אני כתבתי כל כך הרבה וכל מה שאתה אומר זה "כן אני יודע,השבוע הולכים לקנות לי אותו"?!?!?!?!
ואם יש לך חבר שהוא גם Adhd אז תשאל גם אותו דברים לא רק אותי
Printable View
אני כתבתי כל כך הרבה וכל מה שאתה אומר זה "כן אני יודע,השבוע הולכים לקנות לי אותו"?!?!?!?!
ואם יש לך חבר שהוא גם Adhd אז תשאל גם אותו דברים לא רק אותי
[QUOTE=Len Kgamine~;1280760]התשובה לסוד החיים היקום וכל השאר זה.....................................
[SIZE="7"][COLOR="White"]42[/COLOR][/SIZE]
(התשובה בלבן כדי שמי שרוצה לנשות לבד זה לא יהרוס לו)[/QUOTE]
אני מבין שקראת/ראית מדריך הטרמפיסט לגלקסיה נכון?
[QUOTE=YellowFlash;1280780]אני מבין שקראת/ראית מדריך הטרמפיסט לגלקסיה נכון?[/QUOTE]
הוא אמר את זה 3 תגובות מעליך O__O
[quote=Len Kgamine~;1280779]אני כתבתי כל כך הרבה וכל מה שאתה אומר זה "כן אני יודע,השבוע הולכים לקנות לי אותו"?!?!?!?!
ואם יש לך חבר שהוא גם Adhd אז תשאל גם אותו דברים לא רק אותי[/quote]
כן ובסדר
קראתי זה ספר מדהים!!!!
אתה יודע למה צריך להיות כל הזמן עם מגבת
[QUOTE=Aichi Sendou;1280782]כן ובסדר[/QUOTE]
זאת "תגובת ליאון" XD XP
קרה אסון! [מי שרואה 'החיים זה לא הכול' יבין]
אני כמו ליאון!
הלכתי
[QUOTE=Aichi Sendou;1280785]קרה אסון! [מי שרואה 'החיים זה לא הכול' יבין]
אני כמו ליאון!
הלכתי[/QUOTE]
אני רואה... איזה מעצבן שבעונה 9 הוא כבר לא עושה את זה... הוא איבד שם את כל הייחודיות שלו... אתה יודע, שהוא סמרטוט...
מי שלא יודע למה צריך להסתובב כל הזמן עם מגבת שיקרא את זה:
מגבת, כך הוא אומר, היא הדבר השימושי המאסיבי ביותר שאפשר שיהיה לטרמפיסט הבין-כוכבי. במידת מה, מפני שהיא בעלת ערך מעשי גדול. אתה יכול להתעטף בה ולחמם עצמך בעוברך דרך ירחיה הקרים של ג'אגלאן ביתא; אתה יכול לשבת עליה בחופי חולות השיש הבוהקים של סנטראגינוס 5, בשואפך את אדי הים המשכרים; אתה יכול לישון, מכוסה בה, מתחת לכוכבים הזורחים זריחה אדומה כל כך בעולם המדבר של קאקראפוּן; להשתמש בה כמפרש למִינִי דוברה במורד נהר עש האיטי והעצום; להרטיבה לצורך שימוש בקרב יד-אל-יד, לכורכה סביב ראשך כדי להימנע מאדים מהבילים או ממבטה של "מפצפצת החרקים הרעבתנית מטְראאָל" [1]. במקרי חירום אתה יכול לנפנף במגבתך כאות למצוקה, וכמובן, לייבש עצמך באמצעותה אם עדיין היא נראית נקייה די הצורך.
אך חשוב יותר הוא הערך הפסיכולוגי העצום של מגבת. מסיבות לא ברורות, אם יקבּוֹע [2] נוכח שטרמפיסט זה או אחר נושא עמו את מגבתו שלו, מוּכנית יניח שבבעלותו של אותו טרמפיסט גם מברשת שיניים, בגד רחצה, סבון, פחית ביסקוויטים, משקה, מצפן, מפה, תרסיס נגד חרקים, ביגוד למזג אוויר רטוב, חליפת חלל, כרטיסים להצגה וכן הלאה. יתרה מזו, היקבוע ישמח לשאול כל אחד מפריטים אלה, או עשרה פריטים אחרים שהטרמפיסט "איבד בדרך" לרוע מזלו. היקבוע יאמר בלבו, שכל אדם הנוסע בטרמפים לאורכה ולרוחבה של הגלקסיה, מסתפק במועט, מבקר בפרבריה, נאבק לנוכח סיכויים אפסיים, מנצח ועם זאת יודע היכן המגבת שלו, הוא בבירור אדם שאין לזלזל בו. ומכאן צמח משפט שהפך לנכסי צאן ברזל, בסלנג של הטרמפיסט המצוי. כמו "הי, שסרת את המגניב ההוא, פורד פרפקט? זה מזניב אחד שבאמת יודע איפה המגבת שלו" [3]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1]חיה מטומטמת עד אימה, המניחה כי אם אתה אינך רואה אותה, גם היא אינה רואה אותך - טיפשה כמו בלטה אבל מאוד מאוד רעבתנית.
