-
[QUOTE=KoDaK;1050579][COLOR=DarkSlateGray][B][SIZE=4][U]יוגי[/U][/SIZE]
"סקור-פי-פי ! " הוא אומר ואתה מבין שהוא רוצה.
אדם אומר "הסקורפי הזה מיוחד..הוא זוהר.."
מה תעשה?
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"וואוו!פוקימון זוהר!" אומר ואתלהב מסקורפי.
לאחר מכן אוציא פוכדור מהתיק ובהשתתפות בשמחתו של סקורפי אלכוד אותו.
-
[[QUOTE=KoDaK;1051041][U][/U]
אמך נותנת לך את התיק עם אוכל לבני אדם ופוקימונים.
אתה יוצא החוצה ורואה את הזריחה שלפתע אתה רואה פוקימון קטן ואדמדם עם פה צהוב ניגש אלייך ומצחקק.
מה תעשה?
[IMG]http://www.pokesplash.net/resources/sprites/pt/240-frame1.png[/IMG]
[/QUOTE]
וואו ! זה פוקימון ! מ-מה אני עושה עכשיו ?
שלום לך פוקימון ... אני בדיוק יוצא לכיוון הפרופסור , רוצה להצטרף למסע שלי ?
-
[QUOTE=KoDaK;1051113][SIZE=3][COLOR=royalblue][U][B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred][U]עידן[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkred]רוז אומרת כתגובה לפקודותך לריולו "חח..ריולו..פוקימון מעניין..יש לו ייתרון אבל מי אמר שזה יצליח ..נכון רוק? " היא אומרת ורוגנרולה מהנהן , "התקשות...עד שהוא יתקיף במתקפה המהירה.." היא אומרת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ריולו קופץ ובינתיים רוגנרולה מתקשה המון פעמים עד שריולו משתמש בממ"ה (קיצור למתקפה מהירה)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ריולו רץ לעברו ופוגע אך רוק בקושי מרגיש זאת, הוא משתמש בפיצוץ אבן ומעיף את ריולו אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][/COLOR][/QUOTE]
''ריולו אני מאמין בך אתה יכול לעשות את זה ואם לא תצליח עדיין אדע שעשית את מה שאתה יכול עכשיו תנוח טיפה,
ריולו חזור'',אומר לריולו,''סמוצ'ם תצאי!,אוקיי סמוצ'ם אני צריך שתעזרי לי לנצח פה ואני גם יודע שתוכלי,
סמוצ'ם תשתמשי על רוק במשיכה אם יעבוד חכי טיפה ותשתמשי עליו בעל חושי ותרימי אותו גבוה באוויר,
לאחר שהוא גבוה באוויר תפסיקי את העל חושי ובכך הוא ייפול ויתרסק על הרצפה,
אם זה לא יעבוד עדיין תעשי אותו דבר עם העל חושי רק תירי עליו רסיסי קרח תוך כדי'',
אומר לסמוצ'ם בביטחון רב.
-
[quote=KoDaK;1051041][U]אלמוג[/U]
אלג'יים מצליח לבלבל אותו לאחר כמה סיבובים.
איגיליבאף משתמש בחמידות ומפספס.
אלג'יים משתמש שוב בבלבול ומצליח לעלף את איגליבאף !
1 ; 0 לך ! ניצחת את איגליבאף !
" יפה מאוד, עכשיו זרוק עליו את אחד מהפוכדורים שנתתי לך.." אומר הפרופסור.
מה תעשה?
[/quote]
"אבל... עם הוא שייך לחבר שלך,הוא לא אמור להיות לא פוקדור אחר?"אני שואל בהפתעה,זורק פוכדור על איגליבאף ומקווה לתפוס אותו לאחר מכן אני בודק עליו בפוקידע כדי לדעת מהן המתקפות שלו.
