-
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה צועק לחלל החדר, ''תעזור לנו מאיר לבן!!!!!'' ליאו משתעל ויורק דם, לפתע מאיר לבן מגיע, המאיר הלבן שהגיע להזהיר את ליאו מהמאיר השחור קודם.
''אני ארפא את ליאו וארחיק אותו מפה, זה מסוכן מדיי בשבילו.'' אומר המאיר הלבן ומרפא את ליאו, המאיר השחור יורה חצים אך לא פוגע, המאיר הלבן לוקח את ליאו הצידה ושומר עליו, אתה אוגר אנרגיה מאוד חזקה ויורה כדורי אש, אך הם בצורה בינונית, בנתיים ברנדון ומפייר גם יורה כדור אנרגיה אל גבו של המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ ענק! אתם נחים ונושמים לרווחה, כשלפתע הוא חוזר ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' הוא אומר ויורה עליך ברק שחור, אתה נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מתחיל איתו קרב כדורי אנרגיה, אתה והוא נפגעים ואתה מצליח לחסל אותו, המאיר השחור מצליח לפגוע בליאו עם חץ שחור, והמאיר הלבן שבא להזהיר אותו קודם מגיע ומרפא אותו, הוא מוזיז אותו הצידה ומשאיר את העבודה בידכם.
סטיב יורה המון כדורי אש על המאיר השחור ואתה יורה כדור אנרגיה על המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ גדול! אך הוא חוזר מיד ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' ואז יורה ברק שחור על סטיב, הוא נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''מטרות?!'' אומרים השניים והמשרתים שלך אומרים לך בלחש, ''הם המכניסים לשטח המכשפים, תתנהג אליהם יפה. לפחות תנסה.'' הם אומרים ואז פונים אליהם, ''סלחו לנו, פשוט הוא חדש והוא לא יודע מה קורה כאן.'' הם אומרים ואז השניים מכניסים אותכם לשטח המכשפים, אתם מסתובבים שם ואתם רואים לפתע את המטרות שלכם, שני מכשפים מתעסקים בכדור אנרגיה ובכדור אש.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:45 AM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''מטרות?!'' אומרים השניים והמשרתים שלך אומרים לך בלחש, ''הם המכניסים לשטח המכשפים, תתנהג אליהם יפה. לפחות תנסה.'' הם אומרים ואז פונים אליהם, ''סלחו לנו, פשוט הוא חדש והוא לא יודע מה קורה כאן.'' הם אומרים ואז השניים מכניסים אותכם לשטח המכשפים, אתם מסתובבים שם ואתם רואים לפתע את המטרות שלכם, שני מכשפים מתעסקים בכדור אנרגיה ובכדור אש.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אתם יודעים שאני לא מכיר את העולם הזה, אז אל תגרמו לבעיות. אולי המשימה הקודמת הייתה בשטח הביתי שלי, אבל הפעם אני תלוי בכם. אל תתנו לכזה דבר לקרות שוב. עכשיו, אתם יודעים איזה כוחות יהיו להם? הקרב הזה יהיה יותר קשה מהקרבות הקודמים
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה צועק לחלל החדר, ''תעזור לנו מאיר לבן!!!!!'' ליאו משתעל ויורק דם, לפתע מאיר לבן מגיע, המאיר הלבן שהגיע להזהיר את ליאו מהמאיר השחור קודם.
''אני ארפא את ליאו וארחיק אותו מפה, זה מסוכן מדיי בשבילו.'' אומר המאיר הלבן ומרפא את ליאו, המאיר השחור יורה חצים אך לא פוגע, המאיר הלבן לוקח את ליאו הצידה ושומר עליו, אתה אוגר אנרגיה מאוד חזקה ויורה כדורי אש, אך הם בצורה בינונית, בנתיים ברנדון ומפייר גם יורה כדור אנרגיה אל גבו של המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ ענק! אתם נחים ונושמים לרווחה, כשלפתע הוא חוזר ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' הוא אומר ויורה עליך ברק שחור, אתה נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אקום מהריצפה בכעס וזועמה -
"אתה תשלם על זההה" אני יצעק וינסה שוב להכין כדורי אש ולירות על ראשו !
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 21 2010, 10:55 PM
[b]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
''כן, משימת חיסול, למה אתה כל כך מופתע?'' אומר המקור ונוהם מעט.
''טוב, הם נמצאים במעמקיי עולם השאול, המשרתים שלך יעזרו לך להגיע לשם, בהצלחה.'' אומר המקור ונעלם באש חזקה במיוחד.
