-
[QUOTE=Amitlv;1326207]ומה עם של עומר פוטר למה אתה מסתכל רק על אלה שהם לא חברים שלך?[/QUOTE]
כי הוא לא מגיב פה בלעט
יש לי רעיון בוא תביא לי גם בתור דוגמא משתמשים מלפני 200 שנה שכבר שנים לא פעילים, זה יהיה הכי גאוני מצדך, כמו הקטע שאתה מדבר עם ג'ון לנון כל לילה לפני השינה!
חחח "הוא אמר לי שיצחקו עלי אם אספר את זה.. למה הקשבתי לו... :<" XD
-
[QUOTE=accelerator;1326205]סוף סוף סיימתי את כל הפרקים של וואן פיס עד לעדכני עכשיו כדאי לעבור למאנגה?:
[spoiler]פישר טייגר ענק!!! הקטעים עם המוות היו די עצובים וזה היה בין הפלאשבקים הכי טובים שהיו בוואן פיס[/spoiler][/QUOTE]
כע תעבור,המאנגה טובה יותר.
-
[QUOTE=triner;1326204]ושלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iF1plJBeoyg[/YOUTUBE][/QUOTE]
ושלך
-
[QUOTE=Amitlv;1326207]ומה עם של עומר פוטר למה אתה מסתכל רק על אלה שהם לא חברים שלך?[/QUOTE]
טוב די להתבכיין לשים תחתימה דווקא כמו ילד קטן מבקשים ממך אנשים שזה מציק להם אז תשים בספויילר מה הבעיה?
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1326213]ושלך[/QUOTE]
שתוק שלי מושלמת
-
אפס סורי :X
אלכס אל תהרוג אותי :<
[QUOTE=accelerator;1326214]טוב די להתבכיין לשים תחתימה דווקא כמו ילד קטן מבקשים ממך אנשים שזה מציק להם אז תשים בספויילר מה הבעיה?[/QUOTE]
עזוב הוא סתם דווקאיסט. יום אחד הוא ילך עם מוזיקה בפלאפון, ואז כשאיזה ערס יבקש ממנו להחליש, והוא יגביר בכוונה, הערס כבר ילמד אותו ת'לקח.
-
[QUOTE=monster;1326212]כע תעבור,המאנגה טובה יותר.[/QUOTE]
קיבלת את הה''פ?
עומר לא בן אדם שמתייחס לאנשים כמו לחרא ונהנה מלעצבן אחרים
אליו הייתי פונה במסן או בהודעה פרטית, אבל החתימה שלו לא ארוכה ומציקה כמו שלך
-
כנסו לנושא אימוץ והחייאה מחדש מי שרותה לאמץ את המשחק שלי/של רומה
-
[QUOTE=triner;1326217]אפס סורי :X
אלכס אל תהרוג אותי :<
עזוב הוא סתם דווקאיסט. יום אחד הוא ילך עם מוזיקה בפלאפון, ואז כשאיזה ערס יבקש ממנו להחליש, והוא יגביר בכוונה, הערס כבר ילמד אותו ת'לקח.[/QUOTE]
שלי יותר קצרה ומושלמת משלך D=
-
אווף איזה ילדים קטנים...בוכים על החתימות שלהם ><
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326221]אווף איזה ילדים קטנים...בוכים על החתימות שלהם ><[/QUOTE]
צודק :D
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1326220]שלי יותר קצרה ומושלמת משלך D=[/QUOTE]
שתוק שלי במקור בלי התמונה, ת'תמונה הכנסתי דווקא כדי להראות שגם אני מסוגל להכניס תמונות מעצבנות לחתימה
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326221]אווף איזה ילדים קטנים...בוכים על החתימות שלהם ><[/QUOTE]
הם התחילו!!!
-
[QUOTE=triner;1326223]שתוק שלי במקור בלי התמונה, ת'תמונה הכנסתי דווקא כדי להראות שגם אני מסוגל להכניס תמונות מעצבנות לחתימה[/QUOTE]
בלי התמונה שלי קצת יותר ארוכה ומושלמת יותר משלך [=
-
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1326218]קיבלת את הה''פ?
עומר לא בן אדם שמתייחס לאנשים כמו לחרא ונהנה מלעצבן אחרים
אליו הייתי פונה במסן או בהודעה פרטית, אבל החתימה שלו לא ארוכה ומציקה כמו שלך[/QUOTE]
החתימה של עומר פי 2 יותר ארוכה משלי אז זה לא מפריע?!?!