-
[SPOILER]
[spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;603168][B][COLOR=darkred]איוונט-[/COLOR][/B][spoiler]
[B][COLOR=darkred]יש לי מילה אחת להגיד לכם- XDDDD.. סתם, האמת שזה היה איוונט טוב מאוד, קצת קצר, אבל תקשרתם בצורה יחסית טובה, ועשיתם את זה ללא ההנחיה שלי. כמה נקודות שאני רואה שאנחנו צריכים לשים עליהן דגש לפעם הבאה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]1. אחרי שאתם מגיבים אחד לשני פעמיים שלוש (דוגמא: אני הגבתי, מור הגיב לי, תומר הגיב למור, מור ענה לו) תעצרו ותחכו שאני אגיב, כדי לראות האם קורה משהו מיוחד או האם לאחת הדמויות שלי יש מה להוסיף. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]2. אם אני לא מחובר עדיף שלא תחפרו יותר מידי, למרות שדי אהבתי את מה שעשיתם. בכל מקרה, אני מעדיף שזה יקרה בזמן שגם אני כאן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]3. ריאליסטיות. אצל תומר זה כבר טוב מאוד ושיפור עצום מההתחלה, אצל מור קצת פחות (מה שהגיוני, אתה השחקן הכי חדש, אנחנו עוד נעבוד על זה ואתה תהיה טוב כמו כולם). אם אתם מדברים על משהו, אתם לא יכולים לעבור נושא באמצע או לשאול עשר שאלות בבת אחת. לשים לב.:) בלי ששמתי לב, יצאה לי חפירה רצינית. האיוונט היה טוב, וטוב שהיה, אבל כעת אתם שוב לבד![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][COLOR=royalblue][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray][B]אייס מסתכל על אנדרו עוזב. "יש לי הרגשה מוזרה לגביו. אבל הוא לא הסיבה שאנחנו כאן." הוא פונה אל שרה. "אנחנו רוצים להגיע למאגר."[/B][/COLOR][/spoiler][/spoiler]
[/quote][/spoiler]
אחכה שיקרה משהו מעניין
[/spoiler]
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603569][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]היית בהתחלה סגול ואז התבלבלתי...
-------------------------------
"השם הוא ג'יימס." הוא אומר לך. "עוזר לך?" הוא ממשיך ללכת ומסמן שתעקוב אחריו.[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=SeaGreen][B]"הוא עזר לעמנו, לא לעמכם." הוא אומר. "וחוץ מזה, איך זה קשור? איך היית מגדיר את התפקיד שלו?"[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"לא,אני לא זוכר מישהו בשם ג'יימס, טוב לא משנה,בוא נגיד ליעד." אגיד ואמשיך ללכת אחריו.[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;600614]
[B][COLOR=royalblue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue]"מאנשי התרנגולת?" היא מלגלגת עליך. "אולי. אם כן?"[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]מצטער שלא הגבתי כל הזמן הזה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אם כך אין לי צורך בך!" אומ ר בזעם ואסע משם לסטט איילנד.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Gray]"המאגר?" שרה נראית מופתעת. "מה איבדתם שם? ומי זה?" היא מצביעה עליך. "קוראים לו מייקל. " אומר אייס. "הוא חבר שלי מתקופת הכדורסל, והוא אינפרנל כמונו." שרה שוקלת מה להגיד. "סתלקו." היא אומרת לבסוף ומתחילה ללכת לזירה המאולתרת לראות את הקרב הבא.[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] "אתה לא אמור," הוא עונה לך. "מעולם לא נפגשנו." הוא עוצר בכניסה לאחת הסמטאות. "אחריך." הוא מושיט את היד לכיוון הסמטה[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=RoyalBlue][B]שלום כבודו, מה קורה XD
------------------------
היא נראית מאוכזבת, אבל היא לא עוצרת בעדך. אתה נכנס לאוטו ההרוס שלך ומתחיל ליסוע לסטט איילנד. הנסיעה ארוכה, ובשלב מסויים האוטו מתחיל לעשות רעשים חזקים, ושובק חיים.[/B][/COLOR][/SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B]
-
[SPOILER]
[spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;603630][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=gray]"המאגר?" שרה נראית מופתעת. "מה איבדתם שם? ומי זה?" היא מצביעה עליך. "קוראים לו מייקל. " אומר אייס. "הוא חבר שלי מתקופת הכדורסל, והוא אינפרנל כמונו." שרה שוקלת מה להגיד. "סתלקו." היא אומרת לבסוף ומתחילה ללכת לזירה המאולתרת לראות את הקרב הבא.[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=royalblue].[/COLOR][/B][/quote][/spoiler]
"כנראה שממנה לא נקבל עזרה "אומר .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603630][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Gray]"המאגר?" שרה נראית מופתעת. "מה איבדתם שם? ומי זה?" היא מצביעה עליך. "קוראים לו מייקל. " אומר אייס. "הוא חבר שלי מתקופת הכדורסל, והוא אינפרנל כמונו." שרה שוקלת מה להגיד. "סתלקו." היא אומרת לבסוף ומתחילה ללכת לזירה המאולתרת לראות את הקרב הבא.[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] "אתה לא אמור," הוא עונה לך. "מעולם לא נפגשנו." הוא עוצר בכניסה לאחת הסמטאות. "אחריך." הוא מושיט את היד לכיוון הסמטה[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=RoyalBlue][B]שלום כבודו, מה קורה XD
------------------------
