-
[quote=Woodpecker;1142190][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מוציא את הקלף שלך וזורק אותו על מגמנייט המעולף.הקלף מרחף הישר לעבר מגמניט.הקלף עוצר מעליו ולוכד אותו בקיר חשמלי.הוא שואב לתוכו את מגמניט.הקלף חוזר אליך.לכדת מגמניט.אתה ג'יודוד וטוטודיל מנשיכים ללכת בשביל אל המקום הבא.לאחר הליכה קצרה אתם רואים שלט שמצביע לכיון ימין ושמאל. כתוב עליו " כפר דרייק תפנו ימינה. כפר אוקסרוב תפנו שמאלה "[/COLOR][/B][/quote]
'שיהיה, אני אלך שמאלה' אני חושב והולך בדרך הימנית אל כפר אוקסרוב.
-
[COLOR=#a0522d][B][QUOTE] [/B]
[COLOR=#a0522d][B]לוקאס[/B][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][B]האחרים אומרים לך , כן באנו בידיוק כמוך ויש לנו אות מטרות".סטיב וג'יסון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#a0522d]קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [/COLOR] [/B]
[B].קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.[/B]
[B][/QUOTE][/B]
[/COLOR][COLOR=black]"טוב...." אני אומר ולוקח את החפצים.... "צא פוקימון!" אומר ואוציא את הפוקימון מהפוקדור ואז אכניס אותו לקלף...[/COLOR]
"קדימה חבר'ה בואו נלך לאיזיק כדי שיגיד לנו מה לעשות כדי שנישאר ביחד לבינתיים
-
[quote]סטיב
לפני שאתה יורד מהזירה השופט עוצר אותך ואומר לך " חכה רגע עוד לא לקחת את הפרסים שלך על הניצחון בתחרות.טוב הפרס הראשון שקיבלת הוא זוראה משלך.הזוראה כבר נמצא בקלף התפיסה שלך וברגע שתקרא לו הוא יופיע לך.הפרס השני הוא 200$". השופט מביא לך 200$ אתה לוקח אותם ושם אותם בכסף שלך. לאחר זאת אתה יורד עם פרקסורו שלך מהזירה בהנה רבה מכיון שיש לך זוראה.[/quote]
"אוקיי, בוא נראה את הזורואה החדש שלי!" אומר ואוציא את זורואה מקלף התפיסה שלי ואגיד לו:"שלום לך זורואה, אני המאמן החדש שלך סטיב."
-
[QUOTE=Woodpecker;1142179][I][B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הג'ירו של גלילי.אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לאוניקס את הגנה שלו וכך הנזק שיגרם לו ירד.לאחר זאת אוניקס משתמש בזנב ברזל.הזנב שלו הופך ללבן.הוא תוקף בזנב ברזל את גלילי.גלילי לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע קשה מימנו. אור אומר לו " תשמש בחליקי רח ". גלילי משתמש בחלקיקי קרח הוא מעיף מלא חלקיקי קרח לעבר אוניקס.[/COLOR][/B][/I]
][/QUOTE]
"אוניקס תתחמק!" אני צועק במהירות ובבהלה, 'מתקפות קרח ישפיעו עליו טוב...' אני חושב לעצמי בחשש ומנסה לחשוב על דרך נוספת לנצח.
"אוקיי, אוניקס, תשתמש בחפירה, ואז כשאתה יוצא, תשתמש ותכה בו בזנב ברזל בכל הכוח!" אני צועק בנחישות.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס מתחמק בקלות מן חלקיקי הקרח שגלילי מעיף לעברו. לאחר זאת אוניקס משתמש במתקפת חפרה. הוא חופר בור גדול ונכנס אליו. בבור הוא זוחל הישר למקומו של גלילי מעל הזירה. אוניקס יוצא מהבור ומפתיע את גלילי. הוא במהירות שתמש בזנב ברזל. הוא מכה את גלילי בחוזק רבה עם זנבו.גלילי נפגע חזק מאוד מן זנב הברזל של אוניקס. גלילי מתאוש מהפגיעה שספג ומשתמש שוב פעם בכדור ג'ירו על אוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט להוציא את זוראה שקיבלת מקלף התפיסבסה שלך כדי לראות אותו ולהכיר אותו.זוראה יוצא מתוך קלף התפיסה שלו.אתה רואה פוקימון דמוי שועל קטן בצבע שחור מופיע מולך. אתה מכופף אל זוראה כדי שלא יפחד מימך ואתה אומר לו שאתה המאמן החדש שלו. זוראה מתחיל לחשוש מימך. אז פוקסרו ניגש אל זוראה ומסביל לו משהו בשפת הפוקימונים. אחרי זה זוראה לא פוחד מימך וניגש א רגליך ומלטף אותם עם ראשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"]לוקאס
אי אפשר להכניס את סנדרשו לקלף
------------------------------
