-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 04:55 PM
[b] ניתאי
"קלפייבל, תעשי כרעות עיני.." אומר פול מורפי, ונקטע על ידי הצרחה של וויזמיר. קלפייבל השלימה את המשפט לבד, ותפסה את האזניים של וויזמיר, וזרקה אותו הצידה. זה השתיק את וויזמיר. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסה לרכז את האנרגיה שלך באגרופך ואז לתת לחבוט בו איתה בכוח,כמו שקלפייבל עשה!"
------------------------
תתחשב בזה שכבר לימדתי אותו את זה פעם
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 05:55 PM
[b] תמיר
"רטיקייט, קפוץ לגובה לא הגיוני!" אומר פול מורפי. רטיקייט החטיא את הקפיצה מהתגובה הקודמת, ולאחר מכן קופץ שוב, ונראה לך שהוא יגיע לגובה של הופיפ. זה הזמן לאסטרטגיה שלך. [/b][/quote]
התקרה שם כל כך נמוכה?
--------------------------
"הופיפ,תעיף אותה עם חוטי שאיבת הגיגה שלך!ואז תירה כמה שיותר כדורי אנרגיה על האדמה כדי לעשות בה חורים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 04:55 PM
[b] דודי
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת ממכת הברק, ובעודה נפגעת, היא טוענת מטרונום, שהופך לקרן קרח, שפוגעת בשינקס.
[/b][/quote]
"אוי לא! תישתמש שוב במקת ברק!"
-
מקס
לא לימדת את סטארלי רוח, ולכן המתקפה די חלשה.
--
"רטיקייט השתמש בניב על כנגד הניקור!" אומר פול מורפי. רטיקייט נשאמר במקום נגד הרוח, מחזיק את העמדה, לאחר מכן כסטארלי עף אליו, ומנקר את רטיקייט, שגם מתשמש בניב על.
ניתאי
לימדת את מגבי אגרוף ממוקד לא?
--
"יאללה מכות!" מצחקק פול מורפי "קלפייבל, אגרוף ממוקד גם את!" וויזמיר פוגע בקלפייבל, הפגיעה סבירה, ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בוויזמיר, די בחוזקה.
תמיר
'לגובה לא הגיוני' מרמז על כך שהקפיצה גבוהה מאוד.
--
"תפוס אותו עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט נאחז בהופיפ, והפיפ יורה מספר כדורי אנרגיה שפוגעים ברטיקייט אבל הוא מחזיק ברטיקייט ומושך אותו למטה. הם בערך בחצי הגובה של האולם.
דודי
"קלפייבל, התחמקי!" אומר פול מורפי. שינקס יורה מכת ברק, ופוגע בשינקס בדיוק לפני שהיא מתחמקת. "כעת השתמשי באגרוף ממקוד!".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 07:20 PM
[b] ניתאי
לימדת את מגבי אגרוף ממוקד לא?
--
"יאללה מכות!" מצחקק פול מורפי "קלפייבל, אגרוף ממוקד גם את!" וויזמיר פוגע בקלפייבל, הפגיעה סבירה, ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בוויזמיר, די בחוזקה. [/b][/quote]
"באמת הגיע הזמן שתפסיק לברוח ולהשתמש במטרונום" אני אומר לפול בזלזול במטרה לעצבן אותו "וויזמיר,הצלפה כפולה ואז אגרוף ממוקד!"
--------------------
זה בדיוק מה שאמרתי O:
-
[b] מקס
לא לימדת את סטארלי רוח, ולכן המתקפה די חלשה.
--
"רטיקייט השתמש בניב על כנגד הניקור!" אומר פול מורפי. רטיקייט נשאמר במקום נגד הרוח, מחזיק את העמדה, לאחר מכן כסטארלי עף אליו, ומנקר את רטיקייט, שגם מתשמש בניב על. [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף למעלה ואז תעשה האצה מהירה מאוד לכיוון רטיקייט ושנייה לפני שאתה פוגע בו תפנה ותתחיל להסתובב מסביבו ואז ניקור!"
-
[b] דודי
"קלפייבל, התחמקי!" אומר פול מורפי. שינקס יורה מכת ברק, ופוגע בשינקס בדיוק לפני שהיא מתחמקת. "כעת השתמשי באגרוף ממקוד!". [/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
ניתאי
אז לא הבנתי, במה אני אמור להתחשב? לימדת את מגבי אגרוף ממקוד, לא את וויזמיר, אז במי להתחשב?
