-
[QUOTE=Meganium;1169097][COLOR="Black"][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"שינה חשובה יותר" את אומרת ועומדת בתור לאחות ג'וי.
כעבור 10 דקות מגיע תורך ומבקשת לרפאות את הפוקימונים שלך, "מיד" אומרת האחות ג'וי ולוקחת את הפוכדורים שלך,לאחר מכן את מבקשת חדר ללילה, "אוקיי בגלל שלא השגת עדיין את התג הראשון שלך אז זה בחינם" היא אומרת בחיוך ומחזירה לך את הפוכדורים שלך.
"חדר מספר 12" אומרת האחות ג'וי ומביאה לך מפתח שעליו רשום 12.
מה תעשי?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
"תודה" אני אודה לה ולא הלך לראות את החדר, "אוקי אז קודם נתאמן טיפה נאלכ ואז נלך למכון לפני השקיעה" אני מתכננת במוחי והולכת בעיר, אני יחפש מישהו שכבר נלחם במכון ויאתגר אותו לקרב
-
[quote=Meganium;1172598][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"דבר ראשון, רציתי שתבררי האם המצב של כל הפוקימונים שלי טוב" אתה אומר לה ומביא לה את 4 הפוכדורים שלך.[/COLOR]
[COLOR=red]"עוד רגע,אני בעומס עם מאמנים אחרים,תקבל את הפוכדורים שלך בעוד מספר דקות" אומרת האחות ג'וי ושמה את הפוכדורים שלך בקופסא בעלת שישה חורים ומניחה שם את הפוכדורים שלך ונכנסת לחדר שנמצא מאחוריה.[/COLOR]
[COLOR=red]האחות ג'וי חוזרת, "עוד מעט אני אחזיר לך אותם בריאים ושלמים" אומר האחות ג'וי בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=red]"דבר שני, רציית לדעת מה סוג המכון שכאן בעיר" אתה שואל אותה, היא מחייכת אליך ומצחקקת מעט, "מכון העיר פיוטר עוסק בפוקימוני אבן,מנהיג המכון הוא ברוק והוא משתמש בפוקימון החזק שלו סטיליקס שהוא לא סוג אבן אבל היה" מסבירה האחות ג'וי, "עוד משהו?" שואלת אותך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'ואו, סטיליקס? זה בטח חתיכת פוקימון חזק מאוד, איך אנצח אותו?' אני חושב לעצמי בפחד "טוב, תודה לך" אני אומר לה וממתין לפוכדורים שלי "צ'אד, יש לך מושג מה הסוג של הסטיליקס הזה?" אני שואל אותו
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
'ואו, סטיליקס? זה בטח חתיכת פוקימון חזק מאוד, איך אנצח אותו?' אתה חושב בפחד.
אתה מודה לאחות ג'וי ופונה לצ'אד, "צ'אד, יש לך מושג מה הסוג של הסטיליקס הזה?" אתה שואל אותו.
"בטח,סטיליקס הוא מסוג מתכת ואדמה,הוא גדול מאוד וגופו חסין להרבה סוגי מתקפות אבל צ'רמנדר ופוליוואג יכולים להיות מולו יריבים טובים,אני ממליץ על צ'רמנדר כי פוליוואג יוכל לנצח את שאר פוקימוני האבן של ברוק" צ'אד מסביר לך.
האחות ג'וי חוזרת עם הפוכדורים שלך, "סליחה על העיכוב,הם בריאים ושלמים" אומרת בחיוך.
"אני חושב שכדאי שתתאמן" אומר צ'אד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
"אני פשוט לא מאמין!" אתה אומר בקול המום ורץ אליו כדי לבדוק מה שלומו.
"כל הכבוד לך חבר, הראת שאתה חזק, הכי חזק שיש!" אתה אומר לו בחיוך גאה ורחב,סינדקוויל מרים את ראשו באיטיות, "סינדקוויל.." הוא ממלמל.
אתה מסביר לאליס שכדאי שתלכו למרכז הפוקימונים, "אני חושבת שאתה צודק.. נסיים את הקרב שלנו במועד אחר!" אומרת אליס ושניכם רצים בחזרה למרכז הפוקימונים כשטוטודייל בידיה של אליס וסינדקוויל בשלך, "טוטודייל היית פנטסטי,זה היה נהדר" אתה שומע את אליס ממלמלת לטוטודייל שצוחק בשקט.
אתם מתפרצים לתוך מרכז הפוקימונים ופונים לאחות ג'וי שנבהלת ממכם, "עשי את הטוב ביותר, בבקשה ג'וי! אשלם על זה עם צריך!" אתה אומר לה ומראה לה את סינדקוויל ואליס מראה לה את טוטודייל.