היא נראית מאוכזבת, אבל היא לא עוצרת בעדך. אתה נכנס לאוטו ההרוס שלך ומתחיל ליסוע לסטט איילנד. הנסיעה ארוכה, ובשלב מסויים האוטו מתחיל לעשות רעשים חזקים, ושובק חיים.[/B][/COLOR][/SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אז בעצם מעולם לא נפגשנו ואתה יודע מי אני? אוקיי." אגיד ואלך לכיוון הסמטה,אבל אהיה מוכן למקרה שיקרה משהו. 'יש לי תחושה שמשהו לא טוב קורה פה.' אחשוב לעצמי כשאלך.[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]"חכה כאן." הוא אומר, כאילו שאתה יכול ממש לזוז במצבך. הוא הולך אחריה והם מדברים כמה דקות. נראה שהם מתווכחים על משהו. לבסוף היא מהנהנת ואייס מהנהן חזרה. הוא חוזר אליך ואומר "על הרגליים חייל. הולכים."[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אל תדאג." אומר ג'יימס כאילו הוא קרא את המחשבות שלך. אתם הולכים בסמטה עד שאתם מגיעים לדלת. ג'יימס פותח אותה ומכניס אותך. בפנים אין הרבה, החדר די ריק מריהוט, והוא די קטן. יש עוד דלת ממול שמובילה למקום לא ידוע, אבל מה שיותר מעניין הוא האדם שיושב קשור בכיסא מולך. הוא מבוגר, ואתה מכיר אותו. "אני מניח שתשמח לראות אותו." אומר ג'יימס. "דני רודס."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603642][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"חכה כאן." הוא אומר, כאילו שאתה יכול ממש לזוז במצבך. הוא הולך אחריה והם מדברים כמה דקות. נראה שהם מתווכחים על משהו. לבסוף היא מהנהנת ואייס מהנהן חזרה. הוא חוזר אליך ואומר "על הרגליים חייל. הולכים."[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=purple]."[/COLOR][/B][/spler][/quote]
הלך אחריי אייס
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603642][COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]"חכה כאן." הוא אומר, כאילו שאתה יכול ממש לזוז במצבך. הוא הולך אחריה והם מדברים כמה דקות. נראה שהם מתווכחים על משהו. לבסוף היא מהנהנת ואייס מהנהן חזרה. הוא חוזר אליך ואומר "על הרגליים חייל. הולכים."[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]"אל תדאג." אומר ג'יימס כאילו הוא קרא את המחשבות שלך. אתם הולכים בסמטה עד שאתם מגיעים לדלת. ג'יימס פותח אותה ומכניס אותך. בפנים אין הרבה, החדר די ריק מריהוט, והוא די קטן. יש עוד דלת ממול שמובילה למקום לא ידוע, אבל מה שיותר מעניין הוא האדם שיושב קשור בכיסא מולך. הוא מבוגר, ואתה מכיר אותו. "אני מניח שתשמח לראות אותו." אומר ג'יימס. "דני רודס."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אתה!"אצרח עליו ואירק לכיוונו(לכיוון של דני) "המון זמן אני מחפש אותך. אתה תספר לי כאן ועכשיו מי רצח את ההורים שלי." אגיד לו.[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]הגוף שלך עוד כואב, אבל בלית ברירה אתה ממשיך ללכת אחרי אייס. אתם יוצאים החוצה מהמועדון, לשקט של ניו יורק החדשה. "היא לא רוצה לגלות לנו איפה המאגר." אומר אייס. "לא בלי שנשלם קודם."[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] אתה מתקרב אליו כדי לירוק בו אבל ג'יימס דוחף אותך הצידה. "לא כל כך מהר." הוא אומר. "אנחנו צריכים לברר כמה דברים קודם."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603651][COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]הגוף שלך עוד כואב, אבל בלית ברירה אתה ממשיך ללכת אחרי אייס. אתם יוצאים החוצה מהמועדון, לשקט של ניו יורק החדשה. "היא לא רוצה לגלות לנו איפה המאגר." אומר אייס. "לא בלי שנשלם קודם."[/B][/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] אתה מתקרב אליו כדי לירוק בו אבל ג'יימס דוחף אותך הצידה. "לא כל כך מהר." הוא אומר. "אנחנו צריכים לברר כמה דברים קודם."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"ג'יימס לא מעניין אותי מה תעשה עכשיו,העיקר שבסופו של דבר הוא ישפוך מי הרג את ההורים שלי." אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] ג'יימס נראה משועשע. "אולי כדאי שאני אהרוג אותו עכשיו." הוא מוציא סכין ומצמיד אותה לגרון של דני.[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603651][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]הגוף שלך עוד כואב, אבל בלית ברירה אתה ממשיך ללכת אחרי אייס. אתם יוצאים החוצה מהמועדון, לשקט של ניו יורק החדשה. "היא לא רוצה לגלות לנו איפה המאגר." אומר אייס. "לא בלי שנשלם קודם."[/B][/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"כמה כסף היא רוצה ?"אשאל.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]הוא צוחק צחוק מריר. "אם זה היה כסף זה היה הרבה יותר קל." הוא מוציא סיגריה ומתחיל לעשן. "מה הבנת ממה שהולך בפנים?"[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;603569][COLOR=Purple][B]אנדרו-
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=SeaGreen][B]"הוא עזר לעמנו, לא לעמכם." הוא אומר. "וחוץ מזה, איך זה קשור? איך היית מגדיר את התפקיד שלו?"[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אין לו תפקיד כאן , הוא רק דמות דמיונית"
אגיד ואתעלם ממה שאמר עליי .[/SPOILER]