[QUOTE=LordAbizi;1002653]אבל כולם באמת דפוקים. מה שהופך בן אדם לבן אדם זה אי המושלמות שלו.[/QUOTE]
נכון אני לא בן אדם אני רוח מושלמת שתקועה בגוף דפוק
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1002653]אבל כולם באמת דפוקים. מה שהופך בן אדם לבן אדם זה אי המושלמות שלו.[/QUOTE]
נכון אני לא בן אדם אני רוח מושלמת שתקועה בגוף דפוק
זה ממש לא ככה.
ואתה רוצה להגיד לי שאתה לא ימני קיצוני? פחחח.. בדיחה טובה.
אם אתה רוצה להגיד את זה תמחק את המשפטים המכוערים האלו מהחתימה שלך קודם כל.
[QUOTE=KillerBee;1002654]נכון אני לא בן אדם אני רוח מושלמת שתקועה בגוף דפוק[/QUOTE]
אתה לא מושלם, אתה לא כמוני.
[quote=KillerBee;1002654]נכון אני לא בן אדם אני רוח מושלמת שתקועה בגוף דפוק[/quote]
היי, זו השורה שלי. אבל לא, גם אם אתה לא אדם וכלוא בגוף אדם, אתה עדיין מקיים את כל חוקי בני האדם. כולל החוק הזה. גם הג'מוזה בסיפור שלי מקיים את החוק הזה, ולזה יש את הסיבות שלו שיפורסמו בספיישל שלעולם לא יבוא בקצב הזה...
[QUOTE=DarkTiger;1002656]זה ממש לא ככה.
ואתה רוצה להגיד לי שאתה לא ימני קיצוני? פחחח.. בדיחה טובה.
אם אתה רוצה להגיד את זה תמחק את המשפטים המכוערים האלו מהחתימה שלך קודם כל.[/QUOTE]
אם אתה אומר שאני מגעיל אתה צריך להתבייש יא חתיכת שמאלני מ****
מי הילד החוצפן שאמר ללוקאס את המסן שלי? אני יכול לתבוע אותכם על כזה דבר רק שתדעו.
ראיתי אותו בנו"ד פעם ואז נזכרתי בזה...
ברור...
אין לך זכות להוסיף אותי ללא אישור רק שתדע.
[quote=KillerBee;1002662]ראיתי אותו בנו"ד פעם ואז נזכרתי בזה...[/quote]
ss or it never happened.
לא אמרתי שאתה מגעיל, ואני לא מתכוון להמשיך את הדיון הזה כי זה יוביל לאזהרה, תנסה אותי.
[list=1][*]שמאלני זה לא קללה, זה אדם שמאמין שכל בני האדם שווי זכויות.[*]תרגע עם הקללות, אני יודע טוב מאוד מה רשום שם.[*]לא אמרתי בחיים שלי שאתה מגעיל, אמרתי שלפי איך שזה נראה מהצד אתה נראה כמו ימני קיצוני.[*]תרגע[/list]
תקליקו לי בבקשה על הפוקימונים!
תודה רבה!
ברצינות, אתם מעלים אותם רמה ברגע.
כנס בו דניס!
[QUOTE=DarkTiger;1002666]לא אמרתי שאתה מגעיל, ואני לא מתכוון להמשיך את הדיון הזה כי זה יוביל לאזהרה, תנסה אותי.
[list=1][*]שמאלני זה לא קללה, זה אדם שמאמין שכל בני האדם שווי זכויות.[*]תרגע עם הקללות, אני יודע טוב מאוד מה רשום שם.[*]לא אמרתי בחיים שלי שאתה מגעיל, אמרתי שלפי איך שזה נראה מהצד אתה נראה כמו ימני קיצוני.[*]תרגע[/list][/QUOTE]
שמאלני קיצוני זה הגדרה קטנה לבן אדם דגול כמוני
תאמין לי אני יודע בדיוק כמוך מה ההגדרה של שמאלני ושמאל בארץ לא תואם להגדרה הזאת, מוכח...
תרגע ומהר, אופיר!
דניס אני חושב שתיתן באן ללוקאס(אם אתה יכול)