"אוי הם באמת נפצעו! צ'נסי!" האחות ג'וי קוראת ומדלת שנמצאת לידכם יוצאת [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=49658141.png][img]http://www.up2me.co.il/images/49658141.png[/img][/url] מתוקה, "צ'נסי" היא אומרת בקול חמוד ואתה מושיט לה את סינדקוויל בעוד אליס מביאה את טוטודייל לאחות ג'וי.
"תחכו פה,אנחנו נטפל בהם" אומרת האחות ג'וי והיא וצ'נסי חוזרות לדלת מאחורי הדלפק.
שניכם הולכים להתיישב בחדר ההמתנה,המזגן מקרר אותכם ואתם מתיישבים על כיסאות מרופדים ונוחים...
אתה רואה שאליס חושבת, "זה היה חתיכת קרב אה? לא ידעתי שטוטודייל יכול להגיע לרמה כזאת של כוח!" אליס אומרת ומסתכלת עליך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
את מודה לאחות ג'וי "אוקי אז קודם נתאמן טיפה נאכל ואז נלך למכון לפני השקיעה" את ממלמלת ומתכננת את הדברים בראשך.
את מחפשת במרכז הפוקימונים אחר מאמן שתוכלי להילחם איתו.
לאחר 10 דקות חיפושים את מוצאת מתאמת שמוכנה להילחם איתך.
היא נראית נחמדה מאוד ומסבירה שהיא מתכוננת לתחרות שעומדת להתרחש בעיר.
"נילחם בחוץ" היא אומרת בחיוך, "קוראים לי לילי" היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידיך, "איך קוראים לך?" היא שואלת בחיוך רחב ואת עונה לה, "נוקו? זה שם מעניין מאוד!" היא מחמיאה לך.
אתן יוצאות לבחוץ ורואות שהשמש מתחילה לשקוע, אתן מחפשות מקום להילחם בו,אתן יוצאות מהעיר ונלחמות בכניסה אליה, "עכשיו.. סקיטי זרקור!" לילי קוראת וזורקת פוכדור,ממנו יוצא פוקימון חתול ורוד שרודף אחרי זנבו במרץ.
"סקיטי! קדימה תהיה מוכנה!" אומרת לילי.
את מוציאה את הפוקידע ומכוונת אותה על הפוקימון, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=36036020.png][img]http://www.up2me.co.il/images/36036020.png[/img][/url] "סקיטי-פוקימון החתלתול,סקיטי לא יכולים לעצור את עצמם מלרדוף אחרי זנבם,מסתובבים במעגל ורודפים אחרי זנבם" אומרת הפוקידע ונכבית.
"קדימה נוקו" לילי אומרת ומחייכת אלייך.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]קודאק-[/B][/U]
"הרגילים" אתה עונה לו, "תן לי תשעה" אתה אומר לו.
"תשעה פוכדורים? אוקיי..חכה פה" המוכר אומר ומסתובב,מחפש במגירות ומוציא חבילת פוכדורים,מהם הוא מוציא תשעה פוכדורים קטנים, "כל פוכדור זה 80 שקל,ביחד זה 720 ש"ח" אומר המוכר,אתה מוציא את כספך ומביא לו את הסכום,אתה לוקח את הפוכדורים ומניח אותם בתיקך.
"תודה רבה" אומר המוכר וסופר את הכסף ואתה יוצא מהחנות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1173140]
[COLOR=blue][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"הרגילים" אתה עונה לו, "תן לי תשעה" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=blue]"תשעה פוכדורים? אוקיי..חכה פה" המוכר אומר ומסתובב,מחפש במגירות ומוציא חבילת פוכדורים,מהם הוא מוציא תשעה פוכדורים קטנים, "כל פוכדור זה 80 שקל,ביחד זה 720 ש"ח" אומר המוכר,אתה מוציא את כספך ומביא לו את הסכום,אתה לוקח את הפוכדורים ומניח אותם בתיקך.[/COLOR]
[COLOR=blue]"תודה רבה" אומר המוכר וסופר את הכסף ואתה יוצא מהחנות.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אלך אל סוזן ואחפש אותה עם הפנס.
לאחר מכן אחפש עוד פוקימונים חוץ מהוטהוט וקריקטון.