-
[B][B][COLOR=red]לי[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=red]"כן בטח.." הוא אומר ואתה רואה שהשופט לידו אומר "הקרב הוא 3 על 3..יש להשתמש בכל צד ב3 פוקימונים בלבד, כשבצד אחד 3 הפוקימונים לא יכולים להילחם השני ניצח, מנהיג המכון אינו יכול להחליף את פוקימוניו במהלך הקרב ..."[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=red]לואיס אומר "אוקיי..הבנת ? אם כן אז סימיסייג קדימה לקרב ! ! "[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=red]והוא זורק פוכדור ירוק שממנו יוצא פוקימון דמוי קוף ירוק..אותו אחד שראיתם במרכז הפוקימונים...[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=red]אתה מסתכל על הזירה ורואה שהיא מחולקת ל: אזור עצים,אזור שלוליות,אזור בוצי וסלעי,אזור רגיל.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG][/COLOR][/B][/B]
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כן..כן..תוכל לשים בפורום שלך את המתכון לחלב ימסאק ..?..:wink::חח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול מתעודד ולוקח לך מהתיק משהו..אתה רואה שזה אוכל והוא אוכל מעט..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע אתה רואה מאחורייך את ימסאק ולידו לולה, ימסאק מחייך והולך לכיוון דסקול להתיידד איתו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]*.....שלחתי לך את ההודעה וקיבלת..במרכז הפוקימונים תחליטי מה את שמה ועל מי..את יכולה אפילו כמה על פכדור אחד..ועדית טעות בחישוב פוכדור לא עולה 200 $ אלה 100 $ .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]"כן..צאו ! באגון , פקעת ! ! " והוא מוציא אותם.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את רואה שפקעת יוצא ויושב לו בשקט ומציית לרם ואילו באגון רץ במעגלים סביבך וסביבו ואז הוא משתמש בנשיכה על ראשך..טוגפי מוריד אותו בעזרת מתקפה לא ברורה דרך מתקפ' המטרונום.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]"נו נתחיל ? ואני מצטער על באגון..חח..:sorry: הוא מעט ילדותי..הוא רק נולד.."[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה תראה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אממ..אתה צודק מעט אבל בזמן שהלכת אל נידוקינג ונידוקווין אח שלי נתן לי אותו למקרה שנזדקק..מבין ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פתליל משליך אבקת הרדמה לכיוון ומצליח לפזר את זה על ביוטיפליי אך טאנגרות' מגן עליו ועל רוזליה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נידורן מתחיל למקד את עצמו ולהיות יותר בפוקוס שלפתע עלים קסומים נשלכים אליו מכיוון רוזליה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"רוזליה אבקת רעל ! טאנגרות' הצלפת גפן ! " אתה שומע מכיוון ליאנה ורוג'ר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רוזליה קופצת במעגלים ואתה רואה שהיא מעיפה אבקה לכיוון פוקימוניך ואילו טאנגרות' שולף שתי גפנים ושולח אותם לכיוון נידורן ופתליל.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אוקיי..הבנתי..אבל רק רציתי ליידע אותך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]המצב הוא : (מתוך 100%)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ארון 2%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י 86%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל 98%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]רוגנרולה 3%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אני לא איידע אותך כל הזמן מה המצב..תצטרך לזכור לפי מה שפוקימוניך עוברים..(קרבות,אימונים,...)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י יוצא מהבוץ ושניהם רצים לעבר היפופוטאס ופוגעים בו בבלימה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל משתמש שוב בעלי-תער ומצליח לפגוע בו אך היפופוטאס מחזיר בסופת חול שפוגעת קשה בהם וגורמת לך לשקוע יותר וגם לארון ורוגנרולה..קשה לך לראות בגלל הסופה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"בסדר...תעזרו לנו לקחת את הפוכדורים.." ואתן לוקחות ונותנות לה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"תודה רבה..." היא אומרת ונשארת כדיי לחפש עוד דברים..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע את מבחינה בפוקימון כתמתם עם רעמת פרווה צהבהבה כשמנת וכתמים שחורים מאחוריי השוטרת ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]בל שואלת "אולי תבדקי את החזיר ואת הפוקימון המוזר הזה בפוקדקס ? כבר הרבה זמן לא השתמשנו בו.. " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רואה שנוספאס וסקורפי שמחים והם רוצים להצטרף אלייך..נוספאס אלייך וסקורפי אל בל..