--
"לדעתי לך יש עדיפות מסויימת שאני אברח ואשתמש במטרונום, ככה וויזמיר שלך לא סופג מכות רציניות מקלפייבל, ויש לו הזמדנות לברוח. נגיד" הוא אומר, ולא נראה שהוא נעלב. "תפסי את האזניים שלו ותזרקי אותו!" וויזמיר מצליח להצליף בה עם אוזן אחד, וקלפייבל תופסת את האוזן השנייה וזורקת את וויזמיר הצידה.
מקס
"רטיקייט, חישבתי הכל. הוא לא יצליח. תהיה מוכן לנשוך אותו כשהוא מתקרב!" אומר פול מורפי. סטארלי עף למעלה, ועף מהר מאוד למטה, אבל בגלל המהירות, הוא לא מצליח להכנס למסלול מעגלי בסיס רטיקייט ונהדף ברצפה. רטיקייט רץ לכיוון סטארלי ומתכוון לנשוך אותו.
דודי
שינקס יורה מספר מכות ברק, אך קלפייבל מתחמקת, ופוגעת בו עם אגרוף ממוקד. לאחר מכן שינקס יורה מכת ברק ופוגע בקלפייבל.
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 08:49 PM
[b] ניתאי
אז לא הבנתי, במה אני אמור להתחשב? לימדת את מגבי אגרוף ממקוד, לא את וויזמיר, אז במי להתחשב?
--
"לדעתי לך יש עדיפות מסויימת שאני אברח ואשתמש במטרונום, ככה וויזמיר שלך לא סופג מכות רציניות מקלפייבל, ויש לו הזמדנות לברוח. נגיד" הוא אומר, ולא נראה שהוא נעלב. "תפסי את האזניים שלו ותזרקי אותו!" וויזמיר מצליח להצליף בה עם אוזן אחד, וקלפייבל תופסת את האוזן השנייה וזורקת את וויזמיר הצידה. [/b][/quote]
טעות שלי >>
------------------------------
"קדימה וויזמיר,תצליף בו שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 08:20 PM
[b]
תמיר
'לגובה לא הגיוני' מרמז על כך שהקפיצה גבוהה מאוד.
--
"תפוס אותו עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט נאחז בהופיפ, והפיפ יורה מספר כדורי אנרגיה שפוגעים ברטיקייט אבל הוא מחזיק ברטיקייט ומושך אותו למטה. הם בערך בחצי הגובה של האולם. [/b][/quote]
לפני שאנחנו ממשיכים,תעשה פריז למשחק.
אני צריך שתתאר לי את הסביבה,את הזירה,את הקירות,הכל.
אם תוכל לעשות זאת אני יודה לך מאוד.
-
[b] מקס
"רטיקייט, חישבתי הכל. הוא לא יצליח. תהיה מוכן לנשוך אותו כשהוא מתקרב!" אומר פול מורפי. סטארלי עף למעלה, ועף מהר מאוד למטה, אבל בגלל המהירות, הוא לא מצליח להכנס למסלול מעגלי בסיס רטיקייט ונהדף ברצפה. רטיקייט רץ לכיוון סטארלי ומתכוון לנשוך אותו.
[/b][/quote]
"סטארלי, תעוף מהר!"
-
ניתאי
"השתמש באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר פוגע מספר פעמים בקלפייבל, ואז וויזמיר נפגע מאגרוף ממוקד.
תמיר
הזירה שטוחה, מורכבת מקצת אדמה ורצפה מלאכותית.
[img]http://img40.imageshack.us/img40/5543/29183555.jpg[/img]
כמובן יש תקרה, וזה בערך הכל.
מקס
סטארלי מצליח להתחמק מהשיניים של רטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 10:52 PM
[b] ניתאי
"השתמש באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר פוגע מספר פעמים בקלפייבל, ואז וויזמיר נפגע מאגרוף ממוקד. [/b][/quote]
"תעשה את זה שוב עד שייפול!"
-
[b] דודי
שינקס יורה מספר מכות ברק, אך קלפייבל מתחמקת, ופוגעת בו עם אגרוף ממוקד. לאחר מכן שינקס יורה מכת ברק ופוגע בקלפייבל.
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"שוב מכת ברק"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 10:52 PM
[b] מקס
סטארלי מצליח להתחמק מהשיניים של רטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"סטארלי, התחמק והשתמש בניקור!"