יו איזה קול שג'וקר=דופלאמינגו D:
Printable View
יו איזה קול שג'וקר=דופלאמינגו D:
שיניתי את הפונט. שמישה יקרא בבקשה
יצאתי לוושינגטון ביי.
[QUOTE=הנואש לווינר;1350310]ליאור, עכשיו שאתה פה, אני היחיד שלא הבנתי איך [COLOR="Yellow"]האיזנאמי עובד..?[/COLOR][/QUOTE]
אני אתן לך דוגמא שדרכה תבין.
[SPOILER]קאבוטו קופץ על איטאצ'י עם חרב, איטאצ'י (עם המנגקיו פועל) מתחמק עם טכניקת העורבים שלו. קאבוטו נוחת על הרצפה דורך על המון נוצות. איטאצ'י עומד מולו הוא קופץ עליו שוב ושוב קורה אותו דבר, איטאצ'י מתחמק עם הטכניקת עורבים וקאבוטו נוחת על הרצפה על הנוצות. עכשיו- ההשפעה של המנגקיו גורמת לקאבוטו להכנס לגנג'וטסו שהוא חושב שזה קורה עוד פעם ועוד פעם[/SPOILER]
הבנת?
יואוווווווווווווווווווווווווו!
סוף סוף אקסולוטל סלב! וואן פיס נתנו את החשיפה לחיה המעגניבה הזאתי P=
[QUOTE=הנואש לווינר;1350310]ליאור, עכשיו שאתה פה, אני היחיד שלא הבנתי איך [COLOR="Yellow"]האיזנאמי עובד..?[/COLOR][/QUOTE]
קוראים לזה איזאנאגי ואתה לא צריך לשים את זה בספוילר...
[QUOTE]יצאתי לוושינגטון ביי.
[/QUOTE]
ביי?
[QUOTE]שיניתי את הפונט. שמישה יקרא בבקשה
[/QUOTE]
כפי שאמרתי לך-הסיכוי ישתנה לבטוח לא מלעולם לא XD
בכל מקרה, הרגע קראתי את הפרק האחרון של נארוטו..
[COLOR="yellow"]לא הבנתי מה הדחף של טסונדה לקפוץ ישר למאדרה חח[/COLOR]
[QUOTE=Monkey D Luffy;1350327]יואוווווווווווווווווווווווווו!
סוף סוף אקסולוטל סלב! וואן פיס נתנו את החשיפה לחיה המעגניבה הזאתי P=[/QUOTE]
מזה התלהבת? לא מדופלאמינגו?
[QUOTE=Reborn;1350329]קוראים לזה איזאנאגי ואתה לא צריך לשים את זה בספוילר...
ביי?
כפי שאמרתי לך-הסיכוי ישתנה לבטוח לא מלעולם לא XD[/QUOTE]
יש צורך לשים בספויליר כי זה קרה במאנגה ולא באנימה, זה ספויליר לצופי האנימה. ז לא יזאנגי זה [COLOR="Yellow"]איזאנאמי[/COLOR]
[QUOTE=Monkey D Luffy;1350327]יואוווווווווווווווווווווווווו!
סוף סוף אקסולוטל סלב! וואן פיס נתנו את החשיפה לחיה המעגניבה הזאתי P=[/QUOTE]
לקח לי כמה דקות להבין על מה אתה מדבר.
אודה אכן גאון , אחרי קריאת הפרק החדש.
נתתי דוגמא מה זה איזאנגי/איזאני/איך שלא קוראים לזה, מי שלא הבין...
[QUOTE=Artist Ninja;1350325]אני אתן לך דוגמא שדרכה תבין.
[SPOILER]קאבוטו קופץ על איטאצ'י עם חרב, איטאצ'י (עם המנגקיו פועל) מתחמק עם טכניקת העורבים שלו. קאבוטו נוחת על הרצפה דורך על המון נוצות. איטאצ'י עומד מולו הוא קופץ עליו שוב ושוב קורה אותו דבר, איטאצ'י מתחמק עם הטכניקת עורבים וקאבוטו נוחת על הרצפה על הנוצות. עכשיו- ההשפעה של המנגקיו גורמת לקאבוטו להכנס לגנג'וטסו שהוא חושב שזה קורה עוד פעם ועוד פעם[/SPOILER]
הבנת?[/QUOTE]
את זה הבנתי.
[COLOR="Yellow"]אבל לא הבנתי את הקטע עם הלולאה.. ואיך שהראו את זה, יעני איך זה עובד[/COLOR]
[QUOTE=Reborn;1350329]קוראים לזה איזאנאגי ואתה לא צריך לשים את זה בספוילר...
ביי?
כפי שאמרתי לך-הסיכוי ישתנה לבטוח לא מלעולם לא XD[/QUOTE]
לא ממש D:
חחחח לא לזה התכוונתי..
איזנאמי זה משהו אחר.
[quote=F|upy;1350331]מזה התלהבת? לא מדופלאמינגו?[/quote]
אביב לא כאן אין לך בשביל מה לספיילר
וגם ככה אל תספיילר בכללי O.O
[quote=Rias Gremory;1350332]יש צורך לשים בספויליר כי זה קרה במאנגה ולא באנימה, זה ספויליר לצופי האנימה. ז לא יזאנגי זה [COLOR=yellow]איזאנאמי[/COLOR]
אודה אכן גאון , אחרי קריאת הפרק החדש.[/quote]
גודה 3>
נראלי שגם וופר מבוסס על אקסולוטל :doubt:
[QUOTE=הנואש לווינר;1350334]את זה הבנתי.
[COLOR="Yellow"]אבל לא הבנתי את הקטע עם הלולאה.. ואיך שהראו את זה, יעני איך זה עובד[/COLOR]
לא ממש D:
חחחח לא לזה התכוונתי..
איזנאמי זה משהו אחר.[/QUOTE]
[SPOILER]דבר ראשון המנגקיו צריך להיות מופעל. בוא נגיד הגעת לאיזשהו מצב, אפילו אדם שהולך ומתנגש בעמוד בעוצמה של נגיד 3/10 וכואב לו קצת הראש. כדי לגרום לאזאנאמי לפעול אתה צריך לשכפל את המצב הזה (בלי קשר לגרום לו להסתכל לך על העיניים כדי להפעיל את הגנג'וטסו) ובעצם לגרום לו להתקע שוב בעמוד בעוצמה של 3/10 ושיכאב לו קצת הראש ואז המנגקיו יקלוט את כל מה שקרה בין שתי המקרים (נגיד שהוא הלך קצת) ויכלא אותו בגנג'וטסו מה שיגרום לו להאמין שהוא שוב נתקע בעמוד ושוב הולך קצת ושוב נתקע בעמוד וכו' עד שתחליט להפסיק את זה[/SPOILER]
זה בערך, לפי מה שהבנתי
[QUOTE=Rias Gremory;1350332]יש צורך לשים בספויליר כי זה קרה במאנגה ולא באנימה, זה ספויליר לצופי האנימה. ז לא יזאנגי זה [COLOR="Yellow"]איזאנאמי[/COLOR]
אודה אכן גאון , אחרי קריאת הפרק החדש.[/QUOTE]
רגע-אתם מדברים על הטכניקה של דאנזו?
[QUOTE=Reborn;1350338]רגע-אתם מדברים על הטכניקה של דאנזו?[/QUOTE]
לא על אחד הסוגים של הגנגטסו שיש במנגקיו שארינגאן