[QUOTE=Uzumaki Naruto;1418697]זה רק אני או שהנו"ד הזה קיים כבר הרבה זמן?[/QUOTE]
זה כי אין הרבה אנשים...מי שנמצא זה מי שיש בפורום בדר''כ...
Printable View
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1418697]זה רק אני או שהנו"ד הזה קיים כבר הרבה זמן?[/QUOTE]
זה כי אין הרבה אנשים...מי שנמצא זה מי שיש בפורום בדר''כ...
זהו זה, הגעתי אל שיא אי השפיות בסיפור שלי. את השכתוב של הקטע הבא בפרק 19 אני לא אוכל לעשות "עם הידיים". אני אהיה חייב קודם לבצע פעולת חשיבה ממושכת לפני שאני אכתוב. ובפרט עליי להתייחס לדברים הבאים:
1. האם ג'אוורה הספיקה לקרוע את מעטה השכחה של מרטין? ואם כן, איך עשתה זאת מבלי שאנבסיל שם לב?
2. מה לעזאזל יהיה ברב שיח שלהם כעת? הטקסט שהיה שם ממקודם, בעוד שהוא ממלא אותי בגאווה ובתחושת תיעוב עצמי, לא מתאים למה שקורה בשכתוב. עליי לשנות לגמרי את הרב שיח, ובצורה שמתאימה לארועים. זו לא תהיה מטלה קלה.
3. בגרסא המקורית הפרעשדונים והחזיר פשוט בהו בהם בזמן שהם דיברו ולא עשו שום דבר. האם לשנות את זה? (למרות שכאן אני ככל הנראה יודע את התשובה - לא. זה נפוץ בסיפור שלי שהטובים מדברים הרבה, והרעים בינתיים לא עושים שום דבר.)
לפרק קראו במקור Martin's Anger. בשכתוב אני כותב שמות בעברית ולפעמים משנה את השם. לפרק הזה קראתי "שפיות מוערערת". ואני תמה, האם זו השפיות של מרטין שמעורערת, או שמא זו שלי...
מכיוון שגם CharMan לא הגיב ככשלחתי לו להשוות את ההקדמה של MARTINS STORY הישן והחדש, וגם חבר שלי ששלחתי לו את הסיפור ואמרתי לו שיקרא כשישעמם לו לא אמר שום דבר בנוגע לזה, אני מתחיל לחשוב שהבן אדם היחיד שיוכל לתת לי ביקורת על הסיפור היא המורה שלי לספרות מבית הספר. ואני סבור שהיא תהיה מוכנה לבקר דברים שאני אשלח לה. אחרי הכל, במהלך שנת הלימודים היא נתנה לנו עבודות שהיינו צריכים לשלוח לה למייל ואז היא הייתה מדריכה אותנו איך לשפר את זה (בעיקר במקרה שלי כי אני הייתי כותב עבודות הרבה יותר מדי קצרות).
[QUOTE=Ilan;1418685]תקנה עכשיו לי כבר יש את כל הרונס של AD[/QUOTE]
אני רוצה להספיק לקנות דמות של 6300 עד רמה 20 רציתי לקנות את כל הדמויות מהזול ליקר עד שהבנתי שזה מטופש כבר היו לי כל ה450 ורוב ה1350 אבל בינתיים הצלחתי סופסוף לעשות ג׳אנגל מוצלח(!) עם מאסטריז והקארים בלבד
לא יודע מה איתכם, אבל כשאני שומע את השיר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A[/YOUTUBE]
אני פשוט לא מפסיק לרקד בחדר!!!!! נוסטלגיית 2007
[QUOTE=Gil_Gil;1418744]לא יודע מה איתכם, אבל כשאני שומע את השיר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A[/YOUTUBE]
אני פשוט לא מפסיק לרקד בחדר!!!!! נוסטלגיית 2007[/QUOTE]
חחחח נוסטלגייה
טוב בוקר טוב
עוד מעט אני זז לבית הספר
נתראה
יש סיכוי שאני אכתוב דרך הפלאפון שלי פה XD
שלום לכל מי שהתגעגע אליי... P:
כבר כמה ימים שלא הייתי פה.
ואני חולההה ):
הפורום מת
חח מה מת?
עכשיו ביצפר..
ל-Saber: לא, פול מקרטני מת. * קולות דרמטיים*
[QUOTE=LordAbizi;1418756]ל-Saber: לא, פול מקרטני מת. * קולות דרמטיים*[/QUOTE]
תשבע O:
[QUOTE=Tom Cruise;1418758]תשבע O:[/QUOTE]
זוהי קונספירציה ידועה. תחפש אותה.
חזרתי מבית הספר מה קורה?
אחלה, מה נשמע דר?
ואל תבהל, כולה שיניתי כינוי Xd
[QUOTE=Tom Cruise;1418788]אחלה, מה נשמע דר?
ואל תבהל, כולה שיניתי כינוי Xd[/QUOTE]
תזכיר לי מה היה השם שלך אז?
[QUOTE=Dinoz;1418789]תזכיר לי מה היה השם שלך אז?[/QUOTE]
פיצה