-
[quote=Meganium;1173140][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]'ואו, סטיליקס? זה בטח חתיכת פוקימון חזק מאוד, איך אנצח אותו?' אתה חושב בפחד.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מודה לאחות ג'וי ופונה לצ'אד, "צ'אד, יש לך מושג מה הסוג של הסטיליקס הזה?" אתה שואל אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]"בטח,סטיליקס הוא מסוג מתכת ואדמה,הוא גדול מאוד וגופו חסין להרבה סוגי מתקפות אבל צ'רמנדר ופוליוואג יכולים להיות מולו יריבים טובים,אני ממליץ על צ'רמנדר כי פוליוואג יוכל לנצח את שאר פוקימוני האבן של ברוק" צ'אד מסביר לך.[/COLOR]
[COLOR=red]האחות ג'וי חוזרת עם הפוכדורים שלך, "סליחה על העיכוב,הם בריאים ושלמים" אומרת בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=red]"אני חושב שכדאי שתתאמן" אומר צ'אד.[/COLOR]
[/quote]
"כן, גם אני חושב כך" אני אומר לו ויוצא החוצה ממרכז הפוקימונים "בוא נחפש מקום סלעי שיהווה מקום אימונים טוב גם לצרמנד'ר וגם לפוליוואג" אני אומר לו ומתחיל לחפש.
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"כן, גם אני חושב כך" אתה מאשר את דבריו של צ'אד ושניכם יוצאים ממרכז הפוקימונים של העיר.
"בוא נחפש מקום סלעי שיהווה מקום אימונים טוב גם לצרמנד'ר וגם לפוליוואג" אתה אומר לו.
שניכם מתחילים לחפש ברחבי העיר מקום אימונים סלעי,אתם עוברים במזרקת מים גדולה ומרהיבה שמאחוריה נמצא מוזיאון הפוקימונים של העיר פיוטר, "זה מקום מאוד מעניין,אם אתה רוצה ללמוד קצת תגיע לפה" צ'אד אומר בזמן שמסתכל על המקום בהתפעלות.
אתם ממשיכים לחפש אך לא מוצאים מקום עם סלעים עד שאתם מגיעים לכניסה לעיר פיוטר, "יש פה קרוב מערה,שם יהיה אפשר להתאמן" צ'אד אומר ומראה לך את הדרך למערה,אתם קופצים מעל גדר שמפרידה בין הכניסה ליער ורידיאן למערה שנמצאת ליד,אתם מגיעים לפתח המערה שלידה יש שלט קטן, "מערת הדיגלטים".
"תרצה להתחיל את האימונים כאן או בתוך המערה?" שואל צ'אד.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה חוזר לסוזן,אתה מגלה שסוזן הוציאה את מיסדריווס וביחד הן מפטרלות בשטח.
"חזרת" היא אומרת ושניכם ממשיכים בחיפושים אחר פוקימונים.
הזמן עובר ואתם לא מוצאים פוקימונים שלא ראיתם,קריקטון עדיין נמצא בעשב שראיתם ממקודם והוטהוט עדיין עומד על הקרקע ובוהה בכם ואחר כך מתעופף באוויר.
אתה מביט בפוקאטץ' שלך ורואה שהשעה כבר 20:32.
"ביציאה המזרחית מהעיר יש מערה ומתחתיה נהר מים,אולי שם יהיה יותר סיכוי למצוא פוקימונים? או שאתה מעדיף לחקור את המקום עוד קצת?" שואלת סוזן.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1173140][COLOR="Red"][U][B]
את מודה לאחות ג'וי "אוקי אז קודם נתאמן טיפה נאכל ואז נלך למכון לפני השקיעה" את ממלמלת ומתכננת את הדברים בראשך.
את מחפשת במרכז הפוקימונים אחר מאמן שתוכלי להילחם איתו.
לאחר 10 דקות חיפושים את מוצאת מתאמת שמוכנה להילחם איתך.
היא נראית נחמדה מאוד ומסבירה שהיא מתכוננת לתחרות שעומדת להתרחש בעיר.
"נילחם בחוץ" היא אומרת בחיוך, "קוראים לי לילי" היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידיך, "איך קוראים לך?" היא שואלת בחיוך רחב ואת עונה לה, "נוקו? זה שם מעניין מאוד!" היא מחמיאה לך.
אתן יוצאות לבחוץ ורואות שהשמש מתחילה לשקוע, אתן מחפשות מקום להילחם בו,אתן יוצאות מהעיר ונלחמות בכניסה אליה, "עכשיו.. סקיטי זרקור!" לילי קוראת וזורקת פוכדור,ממנו יוצא פוקימון חתול ורוד שרודף אחרי זנבו במרץ.
"סקיטי! קדימה תהיה מוכנה!" אומרת לילי.
