדף של רבע שעה אתם מגיעים לאגם גדול, יש שם כמה פוקימונים אבל אתה לא מייחס אליהם חשיבות. קרינביין שכנראה מבין שאין לו לאן ליברוח מתחיל לחייך ומחזיר לך את התיק. [/b][/quote]
'זאת הזדמנות מצוינת לתפוס עוד פוקימון!' אני חושב לעצמי ולוקח את התיק.
"טיילו צוות כפות וכנף ברזל על קרניביין" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 7 2009, 12:03 AM
"אני?" הוא שואל בצחוק "אני המאמן מכון" הוא אומר ומתקרב ואתה רואה אותו [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/119.png[/img] "אז אתה רוצה קרב עכשיו?" הוא אומר ומוציא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa175.png[/img].
"רגע לא נילחמנו כבר?" הוא שואל בפליאה.
[/b][/quote]
"כן, נלחמנו כבר... אבל אין מה לעשות בעיר, אז חשבתי לעצמי - למה שלא נלחם עוד פעם?"