אכלתי רימון :)
Printable View
אכלתי רימון :)
I'm Kirito, for now and forever
עומר,מה אתה מנדב אותי לעזור להם?הם עיצבנו אותי המתלהב והחוצפן האלה
לא נידבתי, רק הצעתי להם שיקבלו עזרה מאנשים שיכולים להרים טורנירים ולא להרוס אותם לשם שינוי
אז לקחתי אותך לדוגמא
עיצבנו למה?
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400593]עומר,מה אתה מנדב אותי לעזור להם?הם עיצבנו אותי המתלהב והחוצפן האלה[/QUOTE]
אתה היית Gamatatsu, ההוא בצבע הירוק :O:O
[QUOTE=Kirito;1400581]איך קרה שאילן מקום ראשון בנו"ד? O:[/QUOTE]
לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.
[quote=Art;1400595]אתה היית Gamatatsu, ההוא בצבע הירוק :O:O[/quote]
כן לפני שבועיים בערך התקדמתי לדרגת משתמש זהב [משתמש שיש לו וותק של 3 שנים בפורום] ושיניתי 2 כינויים,וויגר ועכשיו אני פרוטגאס די. אייס
[quote=SeXy_DeViL;1400594]לא נידבתי, רק הצעתי להם שיקבלו עזרה מאנשים שיכולים להרים טורנירים ולא להרוס אותם לשם שינוי
אז לקחתי אותך לדוגמא
עיצבנו למה?[/quote]
החוצפן אומר שהוא ואיתמר המתלהב ינהלו את הטורניר באשכול [B]שאני פתחתי [/B]ואחרי זה הוא עוד מכחיש,אפילו איתי אומר,הבנאדם דפוק לגמרי ואיתמר 'אני צריך לנהל את הפורום!' 'אני יותר טוב מכם!' 'אתם סתם נובים ואני הפרו היחידי כאן!' ליאון לא עיצבן אותי ככה,אבל עם ליאון זה היה סתם בשביל הכיף,לא באמת שנאתי אותו או משהו
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400597]כן לפני שבועיים בערך התקדמתי לדרגת משתמש זהב [משתמש שיש לו וותק של 3 שנים בפורום] ושיניתי 2 כינויים,וויגר ועכשיו אני פרוטגאס די. אייס
החוצפן אומר שהוא ואיתמר המתלהב ינהלו את הטורניר באשכול [B]שאני פתחתי [/B]ואחרי זה הוא עוד מכחיש,אפילו איתי אומר,הבנאדם דפוק לגמרי ואיתמר 'אני צריך לנהל את הפורום!' 'אני יותר טוב מכם!' 'אתם סתם נובים ואני הפרו היחידי כאן!' ליאון לא עיצבן אותי ככה,אבל עם ליאון זה היה סתם בשביל הכיף,לא באמת שנאתי אותו או משהו[/QUOTE]
אתה היית המעצבן הזה:peee:
עכשיו אתה לא מעצבן ם:
[quote=Ilan;1400596]לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.[/quote]
מה שאני הייתי קורא לו: "כינוי שניתן לכתוב באמצעים סבירים".
איתמר סבבה.. אני חושב שהוא גם משחק מזמן זה לא בסדר שהוא משוויץ אבל אני לא מבין בlol אז.. :p
כן קיריתו משהו בלי ALT או משהו שלא מחורבש במקלדת.
אילן הוא חש את עצמו על כל מי שמשחק Lol ונותן לי פקודות מה להכניס לטורניר,זה מעצבן,אני פתחתי מלא טורנירי יוגי הו,אני לא צריך עזרה
טלי,מעצבן במה?מגל עד שאני עד עכשיו מעצבן Xd
טוב לא צריך להגזים.. אבל אם מה שקרה בקטע של הטורנירים אני לא יכול לומר כלום זה עניין שלכם
בכ"מ, באמת לא הבנתי למה הוא רצה להיכנס לניהול. נרשם לא מזמן וזה שהוא טוב במשחק זה לא אומר שהוא טוב בניהול פורום.. כנראה S:
לא פלא שאש תמיד מפסיד הפיקאצ'ו שלו מעפן מפסיד לסטארמי של מיסטי אפילו עם Light Ball (פשוט אין הרבה מאמנים במשחק אז קשה רצח לאמן..) איזה באסה עכשיו אני צריך להפסיד את כל הכסף שלי בגלל זה :(
יאי גיטאמה הגיעה לטופ 1 במאל [url]http://myanimelist.net/topanime.php[/url]
גאוות חיי^^^
חבל DXD לא בטופ מ10.
למה הפסקתם לשאול שאלות בנושא השלות עלי?
עוד גרסא ישראלית של גאנגאם סטאל- הפעם אנשי האיקון
[url]http://www.youtube.com/watch?v=sp4Wm8JHeAw&feature=youtu.be[/url]
היית מעצבן, לא זוכרת למה :<
משעמם לי, מה עושים חוץ מלדפוק את הראש בקיר עד שיוצא דם?