אתה לוקח את חפציך מקוא ויוצא עם שנים האחרים החוצה.השניים האחרים אומרים לך , מצטערים לוקאס.אנחנו רוצים לעשות את המסע שלנו בעולם החדש לבד.אז ניאלץ להיחפרד מימך לעת עטה.אולי מתישהו ניפרד " .השניים האחרים ניפרדים מימך וכול אחד הולך לדרכו.אתה מוציא את הפוקימון שלך מהפוכדור שלך.מהפוכדור יוצא סנדרשו קטן וחמוד.הפוכדור שהוא שהה בו נסבר לרסיסים.אתה מנסה להכניס אותו לקלף אך זה לא מצליח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מחליט לפנות שמאלה לכפר אוקסרוב.שלושתכם פונים שמאלה ומתחילים ללכת לעבר כפר אוקרברוס.כעבור 20 דקות של הליכה אתם כבר רואים את הכפר באופק.לאחר עוד כמה דקות אתם מגיעים לכפר.אתם רואים מלא אנשים מסתובבים ולידהם נמצא ריולו לחלקם נמצא גם לוקריו.אתם נכנסים לכפר וכבר זקנה אחת עוצרת אותכם ואומרת לכם , תרצו להשתף בתחרות שמתקיימת פה בכפר?הפרס הוא ריולו?"[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אי אפשר להכניס את סנדרשו לקלף
------------------------------
אתה לוקח את חפציך מקוא ויוצא עם שנים האחרים החוצה.השניים האחרים אומרים לך , מצטערים לוקאס.אנחנו רוצים לעשות את המסע שלנו בעולם החדש לבד.אז ניאלץ להיחפרד מימך לעת עטה.אולי מתישהו ניפרד " .השניים האחרים ניפרדים מימך וכול אחד הולך לדרכו.אתה מוציא את הפוקימון שלך מהפוכדור שלך.מהפוכדור יוצא סנדרשו קטן וחמוד.הפוכדור שהוא שהה בו נסבר לרסיסים.אתה מנסה להכניס אותו לקלף אך זה לא מצליח.[/quote]
'איזה מזל' אחשוב לעצמי ואלך לעיר ובו זמנית אגיד לסנדשרו "היי תראה לי מה אתה יודע לעשות!" אומר לו ואעצור לשנייה לידו...
"תנסה סופת חול ואחרכך גלגול ושריטה!"
-
[quote=Woodpecker;1142232][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחליט לפנות שמאלה לכפר אוקסרוב.שלושתכם פונים שמאלה ומתחילים ללכת לעבר כפר אוקרברוס.כעבור 20 דקות של הליכה אתם כבר רואים את הכפר באופק.לאחר עוד כמה דקות אתם מגיעים לכפר.אתם רואים מלא אנשים מסתובבים ולידהם נמצא ריולו לחלקם נמצא גם לוקריו.אתם נכנסים לכפר וכבר זקנה אחת עוצרת אותכם ואומרת לכם , תרצו להשתף בתחרות שמתקיימת פה בכפר?הפרס הוא ריולו?"[/COLOR][/B][/quote]
"ריולו אה..? אין בעיה אני אשתתף בתחרות הזאת, כל עוד אני אקבל את הפוקימון המובטח" אני אומר לזקנה.
"לאן צריך ללכת כדי להתחיל כבר?" אני שואל אותה חצי שנייה אחרי מה שאמרתי קודם.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
האישה הזקנה אומרת לך " אל תדאג אם תנצח בתחרות אז בטוח שתקבל רילו משלך. אבל אם תפסיד באחד השלבים אז לא תקבל כלום. דרך אגב רצוי שהיו לך 2 פוקימונים לפחות כדי שתוכל להילחם בתחרות.טוב כדי להגיע בתחרות עליך להמשיך ישר ואז בפניה הראשונה שתראה תפנה ימינה.לאחר שתפנה ימינה בפניה לך ישר ישר עד תראה מלא אנשים. אם תראה זה אומר שהגעת למקום הנכון בצד היה לך דוכן עם בן אנוש שם תוכל להירשם.כדי לך להייהמר הרשמה נסגרת עוד חצי שעה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
לוקאס
אתה וסנדרשו שלצידך מתחילים מללכת לעבר העיר הקרובה. בדרך אתה עוצר ואתה רוצה לראות את המתפות של סנדרשו. סנדרשו מתחיל כשהוא מתכוף והופך לכדור.הוא מתגלגל במהירות אדירה.אתה מבין שהוא יודע גלגול.סנדרשו מתחיל להעיף חול.סאנדרשו יודע מכת חול.סנדרשו משתמש בצםיורנו לחתוך תחול.סנדרשו יודע שריטה.סנדרשו מנסה להשתמש בסופת חול אך לא מצליח. בזמן שסנדרשו מנסה לעשות סופת חול מולכם מופיע [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/239.png[/IMG] אלקיד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Woodpecker;1142232][B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס מתחמק בקלות מן חלקיקי הקרח שגלילי מעיף לעברו. לאחר זאת אוניקס משתמש במתקפת חפרה. הוא חופר בור גדול ונכנס אליו. בבור הוא זוחל הישר למקומו של גלילי מעל הזירה. אוניקס יוצא מהבור ומפתיע את גלילי. הוא במהירות שתמש בזנב ברזל. הוא מכה את גלילי בחוזק רבה עם זנבו.גלילי נפגע חזק מאוד מן זנב הברזל של אוניקס. גלילי מתאוש מהפגיעה שספג ומשתמש שוב פעם בכדור ג'ירו על אוניקס.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוקיי אוניקס בוא נגמור את זה!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר גלילי, "תשתמש בצרחה!" אני צועק ופותח את המהלך בצרחה, "לאחר מכן, תשתמש בהתקשחות ואז תשתמש ביכולת הפירוק, ותשליך את האבנים לעבר גלילי בכל הכוח!" אני צועק ומחכה לראות מה יקרה, אם אוניקס יצליח לסיים את הקרב.
