-
[QUOTE=Rider;1382999]חחחחחח הגזמת למה השוות אותו נכון שהוא שבור אבל אתה לא יכול להשוות קלף אחד שלפעמים נכנס גם בתור בונוס בדקים שהבסיס שלהם לא בהכרח כאוס אלא יותר המנוע וכו'...לדק שהיא עצמה שבורה לגמרי[/QUOTE]
אני יודע אבל הוא עיצבן אותי שהוא לא קרא מה שרשמתי <<
עומר לא הולכים 2 למיד אף פעם, זה טיפשי
וטאנקים בכלל אין להם מה לחפש למיד אלא אם כן הם צריכים להגן על טארנט או שהם ג'אנגלרים שזה משהו אחר (להכנס לליין לגאנק לעשות קצת פארם ולחזור לג'אנגל)
-
[QUOTE=quilavaxd;1383000]תודו ששיר הפתיחה ה11 של וואן פיס הוא הכי טוב.
ויש לי אותו בטלפון.[/QUOTE]
הוא די טוב עוד לא שמעתי את כל פתיחי האנימה כדי לומר הכי טוב.. אולי הכי טוב בוואן פיס.
על הפתיח הראשון אף פעם לא דילגתי גם על השנילא דילגתי גם על השלישי התחלתי לדלג לפעמים ברביעי והחמישי כבר דילגתי עליהם רוב הזמן.
-
-
לאח שלי יש Psp ואני עזרתי לו במשחק אחד שם. אז מה שרציתי לאמר הוא שכדי לעזור לו אני יצרתי ראשי תיבות: מנ"וי=[b]מ-[/b]מיומנות. לנסות עוד פעם ועוד פעם עד שמשיגים את המיומנות של אותו אזור\שלב. [b]נ-[/b]נשק. במהלך המשחק המתקפות מתחזקות וצריך להשתמש בהם כמו שצריך(בעיקר אם זה מוגבל).
[b]וי-[/b]ויכולות. במשחק תמיד נוספות עוד יכולות ולכן צריך לדעת איפה הם נמצאים,איזה מתקפה כדאי לאיזה יריב ואיזה יכולות אפשר לקבל. בסופו של דבר הוא הצליח.
-
וואי איזה נוסטלגיה הפורום הזה ! אני זוכר עוד שהייתי במפגש בעזריאלי לא נראלי אף אחד זוכר אותי או את המפגש הזה
-
ערכתי עם התגובה אליך עומר
איך זה מצחיק אותי שאתה בקושי שבוע בלול וחש כאילו את משחק מאז תחילת המשחק <<
-
ליאון אתה גרוע בראשי תיבות, פרוש מזה
[QUOTE=mc shay;1383005]וואי איזה נוסטלגיה הפורום הזה ! אני זוכר עוד שהייתי במפגש בעזריאלי לא נראלי אף אחד זוכר אותי או את המפגש הזה[/QUOTE]
אני זוכר, הייתם שלושה אנשים, אתה סטיב ועוד מישו
אבל אולי אני טועה <<
בכל מקרה הכינוי שלך מוכר לי
אתה בטח תכיר אותי בתור DARKTIGER
-
[QUOTE=Brook;1383008]ליאון אתה גרוע בראשי תיבות, פרוש מזה
אני זוכר, הייתם שלושה אנשים, אתה סטיב ועוד מישו
אבל אולי אני טועה <<
בכל מקרה הכינוי שלך מוכר לי
אתה בטח תכיר אותי בתור DARKTIGER[/QUOTE]
אני יודע שזה צריך להיות מנ"י אבל הכנסתי את הו' כדי שיצא מילה אמיתי
-
זה לא קשור בכללי זה יצא צולע גם הזרובבל הזה שלך -.-
-
[QUOTE=Brook;1383011]זה לא קשור בכללי זה יצא צולע גם הזרובבל הזה שלך -.-[/QUOTE]
בסדר. מה קורה?
-
[QUOTE=Brook;1383006]ערכתי עם התגובה אליך עומר
איך זה מצחיק אותי שאתה בקושי שבוע בלול וחש כאילו את משחק מאז תחילת המשחק <<[/QUOTE]
מה גמאתה משחק בלול ? כאילו כל העולם משחק בלול ולא ידעתי על זה ?
-
[QUOTE=mc shay;1383013]מה גמאתה משחק בלול ? כאילו כל העולם משחק בלול ולא ידעתי על זה ?[/QUOTE]
גם אני משחק. היי.
-
חחחח מגניב לא ידעתי שיש הרבה שמשחקים .. וכן זה היה אני וסטיב ואחשלו גם היה בפורום ..
אני זוכר גם את sexstyle שנראלי שזה עומר הוא עדיין פה ?
-
לול
הייתי כרגע נגד LEE SIN
עם סקין. הוא כל הזמן פספס עם הQ שלו
עד שכמעט באתי ואמרתי לו "lee are u blind?"
וזה קצת אירוני, הרי זה לי סין..
-
חחחחח אני עם גראגס ואין לי כח לשחק איתם פשוט טים נווב אחושילינג ..