[2] יקבוע: שאינו טרמפיסט.
[3] שסרת: פגשת, ראית, שכבת עם, הכרת. מגניב: ברנש יחדני ממש. מזניב: ברנש יחדני לאללה.
חמין אייצ'י אתם תענשו מאלון ואל תזלזל בילדים עם איי די אייץ' די הם גאונים
[quote=מאסטר ליאון;1280788]חמין אייצ'י אתם תענשו מאלון ואל תזלזל בילדים עם איי די אייץ' די הם גאונים[/quote]
אנחנו אומרים 'ליאון' ולא 'מאסטר ליאון'
הלכתי
[QUOTE=Len Kgamine~;1280783]קראתי זה ספר מדהים!!!!
אתה יודע למה צריך להיות כל הזמן עם מגבת[/QUOTE]
קראתי בכיתה ו', שכחתי :-)
[QUOTE=Len Kgamine~;1280787]מי שלא יודע למה צריך להסתובב כל הזמן עם מגבת שיקרא את זה:
מגבת, כך הוא אומר, היא הדבר השימושי המאסיבי ביותר שאפשר שיהיה לטרמפיסט הבין-כוכבי. במידת מה, מפני שהיא בעלת ערך מעשי גדול. אתה יכול להתעטף בה ולחמם עצמך בעוברך דרך ירחיה הקרים של ג'אגלאן ביתא; אתה יכול לשבת עליה בחופי חולות השיש הבוהקים של סנטראגינוס 5, בשואפך את אדי הים המשכרים; אתה יכול לישון, מכוסה בה, מתחת לכוכבים הזורחים זריחה אדומה כל כך בעולם המדבר של קאקראפוּן; להשתמש בה כמפרש למִינִי דוברה במורד נהר עש האיטי והעצום; להרטיבה לצורך שימוש בקרב יד-אל-יד, לכורכה סביב ראשך כדי להימנע מאדים מהבילים או ממבטה של "מפצפצת החרקים הרעבתנית מטְראאָל" [1]. במקרי חירום אתה יכול לנפנף במגבתך כאות למצוקה, וכמובן, לייבש עצמך באמצעותה אם עדיין היא נראית נקייה די הצורך.
אך חשוב יותר הוא הערך הפסיכולוגי העצום של מגבת. מסיבות לא ברורות, אם יקבּוֹע [2] נוכח שטרמפיסט זה או אחר נושא עמו את מגבתו שלו, מוּכנית יניח שבבעלותו של אותו טרמפיסט גם מברשת שיניים, בגד רחצה, סבון, פחית ביסקוויטים, משקה, מצפן, מפה, תרסיס נגד חרקים, ביגוד למזג אוויר רטוב, חליפת חלל, כרטיסים להצגה וכן הלאה. יתרה מזו, היקבוע ישמח לשאול כל אחד מפריטים אלה, או עשרה פריטים אחרים שהטרמפיסט "איבד בדרך" לרוע מזלו. היקבוע יאמר בלבו, שכל אדם הנוסע בטרמפים לאורכה ולרוחבה של הגלקסיה, מסתפק במועט, מבקר בפרבריה, נאבק לנוכח סיכויים אפסיים, מנצח ועם זאת יודע היכן המגבת שלו, הוא בבירור אדם שאין לזלזל בו. ומכאן צמח משפט שהפך לנכסי צאן ברזל, בסלנג של הטרמפיסט המצוי. כמו "הי, שסרת את המגניב ההוא, פורד פרפקט? זה מזניב אחד שבאמת יודע איפה המגבת שלו" [3]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1]חיה מטומטמת עד אימה, המניחה כי אם אתה אינך רואה אותה, גם היא אינה רואה אותך - טיפשה כמו בלטה אבל מאוד מאוד רעבתנית.
[2] יקבוע: שאינו טרמפיסט.
[3] שסרת: פגשת, ראית, שכבת עם, הכרת. מגניב: ברנש יחדני ממש. מזניב: ברנש יחדני לאללה.[/QUOTE]
[QUOTE=YellowFlash;1280794]קראתי בכיתה ו', שכחתי :-)[/QUOTE]
למעלה זה ההסבר
לילה טוב לכולם
מבאס. מי שלא ראה המירוץ למיליון שלא ייכנס:
[spoiler] רציתי שהדתיים יזכו. אבל לפחות האחים לא זכו, לא חיבבתי אותם במיוחד..[/spoiler]