''שנלך, ניק?'' אומרים השניים ותופסים בידך, אתם משתגרים ומגיעים למקום אפל במיוחד, ''קדימה, בוא נחפש אותם.'' אומרים השניים ומתחילים ללכת.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני בעודי לא יודע מה כל כך אני צריך לעשות ממשיך עם משרתיי
"איפה השד הזה?!" אני שואל את עצמי בקול רם
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 22 2010, 06:42 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, סטיב ורוני-
אתם כולכם אומרים בקול רם ובטוח שאתם מוכנים, יחד עם ברנדון.
ליאו מחייך, רוני הולך לנעול את המועדון וכולכם מבזיקים למקום המסוכן ביותר ביקום: העולם התחתון.
אתם מגיעים לעולם התחתון, קירות אדומים ואפורים ממלאים את החלל הזה, הכל אפל ומפחיד.
אתם מתקדמים וליאו אומר, ''נראה לי שהמאיר השחור נמצא פה.'' הוא אומר ומוביל אותכם, אתם מגיעים אל חדר מוזר, ושם אתם רואים חמישה שדים מרמה נמוכה, שלושה שדים מרמה גבוהה ואת המאיר השחור נמצא מאחוריהם ואוגר כוחות.
''אז מה... באתם הא?!'' הוא אומרים והשדים מהרמה הנמוכה תוקפים אותכם!
''קדימה, בוא נלחם!'' אומר ליאו ומתחיל להדוף כמה שדים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"באנו" אומר ואקפיא את השדים ואז אנסה לבדוק באמת אם אני יכול לפוצץ אותם
-
הם לוקחים אותך לצד ומתנצלים.
''אנחנו מצטערים אדוני, מכשפים הם חזקים, יש להם יכולת מעבר מאוד טובה שנקראת מצמוץ, כדורי אנרגיה ואש, שינוי צורה, קרן לייזר...... אנחנו נעזור לך אבל.'' הם אומרים וקוראים בקול, ''מתחילים!'' ואז יורים קרן לייזר על אחד מהמכשפים, הוא מתפוצץ מיד והמכשף השני שם לב לזה, ''מנוולים!!!!'' הוא אומר ויורה כדור אש על אחד מהמשרתים, הוא מתפוצץ מיד והמשרת השני מגיע אליך ומתחנן לעזרה, בזמן שהמכשף מגיע אליכם, רותח ורוצה לנקום.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה רואה שרוני התעשט והגיע, ברנדון גם מגיע ונעמד לצידך, לפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, אתה בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע רוני בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מתעשט ומגיע, אתה רואה שמאיר לבן אחד מרפא את ליאו מהחץ של המאיר השחור, סטיב עומד מול המאיר השחור, ברנדון לידו וברנדון ומפייר בנתיים מטפל בשדים שנותרו, אתה נעמד ליד סטיב וברנדון ולפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, סטיב בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע אתה בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.
*רוני, קיבלת שידרוג לכוח שלך, בנוסף להאטת מולקולות(הקפאה) קיבלת האצת מולקולות(פיצוץ.)[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
''תשמע ניק, אתה שד מרמה גבוהה בעולם התחתון, אתה פשוט צריך לבצע משימות של המקור הגדול, כדי שלא יאיימו על העולם התחתון... המכשפים האלה בגדו בו.'' אומר המשרתים שלך ומובילים אותך לחדר שבו נמצאים המכשפים, אתם מגיעים והם מופיעים במעבר שלהם: המיצמוץ.
''שלום לכם, חיכינו לכם!'' אומרים השניים והמשרתים מופתעים, הם שולחים קרן לייזר עליהם אך הם מתחמקים ושולחים כדור אש וכדור אנרגיה על המשרתים שלך, גם הם מתחמקים.
הם מופיעים מאחורייך ואומרים, ''תעזור לנו.'' הם אומרים והמכשפים מתקרבים אליך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 11:49 AM
[b]
אתה מתעשט ומגיע, אתה רואה שמאיר לבן אחד מרפא את ליאו מהחץ של המאיר השחור, סטיב עומד מול המאיר השחור, ברנדון לידו וברנדון ומפייר בנתיים מטפל בשדים שנותרו, אתה נעמד ליד סטיב וברנדון ולפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, סטיב בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע אתה בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.
*רוני, קיבלת שידרוג לכוח שלך, בנוסף להאטת מולקולות(הקפאה) קיבלת האצת מולקולות(פיצוץ.)[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מרים את היד ועושה פו בסטייל ואז הולך לבדוק מה עם ליאו
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 11:49 AM
הם לוקחים אותך לצד ומתנצלים.
