-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 08:30 PM
[b] [b]דודי[/b]
אתה רץ למרכז הפוקימונים שבעיר דארקר אחרי ריצה של כעשר דקות אתה מגיע אליו.
אתה נכנס למרכז ואחות ג'וי שואלת אותך:"מה קרה למה כולך מזיע??" מה תענה? [/b][/quote]
" סיפר ארוך , את חייבת לרפות אות סייטר ! " אני אומר ומגיש לה את הפוקדור שלו .
-
[b]מאט[/b]
תגיב תגובה נורמאלית ואז תקבל המשך מה שכתבת לא נחשב תגובה סתם כתבת מחפש מאמניים איפו איזה מאמנים <_< אתה מתחיל להידרדר ברמת התגובות שלך
[b]דודי[/b]
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור והולכת לחדר אחר אחרי 20 דקות היא יוצאת ומביא לך את הפוכדור של סייטר ואומרת לך :"שהוא בריא ושלם" מה תעשה??
[b]רון[/b]
הוואמפל מהנהן בראשו בהסכמה ואז קופץ הצידה ניראה שהוא רוצה קודם קרב מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 08:51 PM
[b]
[b]רון[/b]
הוואמפל מהנהן בראשו בהסכמה ואז קופץ הצידה ניראה שהוא רוצה קודם קרב מה תעשה?? [/b][/quote]
"אוקיי כרצונך" אני מוציא את פיצ'ו מהפוקדור ומיד אומר "פיצ'ו, השתמש בשוק חשמלי אל וורמפל קדימה"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 08:51 PM
[b] [b]דודי[/b]
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור והולכת לחדר אחר אחרי 20 דקות היא יוצאת ומביא לך את הפוכדור של סייטר ואומרת לך :"שהוא בריא ושלם" מה תעשה?? [/b][/quote]
" תודה " אני אומר ויוצא מישם .
ומחפש קרב כפול נגד מאמן .
-
[b]דודי[/b]
לא שכחת משו שקשור לסייטר??
~~~~~~~~~
אתה הולך בסביבה של העיר ומחפש מאמנים אך העיר ריקה אתה עובר ליד חנות אלקטרוניקה ובחלון הראווה עומדת טלביזיה דלוקה על ערוץ חדשות מחוז דרקו הכתב בטלביזיה אומר:"אתמול,בעיר דארקר[העיר שאתה בה עכשיו] הופיע רוסרייד אפל שהשליט הרס על אזור המאמנים בכך שפגע במאמנים ובפוקימונים מסופר שאף נהרג בן אדם למזלנו חייל ג'[ג'=גאלקטיק] החיפושים אחר הרוסרייד ממשיכים סוף" מה תעשה??
[b]רון[/b]
אתה מוציא את פיצ'ו מהפוכדור ~[img]http://i36.tinypic.com/34rhmv5.jpg[/img]~ והוא תוקף בשוק חשמלי את וואמפל שמתחמק במזל בעזרת גילגול עצידה,וואמפל תוקף בעוקץ רעל מה תעשה??
~~~~~~~
הודעה הבאה תיכתוב מינימום 3 מתקפות בהודעה טוב=]
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 09:07 PM
[b]
[b]רון[/b]
אתה מוציא את פיצ'ו מהפוכדור ~[img]http://i36.tinypic.com/34rhmv5.jpg[/img]~ והוא תוקף בשוק חשמלי את וואמפל שמתחמק במזל בעזרת גילגול עצידה,וואמפל תוקף בעוקץ רעל מה תעשה??
~~~~~~~
הודעה הבאה תיכתוב מינימום 3 מתקפות בהודעה טוב=] [/b][/quote]
אוקיי.
- - - -
"פיצ'ו השתמש במהירות והתחמק מהעוקץ רעל, עכשיו קפוץ והשתמש בהקסמה ומיד אחר כך השתמש בגל חשמלי".
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 09:07 PM
[b] [b]דודי[/b]
לא שכחת משו שקשור לסייטר??