את מוציאה את הפוקידע ומכוונת אותה על הפוקימון, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=36036020.png][img]http://www.up2me.co.il/images/36036020.png[/img][/url] "סקיטי-פוקימון החתלתול,סקיטי לא יכולים לעצור את עצמם מלרדוף אחרי זנבם,מסתובבים במעגל ורודפים אחרי זנבם" אומרת הפוקידע ונכבית.
"קדימה נוקו" לילי אומרת ומחייכת אלייך.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי לילי! צאי שורמיש!" אני קוראת בחיוך "אוקי שורמיש תשתמשי אל סקיטי באבקת שיתוק! לאחר מכן שאיבת מגה כדי להתחזק (שאיבת מגה זה לשאוב ממנה כוח לא?) ואז קליע זרעים עליה בשיא החוזק!" אני קוראת ואז מביטה אל לילי "לילי, היה לך אכפת אם נעשה קרב של שלושה או ארבעה פוקימונים?" אשאל ואתה והביט אליה בתקווה שתאשר את זה ככן
-
[quote=Meganium;1173292]
[COLOR=Blue][U][B]קודאק-[/B][/U]
אתה חוזר לסוזן,אתה מגלה שסוזן הוציאה את מיסדריווס וביחד הן מפטרלות בשטח.
"חזרת" היא אומרת ושניכם ממשיכים בחיפושים אחר פוקימונים.
הזמן עובר ואתם לא מוצאים פוקימונים שלא ראיתם,קריקטון עדיין נמצא בעשב שראיתם ממקודם והוטהוט עדיין עומד על הקרקע ובוהה בכם ואחר כך מתעופף באוויר.
אתה מביט בפוקאטץ' שלך ורואה שהשעה כבר 20:32.
"ביציאה המזרחית מהעיר יש מערה ומתחתיה נהר מים,אולי שם יהיה יותר סיכוי למצוא פוקימונים? או שאתה מעדיף לחקור את המקום עוד קצת?" שואלת סוזן.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"נלך למערה עם הנחל" אומר לה ואלך עם סוזן אל המערה, אעבור את המערה איתה מהר ואגיע לנחל.
אסתכל על כל הפוקימונים שנמצאים שם.
-
[SPOILER]שרומיש לא יודעת קליע זרעים וכן שאיבת מגה מחזירה לשרומיש חיים[/SPOILER]
"אוקי לילי! צאי שורמיש!" את קוראת ומשחררת את שרומיש שמתרגשת לקראת הקרב הראשון שלה.
"אוקי שורמיש תשתמשי אל סקיטי באבקת שיתוק! לאחר מכן שאיבת מגה כדי להתחזק ואז קליע זרעים עליה בשיא החוזק!" את פוקדת על שרומיש ומביטה בלילי. לילי, היה לך אכפת אם נעשה קרב של שלושה או ארבעה פוקימונים?" את שואלת אותה ומאוד מקווה שתסכים, "הייתי שמחה,כעיקרון יש לי 4 פוקימונים אבל הפוקימון הרביעי שלי יחזור אלי רק מחר בבוקר אז כרגע אני עם שלושה,אז אם תרצי זה יהיה קרב שלוש על שלוש" לילי אומרת ואת מהנהנת ומסכימה.
"אוקיי סקיטי תקפצי ותחמקי מאבקת השיתוק!" לילי קוראת, "שרומיש!" שרומיש צועקת ומשחררת מקצה ראשה אבקה צהובה שנעה לכיוון סקיטי אבל סקיטי בקפיצה אתלטית מתחמקת ונוחתת על הרצפה.
"עכשיו סטירה כפולה!" לילי מוסיפה,סקיטי רצה לכיוון שרומיש שמתכוננת להתקיף אותה בשאיבת מגה,סקיטי סותרת לשרומיש עם זנבה 3 פעמים אך שרומיש מפתיעה אותה ולוכדת אותה בקרן ירוקה ששואבת ממנה חיים, שרומיש מנסה להשתמש בקליע זרעים אך ל מצליחה,היא משחררת מספר זרעים שנוחתים על הקרקע ולא גומרים כלל נזק לסקיטי.
"אוקיי סקיטי תשירי!" לילי אומרת.
מה תעשי?[/COLOR]
"נלך למערה עם הנחל" אתה אומר ושניכם עוזבים את המקום וחוזרים להם.
החושך כבר הגיע והאנשים נכנסים לבתיהם.
אתם עוברים לגשר מעץ שמתחתיו יש נהר וממולכם יש פתח למערה שחצובה בתוך הר.