''אנחנו מצטערים אדוני, מכשפים הם חזקים, יש להם יכולת מעבר מאוד טובה שנקראת מצמוץ, כדורי אנרגיה ואש, שינוי צורה, קרן לייזר...... אנחנו נעזור לך אבל.'' הם אומרים וקוראים בקול, ''מתחילים!'' ואז יורים קרן לייזר על אחד מהמכשפים, הוא מתפוצץ מיד והמכשף השני שם לב לזה, ''מנוולים!!!!'' הוא אומר ויורה כדור אש על אחד מהמשרתים, הוא מתפוצץ מיד והמשרת השני מגיע אליך ומתחנן לעזרה, בזמן שהמכשף מגיע אליכם, רותח ורוצה לנקום.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
חושב לעמצי 'המכשף הזה הרבה יותר חזק ממה שחשבתי. אני צריך שד חדש אחרי המשימה הזאת. נו טוב' ומצמיד את המכשף לריצפה בעזרת כוח הטלקנזיס שלי, ואז יורה עליו כדור אנרגיה.
-
[b]
אתה מתחיל איתו קרב כדורי אנרגיה, אתה והוא נפגעים ואתה מצליח לחסל אותו, המאיר השחור מצליח לפגוע בליאו עם חץ שחור, והמאיר הלבן שבא להזהיר אותו קודם מגיע ומרפא אותו, הוא מוזיז אותו הצידה ומשאיר את העבודה בידכם.
סטיב יורה המון כדורי אש על המאיר השחור ואתה יורה כדור אנרגיה על המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ גדול! אך הוא חוזר מיד ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' ואז יורה ברק שחור על סטיב, הוא נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
קראתי את ההמשכים הבאים..
~~~
"ניצחנו?יש!עכשיו הולכים לנצח את זאנקו?" אשאל את ליאו.
-
אתה ממש מתלהב מעצמך, אתה רואה שברנדון ומפייר ממש מתלהב מהניצחון ושואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל סטיב, אל ברנדון וברנדון ומפייר, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת ברנדון ומפייר לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון מפייר-
אתה מתלהב מהניצחון, אתה רואה שרוני ממש מתלהב מהכוח החדש שלו, אתה שואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל רוני, אל סטיב, ואל ברנדון, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת רוני לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
אתה מיד מצמיד את המכשף לאדמה בעזרת טלקינזיס, ''יפה יפה, אתה שד מרמה גבוהה.'' אומר המכשף, אתה טוען כדור אנרגיה וזורק אותו על המכשף, המכשף נעלם בעזרת מיצמוץ ותוקע סכין מוזרה בשד השני שלך, הוא זועק ומתפוצץ מול העיניים שלך.
''זאת, סכין קדושה, והיא ממש אבל ממש טובה נגד הגזע הנחות שלכם.'' אומר המכשף בחיוך שטני.
הוא מעיף אותך בעזרת קרן לייזר, אתה עף אל האדמה ומיד קם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 06:42 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה ממש מתלהב מעצמך, אתה רואה שברנדון ומפייר ממש מתלהב מהניצחון ושואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל סטיב, אל ברנדון וברנדון ומפייר, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת ברנדון ומפייר לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני נעמד ומיסתכל עליו בכעס "אני אראה לך מה זה!" אקרא ואופצץ אותו
-
אתה מיד מצמיד את המכשף לאדמה בעזרת טלקינזיס, ''יפה יפה, אתה שד מרמה גבוהה.'' אומר המכשף, אתה טוען כדור אנרגיה וזורק אותו על המכשף, המכשף נעלם בעזרת מיצמוץ ותוקע סכין מוזרה בשד השני שלך, הוא זועק ומתפוצץ מול העיניים שלך.
''זאת, סכין קדושה, והיא ממש אבל ממש טובה נגד הגזע הנחות שלכם.'' אומר המכשף בחיוך שטני.
הוא מעיף אותך בעזרת קרן לייזר, אתה עף אל האדמה ומיד קם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"לא ציפיתי לכזה אתגר. אני מניח שאתה החזק מבין השניים, אם את החלשלוש ההוא השדים שלי חיסלו בכזאתי קלות. לא ברור לי מה עשית שגרם למקור לשלוח אותי לחסל אותך, אבל ברור לי שאני לא עומד לחשוב פעמיים לפני שאני אהרוג אותך"
אני משתמש בכוח הטלקניזס שלי כדי להעיף את הסכין הקדושה למרחק, כמה שיותר רחוק ממנו, בעודי מכין כדור אנרגיה ביד, ואז אהבהב מאחוריו וארה בו את הכדור הכי מהר שאני יכול, לפני שהוא יספיק להיעלם.
-
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון מפייר-
אתה מתלהב מהניצחון, אתה רואה שרוני ממש מתלהב מהכוח החדש שלו, אתה שואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל רוני, אל סטיב, ואל ברנדון, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת רוני לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"זאנקו!כמה זמן חיכתי לסוף שלך!" אומר ואצחקק.