~~~~~~~~~
אתה הולך בסביבה של העיר ומחפש מאמנים אך העיר ריקה אתה עובר ליד חנות אלקטרוניקה ובחלון הראווה עומדת טלביזיה דלוקה על ערוץ חדשות מחוז דרקו הכתב בטלביזיה אומר:"אתמול,בעיר דארקר[העיר שאתה בה עכשיו] הופיע רוסרייד אפל שהשליט הרס על אזור המאמנים בכך שפגע במאמנים ובפוקימונים מסופר שאף נהרג בן אדם למזלנו חייל ג'[ג'=גאלקטיק] החיפושים אחר הרוסרייד ממשיכים סוף" מה תעשה?? [/b][/quote]
" WTF " אני אומר לעצמי .
ואז אני מוציא את סייטר ואומר :
" שלום שמי ג'ייסון ( ויש לי שם אמריקאי מגניב ) אני המאמן שלך " אני אומר בחיוך
-
[b]דודי[/b]
סייטר מסתכל עלייך ומחייך מוזר~כזה= :XD: ~.
מה תעשה??
~~~~~~~~
לא זה משהו אחר שקשור אליו
[b]רון[/b]
פיצ'ו תוקף במהירות אך לא מצליח לחמוק מעוקץ הרעל ונפגע קלות,פי'צו קופץ ותוקף בהקסמה בזמן שווארמפל יורה על יריות משי שקושרות אותו,פיצ'ו מצליח ליתקוף בגל חשמלי והוא משתק את ווארמפל~שניהם לא יכולים לזוז~מה תעשה.?
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 09:22 PM
[b]
[b]רון[/b]
פיצ'ו תוקף במהירות אך לא מצליח לחמוק מעוקץ הרעל ונפגע קלות,פי'צו קופץ ותוקף בהקסמה בזמן שווארמפל יורה על יריות משי שקושרות אותו,פיצ'ו מצליח ליתקוף בגל חשמלי והוא משתק את ווארמפל~שניהם לא יכולים לזוז~מה תעשה.? [/b][/quote]
"פיצ'ו נסה לקרוע את החבל בשוק חשמלי ואז השתמש מיד בנשיקה מתוקה אל וורמפל ובשוק חשמלי שוב"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 09:22 PM
[b] [b]דודי[/b]
סייטר מסתכל עלייך ומחייך מוזר~כזה= :XD: ~.
מה תעשה??
~~~~~~~~
לא זה משהו אחר שקשור אליו [/b][/quote]
אאמרתי את זה בסוגריים , לא היתקוונתי שהוא ישמה את זה XD
------------------------------------------------------------
" מה קרה סייטר ? , אתה רוצה מעיל מתכת ונפתר אותך לסיזור ? "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 02:27 PM
[b] [b]נדב[/b]
אתה סדיסט
~~~~~~~~
טוטודייל מסרב להרוג פוקימון ובורח לך ליער הקטן שמימין לדרך מה תעשה?? [/b][/quote]
ספר משהו שאני לא יודע XP
--
"טוטודייל, חזור הנה עכשיו!" אני צורח בזמן שאני רודף אחרי טוטודייל, ומנסה להחזיר אותו אל הפוקדור.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 08:30 PM
[b] [color=blue][SIZE=3][b]הודעה חשובה נוספו תחרויות סרט בכל עיר נערכת תחרות ככה: שיהיה לכם הרבה היזדמנויות
התחרות היא בדיוק כמו באנימה קודם מציגים ואז נלחמים.
ואתם תוכלו להרזיק 12 פוקימונים עליכם 6 לקרבות מכון וקרבות רגילים ו6 לתחרויות סרט[/b][/color][/SIZE]
[b]ירין[/b]
אתה מספיק להחזיר את גרימר בשנייה האחרונה לפני מותו :o
אתה מרגיש כעס וזעם,אתה מוציא אצ מגנמייט מהפוכדור ואומר לו ליתקוף.
מגנמייט תוקף בשוק חשמלי אך סייטר חומק ורץ אל מגנמייט עם אס אווירי,סייטר תוקף אך מגנמייט חומק ותוקף בסופר קולי ומבלבל את סייטר שבמקום ליתקוף את מגנמייט תוקף את עצמו ונפצע,מגנמייט מחסל את סייטר בעזרת בבום על קולי עוצמתי.
