-
אבל אתה עדיין נוב,זה שעשית הודעה בשביל להירשם לטורניר שאתה פתחת זה אומר שאתה נוב
-
עאלק... כבר היית פעם בבאן לשבוע... וקיבלת הרבה אזהרות.. ולפי מה שאני יודע, אתה דרגו! ודרגו קיבל יותר באנים ממה שאני יכול לספור (אני צוחק... Xd)
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284884]עאלק... כבר היית פעם בבאן לשבוע... וקיבלת הרבה אזהרות.. ולפי מה שאני יודע, אתה דרגו! ודרגו קיבל יותר באנים ממה שאני יכול לספור (אני צוחק... Xd)[/QUOTE]
אין לך הומור? זה בצחוק
-
[quote=מאסטר ליאון;1284886]אין לך הומור? (נראה לי שאם הייתי אומר שאני עומר היית מאמין או צפרדע היית מאמין)[/quote]
כולם יודעים שאתה דרגו...-_-
דיברנו על זה כשהיית בבאן... -.-"
-
-
-
עאלק לך המסתקרנים לבדיחה הלא מצחיקה מההתחלה בה"פ
-
דרגו או לא דרגו
אתה נהיה נוב עד שארית ימי חייך
-
אז זאת התגובה האחרונה שלי לנושא הזה
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284821]אהמניראהמ
דד"א, מה חשבון הסקייפ שלך?[/QUOTE]
shariz1234.
אני לא ידעתי מי יקח את המשחק, אם למשל כמו אביזי היו לוקחים את המשחק, לא היה לי בעיה.
ד"א עומר- חשבון סקייפ יש לי כבר נראה לי 9 שנים. אני פשוט עכשיו מצאתי וכתבתי לו שיפור שבגללו אני יכול לדבר בסקייפ.
-
לא אומרים 'לנושא הזה' אומרים 'בנושא הזה'
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284811]וזה עוד ממשיך?[/QUOTE]
בעיקר ספרי הרשומות או הרשומות האבודות.
למרות שראיתי לא מזמן המשך שמגיע מיד אחרי ש...[SPOILER]מחזירים את האלים ופלאדין מוותר על מקומו על מנת להוריד את טאקיסיס ממדרגת אלה בגלל כל מה שהיא עשתה.
ודרך אגב, בסדרה אחרת של מרגגרת וויס וטריסי היקמן, שנקראת "שער המוות" מופיע קוסם בשם "זיפנב" והוא נשמע ממש כמו הקוסם "פיזבן" אשר הוא היה אחד מהתגלמויותיו של פאלדין בקירין. זיפנב גם אומר שהוא בעבר היה אל, לא שמאמינים לו.
אבל מה שמעניין זה שפאלדין לא בחר בצורה של פיזבן כאשר הוא וויתר על דרגת אל, לכן מוזר ששם הוא שוב פיזבן בשם בדוי...[/SPOILER]
-
למה הייתי חייב לנפול על המבחן הסופר קשה של מד"ח דווקא יום לפני המבחן? דווקא כדי לאבד את כל הבטחון??
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1284968]למה הייתי חייב לנפול על המבחן הסופר קשה של מד"ח דווקא יום לפני המבחן? דווקא כדי לאבד את כל הבטחון??[/QUOTE]
*לפול.
גזרת חפ"נ, נ' נופלת.
אלו שלומדים את זה עכשיו, תגידו תודה כי זה עוד חומר קל, אתם עוד תבינו כשתלמדו על גזרת נעו"י.