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]"משמעות האותיות הן קיצור למילה DrAgOn תפתח את הפוכדור ותגלה לבד למה.." [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]תומאס אומר "ואו...זו לא אבן שמש....זה מאובן ! אני זוכר את זה מהקורס לארכיאולוגים צעירים..ולפי מה שאני רואה זה או של קריינדוס או של ארודקטייל ! אם אתה רוצה תבדוק עליהם בפוקדע כך תוכל לגלות על הפוקימוני-מאובן האלו מידע נוסף.."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]את המתקפה אני לא אומר..ואני לא מחשב אזו מתקפה..היא אקראית לגמריי ואני פשוט מחשב לבד מה כדיי ומה לא..בקיצור אני עושה את זה לפי ההמשך שיהיה לך..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה זורק פוכדור :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]נדנוד 1..נדנוד 2..ויצא מהפוכדור ! ג'ולטיק בורח כיוון אחד מהשיחים (שכחת שהם יכולים לצאת..כן?)[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]אתה מרפא אותו ומאנצ'י מרגיש טוב יותר..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה רואה שג'ולטיק בורח לשיחים ולא חוזר..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]~~[/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]טיפ: תשתמש בקומבי במתקפ' ריח-מתוק כדי לגרות אותו לחזור :) תאמר אם הטיפ טוב או רע..:peee:[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה זורק עליו פוכדור בשמחה והתרגשות :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]נדנוד 1..נדנוד 2..אך הוא יוצא ![/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]אתה זורק עליו עוד אחד :[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3..ונתפס ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]סקורפי יוצא מהפוכדור ומבקש ממך להמשיך איתך ברגל.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]עדן[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]לפניי שאתה מספיק לגשת לפוקימון, הפוקימון רץ אחורה וניגש אל דמות שאתה מבחין בה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]"שלום לך עדן ! אני רואה שפגשת כבר את החבר שלך..נעים להכיר ! אני פרופ' רובין..אני אתן לך את ההתחלתי שלך.." והוא מגיש לך 5 פוכדורים פוקדע ופוקטץ'..."וזה ההתחלתי שלך.." והוא מצביע על הפוקימון.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]"אתה רשאי לבדוק אותו בפוקדע.." הוא אומר לך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]רוק מתאהב בסמוצ'ם אך מספיק להשתמש בפיצוץ אבן ולהעיף אותה אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סמוצ'ם משתמשת בעל-חושי ומעיפה אותו מצד לצד ואז מפילה אותו, לאחר מכן היא משתמשת ברסיס קרח ומעיפה אותו אחורה ומעלפת אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]רוז מחזירה אותו ואומרת "אוקיי..צא שאקל זוהר שלי ! ניפוץ סלעים ואז החלקת סלע ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/shuckle.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"לא אתה מתבלבל..הוא לא של חבר שלי..הוא חבר שלי ! פשוט עכשיו אני לא רוצה להעמיס עליו אז..אני מעדיף שהוא יבלה איתך.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה זורק עליו פוכדור :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3.. ותפסת איגליבאף ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה בודק אותו :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]שם:[/U] איגליבאף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]סוג:[/U] נורמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]מין:[/U] זכר[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=purple]פוקימון הבלון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=purple][U]תיאור :[/U] יש לו גוף רך וקופצני, ברגע שהוא מתחיל לקפץ הוא לא יכול להפסיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]יודע: [/U]שירה,חמידות,סלסול הגנה,חבטה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
-
[quote=KoDaK;1052310]
[COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]"משמעות האותיות הן קיצור למילה DrAgOn תפתח את הפוכדור ותגלה לבד למה.." [/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]תומאס אומר "ואו...זו לא אבן שמש....זה מאובן ! אני זוכר את זה מהקורס לארכיאולוגים צעירים..ולפי מה שאני רואה זה או של קריינדוס או של ארודקטייל ! אם אתה רוצה תבדוק עליהם בפוקדע כך תוכל לגלות על הפוקימוני-מאובן האלו מידע נוסף.."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אסרוק עם הפוקדע את המאובן בעודי זורק את הפוקדור "צא פוקדור!"
