[QUOTE=NapTime;801085]אין דבר כזה אולי , יש כן או לא![/QUOTE]
אין מענה
Printable View
[QUOTE=NapTime;801085]אין דבר כזה אולי , יש כן או לא![/QUOTE]
אין מענה
[QUOTE=Akainu;801089]אני לוקח ענף ורוצח את זומבי לוקאס[/QUOTE]
הוא כבר מת..
אתה לוקח ענף ותוקע בבטנו של הזומבי לזומבי לא קורה כלום והוא תופס אותך ומנסה לנשוך אותך אבל... אין לו ראש! הוא הולך להחזיר את הראש למקום! יש לך עוד זמן לברוח! רוץ!
[quote=Akainu;801093]אין מענה[/quote]
אחי רק עכשיו שמתי לב יש לך חתימה ענקית O_O
[QUOTE=killerbee;801095]הוא כבר מת..
אתה לוקח ענף ותוקע בבטנו של הזומבי לזומבי לא קורה כלום והוא תופס אותך ומנסה לנשוך אותך אבל... אין לו ראש! הוא הולך להחזיר את הראש למקום! יש לך עוד זמן לברוח! רוץ![/QUOTE]
אני אומר לזסומבי"זה לא בריא להיות קניבל אולי תהיה צמחוני תחשוב על זה.אני אשמח להיות חבר של זומבי?"מה תעשה
[QUOTE=Akainu;801100]אני אומר לזסומבי"זה לא בריא להיות קניבל אולי תהיה צמחוני תחשוב על זה.אני אשמח להיות חבר של זומבי?"מה תעשה[/QUOTE]
אל תכתוב מה תעשה אני המנהל!
הזומבי ממשיך ללכת אליך זומבים לא מבינים כלום... פתאום אתה רואה שהגיע הלילה והערפדות משטלטת עליך ניבייך גדלים ואתה יכול להפוך לעטךף שחר מגיע מאחורי הזומבי ונושך אותו במטרה להפוך אותו לערפד גם אבל זומבים לא יכולים להיות ערדים ובגלל ששחר אכל זומבי הוא זומבי גם אתה ערפד נגד שני זומבים! מה תעשה!
טוב הלכתי לנשנש משהו עוד מעט חוזר *6696*
[QUOTE=killerbee;801102]אל תכתוב מה תעשה אני המנהל!
הזומבי ממשיך ללכת אליך זומבים לא מבינים כלום... פתאום אתה רואה שהגיע הלילה והערפדות משטלטת עליך ניבייך גדלים ואתה יכול להפוך לעטךף שחר מגיע מאחורי הזומבי ונושך אותו במטרה להפוך אותו לערפד גם אבל זומבים לא יכולים להיות ערדים ובגלל ששחר אכל זומבי הוא זומבי גם אתה ערפד נגד שני זומבים! מה תעשה![/QUOTE]
אני בורח ובזמן הזה הורג 10 ערפדים וחצוי ומוצא את תיבת הדם
[QUOTE=Akainu;801106]אני בורח ובזמן הזה הורג 10 ערפדים וחצוי ומוצא את תיבת הדם[/QUOTE]
*מזה תיבת הדם?
הזומבים מתקרבים אליך והם רעבים מתמיד "יאאאאאאאם" אומר זומבי לוקאס "מזווו אמחבה!" אומר זומבי שחר הם רוצים לאכול אותך
שלום .
הביצה הורודה שלי בקעה D:
ביי שחר, מה קורה מתן?.
[QUOTE=Avi;801112]ביי שחר, מה קורה מתן?.[/QUOTE]
בסדר מה איתך?
היי כולם!
מה קורה?
[QUOTE=killerbee;801109]*מזה תיבת הדם?
הזומבים מתקרבים אליך והם רעבים מתמיד "יאאאאאאאם" אומר זומבי לוקאס "מזווו אמחבה!" אומר זומבי שחר הם רוצים לאכול אותך[/QUOTE]
תראה חצויה תיבה שנותנת כוחות אני אומר לזומבים"אוקי תהפכו אותי לומבי"
[quote=killerbee;801114]בסדר מה איתך?[/quote]
סבבה, מנסה להגיע להקדשה, יש חדש?.
[url=http://dragcave.net/view/4f14][img]http://dragcave.net/image/4f14.gif[/img][/url]
תסתכלו! בייצה מוזרה שלקחתי...