-
[quote=Woodpecker;1142240][B][COLOR=Black]בלייק
האישה הזקנה אומרת לך " אל תדאג אם תנצח בתחרות אז בטוח שתקבל רילו משלך. אבל אם תפסיד באחד השלבים אז לא תקבל כלום. דרך אגב רצוי שהיו לך 2 פוקימונים לפחות כדי שתוכל להילחם בתחרות.טוב כדי להגיע בתחרות עליך להמשיך ישר ואז בפניה הראשונה שתראה תפנה ימינה.לאחר שתפנה ימינה בפניה לך ישר ישר עד תראה מלא אנשים. אם תראה זה אומר שהגעת למקום הנכון בצד היה לך דוכן עם בן אנוש שם תוכל להירשם.כדי לך להייהמר הרשמה נסגרת עוד חצי שעה "[/COLOR][/B][/quote]
"יש לי יותר משני פוקימונים ותודה" אני אומר לזקנה והולך לאן שהיא אמרה לי.
אם ג'יאודוד עדיין בחוץ אני מחזיר אותו לקלף בדרך לשם.
-
[quote]לוקאס
אתה וסנדרשו שלצידך מתחילים מללכת לעבר העיר הקרובה. בדרך אתה עוצר ואתה רוצה לראות את המתפות של סנדרשו. סנדרשו מתחיל כשהוא מתכוף והופך לכדור.הוא מתגלגל במהירות אדירה.אתה מבין שהוא יודע גלגול.סנדרשו מתחיל להעיף חול.סאנדרשו יודע מכת חול.סנדרשו משתמש בצםיורנו לחתוך תחול.סנדרשו יודע שריטה.סנדרשו מנסה להשתמש בסופת חול אך לא מצליח. בזמן שסנדרשו מנסה לעשות סופת חול מולכם מופיע אלקיד.[/quote]
"סנדשרו תשתמש במכת חול ואז בגלגול זה מאוד אפקטיבי על אלקיד!" אומר ואכין את הקלף...
"קדימה תצא להתקפה, כשאתה משתמש במכת חול תשתמש ביכולת שלך כדי להגביר את הכוח של המתקפה!" אומר בהתלהבות "קדימה קדימה צא צא צא!"
-
[quote]סטיב
אתה מחליט להוציא את זוראה שקיבלת מקלף התפיסבסה שלך כדי לראות אותו ולהכיר אותו.זוראה יוצא מתוך קלף התפיסה שלו.אתה רואה פוקימון דמוי שועל קטן בצבע שחור מופיע מולך. אתה מכופף אל זוראה כדי שלא יפחד מימך ואתה אומר לו שאתה המאמן החדש שלו. זוראה מתחיל לחשוש מימך. אז פוקסרו ניגש אל זוראה ומסביל לו משהו בשפת הפוקימונים. אחרי זה זוראה לא פוחד מימך וניגש א רגליך ומלטף אותם עם ראשו.[/quote]
"בוא נראה עליך מידע בפוקידע זורואה." אומר ואחפש עליו מידע בפוקידע שלי.אחר כך אחזיר את זורואה ואמשיך בדרכי.
-
[quote=Woodpecker;1142087]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק את קלף התפיסה שלך על אח הזורארק שבשבט.קלף התפיסה לוכד זורארק ושואב אותו לתוכו.הקלף חוזר אליך.לכדת זורארק.אלריק אומר לך " כן אני אתוס זורארק ,. הוא זורק את קלף התפיסה שלו אל זורארק אחר ולוכד אותו.אלריק גם הוא תפס זורארק.לאחר מכן אתם מתקדמים במערה.לבסוף אתם מגיעים לסוף הרערה ויוצאים מימנה.אתם מגיעים לצוק גבוה מאוד.[/COLOR][/B]
[/quote]
אוציא את זורוארק,למפנט ואוניקס מקלף התפיסה.