-
[QUOTE=KoDaK;1052310][B]תומר
[B][COLOR=red]לי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"כן בטח.." הוא אומר ואתה רואה שהשופט לידו אומר "הקרב הוא 3 על 3..יש להשתמש בכל צד ב3 פוקימונים בלבד, כשבצד אחד 3 הפוקימונים לא יכולים להילחם השני ניצח, מנהיג המכון אינו יכול להחליף את פוקימוניו במהלך הקרב ..."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לואיס אומר "אוקיי..הבנת ? אם כן אז סימיסייג קדימה לקרב ! ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]והוא זורק פוכדור ירוק שממנו יוצא פוקימון דמוי קוף ירוק..אותו אחד שראיתם במרכז הפוקימונים...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מסתכל על הזירה ורואה שהיא מחולקת ל: אזור עצים,אזור שלוליות,אזור בוצי וסלעי,אזור רגיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG][/COLOR][/B]
[
][/QUOTE]
אני חושב לעצמי'אני אשתמש בטיפגניט שלי הוא חחזק על סוג העשב של סימיסייג'. אני מוציא את טיפגנייט לקרב ואז אומר לו"תקשיב נסה לא להיות באזור הבוצי והשלולי היה לך קשה להיות שם.טוב תקוף בלהביור הכי חזק שלך ואז בגחלת את סימיסייג"
-
[QUOTE=KoDaK;1052310][]
[COLOR=darkolivegreen][B]עדן[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]לפניי שאתה מספיק לגשת לפוקימון, הפוקימון רץ אחורה וניגש אל דמות שאתה מבחין בה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]"שלום לך עדן ! אני רואה שפגשת כבר את החבר שלך..נעים להכיר ! אני פרופ' רובין..אני אתן לך את ההתחלתי שלך.." והוא מגיש לך 5 פוכדורים פוקדע ופוקטץ'..."וזה ההתחלתי שלך.." והוא מצביע על הפוקימון.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]"אתה רשאי לבדוק אותו בפוקדע.." הוא אומר לך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B][/QUOTE]
*בודק בפוקדע*
וואו ! הוא מדהים ... הוא שלי ? תודה רבה פרופסור ! אני יכול לצאת למסע ?
-
[QUOTE=KoDaK;1052310][B][B][COLOR=red]COLOR][/B]
[COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]*.....שלחתי לך את ההודעה וקיבלת..במרכז הפוקימונים תחליטי מה את שמה ועל מי..את יכולה אפילו כמה על פכדור אחד..ועדית טעות בחישוב פוכדור לא עולה 200 $ אלה 100 $ .[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]"כן..צאו ! באגון , פקעת ! ! " והוא מוציא אותם.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את רואה שפקעת יוצא ויושב לו בשקט ומציית לרם ואילו באגון רץ במעגלים סביבך וסביבו ואז הוא משתמש בנשיכה על ראשך..טוגפי מוריד אותו בעזרת מתקפה לא ברורה דרך מתקפ' המטרונום.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]"נו נתחיל ? ואני מצטער על באגון..חח..:sorry: הוא מעט ילדותי..הוא רק נולד.."[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי אל תדאג זה בסדר.. אוקי טוגפי קדימה צא לקרב וגם אתה אמולגה!" אני אומרת וקצת מצחקקת מבאגון
"אוקי בואו נתחיל! אמולגה תשתמש בנהפת זנב על פקעת וטוגפי מטורנום על באגון! אחר כך טוגפי תקפוץ על אמולגה ותשתמש בהקסמה על פקעת! ואמולגה תשתמש אחר כך בהלם רעם על פקעת!" אני אומרת לטוגפי ואמולגה ולוקחת את וורמפל לצידי "וורמפל אתה תישב ותצפה אוקי? "
-
[quote=KoDaK;1052310][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"בסדר...תעזרו לנו לקחת את הפוכדורים.." ואתן לוקחות ונותנות לה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"תודה רבה..." היא אומרת ונשארת כדיי לחפש עוד דברים..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע את מבחינה בפוקימון כתמתם עם רעמת פרווה צהבהבה כשמנת וכתמים שחורים מאחוריי השוטרת ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]בל שואלת "אולי תבדקי את החזיר ואת הפוקימון המוזר הזה בפוקדקס ? כבר הרבה זמן לא השתמשנו בו.. " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רואה שנוספאס וסקורפי שמחים והם רוצים להצטרף אלייך..נוספאס אלייך וסקורפי אל בל..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/quote]
"צודקת, בל." אומר לה ואוציא את הפודקס אבל עדיין לא אבדוק אותם. "אני בטוחה שהפוקימון הקטן הזה שראינו בהתחלה הוא טאפיג! והשני הוא קרווליט!" אומר לה ואבדוק אותם כדי לראות אם אני צודקת. "אתם רוצים להצטרף אלינו, חמודים? בשמחה!" אומר להם בחיבה ואוציא פוקדור. אזרוק את הפוקדור על נוספאס בתקווה. "בל, מזמן לא עצרנו לדבר קצת על כל מה שקרה לאחרונה." אומר לה במשמעות רבה ואביט בה במעט לחץ. "אולי נתקדם עוד קצת ביער ונשב קצת ונדבר קצת ובינתיים גם נשחק עם הפוקימונים, טוב?" אומר לה ואשמח שיש לנו פוקימונים חדשים.