אתם עוברים את הגשר ויורדים במדרגות שנבנו לתוך הנהר.
אתם מדליקים את הפנסים ומחפשים אחר פוקימונים.
אתה עובר עם הפנס על הנחל ומזהה פוקימון,אתה מוציא את הפוקידע שלך ומחפש פרטים.
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=76129331.png][img]http://www.up2me.co.il/images/76129331.png[/img][/url] "שלוס-פוקימון שבלול הים,צורתו וצבעו משתנות מהאיזורים בו הוא חי,במחוז סינו התגלו 2 סוגי של שלוס,שלוס המערב ושלוס המזרח" אומרת הפוקידע ונכבית.
שלוס צף על המים ומבחין באור של הפנס ומסתכל עליך,נבהל ושוחה מהר יורת במורד הנחל.
סוזן מחפשת ומוצאת פוקימון נח על סלע באמצע הנהר,אתה מבחיו בו והוא מתגלה לך כ- [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=70268567.png][img]http://www.up2me.co.il/images/70268567.png[/img][/url] "סטאריו-פוקימון צורת הכוכב,אם גופו נפצע,הוא יכול להתרפות כל עוד הליבה שלו נשארת אדומה,בלילה הליבה שלו זוהרת" אומרת הפוקידע ונכבית.
"פוקימון מעניין מאוד,אולי נוכל למצוא עוד פוקימונים בתוך המערה או לידה" סוזן אומרת,לפתע אתם שומעים רחש מהצד,אתם מסתובבים ורואים [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=47644676.png][img]http://www.up2me.co.il/images/47644676.png[/img][/url] מיאו שיושב ליד שפת הנחל וצופה באור הירח.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1173317][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]שרומיש לא יודעת קליע זרעים וכן שאיבת מגה מחזירה לשרומיש חיים[/SPOILER]
"אוקי לילי! צאי שורמיש!" את קוראת ומשחררת את שרומיש שמתרגשת לקראת הקרב הראשון שלה.
"אוקי שורמיש תשתמשי אל סקיטי באבקת שיתוק! לאחר מכן שאיבת מגה כדי להתחזק ואז קליע זרעים עליה בשיא החוזק!" את פוקדת על שרומיש ומביטה בלילי. לילי, היה לך אכפת אם נעשה קרב של שלושה או ארבעה פוקימונים?" את שואלת אותה ומאוד מקווה שתסכים, "הייתי שמחה,כעיקרון יש לי 4 פוקימונים אבל הפוקימון הרביעי שלי יחזור אלי רק מחר בבוקר אז כרגע אני עם שלושה,אז אם תרצי זה יהיה קרב שלוש על שלוש" לילי אומרת ואת מהנהנת ומסכימה.
"אוקיי סקיטי תקפצי ותחמקי מאבקת השיתוק!" לילי קוראת, "שרומיש!" שרומיש צועקת ומשחררת מקצה ראשה אבקה צהובה שנעה לכיוון סקיטי אבל סקיטי בקפיצה אתלטית מתחמקת ונוחתת על הרצפה.
"עכשיו סטירה כפולה!" לילי מוסיפה,סקיטי רצה לכיוון שרומיש שמתכוננת להתקיף אותה בשאיבת מגה,סקיטי סותרת לשרומיש עם זנבה 3 פעמים אך שרומיש מפתיעה אותה ולוכדת אותה בקרן ירוקה ששואבת ממנה חיים, שרומיש מנסה להשתמש בקליע זרעים אך ל מצליחה,היא משחררת מספר זרעים שנוחתים על הקרקע ולא גומרים כלל נזק לסקיטי.
"אוקיי סקיטי תשירי!" לילי אומרת.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
התבלבלתי בין זה לזרע עלוקה
~~~~
"אוקי לפני שהיא פותחת את פיה שחררי עליה במהירות זרע עלוקה! אם את לא מצליחה מהר כול כך תשתמשי באבקת שיתוק! לאחר מכן שאיבת חיים נוספת!" אינ ואמרת ומחזיקה אצבעות שהיא תצליח לשחרר זרע עלוקה לפני השירה של סקיטי
~~~
תגיד יש מצב שהמשתמש שהחליפו אותו, זה שהיה אמור להיות היריב שלי אם המדקיפ יחזור כדבש? כיאלו כדמות בשליטת השהם? כי ככה זה היה יותר מעניין גם ההתחלה שלי מבוססת אל זה.
-
[quote=Meganium;1173140]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"אני פשוט לא מאמין!" אתה אומר בקול המום ורץ אליו כדי לבדוק מה שלומו.