"בוא ננוח,אחרי זה מה נעשה?" אומר ואז אומר לזורוארק ל/שמור על זורואה.
-
[b][color=#000080][quote]
[b][color=#000080]דרוד
שינקס מתמקד באשזהו דבר כדי שהבילבול לא ישפיע עליו. הבילבול פוגע בשינקס אך לא משפיע עליו.לאחר מכן שינקס רץ במהירות אל ג'יראצ'י במתקפ הנשיכה שלו.ג'יראצ'י מתחמק מימנה בקלות.שינקס רץ לעבר ג'יראצ'י ומשתמש עליו בדחיפה. אך גם מזה ג'יראצ'י מתחמק. ג'יראצ'י אומר לך " תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי ". באגרוף של ג'יראצ'י עולה באש.ג'יראצ'י משתמש באגרוף אש על שינקס.[/color][/b]
[/quote]
"שינקס, תתחמק!" אומר לו "אז ניצוץ! ולבסוף גם שינוי סוג לאש, ואז, תשתמש בגחלת!" אצווה עליו.[/color][/b]
-
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
שינקס מנסה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י אך הו לא מצליח בזה.ג'יראצ'י פוגע בו עם אאגרוף האש שלו.שינקס נפגע קצת מאגרוף האש.שינקס משתמש בניצוץ על ג'יראצ'י.הניצוץ של שינקס בקושי מגיע לג'יראצ'י ולא פוגע בו.לאחר מכן שינקס משתמש בשינוי סוג.הוא משנה את סוג לאש.הוא תוקף בגחלת חזקה את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה.ג'יראצ'י תוקף באגרוף רעם את שינקס אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה מחליט לעצור על הצוק ולנוח עליו.אתה מוציא את זורארק ואניקסב שלך מקלף התפיסה שלך.אלריק גם מוציא את כול הפוקימוניםם שלו גם.זורארק ניגש אל זוראה ומתחיל לשחק אליו. אלריק אומר לך , יש לי רעיון איך נעבוור את הצוק הזה.פשוט נגיד לזורארק שלנו לשנות א צורתם לפוקימון מעופף.וכך אחנו נעוף על גיהם עד לעיר הבאה. העיר הבאה לא רחוקה מכאן. מה דעתך ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה בעזרת הפוקידע שלך בודק ידע על זוראה. הפוקידע אומר" זוראה פוקימון השועל. הסוג שלו הוא אופל. הוא מתפתח אל זורארק במהלך חיו.המתקפות שהוא יודע הם :שריטה , כדור צל , פנים מפחידות , דמעות מזויפות , צוות כפול.היכולת שלו אשליה הוא מסוגל להפוך לכול פקימון שתרצה ". אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך.אתה מתחיל לכת עם פוקסרו ליעד הבא שלך.כעבור כמה דקות אתה מיע למערה מוזרה.ליד המערה יש שלט " מערת האשליות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]לוקאס
סנדשרו משתמש במכת חול.כשהוא משתמש במכת חול הוא משתמש ביכולת שלו שליטה בחול.הוא שולט בחול ומגביר את החול שמעיף לעבר אלקיד.כמויות דולות עפות את אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק מהחול והוא נקבר בחיים בתוך החול.אלקיד מצליח לצאת מהחולב בקושי רב.סנדרשו משתמש במהירות בגלגול שפוגע באללקיד.אלקיד נפגע די קשה.אלקיד רץ אל סנדרשו ומשתמש עליו בשבירת לבנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מודה לזקנה על האישה.אתה מחזיר את ג'יודוד לקלף שלך ומתחיל ביחד עם טוטודיל ללכת לאזור התחרות.לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע לאזור בהתחרות.אתה רואה שם מלא אנשים סביב זירה אחת שמריעים.אתה מוצא איפה נרשמים ואתה רושם את עצמך לקרב.לאחר כמה דקות של המתנה השופט אומר , הקרב הראשון הוא בייק נגד יוסי . תעלו בקשה לזירת הקרב ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס משתמש בצעקה.הצעקה עוצרת את גלילי מלתקוף את אוניקס בכדור ג'ירו.לאחר מכן אוניקס משתמש בהתקשחות. התקשחות מעלה לאוניקס את הגנה. לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו חלק האבנים ואז מעיףף אותם לעבר גליל.גלילי לא מצליח להתחמק מהם ונפגע די קשה אך לא מפסיד.האבנים חוזרות לאוניקס.גלילי משתמש בקרן קרח חזקה על אוניקס[/COLOR][/B].