-
[B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]התכוונתי שתסרוק את הפוקימונים עם הפוקדע..כלומר לראות מי הם..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]~~~
אתה בודק את המאובן אך לא שומע כלום חוץ מאימרת :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]~מצטערים-גזע זה אינו ידוע~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"נזכרתי זה קריינדוס ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה בודדק מי זה קריינדוס:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קריינדוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פוקימון הראשייה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא היה שוכן בג'ונגל עוד מלפניי 100 מיליון שנה,הוא היה מסתבך עם עצים בגלל נגיחות ראשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]~~
אתה זורק את הפוכדור וממנו יוצא פוקימון קטן וכחול עם משהו אפרפר על ראשו ופה מלא שיניים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט מבין אותך ומשתמש בלהביור אך סימיסייג' מתחמק מהלהביור בקלות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא קופץ ומשתולל ולואיס אומר "פצצת זרע עכשיו ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]וסימיסייג' מכוון זרעים קטלניים לכיוון פיגנייט.[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred]עדן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkred]הפרופ' מגיש לך את הפוכדור שלו והפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=#8b0000][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/magby.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מגבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]פוקימון הפחם החי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הדם שלו הוא לבה שזורמת בכל גופו,חום גופו בראש שלו יכול להגיע ל-1,100 מעלות צלזיוס ! [/COLOR][/B][/CENTER]
[B][COLOR=darkred]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה בודק אותו בבודק המתקפות :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][CENTER][B][COLOR=darkred]שם: מגבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מין: זכר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סוג: אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]יודע: ערפיח,פזילה[/COLOR][/B][/CENTER]
~~~
"כן בטח שאתה יכול ! " אומר הפרופ'..[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]אמולגה משתמש בהנפת זנב ומוריד לפקעת את ההגנה, טוגפי משתמש במטרונום ומשתמש בשריטה שבקושי מזיקה לבאגון. באגון משתמש בזעם דרקון ומעיף את אמולגה וטוגפי אחורה ואז מעיף גם עלייך מעט זעם דרקון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טוגפי משתמש בהקסמה וגורם לכך שההתקפה של פקעת תרד ואמולגה משתמש בהלם רעם ומשתק אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]פקעת משתמש בעלי-תער ומפיל את טוגפי מאמולגה באגון משתמש בשריטה ומעיף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkslateblue]"צודקת..רק רגע.." היא אומרת וזורקת פוכדור על סקורפי ותופסת..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את זורקת גם:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]נדנוד 1..נדנוד 2..ונוספאס יצא מהפוכדור ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אז זורקת שוב:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3..ונתפס ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את בודקת אותם:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=darkslateblue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/tepig.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]טפיג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]פוקימון חזיר האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]כשתופס אותו מזג אוויר קר הוא משחרר עשן שחור מנחיריו שמחמם אותו,הוא יכול ליצור כדורי אש מחוטמו[/COLOR][/B][/CENTER]
[B][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=darkslateblue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/growlithe.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]גרוולייט [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]פוקימון הכלבלב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]הוא פוקימון בעל טבע נאמן, יש לו חוש ריח מעולה והוא יכול לזהות את להקתו או מאמנו ממרחק רב[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=darkslateblue]~~
מה תעשי?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CENTER] [/CENTER]
-
[quote=KoDaK;1052369][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]התכוונתי שתסרוק את הפוקימונים עם הפוקדע..כלומר לראות מי הם..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה בודק את המאובן אך לא שומע כלום חוץ מאימרת :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]~מצטערים-גזע זה אינו ידוע~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"נזכרתי זה קריינדוס ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה בודדק מי זה קריינדוס:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קריינדוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פוקימון הראשייה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא היה שוכן בג'ונגל עוד מלפניי 100 מיליון שנה,הוא היה מסתבך עם עצים בגלל נגיחות ראשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה זורק את הפוכדור וממנו יוצא פוקימון קטן וכחול עם משהו אפרפר על ראשו ופה מלא שיניים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"זה באגון!" אזהה אותו "הבנתי את המשמעות של המילים".