"כל הכבוד לך חבר, הראת שאתה חזק, הכי חזק שיש!" אתה אומר לו בחיוך גאה ורחב,סינדקוויל מרים את ראשו באיטיות, "סינדקוויל.." הוא ממלמל.
אתה מסביר לאליס שכדאי שתלכו למרכז הפוקימונים, "אני חושבת שאתה צודק.. נסיים את הקרב שלנו במועד אחר!" אומרת אליס ושניכם רצים בחזרה למרכז הפוקימונים כשטוטודייל בידיה של אליס וסינדקוויל בשלך, "טוטודייל היית פנטסטי,זה היה נהדר" אתה שומע את אליס ממלמלת לטוטודייל שצוחק בשקט.
אתם מתפרצים לתוך מרכז הפוקימונים ופונים לאחות ג'וי שנבהלת ממכם, "עשי את הטוב ביותר, בבקשה ג'וי! אשלם על זה עם צריך!" אתה אומר לה ומראה לה את סינדקוויל ואליס מראה לה את טוטודייל.
"אוי הם באמת נפצעו! צ'נסי!" האחות ג'וי קוראת ומדלת שנמצאת לידכם יוצאת [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=49658141.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/49658141.png[/IMG][/URL] מתוקה, "צ'נסי" היא אומרת בקול חמוד ואתה מושיט לה את סינדקוויל בעוד אליס מביאה את טוטודייל לאחות ג'וי.
"תחכו פה,אנחנו נטפל בהם" אומרת האחות ג'וי והיא וצ'נסי חוזרות לדלת מאחורי הדלפק.
שניכם הולכים להתיישב בחדר ההמתנה,המזגן מקרר אותכם ואתם מתיישבים על כיסאות מרופדים ונוחים...
אתה רואה שאליס חושבת, "זה היה חתיכת קרב אה? לא ידעתי שטוטודייל יכול להגיע לרמה כזאת של כוח!" אליס אומרת ומסתכלת עליך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][/COLOR][/quote]
"כן גם אני לא צפיתי מסינדקוויל שלי! הם היו מדהימים!" אשיב לדבריה בחיוך נלהב.
לאחר מכן אוסיף ואצחקק "מה שבטוח, אחריי קרב כזה בוא נומאר שפאלקנר מאמן המכון הולך להיות חיים קשים, לא ככה?"
לאחר מכן אביט סביב ואחפש איזה שהוא עיתון לקרוא, קורא ומחפש כתבה מעניינת אך מצד שני מתוח לגביי שלומו של סינדקוויל והאחרים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה עם האחרים??? צ'יקוריטה מרועלת, וספינרק מעולף..
-
[COLOR="Green"][SIZE="4"][B][U]איוונט המוטציות מתחיל![/U][/B][/SIZE]
איוונט המוטציות מתחיל! באיוונט המוטציות תשלחו למשימה עם קצין המבחן שלכם למטרה מסוימת..
במהלך האיוונט יתאפשר לכם להשיג פוקימונים שונים ממשימות שונות שעשיתם,מאנשים שדיברו איתכם ועוד!
הפוקימונים שתשיגו יהיו מיוחדים! מה יהיה מיוחד? את זה תגלו לבד..
אני צריך שכמה שיותר תהיו פעילים! צפו לשיחה עם קצין המבחן שלכם בזמן הקרוב!
בנוסף הוגרלו שני שמות של שחקנים שיפגשו פוקימונים זוהרים ומי שזכו אלו האריסון ודיוויד!.
במהלך האיוונט הפוקימונים שלכם יוכלו ללמוד מתקפות יותר מהר!
בקיצור המון מחכה לכם! [/COLOR]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
"כן גם אני לא ציפיתי מסינדקוויל שלי! הם היו מדהימים!" אתה אומר לה בקול נלהב.
אתה מתחיל לצחקק,אליס לא מבינה, "מה שבטוח, אחריי קרב כזה בוא נומאר שפאלקנר מאמן המכון הולך להיות חיים קשים, לא ככה?" אתה אומר לה.
"ברור,פולקנר לא יידע מאיפה זה יבוא לו, במיוחד כשטוטודייל יכה בפוקימונים המעופפים שלו בניב הקרח שלו" אליס אומרת ומתחילה לצחקק גם.
אחות ג'וי נכנסת אליכם לחדר, "שלום,אתם המאמנים של טוטודייל וסינדקוויל שניגשו לטיפול נכון?" שואלת האחות ג'וי ואתם מהנהנים.
