תודה ראול,וחברים הבאתם לי מוטיבציה ^^,אני נשאר לפחות עד סוף החופש הגדול. אני חוזר גם לנ"ד,ואבי רק שתדע השם של הפורום הוא:
[COLOR=SlateGray]פוקימון-כללי[/COLOR]
Printable View
תודה ראול,וחברים הבאתם לי מוטיבציה ^^,אני נשאר לפחות עד סוף החופש הגדול. אני חוזר גם לנ"ד,ואבי רק שתדע השם של הפורום הוא:
[COLOR=SlateGray]פוקימון-כללי[/COLOR]
[quote=PikaRevolution;1095454]תודה ראול,וחברים הבאתם לי מוטיבציה ^^,אני נשאר לפחות עד סוף החופש הגדול. אני חוזר גם לנ"ד,ואבי רק שתדע השם של הפורום הוא:
[COLOR=slategray]פוקימון-כללי[/COLOR][/quote]
אהה אז יש לך השקעה כבר,
רק אם לא תשבר ותיקח את הניהול טוב אז יהיה מתאים לך.
מה שאני יודע זה שאני לא אשבר,מה שאני לא יודע זה אם ההנהלה תשים עליי בגלל הטעויות שלי פעם,כי כשהשקעתי לא שמו לב אל זה. רק לסיקור שלי על משחק קלפי הפוקימון
[quote=PikaRevolution;1095462]מה שאני יודע זה שאני לא אשבר,מה שאני לא יודע זה אם ההנהלה תשים עליי בגלל הטעויות שלי פעם,כי כשהשקעתי לא שמו לב אל זה. רק לסיקור שלי על משחק קלפי הפוקימון[/quote]
אם תשקיע טוב,
תתן טופס לאחד מהפקחים/לרותם (אין לפוקימון כללי מנהל נכון?).
עומר אתה חוזר לפורום כללי?
(לא כל כך הבנתי על מה כולם מדברים...)
אבי ועומר: הגבתי במ"ת.
לא אין אבי,שלחתי לרותם הודעה פרטית בקשר למסן שלו,אני חושב שאני אמשיך להשקיע בזמן הקרוב,אני כרגע כותב סיקום על הרים (גרגרי היער),אתה חושב שאנשים רוצים טבלה עם המראה והשם של כל אחד? כי בדור השלישי עשיתי אבל בדור הרביעי יש גם של השלישי וזה קשה לעשות הכלל,לקח לי שעה שלמה רק השלישי.
ולעומר:פעם הגשתי התמודדדות לפורום פוקימון-כללי,לא התקבלתי בגלל טעויות מפעם שהייתי מנהל פורום אוכל ומתכונים אבל המשכתי להשקיע,כי זה כיף לי. אח"כ פרשתי לזמן קצר וחזרתי עכשיו,ואני רוצה לחזור להשקיע ושאלתי האם ניראה לכם שאנ ימתאים למנהל בכלל
[quote=Druddigon man;1095469]עומר אתה חוזר לפורום כללי?
(לא כל כך הבנתי על מה כולם מדברים...)[/quote]
הוא אמר שהוא חוזר לפורום,
ורוצה לקבל ניהול בפורום פוקימון כללי.
מי שבמ"ת שלי שיגיב!
שאני רוצה להתמודד לניהול,וגם אני ממשיך להשקיע בלי קשר לניהול,שאלתי אם ישמו לב לזה בכלל,להשקעה גם בלי ניהול
אה,אתה רוצה להחזר את פורום כללי לחיים,stm לא מנהל שם כבר?
[quote=Druddigon man;1095478]אה,אתה רוצה להחזר את פורום כללי לחיים,stm לא מנהל שם כבר?[/quote]
הוא מנהל סדרה וסרטים,
הוא לא מנהל שם.
שוב,פוקימון-כללי לא כללי,הכנתי לוגו ובאנר אבל הלוגו יצא ממש מכוער,ראול רוצה לעשות את החתימה לפרסום פורום פוקימון-כללי ביחד? או שאתה מעדיף חתימה רגילה. ואבי רוצה שאני אוותר על המקום במ"ת בשבילך?..
[quote=PikaRevolution;1095484]שוב,פוקימון-כללי לא כללי,הכנתי לוגו ובאנר אבל הלוגו יצא ממש מכוער,ראול רוצה לעשות את החתימה לפרסום פורום פוקימון-כללי ביחד? או שאתה מעדיף חתימה רגילה. ואבי רוצה שאני אוותר על המקום במ"ת בשבילך?..[/quote]
לא,
אני בסוף לא רוצה.
אה...
~~~~~~~~~~~~~~~~
לא שמתי לב ועברתי את [size="7"]900 ההודעות![/size]
עוד 100 ואני מקדיש!!