למה?
Printable View
למה?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1085185]למה?[/QUOTE]
ברזל כבד על הרגל,מכל האצבעות...דווקא על הזרת...
איה!
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1085187]איה![/QUOTE]
ולא רק זה...הייתי יחף! והכי מעצבן,דווקא באותו אצבע קיבלתי מכה שעתיים לפני האירוע...
כנראה הגורל בחר להתאכזר לזרת שלי...
האלן
היי דודי
[quote=Yuma Tsukumo;1085174]שכבת ט' הקריאה קטעים,המנהל אמר את דבריו וזהו.
וואי איזה פחד,אני בא לצאת מהשער בסוף היום,פתאום מנהל בית הספר שואל אותי:"איך קוראים לך" אני עונה לו:"עומר XXXX" [האיקסים=שם המשפחה שלי אבל לא אגלה] הוא בא מהנהן והולך,איזה פחד![/quote]
גם לי..היום עשיתי גם טקס (אני!) עם הכיתה שלי..פחדתי שיהיו פשלות..בסוף בקושי היו..
ואם אני פוגש את המנהלת שלי אני לא פוחד..
היי,
איך היה בצפירה?.
המנהל שלנו מפחיד ברמות על
[quote=SportMan;1085192]היי,
איך היה בצפירה?.[/quote]
בסדר..לא רוצה לשמוע על הפשלות? ><?
[QUOTE=The Kodak:);1085191]גם לי..היום עשיתי גם טקס (אני!) עם הכיתה שלי..פחדתי שיהיו פשלות..בסוף בקושי היו..
ואם אני פוגש את המנהלת שלי אני לא פוחד..[/QUOTE]
חח...נו,בסוף רק נלחצת אתמול לחינם...
ועכשיו,תראה,הכל הסתדר די חלק...למרות שאצלנו היו הרבה ילדים שצחקו מהצפירה...
[quote=The Kodak:);1085194]בסדר..לא רוצה לשמוע על הפשלות? ><?[/quote]
מה היה?.
היי ספורט מן
[quote=Druddigon man;1085195]חח...נו,בסוף רק נלחצת אתמול לחינם...
ועכשיו,תראה,הכל הסתדר די חלק...למרות שאצלנו היו הרבה ילדים שצחקו מהצפירה...[/quote]
את האמת...
כן היו פשלות...
[quote=SportMan;1085196]מה היה?.[/quote]
אני עשיתי הכל בסדר..
היה ילד אחד,שהיה בהתחלה,והיה צריך לפתוח את הטקס ומיד אחרי זה הצפירה,אחריו אני הייתי אמור לעלות,אך בגלל כל העיכובים הצפירה התחילה לפני שהילד התחיל לדבר,לאחר מכן הוא דיבר ועליתי.
אני לא עשיתי פשלות,אבל היה ריקוד של הבנות וכמה בנים,לא ריקוד כאילו יפה ושמח,אלה עצוב ומדכא,והיו בו הרבה פשלות..
[quote=The Kodak:);1085199]את האמת...
כן היו פשלות...
אני עשיתי הכל בסדר..
היה ילד אחד,שהיה בהתחלה,והיה צריך לפתוח את הטקס ומיד אחרי זה הצפירה,אחריו אני הייתי אמור לעלות,אך בגלל כל העיכובים הצפירה התחילה לפני שהילד התחיל לדבר,לאחר מכן הוא דיבר ועליתי.
אני לא עשיתי פשלות,אבל היה ריקוד של הבנות וכמה בנים,לא ריקוד כאילו יפה ושמח,אלה עצוב ומדכא,והיו בו הרבה פשלות..[/quote]
חח,
גם אצלנו היה עיכוב,
אנחנו היינו כולנו בסוף הפסקה בחצר ואז הייתה הצפירה.
הטקס אצלנו היה מאוחר (11:20).