"אז הם התאמצו מאוד והם צריכים רק מנוחה,אני מאמינה שמחר תוכלו כבר לקבל אותם,ישנם עוד פוקימונים שתרצו לשלוח לטיפול?" שואלת האחות ג'וי ושניכם נזכרים בשאר הפוקימונים שלכם מגישים לה את הפוכדורים.
"אוקיי תודה,אני אחזור לפה כשהם ירגישו טוב,ויש לי הצעה להציע לכם.. האם שמעתם על בית אימוץ לפוקימונים שהמרכז שלנו מנהל?" שואלת אותכם האחות ג'וי, "בית אימוץ?" אליס תוהה לעצמה, "בית אימוץ זה מקום בו פוקימונים שננטשו,נפצעו וחלו מקבלים טיפול אצלנו במרכז והם מוצעים לאימוץ מכיוון שחלקם לא יכול לחזור לטבע" מסבירה האחות ג'וי, "זאת תוכנית מיוחדת וחדשה שקמה רק לפני שנתיים שהאחיות ג'וי בכל העולם מנהלות" מוסיפה.
"תהיו מעוניינים לבקר?" שואלת אותכם האחות ג'וי, "תחשבו על זה,בינתיים אני אגיש את הפוכדורים שלכם לטיפול" האחות ג'וי אומרת במהירות והולכת.
"מה אתה חושב?" שואלת אותך אליס.
מה תעשה?[/COLOR]
[SPOILER]אין בעיה[/SPOILER]
"אוקי לפני שהיא פותחת את פיה שחררי עליה במהירות זרע עלוקה! אם את לא מצליחה מהר כול כך תשתמשי באבקת שיתוק! לאחר מכן שאיבת חיים נוספת!" את פוקדת במהירות על שרומיש ומחזיקה אצבעות בתקווה ששרומיש תצליח להתקיף בזמן.
שרומיש משגרת מקצה ראשה 3 זרעים שנוחתים סביב סקיטי,סקיטי מתחילה לשיר ושרומיש מתחילה להרגיש מנומנמת וכעבור כמה רגעים שרומיש נרדמת.
הזרעים שנחתו ליד סקיטי מתפתחים לעשבים שמתחילים לקשור את סקיטי שמתחילה לצעוק מכאב.
"סקיטי! תנסי להיפטר מהזרעים הללו!" קוראת לילי בלחץ בזמן ששרומיש ישנה.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1173610][COLOR="Black"][U][B]
[SPOILER]אין בעיה[/SPOILER]
"אוקי לפני שהיא פותחת את פיה שחררי עליה במהירות זרע עלוקה! אם את לא מצליחה מהר כול כך תשתמשי באבקת שיתוק! לאחר מכן שאיבת חיים נוספת!" את פוקדת במהירות על שרומיש ומחזיקה אצבעות בתקווה ששרומיש תצליח להתקיף בזמן.
שרומיש משגרת מקצה ראשה 3 זרעים שנוחתים סביב סקיטי,סקיטי מתחילה לשיר ושרומיש מתחילה להרגיש מנומנמת וכעבור כמה רגעים שרומיש נרדמת.
הזרעים שנחתו ליד סקיטי מתפתחים לעשבים שמתחילים לקשור את סקיטי שמתחילה לצעוק מכאב.
"סקיטי! תנסי להיפטר מהזרעים הללו!" קוראת לילי בלחץ בזמן ששרומיש ישנה.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"שורמיש תתעורי!" אני קוראת לה ומנסה לגרום לה להתעורר "קדימה שורמיש!" אעוד אותה
אם היא מצליחה להתעורר : "אוקי שורמיש! תשתמשי בעוד זרע עלוקה ואבקת שיתוק! לאחר מכן שאיבת חיים במלוא הכוח!" אני קוראת בחיוך
-
[quote=Meganium;1173610][COLOR=Green][SIZE=4][B][U]איוונט המוטציות מתחיל![/U][/B][/SIZE]
איוונט המוטציות מתחיל! באיוונט המוטציות תשלחו למשימה עם קצין המבחן שלכם למטרה מסוימת..
במהלך האיוונט יתאפשר לכם להשיג פוקימונים שונים ממשימות שונות שעשיתם,מאנשים שדיברו איתכם ועוד!
הפוקימונים שתשיגו יהיו מיוחדים! מה יהיה מיוחד? את זה תגלו לבד..
אני צריך שכמה שיותר תהיו פעילים! צפו לשיחה עם קצין המבחן שלכם בזמן הקרוב!
בנוסף הוגרלו שני שמות של שחקנים שיפגשו פוקימונים זוהרים ומי שזכו אלו האריסון ודיוויד!.
