[quote=Tobi...;1339121]עמית,שכחתי...
אביזי,ראית את ההוןדעה שלי אליך?[/quote]
כן. לדעתי הכדור היה בצד שלך של המגרש בפעם האחרונה שדנו במשחק ההוא.
Printable View
[quote=Tobi...;1339121]עמית,שכחתי...
אביזי,ראית את ההוןדעה שלי אליך?[/quote]
כן. לדעתי הכדור היה בצד שלך של המגרש בפעם האחרונה שדנו במשחק ההוא.
כן? יופי.
אתמול התאמנתי קצת על רווד טריפיננ וקליפורניקיישן..
כל כך הרבה זמן לא נגעתי בגיטרה, המורה שלי התייאש ממני.. Lol
תמיד העצלנות שלי מנצחת, מה לעשות..
אביזי יש מצב שאפילו מחר תיתן לי אישור למ״ת?
[QUOTE=הנואש לווינר;1339127]כן? יופי.
אתמול התאמנתי קצת על רווד טריפיננ וקליפורניקיישן..
כל כך הרבה זמן לא נגעתי בגיטרה, המורה שלי התייאש ממני.. Lol
תמיד העצלנות שלי מנצחת, מה לעשות..[/QUOTE]
את רווד טריפינג לא מכיר.
קאליפורניקיישן שנים לא ניגנתי וגם את דני קליפורניה..
סנוו ואודר סייד מנגן כל הזמן..
[QUOTE=FIupy;1339123]):
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50105[/url]
קלטו קטע זה ממש מצחיק נו[/QUOTE]
שמעתי את זה חחחח זהבי כפרות עליו
הלוואי יבוא איזה סודני גם לפה ):
[quote=עולה אושאוט;1339129]אביזי יש מצב שאפילו מחר תיתן לי אישור למ״ת?[/quote]
או שכן או שלא, ניתן של אביזי של מחר להכריע (אם מחר יהיה בכלל אביזי, כי יש לי מחר שיעור באוניברסיטה, אבל עדיין אמור להיות לי די זמן)
ובנוגע לדיון למוזיקה, אני הפסיכופט היחיד ששומע מנגינות רקע של האנס זימר ל Modern Warfare 2 (יחד עם מנגינות מאגדת גוקו 2 וכו')
[QUOTE=LordAbizi;1339134]או שכן או שלא, ניתן של אביזי של מחר להכריע (אם מחר יהיה בכלל אביזי, כי יש לי מחר שיעור באוניברסיטה, אבל עדיין אמור להיות לי די זמן)
ובנוגע לדיון למוזיקה, אני הפסיכופט היחיד ששומע מנגינות רקע של האנס זימר ל Modern Warfare 2 (יחד עם מנגינות מאגדת גוקו 2 וכו')[/QUOTE]
סוף סוף! וגם תמיד לוקח לך זמן לענות לי לה״פ...
[QUOTE=מלך השטיחים;1339131]שמעתי את זה חחחח זהבי כפרות עליו
הלוואי יבוא איזה סודני גם לפה ):[/QUOTE]
אני יכול לארגן איזה סודני לפורום ):
[QUOTE=LordAbizi;1339134]או שכן או שלא, ניתן של אביזי של מחר להכריע (אם מחר יהיה בכלל אביזי, כי יש לי מחר שיעור באוניברסיטה, אבל עדיין אמור להיות לי די זמן)
ובנוגע לדיון למוזיקה, אני הפסיכופט היחיד ששומע מנגינות רקע של האנס זימר ל Modern Warfare 2 (יחד עם מנגינות מאגדת גוקו 2 וכו')[/QUOTE]
וואי אגדתו של גוקו 2 *~*
אבל 3 היה הכי טוב
[quote=עולה אושאוט;1339138]סוף סוף![/quote]
סוף סוף מה? סוף סוף אישור? באותה מידה יכולת גם להגיד סוף סוף לפני שבוע, התשובה שלי לא השתנתה באופן מהותי.
אלא אם כן כמובן אתה אומר "סוף סוף מצאתי מישהו שגם שומע מנגינות מ Modern Warfare 2!" וזה עניין אחר.
@מעליי
אכן 3 היה יותר טוב, אבל המנגינות של 2 היו טובות יותר.
[QUOTE=LordAbizi;1339140]סוף סוף מה? סוף סוף אישור? באותה מידה יכולת גם להגיד סוף סוף לפני שבוע, התשובה שלי לא השתנתה באופן מהותי.
אלא אם כן כמובן אתה אומר "סוף סוף מצאתי מישהו שגם שומע מנגינות מ Modern Warfare 2!" וזה עניין אחר.[/QUOTE]
סוף סוף המ״ת יאושר ! ולמה לוקח לך זמן לענות לי לה״פ תמיד?
וגרין דיי, מכיר?
הנה רווד טריפינג
[YOUTUBE]player_detailpage#t=43s
[/YOUTUBE]
חח הרג אותי הקטע של הסודנים וההומואים XD
עריכה: נו קיצר כנס עמית הקישור לא עובד
[url]http://www.youtube.com/watch?v=11GYvfYjyV0&feature=player_detailpage[/url]
[quote=עולה אושאוט;1339142]סוף סוף המ״ת יאושר ! ולמה לוקח לך זמן לענות לי לה״פ תמיד?[/quote]
כי בדיקת משחקים היא תהליך משעמם ומייגע שאני דוחה במידת האפשר והסבירות.
(ואני שוב אומר שאין לי מושג למה אתה חושב שהמשחק שלך בוודואת יאושר מחר, בסך הכל אמרתי שאו שהוא יאשור, או שהוא לא, ובכך לא חידשתי לך שום דבר)
[QUOTE=LordAbizi;1339140]סוף סוף מה? סוף סוף אישור? באותה מידה יכולת גם להגיד סוף סוף לפני שבוע, התשובה שלי לא השתנתה באופן מהותי.
אלא אם כן כמובן אתה אומר "סוף סוף מצאתי מישהו שגם שומע מנגינות מ Modern Warfare 2!" וזה עניין אחר.
@מעליי
אכן 3 היה יותר טוב, אבל המנגינות של 2 היו טובות יותר.[/QUOTE]
לא התעמקתי ממש במוזיקה של המשחקים האלה למען האמת. דווקא המנגינות מהמשחקים של פוקימון (דור ראשון ודור שני) גובלות פשוט ביצירות מופת גאוניות. אם יש משחק שאני יכול לשמוע את המוזיקה שלו בלופים כל הזמן - זה פוקימון קריסטל.
[QUOTE=LordAbizi;1339144]כי בדיקת משחקים היא תהליך משעמם ומייגע שאני דוחה במידת האפשר והסבירות.[/QUOTE]
את מוריד לי את החשק למתחת לאפס להיות מנהל ( קודם זה עמד על אפס ) ולמה אתה לא הסכמת לחברות שלי? עריכה : ראיתי שערכת את ההודעה שלך וביאסת אותי :-(.
[QUOTE=הנואש לווינר;1339143]וגרין דיי, מכיר?
הנה רווד טריפינג
[YOUTUBE]player_detailpage#t=43s
[/YOUTUBE]
חח הרג אותי הקטע של הסודנים וההומואים XD
עריכה: נו קיצר כנס עמית הקישור לא עובד
[url]http://www.youtube.com/watch?v=11GYvfYjyV0&feature=player_detailpage[/url][/QUOTE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=11GYvfYjyV0&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
צריך לשים את כל הלינק :ם
לא אוהב את רד הוט ת'אמת