אאגור כדור אנרגיה וארוץ לכיוונו כדי שיחשוב שאני אנסה להכניס לו את הכדור לבטן,אבל אז שנייה לפני שאפגע בו אהבהב למאחוריו וארה לו את הכדור על הראש,לאחר מכן אדחוף אותו על הרצפה וארה לו עוד כדור אנרגחה על הגב.
-
אתה מניף את ידייך אל זאנקו, ''חעחע, הקפאה? אתה מצחיק רוני.'' אומר זאנקו, אבל אתה מפוצץ אותו, הפיצוץ לא מפוצץ אותו לגמרי ורק מעיף אותו אל הקיר, ''זה לא ייתכן, אתה שידרגת את הכוח שלך?!!!'' אומר זאנקו, ולפתע ברנדון ומפייר זורק עליו כדור אנרגיה, זאנקו מעיף את הכדור וברנדון ומפייר מגיע מאחוריו ומשתמש בכדור אנרגיה עליו, אך זאנקו מהבהב משם ותופס את ברנדון ומפייר בראשו, הוא זורק אותו על הקיר וברנדון ומפייר מקבל מכה רצינית, ''רוני.. אני הכרתי את סבתך, פייפר, למען האמת, היא ממש עלובה, הייתי מנצח את השלושה האלה, אבל הם חיסלו אותי במפתיע.'' אומר זאנקו ומעצבן אותך, ברנדון מנסה לקום אך זאנקו זורק עליו כדור אנרגיה ומעיף אותו על ליאו, ליאו אומר לך, ''זה יקח זמן לרפא אותו, תסתדר עם ברנדון ומפייר וסטיב?'' אומר ליאו ומתחיל לרפא את ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
''אכן, אני בין המכשפים החזקים ביותר בקהילה שלנו, והשדים העלובים לא יצליחו להפיל אותנו.'' אומר המכשף וזורק עליך את הסכין הקדושה, אתה מעיף אותה בעזרת טלקינזיס, ''לעזאזאל.'' אומר המכשף ואתה טוען כדור אנרגיה, ''ניסיון יפה.'' אומר המכשף ויוצר עוד סכין קדושה, הוא יורה עליך קרן לייזר ואתה מהבהב משם, אתה מופיע מאחוריו ומפוצץ אותו בפיצוץ ענק!!!!!!!! אך אתה מרגיש משהו מאוד מוזר בבטן שלך....... המכשף הכניס בך את הסכין הקדושה בבטן!!! אתה זועק מכאב ויורד לך דם.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר לו את זה, אך הוא לא עונה ורק מחייך, רוני מושיט את ידיו אל זאנקו וזאנקו צוחק על רוני שהוא מנסה להקפיא אותו, אך רוני מפוצץ אותו ומעיף אותו אל הקיר, אתה זורק על כדור אנרגיה והוא הודף אותו, בזמן שהוא אומר שזה לא ייתכן שרוני שידרג את כוחו, אתה מהבהב אל מאחוריי זאנקו ויורה עליו כדור אנרגיה, אך זאנקו מתחמק בעזרת היבהוב ומגיע מאחורייך, הוא תופס בראש שלך ומעיף אותך אל הקיר, אתה מקבל מכה רצינית בגופך, אתה רואה שזאנקו מתגרה ברוני, ושולח כדור אנרגיה בברנדון שניסה לעזור לכם, ליאו בנתיים מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:49 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מניף את ידייך אל זאנקו, ''חעחע, הקפאה? אתה מצחיק רוני.'' אומר זאנקו, אבל אתה מפוצץ אותו, הפיצוץ לא מפוצץ אותו לגמרי ורק מעיף אותו אל הקיר, ''זה לא ייתכן, אתה שידרגת את הכוח שלך?!!!'' אומר זאנקו, ולפתע ברנדון ומפייר זורק עליו כדור אנרגיה, זאנקו מעיף את הכדור וברנדון ומפייר מגיע מאחוריו ומשתמש בכדור אנרגיה עליו, אך זאנקו מהבהב משם ותופס את ברנדון ומפייר בראשו, הוא זורק אותו על הקיר וברנדון ומפייר מקבל מכה רצינית, ''רוני.. אני הכרתי את סבתך, פייפר, למען האמת, היא ממש עלובה, הייתי מנצח את השלושה האלה, אבל הם חיסלו אותי במפתיע.'' אומר זאנקו ומעצבן אותך, ברנדון מנסה לקום אך זאנקו זורק עליו כדור אנרגיה ומעיף אותו על ליאו, ליאו אומר לך, ''זה יקח זמן לרפא אותו, תסתדר עם ברנדון ומפייר וסטיב?'' אומר ליאו ומתחיל לרפא את ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"או כן?" אשאל ואנסה לגרום לו לומר איך חיסלו אותו "מה הן כבר עשו? כי אני לא חושב שהן עד כדי כך משהו" אומר לו ואז אסתובב אל ליאו "פשוט תמשיך לרפא"