-
[QUOTE=Shanks;1395627]מסכים לכל מילה.
אני צם רק בגלל שאני מרגיש שעשיתי משהו ממש רע השנה או שהבטחתי שאני אצום[אם כך וכך יהיה אני אצום ביום כיפור].
ובתכל'ס-אני כן צם, בין ארוחות XD[/QUOTE]
מצד אחד אתה קורא לאלוהים שטות ומצד שאני אתה כן תצום ביום כיפור בשביל "לכפר" על החטאים בהנחה ועשית חטא כלשהו במהלך השנה? היגיון מוזר S:
-
מה הקשר למטבע,אני יכול להבין?
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1395621]למה אתה לא שומר?[/QUOTE]
כי שכחתי..
ואילן הרגת אותי מצחוק עם התמונה שפירסמת חחחחח
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1395629]מה הקשר למטבע,אני יכול להבין?[/QUOTE]
עושים כפרות עם מטבע...
הנוקמים זה פשוט סרט שמוכיח למה ת'ור וההאלק הם גיבורי העל האהובים עליי D:
-
-
להעביר את כל החטאים שלך למטבע.
בעיקרון אלה שממש מקפידים עושים את זה עם תרנגולת אבל יש הרבה אנשים כמוני למשל שחושבים שזאת התעללות אז עם הם רוצים לעשות כפרות (אני לאxd) הם מסובבים מטבע מעל הראש
-
[QUOTE=Overkill;1395628]מצד אחד אתה קורא לאלוהים שטות ומצד שאני אתה כן תצום ביום כיפור בשביל "לכפר" על החטאים בהנחה ועשית חטא כלשהו במהלך השנה? היגיון מוזר S:[/QUOTE]
לא חטא, משהו שאני באמת מרגיש שעשיתי רע[אין לי דברים כאלה] או שהבטחתי את זה.
לדוגמא-הפעם הראשונה[והיחידה] שצמתי ביום כיפור היא כשהחתולה שלי ברחה מהבית[ועוד האמנתי באלוהים],התפללתי שהיא תחזור ואם כן אז אני אצום ביום כיפור.
[QUOTE=Protgas D. Ace;1395629]מה הקשר למטבע,אני יכול להבין?[/QUOTE]
אין קשר, כמו כל המצוות המטומטמות ביהדות.
[QUOTE=Wendy;1395634]להעביר את כל החטאים שלך למטבע.
בעיקרון אלה שממש מקפידים עושים את זה עם תרנגולת אבל יש הרבה אנשים כמוני למשל שחושבים שזאת התעללות אז עם הם רוצים לעשות כפרות (אני לאxd) הם מסובבים מטבע מעל הראש[/QUOTE]
פשוט טמטום..
-
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1395639]בנית את אלוסט מוד דק?[/QUOTE]
*אסולט.
ולא לא בניתי.
-
-
היי
כמו שחשבתי אני אכשל בצום כמו כל שנה.
-
ליאור,ראית את הפרק האחרון של זקסל?
-
לא מצאתי דק שמשלב את כל האסולט מודים...
-
כי אין כזה,רוב דקי ה-am משתמשים ברד דמון ובסטארדרסט Am
אין הרבה שמשתמשים בקולוסל,בזומבי או בקוסם
אתה יכול לנסות לבנות אחד משלך,אבל יהיה קשה מאוד לנצח איתו בלי ההתאמה הנכונה,אבל עם ההתאמה הנכונה...זה ניצחון בטוח
-
אני מכריז בזאת ששרדתי מסע אופניים של 60+ ק"מ עם כאבים קשים בתחת, בגב, בידיים, וברגליים (ובנוסף כאבי ראש כי יש לי סחרחורת כרגע)