מה תעשה??
[/b][/quote]
מה?!?
----
"יופי, פוכדור צא!" אני אומר ואז רץ למרכז הפוקימונים
-
[url=http://www.youtube.com/watch?v=PS6XHjfVKa0]http://www.youtube.com/watch?v=PS6XHjfVKa0[/url]
לכבוד מה שמראים בסרטון יהיה אוונט נוסף אני מתכנן אותו עכשיו והסירטון זה ספרוילר [סוג זה לא בידיוק יקרה כמו בסירטון] אז תיתכונו כל מי שרוצה מעיל מתכת לבקש במרכז הפוקימונים =]
+ הודעה למי שלא ראה~הודעה חשובה נוספו תחרויות סרט בכל עיר נערכת תחרות ככה: שיהיה לכם הרבה היזדמנויות
התחרות היא בדיוק כמו באנימה קודם מציגים ואז נלחמים.
ואתם תוכלו להרזיק 12 פוקימונים עליכם 6 לקרבות מכון וקרבות רגילים ו6 לתחרויות סרט
[b]דודי[/b]
סייטר מהנהן בשמחה ואפילו מחבק אותך.
אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומבקשים מעיל מתכת ואז האחות ג'וי שואלת אותך ואת סייטר:"אתם בטוחים שאתם רוצים לפתח אותך סייטר??" מה תענה??
[b]נדב[/b]
אתה רודף אחרי טוטודייל ומיתפלא שיצור כזה קטן רץ מהר כל כך.
לבסוף אתה משיג אותו ומחזיר לפוכדור,אתה מסתכל סביב ורואה שהגעתם לשדה פרחים ענקי שמלא בפוקימוני חרק מכל סוג מה תעשה??
[b]רון[/b]
פיצ'ו מנסה אך השוק החשמלי עובר בין החלקים שלא מכוסים לגמרי במשי ופוגעים בוואמפל,פיצ'ו מנסה לזוז בכל הכוח ולבסוף המשי נקרע,פיתאום אתה שם לב שהוואמפל כבר לא איפו שהוא היה,אתה מסתכל סביב ורואה סילקון~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/266.png[/img]~ שמתקדם במהירות אל אבר פיצ'ו עם מתקפת היתקלות מה תעשה??
[b]ירין[/b]
מה מה?? כתוב מה שכתוב
והכל כתוב ומוסבר שם מצויין
~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוכדור שבקושי עצר אחרי התזוזה העשירית,אתה מרים תפוכדור ורץ ריצת מרתון למרכז הפוקימונים הקרוב,אחרי 20 דקות אתה מגיע למרכז פוקימונים קטן בכפר קטן על הר שיני מון אתה ניכנס והאחות ג'וי שואלת:"איך אפשר לעשור לך נערי??" מה תענה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 09:51 PM
[b]
[b]נדב[/b]
אתה רודף אחרי טוטודייל ומיתפלא שיצור כזה קטן רץ מהר כל כך.
לבסוף אתה משיג אותו ומחזיר לפוכדור,אתה מסתכל סביב ורואה שהגעתם לשדה פרחים ענקי שמלא בפוקימוני חרק מכל סוג מה תעשה??
[/b][/quote]
"אולי יהיו פה סייטרים, הם מגניבים... תמיד רציתי אחד" עכשיו לעצמי ואתבונן מסביב, אחפש סייטר להלחם נגדו.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 1 2009, 09:51 PM
[b]
[b]רון[/b]
פיצ'ו מנסה אך השוק החשמלי עובר בין החלקים שלא מכוסים לגמרי במשי ופוגעים בוואמפל,פיצ'ו מנסה לזוז בכל הכוח ולבסוף המשי נקרע,פיתאום אתה שם לב שהוואמפל כבר לא איפו שהוא היה,אתה מסתכל סביב ורואה סילקון~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/266.png[/img]~ שמתקדם במהירות אל אבר פיצ'ו עם מתקפת היתקלות מה תעשה?? [/b][/quote]
"מהר פיצ'ו השתמש במהירות כדאי לחמוק מסילכון ושלח אליו שוק חשמלי ומיד אחר כך גל חשמלי כדי לשתק אותו"