"תזכיר לי איפה אפשר להפוך את המאובן לפוקימון?" אשאל.
-
[QUOTE=KoDaK;1052369]
[B][COLOR=darkred]הפרופ' מגיש לך את הפוכדור שלו והפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=#8b0000][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/magby.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מגבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]פוקימון הפחם החי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הדם שלו הוא לבה שזורמת בכל גופו,חום גופו בראש שלו יכול להגיע ל-1,100 מעלות צלזיוס ! [/COLOR][/B][/CENTER]
[B][COLOR=darkred]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה בודק אותו בבודק המתקפות :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][CENTER][B][COLOR=darkred]שם: מגבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מין: זכר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סוג: אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]יודע: ערפיח,פזילה[/COLOR][/B][/CENTER]
~~~
"כן בטח שאתה יכול ! " אומר הפרופ'..[/COLOR][/B]
[CENTER] [/CENTER][/QUOTE]
תודה רבה פרופסור , אגיד ואצעד לדרכי לכיוון העיר הבאה .
מגבי , אתה הפוקימון הראשון שלי , אני בטוח שנתחבר ונהיה החברים הטובים ביותר !
~~~~~~
יש מצב אתה מוסיף לו מתקפת דחיפה או משהו כזה ? משהו שיכול לפגוע בפוקימון .
-
[QUOTE=KoDaK;1052369][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]
[B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט מבין אותך ומשתמש בלהביור אך סימיסייג' מתחמק מהלהביור בקלות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא קופץ ומשתולל ולואיס אומר "פצצת זרע עכשיו ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]וסימיסייג' מכוון זרעים קטלניים לכיוון פיגנייט.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לפיגנייט"תתחמק במהירות מן פצצת הזרע הזאת אסור שתפגע מימנה.אחרי זה תקוף את סימיגנס בלהביור הכי חזק שלך ואז אחרי שתקוף את קוף העשב הזה בלהביור תקוף אותו בלימה הכי חזקה שלו.כשתוף בבלימה נסה להעיף אותו מהזירה כך היה ניצחון טכני"
-
[QUOTE=KoDaK;1052310
[COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]את המתקפה אני לא אומר..ואני לא מחשב אזו מתקפה..היא אקראית לגמריי ואני פשוט מחשב לבד מה כדיי ומה לא..בקיצור אני עושה את זה לפי ההמשך שיהיה לך..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה זורק פוכדור :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]נדנוד 1..נדנוד 2..ויצא מהפוכדור ! ג'ולטיק בורח כיוון אחד מהשיחים (שכחת שהם יכולים לצאת..כן?)[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]אתה מרפא אותו ומאנצ'י מרגיש טוב יותר..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה רואה שג'ולטיק בורח לשיחים ולא חוזר..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]~~[/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]טיפ: תשתמש בקומבי במתקפ' ריח-מתוק כדי לגרות אותו לחזור :) תאמר אם הטיפ טוב או רע..:peee:[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
פוקימון יכול לברוח אחרי שהוא מתעלף לגמרי?
חשבתי שהוא יכול לברוח רק אם יש לו עוד אפשרות להתנגד.
בקשר להתקפה,סבבה,הבנתי מה התכוונת,פשוט אמרתי לעצמי שאולי יש לך איזו תוכנה כלשהי שזורקת ברנדומליות שם של מתקפה.
הטיפ מעולה-למען האמת כשהכנתי את האסטרטגיית קרב ממקודם נורא שקלתי להשתמש בריח מתוק אבל החלטתי לנסות רק עם מאנצ'י כי חשבתי שאז יהיה לזה יותר השפעה עליו(כלומר הוא יתחזק יותר מהר)
אני מוציא את קומבי ומשתמש בריח מתוק(ומכוון את זה לג'ולטיק)
מאנצ'י תתכונן לסיבוב שני