[quote=Gamatatsu;1371254]עמית,חבל שלא הייתי אתמול,יכולת להצביע שאני אפרוש והייתי פורש אבל עכשיו זה לא משנה,אני נשאר[/quote]
סלח לי על השאלה אבל במה שונה מה שעשית אתמול ממה שאתה תמיד מבקר את ליאון על זה שהוא עושה ("אם 5 יגידו לי להשאר אני אשאר")?
Printable View
[quote=Gamatatsu;1371254]עמית,חבל שלא הייתי אתמול,יכולת להצביע שאני אפרוש והייתי פורש אבל עכשיו זה לא משנה,אני נשאר[/quote]
סלח לי על השאלה אבל במה שונה מה שעשית אתמול ממה שאתה תמיד מבקר את ליאון על זה שהוא עושה ("אם 5 יגידו לי להשאר אני אשאר")?
מה ששונה זה שאם היו 5 שאומרים לי לפרוש הייתי פורש,אמרו רק 4 אמרתי עד 8:00 היום אפשר להצביע היו 4 אז אני נשאר,היו 5 שרצו שאני אשאר נשארתי והוא היה נשאר גם עם כל הפורום היה אומר לו ללכת טכנית אמרו לי 5 ללכת,אבל בגלל שאני לא מחשיב את עמיטריד בתור בנאדם בגלל שהוא הפך אותי לשטן אז זה 4
בוקר טוב
בוקר טוב,
אדם מתי נגמר סיבוב שני?
בוקר טוב (:
אהה ואביזי הנה עוד הבדל:אני עושה את זה בשביל שיהיה עניין בפורום הוא עושה את זה בשביל לעצבן אנשים
מה קורה עומר?
יא אמיץ ~!~
אתה מדבר אליי או אל אושווט?
עומר אתה מוכן לספר לי מה עומד מאחורי השטויות שלך על פרישה?
[QUOTE=Gamatatsu;1371263]אתה מדבר אליי או אל אושווט?[/QUOTE]
דאממ.. שכחתי שגם אתה עומר. דיברתי אל אושווט.
כמה עומרים יש בפורום הזה לעזאזל?
[quote=Panties;1371265]עומר אתה מוכן לספר לי מה עומד מאחורי השטויות שלך על פרישה?[/quote]
היה ריב איתי VS עמיטריד המציק ואדם,טלי איכשהו גם נכנסה לריב אבל זה נפתר די מהר,ואמרתי שאם כל כך לא רוצים אותי פה אין לי בעיה לפרוש,ואז עשיתי הצבעה,זה מה שאני עושה שמשעמם לי
דור,לפחות איזה 5-6 אוושוט זה השישי אני הרביעי
[QUOTE=Guns N Roses;1371266]דאממ.. שכחתי שגם אתה עומר. דיברתי אל אושווט.
כמה עומרים יש בפורום הזה לעזאזל?[/QUOTE]
יותר מדי..
1.עומר ספפידרמן
2. Dr Sex Style
3.אושווט
4. גאמטאטסו
5.?
6.?
הוא סידר את זה נראלי לפי סדר וותיקות.. ואני כנראה העומר הכי חדש פה.
בסדר.. מי השניים האחרים?