במהלך האיוונט הפוקימונים שלכם יוכלו ללמוד מתקפות יותר מהר!
בקיצור המון מחכה לכם! [/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"כן גם אני לא ציפיתי מסינדקוויל שלי! הם היו מדהימים!" אתה אומר לה בקול נלהב.
אתה מתחיל לצחקק,אליס לא מבינה, "מה שבטוח, אחריי קרב כזה בוא נומאר שפאלקנר מאמן המכון הולך להיות חיים קשים, לא ככה?" אתה אומר לה.
"ברור,פולקנר לא יידע מאיפה זה יבוא לו, במיוחד כשטוטודייל יכה בפוקימונים המעופפים שלו בניב הקרח שלו" אליס אומרת ומתחילה לצחקק גם.
אחות ג'וי נכנסת אליכם לחדר, "שלום,אתם המאמנים של טוטודייל וסינדקוויל שניגשו לטיפול נכון?" שואלת האחות ג'וי ואתם מהנהנים.
"אז הם התאמצו מאוד והם צריכים רק מנוחה,אני מאמינה שמחר תוכלו כבר לקבל אותם,ישנם עוד פוקימונים שתרצו לשלוח לטיפול?" שואלת האחות ג'וי ושניכם נזכרים בשאר הפוקימונים שלכם מגישים לה את הפוכדורים.
"אוקיי תודה,אני אחזור לפה כשהם ירגישו טוב,ויש לי הצעה להציע לכם.. האם שמעתם על בית אימוץ לפוקימונים שהמרכז שלנו מנהל?" שואלת אותכם האחות ג'וי, "בית אימוץ?" אליס תוהה לעצמה, "בית אימוץ זה מקום בו פוקימונים שננטשו,נפצעו וחלו מקבלים טיפול אצלנו במרכז והם מוצעים לאימוץ מכיוון שחלקם לא יכול לחזור לטבע" מסבירה האחות ג'וי, "זאת תוכנית מיוחדת וחדשה שקמה רק לפני שנתיים שהאחיות ג'וי בכל העולם מנהלות" מוסיפה.
"תהיו מעוניינים לבקר?" שואלת אותכם האחות ג'וי, "תחשבו על זה,בינתיים אני אגיש את הפוכדורים שלכם לטיפול" האחות ג'וי אומרת במהירות והולכת.
"מה אתה חושב?" שואלת אותך אליס.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Green][/COLOR][/quote]
"אני חושב שכן.. למה לא בסה"כ?!" אומר בחיוך ואז אסכים לאחות ג'וי.
אבקש ממנה שתוביל אותי ואלך אחריה, אקפיד שנלך בתור ואהיה אחרון, אסמס בשקט לוונסה ואשאל אותה איפה היא ומה היא עושה מתוך התעניינות!
-
[quote=Meganium;1173292][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"כן, גם אני חושב כך" אתה מאשר את דבריו של צ'אד ושניכם יוצאים ממרכז הפוקימונים של העיר.[/COLOR]
[COLOR=red]"בוא נחפש מקום סלעי שיהווה מקום אימונים טוב גם לצרמנד'ר וגם לפוליוואג" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=red]שניכם מתחילים לחפש ברחבי העיר מקום אימונים סלעי,אתם עוברים במזרקת מים גדולה ומרהיבה שמאחוריה נמצא מוזיאון הפוקימונים של העיר פיוטר, "זה מקום מאוד מעניין,אם אתה רוצה ללמוד קצת תגיע לפה" צ'אד אומר בזמן שמסתכל על המקום בהתפעלות.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם ממשיכים לחפש אך לא מוצאים מקום עם סלעים עד שאתם מגיעים לכניסה לעיר פיוטר, "יש פה קרוב מערה,שם יהיה אפשר להתאמן" צ'אד אומר ומראה לך את הדרך למערה,אתם קופצים מעל גדר שמפרידה בין הכניסה ליער ורידיאן למערה שנמצאת ליד,אתם מגיעים לפתח המערה שלידה יש שלט קטן, "מערת הדיגלטים".[/COLOR]
[COLOR=red]"תרצה להתחיל את האימונים כאן או בתוך המערה?" שואל צ'אד.[/COLOR]
[/quote]
"בוא נתאמן בתוך המערה, ואני רוצה לבדוק את משמעות השם... דיגלט זה פוקימון, נכון?" אני שואל אותו ובודק בפוקדע מיזה "סביר להניח שהוא מסוג אדמה... אז פוליוואג יוכל להתאמן עליו כמו שצריך" אני מהרהר "בוא, ניכנס" אני אומר לו ונכנס.